17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2316

Малка е вероятността новият Президент да направи някакви промени в Украйна. Той е евреин, както и техният Премиер. Кави промени ще иска и какви ще може да направи? С приоритет ще са Сорос и НАТО, както вече се стъкмяват нещата в Македония. Олигарсите ще се наложат, защото брулят икономиката им успешно. РФ има много инвестиции в промишлената зана на Донбас и суровинната база. Същото е положението с енергийните мощности в Донецк. РФ няма да отстъпи тези активи на Полша и Германия чрез Украйна. А за Крим си говорят само евролиберали с деменция. Защото РФ при никакви условия няма да отстъпи на НАТО черноморската си военна база. Украйна трябва да сключи междудържавни договори с Русия за сувместно и двустранно използване на мощностите, както до сега. Добре е тя да се откаже от членство в НАТО и да се обяви като неутрална зона по подобие на Швейцария. И със същия кантонален строеж и признаване на езиковите различия в кантоните – като Швейцария. Трябва да изиска признаване на неутралитет от РФ, ЕС и САЩ и да се позиционира като неутрална буферна зона между НАТО и РФ. Така ще може да оправи икономиката и стандарта си. Ако успее да привлече и европейски специалисти от съответните служби ще може да редуцира корупцията и ограничи олигарсите.

Кримския въпрос е решен отдавна Питайте -избирането на Зеленски ще предодврати ли разпада на Украйна , а не да се занимавете зорлем с глупости

2 000 000 гласуваха за отделянето на Крим от Украйна, мисля че въпроса е решен. Местните жители са пожелаи да живеят в Русия, какво ще направи този придворен шут

Какъв Крим, какви 5 рубли! Там нещата се уредиха вече. Да гледа да си оправи икономиката, че станаха бетер българите. Бедни и без бъдеще! И износител номер 1 на прocтитyтки!

Tоя, е по-голям идиот от предишния!

Кримски въпрос няма. Рано или късно Крим ще бъде върнат на Украйна и Русия ще заплативсичко за агресия та си в Донбас

Кримския въпрос няма.Обсъжданията на такъв са causa perduta.

Не. Човек без опит в политиката... точно като нашия президент - в началото беше обикновен човек, но много бързо и маниери издокара, и тон на гласа, и премерени думи, с позиции, които се различават от тези преди да го изберат - въпрос на време е да го отракат и ошлайфат както искат да бъде. Мога да дам и пример с други политици. За съжаление положението в Украйна е каот в България - всеки, домогнал се до властта, гледа да си напълни собствения джоб, защото няма наказания, затвор и доживотен бан от държавни длъжност за цялата рода до 9-то коляно и 3 поколения напред.

Въпросът с Крим, е решен окончателно !!!

Много сте малко и сте много жалки... ами я го лапвайте и през Враждебна, да ви няма

Едно малко еврейче смени един дърт евреин, какъв шанс да има?

Все едно да питаме пулеристите дали харесват Путлер.

тоя не ви ли прилича на мистър Бийн.

Путлер ли? Да.

да не са те подбирали в американската пропаганда на някой конкурс за идиоти? Ние за какво трябва да мразим руснаците? Нито ние ги мразим, нито те нас. Имахме си добри бизнеси и държавата ни и фирмите добре печелиха. Докато не се домъкнаха краварите. Ти подиграваш ли се на нас, българите? А що се отнася до руснаците, каква заплаха са те за нас? Не са те тези, които са опасали САЩ със свои военни бази, а точно ФАЩ е разположил десетки военни бази около Русия. И САЩ наруши думата си и споразуменията с Русия, да не се разширява на изток и да не приема държави от бившето СССР в НАТО. Истината и справедливостта са изцяло на страната на Русия в днешни времена.

Вие не трябва да ги мразите. Ние ги мразим.

Кримският въпрос е решен. От жителите на Крим. С референдум.

Крим е върнат на Русия абсолютно законно. Незаконно беше предаването на Крим на Украйна първо от Хрущов, а после от предателя Елцин. Така че връщане няма да има. Все едно да кажем на американците да се махат от Северна Америка и да я върнат на индианците.

Народа на Крим поиска Русия. А Индианците не са искали Бледоликите колонизатори!

оказва се че политиката не е лъжица за всяка уста,особено за начинаещ смешник,който тепърва започва да се учи и бая горчивина ще трябва да изпие..

Няма кой и хората искат алтернатива!

Абе за какъв е тоя Кримски въпрос? Такъв не съществува от 2014г. насам......game over... Всичко друго е история...

Браво бе, серсем. Май доста са те били по главичката като малък.

Малоумен!

Нема държава Украйна и никога не е имало. Кой идиот от шибания Дир.бг отново се изака. Има Русия и това са руски земи населени с етнически руснаци. Както предишния президентВалцман-Порошенко, така и новопоставеният от еврейските САЩ е евреин. Зеленски е евреин. С еврейски подходнищо нема да се реши. Може да се реши само едно, изчезване на измислената държава Украйна.

Такъв въпрос просто няма.Крим е руски и въпроса е приключен.От тук нататък единственото , което Украйна може да направи е да се мъчи да запази нещо от изтока , че както върви ще духа и там супата.Когато тръгнеш срещу тежка категория противник единственото което може да очакваш е да омете с тебе ринга или направо да те изпрати в небитието.Та единствената перспектива на укропите е или да целуват ботуша на руснаците или да бъдат смазани в калта.

Твърде неподходящ въпрос. Кримски въпрос няма. Има Минско споразумение за гражданската война в Донбас и задължение на новия президет е да свърши работата на стария - т.е. еда изпълни задълженията на Украйна по него. В Крим може само да ходи като турист, като какъвто вече го поканиха там. Поради тези неща НЕ гласувам на безсмислената ви анкета.

Тежко ми е, когато се разисква тази братоубийствена война !! Тези комшийски разправии по времето на Фердинанд доведоха и нас до 2 национални катастрофи и губене на територии !! Тези хора трябва да се осъзнаят един път завинаги, че геополитическата ситуация през последните 15 - 20 години коренно се промени !! В момента Украйна е въвлечена от странични фактори в тази игра и се надява един ден да влезе в ЕС ?! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ - ТОЗИ "СЪЮЗ" СТРЕМГЛАВО ВЪРВИ ВСЕ ПО-НАДОЛУ !!

Въпроса за Крим не е дали е Руски а, че Русия не спази договор гарантиращ целоста на Украйна, срещу това тя да върне ядрените ракети на държавата на Путин. За това единствения шанс за разрешаването на Кримския въпрос е да бъде спазен този договор. В противен случай възниква опасен прецедент с който никоя страна изработила ядрено оръжие няма да се откаже от него, при международни санкции. Това е истината за този казус, чудя се дали сте тъпи, или просто се правите на такива. Крим е Украински по сгореспоменатия договор, Руснаците са го подписали и са си взели оръжието, но не искат д а платят цената.

Май тъпият си ти. Ако приемем, че Русия не е спазила договор, то колко договора не спазиха американците и НАТО с преврата? И какво и колко дадоха на Украйна мръсните дебили и какво и колко даде на Украйна Русия? И въобще кой създаде Украйна?

...четеш и коментираш това което Теб те вълнува а не това което трябва...Крим вече е РУСКИ и за това вината си е Украинска!а войната може да спре като новият Педерушенко отиде в Москва на преговори а не в Вашингтон...иначе за това че сме тъпи е така-видно е от положението в МАФИОЗКА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Лъвът и антилопата подписали договор.Но антилопата решила да стане наложница на вълка без да иска съгласието на лъва.И той я включил в менюто си за вечеря.Та на света има едно право-на по силния.И той си взима своето без да се интересува от плача на храната.

Така и не може да разберете, че аз казвам, че няма значение дали Крим е Руски или не, до 10 години ще има гражданска война в Русия, ако щете вярвайте, единственото което може да я спре, е 3-та световна война, но дай боже да не се стигне до това.

Леко бе Нострадамус......е па не ти вярваме....аз пък казвам че до 10г. Китай ще е номер едно и до 10г. ще има нова икономическа криза която ще еве мамата на САЩ....и най-вероятно ще я направи 3 или 4 икономика в света...

Крим съвсем законно се върна в Русия - след напълно легитимен референдум. А и той никога не е бил украински. Странно, когато Турция окупира северен Кипър, никой не и наложи санкции. Нито на Косоварите... Санкциите са измислени от щатския Господар на Европа, за да е разделена и слаба.Хайде да уредим първите два случая и ще стигнем до КРИМ. Учете история!!!!

Договорът за който дрънкаш има една много важна точка...НАТО не трябва да се разширява към границите на Русия и нито една от бившите републики в СССР не трябва да е част от НАТО в замяна на това Русия гарантира цялостта на Украйна и на всички бивши републики...този договор бе нарушен с Грузия когато американците обучиха и въоръжиха грузинската армия но не я покрепиха когато тя нападна Осетия, след това целта бе Украйна и Русия да загуби военната базата в Севастопол...като резултат Крим е руски...на всяко действие има противодейтвие...

По споменатия от тебе договор имаше и някои други ангажименти, които Украйна не спази и руснаците просто взеха мерки... Туй то.

Това е все едно да попитате, дали новоизбраният президент на Северна Македония, ще признае, че историята на Македония е Българската история.

Този въпрос е решен окончателно през 2014г.

Решението е да се признае самоопределинието на Крим.

Хамериканска пионка!!!!

плащаше Русия на Украйна за черноморските бази. Но украинските евреи решиха да дадат Крим за американска военна база, която щеше да е 800 км от Москва и щеше да блокира южния фланг на Русия. Путин реши въпроса за часове. Иначе България щеше да е на линията на боя.

Той Кримския въпрос е решен отдавна, като в оня лаф по решаването на проблема с топлата вода в казармите.

Кримския въпрос. Не съществува вече.Доколкото има въпрос то той е свързан с Украйна.И той ще се реши когато тя стане част от Руската федерация.Те просто са сестрински народи както България и Македония

Цитат: "Конфликтът в Донбас започна 2013 година, когато се проведоха серия от мирни акции в подкрепа на асоциациирането на Украйна към ЕС." Да бе мирни. Имаше поне десетима убити. Например подпален журналист в колата му. Майданът се изврати. Преди там е имало дори хора от Донбас и основно е бил срещу корупцията. Не толкова сигурно за ЕС. А ЕС искаше да се премахне безмитна търговия с Русия. То и Украйна не става за ЕС. Твърде е свързана с Русия исторически. Дори ЕС се опита на някакво споразумение, но тези от Майдана го нарушиха и него. Чупеха паметници и заплашваха с разправа. Воените им стоят с нациски символи - най-често този на СС, като начупени светкавици. Идол им бе Бандера (Лисугера) отговорен за избиването и на деца и жени. Има намерени масови гробове с по примерно над 40 хиляди убити поляци. В началото изгоден на Хитлер, но дори той се е възмутил на жестокостта му. Дори мнистър на украинското МВР след преврата каза, че той се е превърнал в свърталище на престъпници. Не го каза руснак, а от управляващите дето обвиняваха за всичко Русия. Майдана бе символ на глупостта! Нашите националисти трябва да се учат от това. че действайки само с омраза, може да загубиш повече. Едва ли не те принудиха Крим да обяви независимост пак. Първият път още 1992г. Краят на 1991г. се разпада СССР. А "Автономна република Крим и град Севастопол" си имаха и парламент.

Пардон, за какъв въпрос и какво решение става дума, че нещо се губите в превода... Отговора за Крим е даден преди 300 и повече години. Дайте да решиме до кога ще ви търпиме глупостите и безобразията ви, з@ебi другото, само отвличане на внимание е

Няма Кримски въпрос всичко си е на мястото,украинците са непридвидими и вместо да ни занимиват с някакви абстрактни анкети задавам следният въпрос ,къде трябва да е човек които първоночално ходеше с ножички и режеше лентички ,преди няколко дни размаха чука да събаря балкони ,сауни и тераси и вчерапредставете си гепи и кипка, ми той става вече опасен за държавата и хората , време е този човек да отиде да чука камъни в накоя кариера и да ни се маха от главата.

Украинците да се вразумят, щото ако така продължават ще изгубят цялата си държава. Докато слушат САЩ няма да видят бял ден. Мизерията е с тях. Работят срещу себе си, като нас българите. Русия е ВЕЛИКА!!! Ние станахме 9 милиона с руснаците, сега изчезваме и се циганизираме. Това е истината!

НЕ, ЗАЩОТО КРИМ ПРОСТО СИ Е РУСКИ

Руски е от 200 годино. Преди това е бил турски. Бил е и български и гръцки. Така, че - айде у лево!

Въпросът е решен отдавна. Путин категорично каза , че въпросът не търпи коментари и разглеждане. Крим е руска територия. Кой го оспорва?

Времето за тази анкета не е сега, защото Зеленски е избран за президент много скоро и все още не сме видели неговите действия по този въпрос. Нека да изчакаме и да видим какви действия ще предприеме и тогава ще може преценим дали Кримския въпрос има голям шанс да бъде решен.

Успокоите се в медиите и се вразумете наи вече.Каква тъпа и безмислана анкета.

Той кримския въпрос е решен преди няколко години с референдум. Зеленски ще трябва да узрее с въпроса по Донбас.

По-голям шанс може да има за Източна украйна. З аКрим - рябва да се смени Путин.

Путин е предупреждавал западняците, че дойдат ли комунистите на власт, веднага ще си върнат Крим. Вторият на изборите за президент там бе комунист. Никак не съм убеден, че западя трябваше да се зарадва.

Като имах предвид, че въпросът е зададен в смисъла “ Русия и Украйна, като две автономни държави днес, да урегулират политическите и дипломатическите си отношения, чрез окончателни, официални споразумения, че Украйна официално и окончателно признава волята на населението на Крим изразено чрез Референдума от 2014 година и няма никакви териториални и прочие претенции и признава принадлежността на Крим към Русия ! Защото е очевадно, че Друго решение на въпроса НЯМА !!!

А какъв е Кримският въпрос?

Случая с Крим е приключил и няма смисъл да го коментираме.

Не е приключил.

Cezarbg

Няма нищо за решаване!!!!!!! Въпросът е решен 2014г Влакът за Крим отдавна е заминал украинците няма закакво да стоят на перона!!!

Cezarbg

Няма нищо за решаване!!!!!!! Въпросът е решен 2014г Влакът за Крим отдавна е заминал украинците ння закакво да стоят на перона!!!

Кримският въпрос е решен. Този май ще опита да осребри решението, което е единственото възможно и полезно за Украйна.

Кукла на конци, жалко за хората.

По-добре ПОЛИТИК на Въже?

Зеленски е току що избран за президент и все още не сме видели какви са неговите действия така че никой не може да каже дали е кукла на конци. Затова нека да изчакаме и да видим какви ще са неговите действия и тогава да правим изводи, защото каквото и да се каже за него на този етап би граничело със спекулация, а няма да почива на факти. И така нека да преценяваме по фактите (действията, по разбираеми причини все ги няма), а не просто по твърдения.

Въпросът не е зададен точно. Какво значи "решение за Кримски въпрос"? Ако разбирате под "решение" връщане на Крим, това не е решение, защото ншма такава опция. Ако разбирате признаване на Крим от Украйна, и това не е решение, поне за сега няма такава опция. Въпросът трябваше да бъде така: "Ще се доближи ли Крим до Минските споразумения" Тук може да се отговори с ДА и НЕ

Кримския въпрос е решен и няма какво да решават

Само да попитам,някой чу ли американците да ревът,че руснаците са се намесили в гласуването в Украйна???Е от какъв зор да са се намесили в САЩ а да са си пасували в Украйна???

Гласувах с „“Не“ по простата причина, че „Кримски въпрос“ НЯМА! Там въпросите са решени с референдум и който и каквито претенции да има може да прави както вятъра. Руснаците обаче сами са си виновни за сегашното положение. Просто не са очаквали толкова голяма американска наглост по носа им да направят преврат и да сложат марионетно правителство, което да е толкова антируско настроено и то при условие, че повечето суровини и горива идват именно от Русия и малко или много са зависими от нея.