Борисов: Бомба за търговците на оцветени горива

Искам да кажа на хората, че действително ще има бомба за тези, които взимат оцветени горива, търгуват ги, държавата плаща и след това ги намираме къде ли не.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Бомба за търговците на оцветени горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да си оцвети собствените газове за по-авторитетно. В страната има само две лаборатории, които могат да докажат качеството на горивото, Н.В. си мисли, че като го оцвети /интересно в какъв цвят?/ то ще стане 'the best". Несъмнено ще бъде запомнен с бисерите си.

Вие първо със Златев си поговорете, пък тогава взривявай! Цените са такива заради него.

много му имат зъб на Бойко комунягите. Щял рано или късно да ходи в затвора. Тъпанари, верно вече за никой червен не се пише - те не са на доизживяване - те са в клинична смърт. Кво да пиша - за Миков - наздравето, Майчето и то отиде,че се не видя. Може, може дано стане като в Румъния, но по ред на номерата - нали знаеш кой ще води хорото - Виденов, Станишев, Орешарски, да не говорим за Искренов, но той ще се изсели някъде с толкова пари и при това законни.

Какви комуняги те гонят бе джанъм? Комуняги има в Северна Корея там за държавна измяна млада карейка те пердаши със зенитката, в Китай за рушвет куршум на стадиона и тв живо предаване, в Турция корумпиран прокурор го реформират директно в съда с парабел в главата. Катастрофата в България е че няма комунистическа партия това е единственото спасение, иначе българите ще изчезнат. Народен съд, конфискация, трудово възпитание, Белене, Скравена, гладни прасенца и пр. екстри

да видим кво ще направиш с цветния бензин бат Бойко. Тези прекупвачи трябва да се махнат. Това е в правомощията ти не като премиер, а като водач на най-голяма партия. Нали сме парламентарна република. Ще чакам да видя какво ще стане. Ако е само пара в свирката - без мен наесен.

Abu Talib

Помня, че имаше такъв цветен бензин по времето на държавния капитализъм.но да се нарича бомба, едва ли ще стресне мошениците.Пак ще му намерят калая да лъжат хората за тяхна си облага.На подобни фирми, да се отнема правото на дейност в този бранш.Това вече ще бъде една истинска бомба.

Алоу, Ваньо, тука един човек Валентин Злате,в не го закачай, щот съм обещал. Аз несъм като Първанов, като обещая го изпълнявам. Та глей да прекратиш проверката за него. После ще има и за тебе, ама малко.

14. (S/NF) Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира Лукойл в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда танто-за-танто, публичните договорки на Борисов с Лукойл са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали.

Цените на петрола и нефта удрят рекордно дъно, но в България цените не се променят. Защо ли? За да "намери" отговор на въпросът и да покаже, че взима мерки Бойко Борисов отново се захвана с това, което единствено може: да говори на народен език и да стартира поредната зрелищна PR-акция. Хубаво е да си спомним името на неговия голям приятел Валентин Златев, шеф на Лукойл-България и какво знаят американците за мръсните дейности на Борисов, които го описват като "зависим от Валентин Златев"

Когато някой много приказва обикновено нищо не свършва , или върши нещо съвсем различно. Идеален трик на една кука да хванеш два шарана Бойко - дял от финансите в бранша за личните и партийните джобове и наивни гласоподаватели на изборите , идеален , но както обикновено примитивен . Последното си личи по височината на шума и пушилката дето се вдигат.

Правителството ще научи хората да си плащат данъците, за да може да поддържа лавинообразното размножаване на някои етноси. Така като гледам как е тръгнало, до някоя година нищо чудно и да ни направят данъчните ставки като в Дания - 68%. Нали все пак имаме "отговорност към обществото". Не е майтап работа - толкова ромски гърла на нас чакат ...

Всички много добре знаеме, че правителството знае всичко!

Какво се обяснява???Действие и резултати трябват!!!

Ало , ало 112 .Сигнал за бомба , тук някакъв бомбаджия заплашва с бомби . На вас пък софтуерът ли отказал . Мамата и и държава.

Борисов започва да се учудва от това което е създал. Неработеща, корумпирана и добре платена администрация. Картели на политически лобисти и нарушено българско и европейско право.

рано или късно ще попадне зад решетките, като главен трафикант.

Просташки словоред, или словореда на простака. Как е правилно?

Sm3hurk0

как и да го кажеш, простия мат'рял го разбира ! Прявилно е и по двата начина !

Господин Борисов, тези проблеми на са от вчера или днес. Те са от години. Защо чак сега реагирате, преди избори? Само защото влезнаха по-малко пари във вашата каса, или защото цакат народа, е тази реакция? Тоест, ако сметките в хазната излизаха, няма проблем?

Колко мазно си го вовриш, с Генерала бат бойко Две! Ти Банкялия ли си, или сте учили в Пожарникарското? И, не с тия , селски номера! Тюдора, с.Долна Грешница.

и имам и нямам вяра в борисов когато видя по 1 държавна бензиностанция в софия ,пловдив и варна с цени на горива както казва валио танов 1.80 на литър бензин тогава ще му повярвам ,дотогава за мен той е заедно в картелите.

и щерка ми на година и половина, мисли по този начин....

humfry

От посредници има нужда само в няколко варианта. 1. Надценка и източване. 2. Когато не можеш да си свършиш работата сам или си твърде зает.

...Между ведомството и производителя стои посредникЪТ...

Голям рев, много злоба и ярост, по всичко личи че Бойко пак е направил верен ход срещу мафията БСП.

В НПО-то май с конкурс ви избират ... едни все такива умни ... имам чувството, че боко-тъпото и да се изцвъка някъде, пак ще кажете, че комунистите, Путин или БСП са виновни!

Борисов пак фъсна на тема енергия. Само че не електро, а горива.

До тук виждам само ти да си фъснал. А Борисо върши работата на висчки правителства до него. На това му казват политическа воля. От другите само неволя идваше и се разпростираще над страната ни.

Ти явно си вярваш, голям майтап изръси! Сутрин едно говори, по обяд вруго а вечерта е трето по една и съща тема. И това ми било управник. Стана по-интересно, че нямаше в последно време изяви, та да се посмеем на загрижеността и управленската мисъл. (ако съм на неговата позиция сигурно ще правя по-големи изцепки, ама не съм и няма да бъда)

Бойко нека да лаят кучетата, на българина добро може да му се направи само насила. Станишко и Ореха малко Ви бяха, Доган и той не ви стига, но докато намерим други п.дали ще управлява Бойко....

Алоооооооооооо,Бокич,хайде не ни вземай за канарчета всички,защото повечето от нас могат да съберат две и две,докато на такива като теб,не им се получава,явно!!! Имало било...посредници?!? Че ти за какъв чеп си на тази кочина баш нереза??? За да те гледаме само по новините как все търсиш...кой ти сра У гащите ли??? Докога бре,...Бокич,докога??? А и нали не си мислиш,че тези посредници по веригата са свързани...с мен,примерно?!? Защото не моите хора или близки на моите хора,раздават пачките по изборно време из..."китните гета"на българската кочина!!! А и не само там,за съжаление!!! Тъпаци с шарени калпаци такива!!!

В този ред на мисли и откровения от коя фирма и на какви цени купува горива Министерски Съвет? Защо разликата в цените между техните и тези за детски градини и социални домове зареждани от "Масларова - мъж/син" са толкова различни?

Не се коси, Боце, ще вдигнеш кръвното. Така и така раята измира, след педесетина години ще изчезне напълно. Гледай си рахата, мажи яко филията с мас, изпържи една тава компири и на самолета с две три певачки!

Извън самата тема, пак е направил изцепка Бойко: "защото знаят, че правителството знае повече, отколкото си мислят" Хем знаели, хем не знаели.

ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ФУЛЛ, А ПРИХОДИТЕ НАМАЛЕЛИ, БАСИ ДЪРЖАВАТА

Дон Корлеоне тръгна срещу мафията! С бомба и бухалка...

Голям театър - мегаспектакъл!!! Гледайте Българи, гледайте и пляскайте! Да ги искараме на бис, а, какво ще кажете?

То идва края на представлението(избори), и вече са готови да ни накарат да ги викаме на бис. Ако не ги извикаме, както в борческото време, сами ще се извикат.

Напоследък, като следя какво става в БГ си мисля, че у нас няма нужда от държавни органи - да се съкратят и да се спестят пари. Само Б. Борисов ще управлява. Хората да се оплакват на медиите, медиите да показват неправдите, а Борисов да решава като нареди я по телефона, я по някоя телевизия. Просто, лесно, ефективно и икономично. Няма съд, няма прокуратура. Бойко отсича и всеки се съобразява. Каза за гонките - няма гонки. Каза за бариерата - няма бариера. Сега и горивата ще оправят. Кой сгазен, кой обран - Бойко го открива и нарежда. Вълшебник е той, всички го слушат и се съобразяват с него. Ето какво значи тук някаква си личност, другари комунисти.

Ами за съжаление точно там е драмата. Всички очакват ББ да бърше всяко поакано дупе и ако не го избърше е МНОГО ВИНОВЕН ТОЙ И САМО ТОЙ! После, като почне да ги бърше, почват да реват на обратно: "А бе какъв е тоя ББ, че да ме бърше бе, сякаш аз не мога сам"

вече съм възмутен от елементарни разсъждения. Един човек - обожествен от околнике! Пък вземи да го предложиш в храмовете лика да му се сложи, Бай ти Тошо аха да го направи.

Sm3hurk0

Аз се съобразявам само с жената... Не ме интересува никой, камо ли ББ.

Бойко съсипал тази държава. То при комунята беше само рози - при Луканов - режим на тока, купонна система, при Виденов - финансов крах, хиперинфлация и всичките ни спестявания се изпариха. Кво си мислите, защо БСП загива?

10,12,2009г. Изказване на Б. Борисов: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което спрямо намиращите се в обращение 7.6 млрд. лв. означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за ..... САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!! И СИ ГИ ПОХАРЧИ... Сега за поправителния му за МЕСИЯ - пак ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО.. АМА НОВ ЗАЕМ!!!

Държавният ни дълг е нараснал с 2 милиарда лева покрай фалита на КТБ. За справка - сайта на мин фин.

Не забравяй измекяра станишев. Даже главна буква за иметому няма да използвам копелето му крадливо...

по бай тошевото време нямало такива проблеми, като при Луканов, при Луканов вече бе начало на демократичен взрив, и сега е резултат, като при всякакъв взрив, пълен бардак и хаос.

абе я не се прави на неразбрал. Ясно ББ каза, че приходите от ДДС от ГОРИВА са по-малко в хазната - не караме ли повече през лятото? Абе само търговци на горива ли пишат тук. Така излиза от квиченето и грухтенето.

са похвали, че ДВА МИЛИАРДА повече били влезнали в хазната... Га ли е казал ИСТИНАТА???

Едното изключва другото ли? Приходите в хазната са само от ДДС на горива?

Къде да те изпрати твоя началник ,та да се научиш на нещо и ти бе п......ко. Кой те набута в политиката ,съсипа я тази държавица.Ясно е ,че от нас българите нищо не зависи,но поне тези които те назначиха ,очи нямат ли?

Бойко, за кого го пазиш тоя твоя мощен... и можен... гранатомет? Ако не ги очистиш, ще те съдя теп за 10 000, или ми дай друк Москвич. че немам с какво да си карам рана за свинята и кокошките, а бес мас и яйца, знаеш какъф глад е, нали?

се наакаха -дойде им дюшеш, сутрешното интервю. Доста парици ще изкарат. Бойко Бойко - знаеш си работата още няколко такива интервюта и изборите са ти в кърпа вързани.Щото всички караме трошки и не ни е все тая, колко ще ни оскубят търговците на горива. Знаете ли на Кадиев - борецът за правдини какво работи жена му - и тя е в енергийния бизнес. Но жена му - не той.

Типичния облъчен мат'риал - който говори срещу татко Тиква е трол - друго неможе да бъде ...

си е прост, прост кат него... И си го следва кат ОФЦЪ..

Аве ,какво стана с крадеца ,който е в ''домашен'' арест ? Напусна ли страната?

Значи приходите в бюджета били по-малко през летния сезон? И при ясната тенденция на понижаващи се цени на петрола, но застой при тези на горивата? Като вземем предвид това и натрупващо се напрежение, и обществено недоволство...Вие г-н Борисов излязохте и хвърлихте бомбата точно в деня, когато цените на лек соров петрол минаха психологическата граница от 40$. Всички знаем, г-н Борисов, че ПР-а Ви е силен, но явно сам съзнавате, че прословутата Ви фраза "Аз съм прост, и Вие сте прости...." някак не работи. Вече. На хората са им ясни Вашите схеми!

АМА СКОРО И ТОПЛАТА ВОДА ЩЕ ОКТРИЕШ!!!ФАКОФФФ!!!СЕГА ЦЕНИТЕ С 2СТ НАДОЛУ И НА ЕСЕН НАНОВО МАНДАТ НОВ!!!ДО КОГА ТИЯ КРАДЛИВИ ЩЕ НИ ОБЛЪЧВАТ????

Точна справка ( нерегистриран ) 21.08.2015 11:32 . Средна европейска заплата 1 500 /мерни единици/ -горивото 1,11 /мерни единици/. В България, заплата 700/мерни единици/-горивото 2,30/мерни единиц/. Питам: Нашето гориво не трябва ли да е и то 1,11/мерни единици/. И не само горивото. Най-точната сметка е тази. Затова в България е всичко скъпо. Това трябва да се промени и всички цени да се намалят, на ВСИЧКО.

Първо уеднакви мерните единици. Посл евсичко останало.

Е ей това ВИНАГИ го казвам, когато някой "наш" "политик" потуран почне да ми обяснява как сме с НАЙ ниските цени в ЕВРОПА!

На вързаното белотче на БОЦКО със ЗЛАТЕВИЯ мизата от ШЕСТ ЦИФРЕНА на ЧЕТИРИ ЦИФРЕНА ЛИ ДА ПАДНЕ??? Наивник... Те затова не променят закона - ОМВ и РОМПЕТРОЛ да си внасят горива от Румъния, а ЕКО и ШЕЛ - от рафинериите в Гърция. Всички в БАЗИТЕ НА ЛУКОЙЛ. Дет ИПОН ГИ ПАЗИ... Та затуй и малките - с контрабандното, сега и те на таз опашка са пращат...

да ама европеиците не се осигуряват на минимална работна заплата или въобще да не се осигуряват забелязал сам че наи големите тарикати наи много звърчат, хем не допринасят за обществото и държавата хем наи големи претенции имат а наи смешното е че всички до един са почитале на хитлер и путин а точно такива диктатори наи много мачкат такива елементи като тях

Замисълът на въпросния селски манипулатор по вече предрешеното политическо събитие е да го представи като обективна и наложителна историческа необходимост, като пак прехвърли отговорността и вината за поредното си закономерно неудачно, па макар и президентско, управление пак върху БСП, щото поради нейната слабост и липсата на опозиция "вляво" той пак бил принуден да поеме и и понесе и най-висшето държавно бреме. Горкият Ряпонь и горкият български народ! Чудя се и се мая коя от двете несретни, горестни и нещастни по своему страни в това уравнение да предпочета и прежаля на предстоящите местни и задаващи се президентски избори?!

май те кефи възнагражденето като трол. Да ти кажа, не те кефи ББ, а те залива жлъч и завист, щото той прави най-голямата предизборна пропаганда, която се харесва на хората. А ти ако си мислиш, че с твоето драскане ще спасиш нещо - лъжиш се. БСП то залязва със страшна сила..

Пич, ти да не виждаш за сефте компютър, та отговаряш по тоя начин? И какво БСП сънуваш? Даже ББ забрави за Станишко, но такива тикви като тебе май още не са, а? Е, то бива любов, ама чак пък толкова? А и къде видя жлъч и завист в писанията ми? Напротив, пълни са с любвеобилност! И харесвам предизборната му пропаганда! Е, ако съм честен, наистина завиждам малко на застаряващите лелките, но какво да се прави, като природата ме е направила мъж? Това не значи, че ще крия възхищението си към Вожда! И без това в духа на Евроатлантическите ценности това е по-скоро предимство, отколкото недостатък! А, ти, ако завиждаш на моята облъчваща и всеобхватна любов към ББ си е твой проблем!

Поредно, типично изказване за прикриване на държавническото нищонеправене на един параноиден мутро-бандит. На тоя все нещо му пречи да си върши работата като премиер, за което по принцип не става, вместо да се перчи с рязане на лентички за щяло и нещяло, все някой друг му е крив, че България върви от зле към все по-зле и у нас нищо подобряващо не се случва, все с някого или с нещо се състезава и бори, като му дърпа ушите (на зет си), бие (БСП и Станишев), разбива (контрабандни канали на конкурентите), събаря (незаконни вили и сараите на Доган), слага му бомби (като посочената в публикацията), трепе (конкурентната мафия) или убива (като Чакъра). Резултатите от дългогодишното му управление като генерал на МВР, кмет на София и премиер доказват максимата, че няма по-голямо и страшно зло от това да те управлява крайно посредствен и тъп, но пък изключително амбициозен и поради това показно активен тип като този дето ни го натресоха в края на прехода, за да пази неговите резултати и статукво. Освен с празнодумието за баламосване и камуфлаж на ограбването на държавната хазна чрез контрабандните канали и източването на ДДС-то, двата му мандата си приличат като две капки вода и по бягството му от отговорност чрез симулирано подаване на оставки: първият път ужким щото не можел да допусне да се лее кръв по направения от него асфалт (за самозапалилите се премълча), а на предстоящият втори път - ужким щото висшите държавни интереси и международното положение налагат избирането му за президент, а не задкулисните му договорки и прегръдки с Местан и Доган за трампене между ГЕРБ и ДПС на президентското за премиерското кресло.

Изпонасрахте се червени гадове и други атакисти.......

Трябва да се намалят цените, на горивата и електроенергията ... ТОЧКА. ---НЕК,БЕХ ,ТОПЛИННИ СЧЕТОВОДСТВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ.... ---ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ-СЧЕТОВОДНИ ХЛЕБАРКИ,....СЪЩО. ---СЪД.СИСТЕМА ДА СЕ РАЗПУСНЕ. ---БРОЯ НА Бг-ДЕПУТАТИТЕ ДА БЪДЕ НАМАЛЕН ,НА 66 . ---И тЪ.нЪ.,.....!!! ТОВА Е РЕФОРМА,ДОЛНИ,КРАДЛИВИ НЕОБРАЗОВАНИ,ТЪПИ СЪЩЕСТВА.

А добро утро Боце ти си единствения дето не знае че всичко е посредник тука . Посредници при енерго то , посредници при топлофикация , посредници при водоснабдяването , посредници при горивата и ти си посредник на Обама , какво си се разпенил ?

.... продължава с пълна пара. Мат'риала пак се подхранва предизборно

Но пък ,...оСПЕШНО.

"Матриалът " се експлоатира ОТ ШАЙКАТА ЕКС ДС- ЧЕНГЕТА - АКТИВИЗИРАЩИ СЕ МЕДИЙНО ПРИ ВСЯКА ПОРЪЧКА И НУЖДА , и служещи вярно не само за ордени "Стара планина", раздадени им на кило от Гоцето! Те са във всички парламентарни партии,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДСБ!

Някои хора не могат да проумеят че ББ не определя цените на горивата. Негово задължение е да събере налози и такси и той това прави в момента. Това че не ви харесва ББ не означава че трябва да остави държавата на крадците както БСП прави.