Задочен спор между Матео Ренци и Дейвид Камерън за Брекзит

Не може да принадлежиш към общност само за хубавите неща, заяви италианският премиер Матео Ренци. Камерън иска възможно най-близки отношения с ЕС след Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Задочен спор между Матео Ренци и Дейвид Камерън за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюро, Гюрооо.... Германия е окупирана държава, на която канцлера и се назначава от тези, които си мислиш, че ще потънат всеки момент... :))

Българите обсъждат тези а ние се храм с отрова и товаклетл беше до ЖЖ е мечта бяхме в рай! ядохме най чиста храна в света !!! ВИЕ ПОНЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КЪДЕ СМЕ СЕГА И КАКВО ЯДЕМ

Българите обсъждат тези! А в това време ние се храним с отрова.С това което се хранихме до Ж Ж е мечта,защото бяхме в рая !!! Ядохме на чистата храна света(на 10км от градовете растеше и се отглеждаше всичко, всичкото беше натурално без химия

всичко можеш но нямаш пари !най главно е какво ядеш - помия а при соц -мавсичко натурално от полето което на 10 км от тебе !!!

С радиация от Чернобил

фантастично е поведение на Джереми Корбин, гласувайте не гласувайте , няма да си тръгна пък!!!

Интересно, че нито едно от 12 те не е вярно, при внимателно обсъждане. Така че това много прилича на пропаганда от Дойче Велле, по време на соца.

Например: не може да избираш няколко партии. Гласа ти е невалиден ако избереш повече от една. Освен това не може да говориш срещу президента в Германия. И всички точки са подобни.

Прецакаха се англичаните. Направо не мога да повярвам че това се случва. Сега искат да върнат времето назад, но вече никой не ги иска в Европа.

Трябва да си много тъп като Ганьо Балкански , за да вярваш в глупавата измишльотина наречена ЕС. Все едно да вярваш в измамата за градът на мечтите или държавата Слънце. Дядо Коледа не съществува драги приятели. Германски евроаншлус на Европа може да се случи, но не може да се задържи. Изначално, т.н. Лисабонски договор е криминален. Приет е с измама и зад гърба на народите на подписалите го страни. Само по себе си това е достатъчно за неуспех. Този модел ,който този договор регулира е абсурден и е невъзможно да проработи. Трябва да си доста прост и ограничен , за да си мислиш ,че Европа е в състояние да диктува условия на САЩ, Великобритания, Русия,Китай или Евразийския съюз. Германия и нейните сателити в Европа ,същите от времето на втората световна война, ако продължават с този модел на мислене и поведение както до сега, отново ще катастрофират. Глупостите на Матео Ренци ,Меркел и Юнкер, могат да предизвикат само насмешка и горчива усмивка сред старите английски пирати ! За България, нещата са ясни, българския народ отново ще плати скъпо и прескъпо, ако изобщо все пак остане нещо от него и територията. Но това е друга трагична тема ,която предстои.

Рубла,ти ли си???

Всъщност всички държави от ЕС трябва да привикат посланиците си за консултации и да оставят англичаните да видят резултата от победния си марш! Когато Маргает Тачър защитаваше кауза, тогава нямаше глобализация в този мащаб. Нито и пей, нито интернет, нито електрически коли, нито таблети или телефони с тъч скрийн. Днес Фарадж говори от разстоянието на времето на Маргарет Тачър и очаква светът да се върти към миналото. Те са прецакани, а в Калифорния вече излиза поредният нов модел. В този смисъл Ренци по- добре да показва как се правят ригатони и да не отговаря на простата тълпа. За нея е достатъчно пълното отрязване.

ЗАБРАВ А СПОМЕНЕШ ОСТА БЕРЛИН - СОФИЯ - ИСТАНБУЛ КОЯТО НИ ДОКАРА ВЕРСАЙСКИЯ ДОГОВОР И ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА:))) ..... СЕГА НОВАТА ОС БЕРЛИН - СФИЯ - ИСТАНБУЛ НИ ДОАРА 4-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА :))

Най-голямата катастрофа на България е докарана от остта БКП-КПСС! После се применува на ДС-КГБ!

И днес на ГЕРБ-ДПС

жабаря ренци нещо се е взел много на сериозно да се репчи на англиискят евреин камерон ...то не е като да навикваш българи и румънци да сме си мълчали защото са ни пуснали по милост в съюза

ДА СПОМЕНА ЧЕ КОЛКОТО И ПАРАДОКСАЛНО , КОЛОТО И НЕВЕРОЯТНО , КОЛКОТО И ИРОНИЧНО ДА Е БРИТАНИЯ И РУСИЯ СА БИЛИ СЪЮЗНИЦИ ПО НАПОЛЕОНОВО ВРЕМЕ И В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ :))

абе знаех си аз че следващите със зит са франсетата ама все нещо не ми се връзваше:)

А ти се сети да забележиш, че от зор се сближават класовите врагове, а? А защо не го забелязваше, докато го пишех, а? Няма да е лошо да застанеш открито на марксистка позиция и да признаеш, че английската работническа класа се самопрецака смело, защото всичко ще продължи да се прави в Китай, а англичаните ще продължат да си бъдат безработни.

Чета тук много незрели критики срещу ЕС. За да критикувате, трябва да познавате нещо по-добро от ЕС и да сравнявате. Какво по-добро от ЕС познавате и сте изпитали? Мола предложете ни това по-добро което лично сте изпитали и което ви позволява да критикувате ЕС!

Например България при социализма

Ти живял ли си по това време въобще, че говориш такива глупости ?

Човече нещата са сериозни Върви в чалготеката и мълчи

Прощавай, твърде скъп си ти за мене. Аз връщам ти безценния залог. Дългът ти до стотинка погасен е със лихвите и в искания срок. Ти даде ми се в дар по своя воля, без аз да съм заслужил за това не мога безвъзмездно да те моля да ми дадеш над себе си права. Навярно подценил си се тогава или случайно надценил си мен, но явно няма как да продължава контрактът ни, от грешка породен. Сън беше всичко. Крал видях се в него. Очи отварям кралството ми де го?

Кои от тези използваш с твоите 500лв заплата. И кои от тези не можеше преди освен че когато имаше възможност да си предател не ти даваха лесно виза. Между другото това с трудното пътуването беше грешка защото западняците сами щяха да затворят границите . Касттро например го отигра и вуднага омекнаха. Отиди сега в щатите или австралия да работиш ил и на екскурзия. А за четене имаше всичко и четяхме за разлика от сегашното поколение Сигурно до Хаваите всяка седмица ходиш а?

Няма значение какво иска Камерън и какво казва. Камерън някога е бил политик. Днес, Камерън е мъртъв за политиката. Ще остане в историята с това, че след като е разбрал, че английския елит е разделен по въпроса за Европа, не е предвидил, че пакистанците и другите новодошли ще гласуват за напускане на ЕС от страх за работните си места, които сега ще загубят от икономическия спад. Би трябвало Камерън да бъде добре осведомен кой стои зад онази част от британския елит която ще спечели то напускането и каква е силата му. Оказа се, че Камерън не е бил там и не е мислил, не знае нищо и не е предвидил нищои поиска референдум, а трябваше да се пази от такъв.

TtTtTt

Не мисля, че "пакистанците и другите новодошли" са гласували за отделянето. Напротив, мисля, че "чистите" англичани са го направили и то точно заради новодошлите. Поне с такова впечатление оставам от техните форуми...

...Не може да принадлежиш към общност само за хубавите неща,.. --- ха ха ха........ изброите ми десет хубави нешта, които ги имам сега и ги нямаше при соца?

Най-важното от нещата е че има по-малко кухи руски лейки като теб.

През соца това място за писане нямаше да го има и никой нямаше да ти позволи да вдаваш мнение. Мнение различно от официалното. На Партията. Право на мнение, право на правосъдие, право на пътуване, право да избираш къде да живееш, право да гласуваш. Имаш избор кой и как да те информира, имаш избор на дрехи, храна, лечение, автомобил. Не хабиш 2 или 3 години от живота си за да защитаваш с оръжие в ръка Партията.

Ние можехме да обсъждаме на живо и нямаше да има платени като тебе да размива диалога с платени простотии.

Даа...., да напуснеш, или да останеш в ЕС-туй е въпросът ?

ТО ВСЕ ЕДНО ТАТКОТО ДА КАЖЕ - МОЯТА ЗАПЛАТА Е ЗА ДЖОБ ПАРАСЪ - НА БЪЛГАРСКИ МУ СЕ ВИДА ФОНД И АЗ СЪМ ЧОВЕК, НО ИСКАМ КАТО СЕ ПРИБЕРА - РАКИЯТА, САЛАТАТА, ЧЕХЛИТЕ И КРЕВАТА - ОПРАВЕНИ.

И три вратни пържоли с кило червено вино..няма да си лягам гладен.))))

Може Матео, може... Скоро ще видиш как става. Хехехе

Прав е Ренци. Къш, Великобритания, вие никгоа не сте били част от европейското семейство, винаги с единия крак отвън и винаги недоволни.

Ами ако скочиш с двата крака и се хванеш в капана какво става тогава?

В ЕС и Практикер винаги има решение - моноблок Венто, само за 99 лв!!!

хихихи върху 4 момента -големият брат торпелира лейбариския шеф шото ако го оставят . следващите избори са за него и нато е история - франция , германия щели да правят супер държава - клати ми ае ръката - германци и французи нема как да се разберат - естественият път е германците доминират французите бегат - момент 3 - туркиш аирлайн - след като англичаните излезнаха аир компанията разбра че нема ги вземат а и с нато не се знае ко че става,и развеха белия байрак скоропостижно - момент 4 - очакваното президенство на тръмп - е те тука става интерено за истинските шефчета на ес ама мноооого интересно:)

Предлагам нов съюз. В него да влязат БГ, Германия. Италия и Япония.

То и тоя съюз се разпадна.

на този съюз му казват НАТО, а това са четири страни от НАТО в които има американски бази без съгласието на местното население ..

Япония не е в НАТО!

На този съюз името му беше друго, жалко 4е не просъществува....

Ренци е пич. Много точно им го е казал за семейството и хубавите и лошите неща на английските егоисти. Да си поемат сега и негативите.

А защо в тая общност има лоши неща? Да попитам аз

Излез от приказките

ще бъде МАЙ

6 страни, подчинени на един Райх. Останалите къде са в тази ви общност?

Съвсем скоро в Германския ЕС ще ОСТАНАТ САМО БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ХЪРВАТИЯ И БАЛТИЙСКИТЕ ''ТИГРИ'' !!!

Как се събират само основателките, а после само Германия и Франция? Стойте си само основателите, поддакващи на Шмеркел.

Чета, че лейбъристите (английските социалисти) отново са захапали властта с обратна захапка и не могат да постигнат оставка, понеже при тях таков акато чест и достойнство няма, както при всички социалисти. Това са долни жиотни. Като трябва да се оттеглят, все внушават, че предават някого. А всъщност по начало са предали всичките си избиратели, понеже са некадърни и прости, но пък за сметка на това лъжливи.

Тоя не ще да слуша! Вчера Цял ддържавен секретар на Сащ предупреди,да не се извиват ръцете на англичаните! И могерини беше на една ръка разстояние от него! Даа!

А ще повтарят ли " На Всеки Километър" от 9 септември :))) Мисля да му направим една 9-то Септемврийска Манифестация Солидарни с Англия :))) Плевнята ще е предвожда Манифестацията нали е бил Косомолски и ще му дръпне и една реч :)))

Може ли и аз така..... само аз да го таковам, а когато трябва мен да ме таковат.... друг да го отнася??? Ако може така, аз гласувам с две ръце..... ама то само от мен ли зависи това???

може! Ама Тиквата е проста и нито може, нито знае как да ти го отвоюва.

Спорил с Давид Камертон! Тоя фани - оня пусни! Тя ингилизката се видя вече, то пък и жабарите цъфнали, та вързали... И те божам с най-гобемите! Въобще превърнаха Европа в един огромен смърдящ палатков лагер от парцаливци и навлеци с неопределен генетичен код. И седнали да умуват, когато вече са пред Алпите и скоро даже Берлин ще "падне" отново!

шмъркелица не обвинявай италианци и англичани за чужди грехове!

Англичаните си вкараха голям автогол.

Подкрепям с две ръце италианския премиер в това му изказване. Според мен много просто, точно и ясно им го каза. А той е човек, който много добре знае как се напуска семейството, щото при тях имат доста семейства, които можеш да напуснеш само с краката напред. Надявам се, европейците барабар с еврогейците да останат зад думите си и да го подадът четвъртит на педеру*те от острова.

Реалистично това което ми се струва в момента е сега ще ги орежат, но после ще направят някой отстъпки. Вчера казах това което днес префразирано повтори Меркел, неможе да се ползваш сам от привилегиите без да си солидарен с другите в проблемите.

Честит 9-ти Септември инглези :)

Ето бе и Англичаните ще празнуват вече на 9 септември . Това е паметна дата за България ( има доста във видеоархива цялото население е на улицата и посреща освободителите )направено е толкова в онези години , че 27 години минаха в "Демокрация" и все още се краде от сътвореното от Народа ...

И за мен е паметна дата. На този ден отказах цигарите. Да живее 9-ти Септември !

аз не виждам британски политик който да активира член 50!! Веднага ще стане политически труп!!

Това си е отговорност на Камерън... Той си го почна и ще трябва да си го свурши до край...

Камерън вече няма думата!! Няма нужда да се споменава!! Той като пълен идиот сам насрочи този референдум!! И после го загуби от глупост!!

Камерън мислеше, че чрез референдума можеше да изнудва ЕС за реформи и привилегии. Забрави, че в Англия има много хора, които не са в час. Затова понякога референдумите са нещо вредно. Защото е научен факт, че глупавите са повече от умните. КАто у нас, роми, пенсионери, повече от реално работещи и плащащи данъци хора.

Че то при управляващите няма ни един умен човек. А тъй наречения наш хайлайф - пази боже. Дребни мошенници и мутреси на дребните мошенници. Всъщност има ли изобщо умни хора в България?