Прогнозираха дъждовно лято

Дъждовно лято се очертава в много части на Европа, съобщава в. "Кориере дела сера", като се позовава на разпространени данни на американското Национално управление за изследване на океаните и атмосферата.

Обратно в новината

Коментари - Прогнозираха дъждовно лято | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер! Ако времето е такова, както е красива тази снимчица в новината, значи имаме голям късмет - без жеги и с много влага, отлична прогноза! Една добра новина днес!

от цялата прогноза нищо не разбрах,дано времето да не е като прогнозата обаркваща и неясна,прането ще почака... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде що не се оплаквате пак,че правителството е виновно :D:D:D

Еми нормално започва глобалното застудяване. В интерес на истината сме си в топъл промеждутък от ледников период, така че време му е. Между другото, слънцето е в максимум тази година, а ние в умерения климат зъзнем май месец ;-)

Колкото стана 30 градуса през април, толкова и това ще познаят, така че каквото дойде.

е не е истина .... ако няоки мойе да познае времето след седмица то това доста добър пророк ... да познаеш времето след месеци е това вече е гадателство , и аз ще ви дам прогноза , очакват се темпаратури в диапазон от 0 до 55 градуса в няко райони е възмойно да са и по високи , най вероятно през част от периода ще има превалявания като е възможно да има проливни дъждове, но ако не вали ще има суша ,

А кажете нещо за глобалното затопляне. Що мълчите. Аз на прогнози от дира и телевизията отдавна не вярвам. Има си сайтове специално за тази работа. Особенно руските са много точни, говоря за Гисметео.

Точно преди три дни по една от националните телевизии казаха точно обратното-че се очертава доста сухо и горещо лято с малко валежи. Явно вече всеки си пише каквото иска или без да мисли.

мама му мръсна на тва тъпо време!писна ми от него, ще спра да наливам пари в байка и ще почна да събирам за джипка, поне да не му оставам длъжен на тъпия климат.

:( а плаж..

То и май месец щеше да е с гръмотевици и жега, а вече мина половината месец и ни жеги ни гръмотевици :)

Мразя Жегите!! А днес времето е супер!!! Е така да е цяло лято.....

тя и зимата щеше да е най-студената от 30 год...

Да, ама е най-дългата от Априлското въстание насам. Ей го на, още вали сняг.

лошо няма.който иска жеги-да ходи в африка при кадафи:)