НАП учи длъжници как да връщат ДДС

10 000 клиенти на НАП са получили Наръчник за възстановяване на ДДС на данъчно задължени лица, установени в държави-членки на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - НАП учи длъжници как да връщат ДДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога !? Докога ще се пилеят наши данъкоплатски пари !? Какъв `наръчник` ще ми лазлаботвате бре, шашкъни/ки с шашкъни/ки недни - всичко си е перфектно-ясно описано в закона . И как точно изблахте да е баш с датски не-знам-какви-си (то не че има и един/на, който/която да не назнайва кои `нашенци/ки` спретнаха никому-известния колеж с точно-такова партниране да-да, точно оня у Правец ! ). Марсианци нямаше ли да е по-добре !? (всъщност, дали и там няма командировани `отличници` на/от шайката махленски шмекери .)

"...както и гражданите и фирмите, които са декларирали електронни адреси за кореспонденция в своите данъчни декларации" Е това не е верно, защото аз не съм получил такъв мейл.

Аз също

Да, а умни и кадърни хора както и нормални условия на живот тук са просто мираж. Техите наръчници да си ги навият всичките на здрави тръби. Могат да се използват по два начина...

д ги научи как да не стават длъжници! Иначе - пак от пусто в празно. Прочее, какво стана с дуварите, яхтата и консултантските хонорари? Или каквото стана и не стана с бившата шефка?Само питам така. Нищо лично. В заключение - денят за фойерверки е далече.....

защо не се замислиш че всичко е патаклама за имидж