Проливни дъждове наводниха улици и сгради

Поройният дъжд, който се изля над страната в следобедните часове, наводни улици, обществени сгради и имоти в много населени места.

Обратно в новината

Коментари - Проливни дъждове наводниха улици и сгради | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май е време за един "Ноев ковчек " но някъде по-далече от жълтите павета за да се избегне стълпотворение то на престъпни елементи . Които като нищо ще го обърнат още при потеглянето .

Аман господи моля те господи не заливай робовете те са грешни душици пияни душици.Господ робове мои мили дечица гробарчета герберчета сладките ми ангелчета ви наказва И ЩЕ ВИ УДАВИ В ДЪЖДОВЕ ГРЪМОТЕВИЦИ ТОРНАДОТА И УРАГАНИ ЗАЩОТО СТЕ АЛЧНИ ЗЛИ ГАДНИ ОБИЖДАТЕ НЕДЪГЪВИТЕ ХОРА И СТЕ КОВАРНИ ИЗМАМНИ И ЛЪЖЕТЕ-господ ви наказва покайте се!

Ако Господ наказва днес някого за нещо, то е електората на БСП по селата. Не знам как ти се привидя ГЕРБ в тази работа, но очевидно си вярващ от скоро и ти се бъркат нещата в главата. По този повод един виц по катахизиса: Изповядва се мирянка: - Оче, съгрешавам. Колкото пъти мина пред огледалото, все се възхищавам на красотата си - суета! Отчето рекъл: - Я да те видя, чадо! А, не е суета, заблуждение е... ... Тълкуванието ти за Божието наказание е като на грешницата. Всички сме грешни, но от комунизма комай по-грешно няма на света. А ти си в заблуждение. БСП от 3 управления имат 3 икономически спада и дълбоки кризи, с които Бог наказва избирателите им на първо място. Сега е 4-тото и катастрофата, която се задава, е невиждана от времето на Жан Виденов, когато хората (същите избиратели, наказани от Господ) получаваха 5 долара месечна заплата. Все си мисля, че е мазохизъм вашето, но то всъщност е едно дълбоко вродено заблуждение, характерно за простаците. Все ви го правят и вие все вярвате, че се грижат за вас. Ако да бяхте отделна държава, щях отдавна да спра да се интересувам как си страдате от глупостта си, но докато вие получавахте 5 долара, аз получавах 24, а съм свикнал на много повече. Т.е. влияе ми и на мен негативно простотията ви. Този път ви махаме по-навреме. Следващия път още на изборите. Хората вече научиха номерата ви иняма да минават. Бездарни сте и мошеници. За това - вън! Марш! Чиба!

Някои масово усвояват "едни" пари, ама шахти и канализация не чистят. Както не ги разследваха преди, така няма да ги разследват и сега. Народа нека си мре.

Падналите валежи днес, 16 юни наводниха централни улици в Търговище. На "Ал. Стамболийски" закъса маршрутно такси с пътници. Наложи се "Гражданска защита" да изтегли автомобилите от езерото, което се образува близо до кръстовището с бул. Трайко Китанчев. Водата беше над 30 см. и служители на общината разчистваха шахтите от оталагащата се кал. В центъра водата създаде проблеми. Подземието на съдебната палата започна да се пълни с вода и специалисти я изпомпват. Зад библиотеката и пред младежкия дом тротоарите бяха заляти.

Журналистите се чудят каква новина да измислят и климата разсискват. Когато не падат дъждове реват че ще ставаме пустиня. Сега пак са недоволни. Ами стига сте правили новини от дъждовете. Валяло било. ЕЕЕЕЕЕЕЕ аман. За пари измисляте какво ли не. Сложиха клоун в БТВ да прави хляб и зрелища на хората. Без това са се опростачили а сега допълнително.

...................По 325 лева помощ от държавата ще получи всяко домакинство, пострадало от наводнението...........

Не хотите наш газ? Вот вам наш ХААРП.

Айде пак е почна с наводненията които впрочем през последните 12-15 години май ни съпътстват всяко лято. Че държавата не си е на мястото да организира първо превенцията да не стават наводнения, а после и да помага на хората за отстраняването на щетите отдавна е ясно. Ни за наводнения, ни за земетресения, ни за разни експлозии... Помощ няма, но за сметка на това си иаме еврокомисар - за чудо и приказка. Не че той направи нещо за да помогне в рамките на нормалното на страната ни, нито пък помогна във връзка с нелегалните емигранти които са ни налазили... Важното е че я има като бройка че и даже се стяга за служебен премиер. Ама хА обясни го това на бабите с наводнените къщи и ще ходят да пазаруват по изровените от пороите улици...

Така е, иначе, ЧЛЕНОРАЗДЕЛЯЙ ;-)

Това беше До: Spartan ;-)

Ха сега ,де!България ли сме или Амазония...или Бангла деш?Пустото му "глобално затопляне".Лошото е че май през зимата ще е все по-студено!А с този руски газ и с този ЕС дето се състезават да ни тормозят...Абе Бангла деш...но няма тигри а само маймуни!

Бангла деш не е ли държавата на Ханко Брат? Спартанье, Спартаньеееее, кой ти дади дипломътъ на тьебье бье? Кой? Кой?

Как кой? Донки Ход и Сан Чобански...

Умнико,много добре знам че се пише слято!Само че не знам там дали няма талибано-демократи,дето се обиждат само от това че им казваш бенгалци и ти търсят сметка.За разлика от теб съм бил в "Бенгалска земя" което е по тяхному Бангла деш но умниците от ООН го сляха по твой пример.А диплома нямам и не ми трябва.Избърши си със своята...