Предупредиха за поройни дъждове в шест области

Оранжев код за опасни дъждове е обявен за 6 области. Пороен дъжд наводни Пазарджик и областта в понеделник. Градушка удари Нови Искър и Божурище.

Обратно в новината

Коментари - Предупредиха за поройни дъждове в шест области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....... Река потече в подлеза на президентството ........ Да се готви метрото.... Дасе научите къде да копате и къде да не копате ... Пасете овце като не разбирате инженерство .....

Сега като станаха една камара мизерии, предупреждавате за всичко. Когато трябваше да се предвиди и да се вземат мерки - мълчахте...

Епа ще събираме дъждовна вода..Ще икономисваме и ще бойкотираме ВиК...:)))

Обявявам тъмно лилав код за ИЗСИЧАНЕТО НА ГОРИТЕ в цяла Бъгария. Ако не бъде озаптена дъвената мафия, много селища ще останат само наименования.

ЗА ТОВА И СЪМ С ОРАНЖЕВИ ОЧИЛА ДНЕС.

ПОЗДРАВЯВАМ МАЙМУНИТЕ И ТЕХНИТЕ НАЧАЛНИЦИ ДЕТО ГИ ПЛАШАТ С РАЗНИ КОДОВЕ С ПЕСЕНТА : .. "КАМЪНИТЕ ПАДАТ , ПАДАТ ОТ НЕБЕТО" .... ДЕБИЛИ ПРОСТИ , КАТО ЧЕ ЛИ ПО ВРЕМЕТО НА БАБИТЕ ВИ И ПРА-БАБИТЕ ВИ НЕ Е ВАЛЯЛО ???

:) :) Казал си го малко смешно, малко тъжно и малко злостно...

А други задължения, освен да избират цветове за кодовете тези от министерството нямат ли ? Като например да предприемат някакви превантивни мерки и да контролират местните органи, дали са си свършили работата ? Или щом са си избрали днес оранжево например - са си свършили работата ? Но щом е пълно с политически калинки по тези министерства - какво друго да очакваме - избор на цвят и дотук !

Именно! Само паника създават. Капне дъж и става шарено от кодове. Не им ли стана ясно, че климата ще бъде все по-рязък по отношения на бедствия и такавя ще е следващите 50. Вече 3-4 години са само изненадани и неподготвени...

Задължително да спите окомплектовани. Акваланг, неопрен, плавници, харпун, нож и лодка вместо легло. И няма ли да публикувате нещо за Русия, че е много скучно. Моля, активирайте западните тролове!

Днес американците обещали да спрат част от руските сайтове!

Добре че заваля , че в тази суша не е готино. Тралала ли - нека да вали ..........

Заради изследванията които правим измерваме валежите по подбалкана с наша апаратура. От 20 часа снощи (15.9) до 8 .00 тази сутрин валежа е; Челопеч 95 литра на квадратен метър, златица - 80 л/кв.м., Пирдоп 60 и ... Математическия модел показва 3 до 5 пъти по-ниски. Извода е : че манипулацията е повсеместна!

Силен дъжд с вятър и градушка падна в "Нови Искър" и "Божурище". МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ДИР-БГ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ИМЕНАТА НА ДВА ГРАДА, ЕДИНИЯТ В СОФИЯ-ГРАД, ДРУГИЯТ В СОФИЙСКА ОБЛАСТ СА СЛОЖЕНИ В КАВИЧКИ? КАКВО СЛЕДВА - "СОФИЯ" И "БУРГАС" ЛИ?

Не си прав! ДИР пишат удивително правилно. Предлагам ти обяснение на кавичките: имената на кварталите се поставят по правило в кавички, които идват от това, че първичното име е гр. Нови Искър или с. Божурище. Което, щом е поставено в кавички, означава просто, че това име преди това е било име на нещо друго. Например: река Искър, но язовир "Искър". Така че, преди да се изказваш, се научи!

Чуваш ли се какви щуротии говориш? гр. Нови Искър е град в област София-град. гр. Божурище е град в Софийска област. Това към вчерашна дата, когато е паднала градушката , за която се пише в статията. Какви минали събития, какви умопомрачителни творения какво значели тези имена по времето когато Лили Иванова е била млада?

ИМЕНАТА НА КВАРТАЛИТЕ СЕ СЛАГАТ В КАВИЧКИ, МА "БОЖУРИЩЕ" БЕШЕ СЕЛО В СОФИЙСКА ОБЛАСТ, КОЕТО СТАНА ГРАД В СОФИЙСКА ОБЛАСТ И НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ Е БИЛО КВАРТАЛ НА НИЩО ОТ ВЪЗНИКВАНЕТО СИ ДО ДНЕС. ТА, Я ПАК ОБЯСНИ?

Това е резултатът от 70 години комунистически гнет!

При Боко Тиквата и климата ще се оправи. Гарантирам!!!

ХА ХА ХА - ПЪТИЩА МОСТОВЕ ПРОЛЕТ НЯМА ДЪЖДОВЕ - ТОВА В ТИКВАТА НА БОКО ТИКВАТА ЛИ СА МИСЛИ - ХА ХА ХА

Това е диагнозата на динозаврите на прехода. Все комунисти им се привиждат, затъпели от духовна нищета.

добре че ,,комисарката,, ни смени постът си??? сега да му мислим за ,,бюджетът,,!!!

ДОКАТО БЕШЕ ТАТЕ ТОШО НЯМАШЕ ТАКИВА ПРОЛИВНИ ДЪЖДОВЕ - СЛЕД 1989 ГОД - КОЙ КАК МОЖЕ ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ, БРАТ БРАТА УБИВА РОДА С РОДА СЕ КЛАХА - ГРЕШЕН НАРОД - ПРЕДАТЕЛИ УБИЙЦИ ПЕДОФИЛИ ПОЛИТИЦИ - ГРАБИТЕЛИ, КАКВО ЛИ НЕ СЕ СЛУЧИ НА БЕДНАТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ТОВА ПРИРОДАТА СИ ОТМЪЩАВА А НЕ ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНЕТ - ТОГАВА ИМАШЕ 4 СЕЗОНА ПРЕКРАСНА ПРОЛЕТ И ЛЯТО , ТИХА И КРОТКА ЗИМА , А СЕГА И ПРИРОДА И ГОСПОД НИ НАКАЗВАТ

Утрепа ни от дъждове тази година бе! Какви бяха тези потопи ,какво беше това чудо!Край няма!

Библиотека "Стършел" - 1970 година: "ПРИ НАС ВСИЧКО Е НАРЕД. ПРИ НАС ВСИЧКО Е ТИП-ТОП. СЛЕД НАС, ПОТОП." 2014 - годината на отиването на БСП-ДПС, в аналите на историята. Те танцуват на 5 октомври своят "Последен валс". Интересно е, какво ще се случи след тазгодишният байрам.

След тазгодишния байрАм,твоя боко ще се вземе с Местан и ти ще се превърнеш в едно неосъзнато фесче

МОЖЕ ЗА БСП И ДПС ДА Е ПОСЛЕДЕН ВАЛС НО ЗА ТЪПИТЕ И АЛЧНИ ГЕРБ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ДПС - ЩЕ ИМА ТАНЦ - БОИКО, МЕСТАН ДОГАН И ЕРДУГАН

6tom koda e oragew e serioznooooo

Като те чета, сигурен съм че ти имаш сериозни проблем! С мозъка ли, с възпитанието ли, с образованието ли? Май с всичко заедно!

Понеже дира обновява статийте си поне през 20 мин защото модераторите са заети с триене та да си дойдем на думата пазарджик много къщи наводнени

искам да питам може ли да осъдя държавата за наводнената ми къща за 50000 лв и с тия пари да си купя друга къща по нависоко....

mwfb111@abv.bg

Да беше си направил застраховка? Държавата какво ти е виновна, че вали дъжд?

Че защо си мислиш, че Пазарджик (с главна буква, главанако) е пипът на света! В Унгария наводненията са много по-страшни, но никой не хленчи.

здравеiте, аз съм ал гор, голяма разбота съм. и преди 10 години ви казажх че ще си такова таковата. еи ся видяхте ли?

СерГейчо, как е в Брюксел, мекере комунистическо?

Сухо и готино, Мамулко! Кеф и далече от хурките шизофренита.

Очаквам повишение на цената на тока, парното ,храните, услугите. Това е гарантирано от ГЕРБ!

Изсичането на горите също

И аз бедствам-тоя месец жена ми два пъти обяви "оранжев"код/май беше по-лошо-"червен"код/!

Ти се радвай, че има код червено, че като го няма има да дириш парички за памперси :)

Гледай да не се получи кафяв код от задните области.

За Благоевград днес имаше жълт код. И наистина валя цели 5 минути.

ТИ ПА ЗА КВО РЕВЕШ, ВОДА ЛИ ТИ НЕ СТИГА. ВЕТАРО ГИ Е РАЗКАРАЛ ОБЛАЦИТЕ. ЕЛЕМЕНТАРНО, МАКЕ.

Да се потърси наказателна отговорност на правителството което управлява вмомента и след изборите за придошлите дъждове и наводненията в България.За София прокуратура съд за Фандъкова и Бойко за надоведненията които са умишлени и са го засекретири ще си издавите сините гласоподаватели кой ще гласува после за вас бе БОЙКО?

Лъжат за градушка, за да има по-малко протести в момента навън...

То хубаво, че "Сн.: БГНЕС", но защо не е отбелязано, че публикацията й не е сефте, доста стара е, т. е. тя е ОТ АРХИВА.

За това са виновни придошлите селяндури с лимузините си от села и паланки край София и от дълбоката провинция.Всеки селялнин довлякъл бричката си втора употреба, която се оказва силен замърсител на околната среда.Парникови ефекти.Ми строителството с тия химии дето строят модерните пътища на БОЙКО и компания и супер модерните кооперации и метрото са потенциални замърсители на природата.Селяните отровиха София да им се потърси наказателна отговорност.Идете си на село там си замърсявайте колко си щете.

Има елементарно решение на твоя проблем, как не си се сетил досега? Хващаш си влака, изселваш се някъде в Еленските села и си живееш на чист въздух. Хем ще се върнеш към корените си, хем няма да се оплакваш от замърсяване и прииждащи селяни. Какво чакаш още?

Яко пич! Добре му го каза

По добре питайте американците от центъра за правене на бури и градушки, кога ще спрат с тази простотия да ни давят да не им потърсим наказателна отговорност за това.Тия тъпи политици ги интересува предизборната им кампания дано се провалят всички и да не могат да стигнат до наводнения им парламент.Да се потърси наказателна отговорност на правителството за умишлените градушки и обещетение на семействата които пострадха от безхаберието на политиците

Бяла градушка не може да бъде

Стига сте лъгали хората- като не могат да познаят, та хайде повсеместен постоянен оранжев код целогодишно. Прав беше Бойко че в БАН само изкуфели дърти тиквеници и напушени пропили се от студентски живот пичлемета.

в София - може ! Дано в останалите населени места ни се размине че няма да има какво да ручат "гражданите "

в библята е казано: земетресения, порои и потопи ще изтребят и удавят хората преди края на света, а жълтата раса ще плъзне навсякъде... лъжа ли е?

В учебниците по психиатрия е казано, че шизофренията е нелечимо заболяване. Лъжа ли е?

В епикризата ти е записано и ...

Шосето между Пазарджик и Бошуля е ад.Не бях виждала толкова много вода през живота си .Ако има нужда помогнете на закъсалите коли.Дано се размине без произшествия.

до морето не си ли ходила?

Само пиене ви е в главата

А да видим кой ще познае нощес кой град ще е под вода.

цяла българия да е

Ти си гадно злобно същество.

Мачкай Бойко! Така им се пада щом не те слушат.

Бойко е пожарникар, време е да се върне към старата професия. Давай огнеборецо!

Пичове, ако има повечко дъжд, редно е тази нощ всички кметове, където има обилни валежи да разпоредят наряди, които да гледат през нощта за наводнения от близките водоеми и да опазят хората. Предупредете хората.

А чадъри ще раздават ли? Много хубав повод да се изнижа от жената тази вечер. Къде е сберпункта?

В най-близката кръчма.

Залагам си колата, че градушка няма да има в София! При такава малка разлика в температурата на атмосферните фронтове просто няма как да стане. Изглежда някой има интерес от всяване на излишна паника.

Заложи си колата под градушката тогава. Това комунягите все сте недоволни.

Нямам никакъв цвят и колата даже ми е бяла. В момента се намира под "градушката".

И аз така смятам. Има значително по - ниска температура като цяло.

Не... Просто гузен негонен бяга :)

В Костинброд валя бая градушка, земята побеля чак

Там може, само костинбродски кютуци са се събрали. А в София нямаше.

Изключи хладилника и ще прокапе

Нов термин- "внезапни наводнения"...Това го има само у Бугария-та. Що е то внезапно наводнение? Във всеки случай не е причинено от 30 минутен проливен дъжд. Причинява се от безхаберие, некомпетентност, корупция- липса на наклони, канализация,отводнителни канали и тръби, отводнителни шахти, дренажи, подходяща настилка.Непочистени речни корита и дерета. Другото е - скъсани язовирни стени и преляли язовири и водоеми, които се стопанисват от мутри- храненици при съответните политически ООД-та.- ГЕРБ, БСП, ДПС. Това е истината за "внезапните наводнения". Затова ГРОБ, БСП, ДПС измислиха тази терминология- внезапно наводнение, за да си отрият мръсните крадливи и неграмотни ръце, а простият народ да си тегли теглото и на 5-ти пак да гласува за същите изедници и хрантутници. За същите паразити и пиявици !!!!

Айде пак "само в България". Пролетта Лондон беше наводнен. Лани - Германия, Австрия и Чехия. Снощи - 2-ма удавени в Словения от същия нашия дъжд. Иначе тия работи дето си ги написал са хубави, ама струват пари. А ако не си забелязал държавата пари няма. Така, че ако не искаш да се удавиш - действай - почисти си дерето от боклуците които сам си изхвърлил.

Държавата няма пари защото се краде вероломно. Не смятам за нормално един булевард да се прави 5 пъти за 2 години. Не смятам за нормално малко дъжд и улиците да се превръщат в реки. Престанете да се примирявате с безхаберието на нашите управници те са там затова за да вършат работа в полза на обществото ако не могат или не знаят как да го правят да се махат.

една медия смени името на метеорологичната си страница от "дали вали?" на "кога ще спре?" ...

НАДЕЖДА 8ДКС НОРМАЛЕН ДО ТИХ ВАЛЕЖ 17,15МИН

ДАЙТЕ АКТУАЛНИ НОВИНИ...тук в Обеля вали силно вече 25 мин. трябва да сди тръгваме към дома, към детската градина.....пишете какво става в София, къде има реки по улиците !!!!

В Хладилника не е капнало.

:)))В Североизточна България е слънчево.