24 часа дъжд, наводнения и извънредно положение

Частично бедствено положение е обявено в четири села в община Малко Търново. Причината – обилен дъжд, валял повече от денонощие.

Обратно в новината

Коментари - 24 часа дъжд, наводнения и извънредно положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

днес тука дъжд! утре цел потоп в европата! ------------------------ ЕС требе да бъде унищожен!

И преди е валяло дни наред,но наводнения нямаше,а сега след всеки дъжд и е потоп... Явно е,че коритата на реките са заталачени и не се почистват изобщо,отделно се изсичат горите и водата няма,какво да я спре стичайки се от планините.За всичко сме си виновни ние хората!

Кой ви бие по тъпите кратуни,че строите в коритата на реките? Строителството в коритото на реките по кадастър е абсолютно забранено. Който строи в коритото на реките да бъде глобяван,а не подпомаган. Тъп народ! В равнините хората правят диги и строят на високо,за да не се наводняват. В Добрич след голямото наводнение на мястото на срутените къщи/куптори/ наново на същите места се построиха кущи/куптори ...Защо? При следващото навоеднение пак ли ще ги подпомагате от нашите данъци? Няма държава...? Рано или късно пеките си връщат отнетото корито! От коритото на на реките не можеш да крадеш!Анадъм му?

Не ме интересуват българите ако ще даги удави докато не махнат санкциите ЕС срещу ПутинНаш!

Има ли данни за наводнени и разрушени пътища, за бутнати мостове, за наводнени къщи? Доколкото се показва има няколко наводнени дворове, но не са ясни щетите, което е необходимо, за да могат хората да подават искания за ремонти на пътища и мостове. Беше добре медиите да помогнат с инфо, за да може да се помогне на хората, своевременно. Колкото повече се отрази, толкова повече може да се помогне. Обърнете внимание как малки рекички се превръщат в чудовища. Това е годишния максимум на реките, който е около 40 и 60 години на столетие./Ако някой ме поправи с точни данни за този максимум ще е добре/. Затова е важно да се гледа какво се случва из деретата на незабележимите рекички, защото понякога стават на чудовища. Специално за Велека е важно да се вземе предвид, че пясъчната коса трябва да бъде изрината и водата да мине. Тази пясъчна коса е голям проблем и трябва да бъде оставяна да се изрива и после сама да се образува.

Добре че гейбарджиите оправиха инфраструктурата на Държавата, да живей Бойко и Гойко покрай него! Техните кметове освен да се занимават с организирана престъпност и кокошкарски кражби за друго не стават! По-бетер от депесарските излязоха, да

а БСП/БКП/Р, къде са

pеплика вземи линк + гласувай- гласувай пацо пацо 27.09.2017 21:35 а БСП/БКП/Р, къде сa На сухо... от поне 4 години...

martin

продължавайте да сечете и горите и си е...е май...а! ! ! !

в другите страни от Европа,като има наводнения,проливни дъждове,евакуирани хора-пак Бойко ли е виновен