Коментари - Държавният департамент обвини в корупция още трима българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чрез американските шпиони действащи на наша територия Държавният департамент на САЩ е разбрал за корупцията у нас?

Те американците принципно са търпеливи хора. Щом дри на тях им е кипнало, смятайте какви ни управляват. Очаквам списъка да се разшири.

ако САЩ конфискува фирмата със стотици камиони базирана в Чикаго - Amerifreight. Една от фирмите перящи парите на ДС генералите. Фирма, за която е публична тайна в Чикаго, че е собственост на Ахмед Доган.

След такъв голям списък се чудя къде ни е всичката прокуратура. Може би някои са невинни може би не, но не нормално. Предполагам че американците са имали основания или поне достатъчно силни подозрения за да постъпят така.

А европейските ни съграждани, по чиито закони живеем, които ни казват и какво да ядем, защо не ни казват кой ни краде до стотинка, а само му наливат ли наливат още и още за крадене?! Че и събират в Брюксел всичките политици, които ние изхвърляме?!? Защо, бееееее?!?!?!

Аз това питам.

В момента Гешев се чувства, като в необрано лозе! :)))

В необран бостан, по-точно.

КОРУПЦИЯТА Е АЛЧНА, НЕНАСИТНА, БЕЗСКРУПУЛНА НИМФОМАНКА,ЖАЛКА КУРВА,ГНУСНА ПРОСТИТУТКА БЪКАНА ОТ ВЕНЕРЕЧЕСКИ БОЛЕСТИ ГОТОВА ДА ИЗЧУКА ВСЕКИ.... ПО ВСЯКО ВРЕМЕ..... НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛ И ПРОИЗХОД. ЕЛЕКТ...... ОРАЛНИ НАГЛАСИ...........НАРОДА ИСКА ДА ЗНАЕ КОЯ ПОЛИТФИРМЕНА БАНДА ПОРЪЧА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ....... ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ ПОРЪЧКОВО МЪЛЧАТ ЗА ПОЛИТФИРМЕНОТО ЕВТИНО ПОРНО В БЪЛГАРИЯ...... ЗАЩО ИМЕТО НА ПАРТИЯТА НЕ Е ОБЯВЕНО И ТАЗИ ПАРТИЯ ДА БЪДЕ САНКЦИОНИРАНА.... АКО ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ РАЗПОЛАГА С ИНФОРМАЦИЯ КОЯ ПАРТИЙНА БАНДА СТОИ ЗАД КУПУВАНЕТО НА ВОТ.... ДА ОБЯВЯТ ИМЕТО И ДА Я САНКЦИОНИРАТ........

Щом и американците се намесват, примката около бацето и мафията зад него се стяга. Парадокса е, че американците санкционират Пеевски, а от бг прокуратура -нищо

Бившият шеф на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев и Главният секретар на институцията Красимир Томов бяха арестувани на 29 октомври 2018 година, докато бях още на високите постове и стояха осем месеца в ареста. Делото срещу тях ще започне скоро в Специализирания наказателен съд по обвинение, че са уреждали гражданство на чужденци срещу пари.

Същото важи и з Манолев!

сега льотчикът ще фалшифицира изборите и ще стане мътна и кървава.

Льотчикът вече в САЩ фалшифицира наляво и надясно. Да не си помислите, че американците сами са го измислили всичко това, хи хи хи!

НА ЧАЛГАРО–КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАПЛАЧ ЛОШО И СЕ ПИШЕ !! АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ !!

Излиза, че протестите пред Съдебната палата за в защита на Черепа.Ами сега?! Какво ще правят Пинокио и Гнома - лакеите на другаря Божков?

Това е елита на Герберастите....

Ам ся ко ша праят в Харварт..тез умните тулупчета кде ша ги изучават

Хвърлят се обвинения за предполагаеми действия, за които е чуто от някой!

Ае стига рева за престъпници бе бухал

ЦРУ срещу ФСБ.

Що не обяви най-корумпиранив Бойко М.Борисов?????

Защото знаят, че това, което говориш са просто внушения от проруско настроените политици, които не могат да му простят влизането в банковия съюз и в чакалнята на еврозоната!

Ей, това герберастите сте като комунягите. Твърди като ламарина, зад вожда

Обявен е но не поименно. Кой е политическия лидер, който е Божков е корумпирал? Бацето, разбира се

май не е

Ами сега кой ще спонсорира лумпените на Гадев да разнасят бесилки и ковчези?

Гешев, ти си на ход, тука нема “шменти-капели”- или опандизваш посочените субекти барабар с оня действащ политик, за когото споменават американците (знаеш кой е), или с бързи крачки тръгваш към съдебната зала. Не забравяй, че от лятото (въоръженото нахлуване в президенството) и сега със силовото влизане в МВР, за втори път застрашаваш националната сигурност. Ако съм на мястото на президента ще отменя указа за назначаването ти, за да може срещу тебе да започне едно независимо разследване. Вярно е, че с отмяната на указа ще извърша леко нарушение, но това ще е с цел да бъде защитена една много по-висша ценност от твоето прокурорстване – националната сигурност. Ако ли пък нямаш куража да направиш необходимото по конституция и закон, по-добре напускай докато е време и престани да срамиш институцията – в нея повечето хора са честни, добросъвестни и доста по-добри юристи от тебе.

Оня действащ политик е обявен в една от статиите и нама нищо общо с глупостите де си написал,същия политик вече е бил арестуван,човека на Черепа!

С една дума : Глупак !!!

Гврбаджии и Патриоти - пълни мафиоти Цацаров ти си за затвор отпадък такъв. Уж имаш агенция да управляваш. Гешев да не говорим - Радост Съдиите в БГ са също за затвора

а ти у кръчмата си най-големия разбирач......

Много ще им е трудно на тези в списъка, това, че няма да ходят в америка е наи-малкият им проблем. Никакви парични потоци, никакви банкови сметки в западният свят.

Ей най-накрая една хубава новина!!! Ами сега слави какво ще прави без парите на черепа? Ами бабикян? -няма да има пари за чували и ковчези

Оповестените са от ГЕРБ, ДПС и Патриотите, които заедно управляваха до скоро ако не сте разбрали...

Я кажи кои са тия от ГЕРБ и патриотите.... питам за един приятел.....

Къде е тази гнида Рашков, отново да обясни какъв страхотен експерт е началничката на кабинета му, която регистрира партията на мафиота- Череп. Защо тази напусна поста си? Кажи бе гнусно ДС милиционерче.

Реви, герберастки боклуко, реви!

Добре, де. Петър Харалампиев и Красимир Томов не бяха ли от Патриотите? Какви чужденци са уреждали с паспорти?! Последно патриоти или...

Ми сега, Мая Лъжата остана без двамата си бащици Пеевски-който предложи за шеф на ДАНС и Черепа-който спонсорира бутафорната и партия и протести. Интересно как тази особа която предложи мафиот и мутра за шеф на ДАНС има партия "Мутри вън". И как другият мафиот и мутра Черепа спонсорира партията и а тя се тръшка за справедливост. Ето сега и лъснаха омазаните и задни части. Пач авра.

Дай да видим! Всички тези корумпирани престъпници са разследвани от МВР и ДАНС по времето на Борисов. Което доказва че Бойко е на страната на добрите. Който е сгазил лука да си носи последствията. Да не мислите, че САЩ налагат санкции без доказателства предоставени им от ДАНС и прокуратурата? Бий Гешев, предателите в президенството и олигарсите! Народа е с теб!

Ясен знак и предупреждение към Радев и хунтатата му! А, Мая Манолова която предложи за шеф на ДАНС Делян Пеевски кога ще я включат и нея в списъка? Следващия е Слави Чалгата с неговите офшорки и тайни щеейцарски сметки. Радев да стяга мешката и да бяга при Янукович и Лукашенко докато е време. Гешев го чака само да му падне имунитетчето. Бий Гешев олигарсите и предателите в президентството! Народа е с теб!

Една мисъл се натрапва след съобщението на американците: Follow the money! Дали пък Бойко не се е оказал по-далновиден с пачките евро отколкото някои, които са със сметки в уж сигурни банки.

Сега разбирам защо началникът на кабинета на Рашков тактично се оттегли.Черепчето не може вече да финансира нищо.Евала на Щатите !Не знам само Мая общата какво ще прави.Ужас !

PEYTSCH

Доста объркани и разнопосочни, хаотични постове ! Защо ?

Гербафродитите са в амок и им е останало единствено да ринат фецеси на посоки.

Малко по малко целата грознотъпа пасмина ще гризне дървото, КЕФ!!! РЕВЕТЕ ЛИ МЪРШИИИИИИИИИИ! ГЕРБАВОДУПЕСАРСКАТА ВИ ЧИЧАШКА КОЧИНКА СЕ РАЗПАДА!!! КЕФ!!!

Горкичкия, нищо не си разбрал

Не бих се учудил, ако утре ГЕРБ поискат оставката на Гешев. Представям си онова предпазно средство против нежелана бременност Биков как се пеняви и иска веднага Гешев да се маха, щото народа така е казал. Все пак, ако Гешев реши да запазва кожата, има какво да каже в замяна. Става доста опасен. Така се самоизяждат плъховете, като стане напечено.

Американците да си решават своите проблеми и да не се месят в чужди

Всичко бате Начи и ти си корумпиран. Между другото те не се месят, чети внимателно забраняват достъпа на тези корумпирани мафиоти до тяхната си държава!

Грознотъпи герберасти, в ПИК и Блиц нещо по въпроса пише ли?!?

Ма бива ли така да тормозят шефа на Боеко?

Защо след тази новина малоумния Христо Иванов и Манолова протестират срещу Гешев

Внезапно след тази новина, Рашков остана без началник на кабинета

Не е истина как са се осрали тия свине, щом даже съюзниците ни взеха да пищят от тях. Дано и Европейската Комисия вземе някалви мерки. Че ние май сами не можем да се управляваме.

Не разбирам защо някои се радват. Чужда и вражеска държава -САЩ се меси във вътрешните работи на България. А къде е правозащитната и правораздаващата ни система ? Къде е т.н. гл. прокурор ?

Никой не се меси, ти какво искаш Божков да ни стане премиер ли?

И как точно ни се месят, това което правят е да отрежат достъпа на тези корумпирани мафиоти до щатите

Сън сънуваш, сън бълнуваш! Каква вражеска държава е САЩ бе, безроднико. Тя ни освободи от руско робство. Сега сме съюзници и сне членове на ЕС и НАТО!

Я помисли! Кое на практика е реално - "съюзници" или слуги и "членове" или членки?

И Мая Манолова какво казва по въпроса ?То не бяха Галеви,то не бяха шефове на ДАНС,то не беше Костинброд.Още ли иска да влиза в Парламента ? Питам за един приятел.

Сигурно си кръгъл глупак, като приятеля ти

Я Мая се обажда от тоалетната.

Манолова лежи в тоалетната на съдебната палата и иска оставката на Гешев

На Гешев как добре ще му лепне тоя закон Магнитски... Нали уж бил железен? Инструмента на Бог? Чудя се кой ще зарадва пръв бай Ставри - Бойко или Гешев? Някой? Предположения?

С тази НЕсъдебна Система - нито единия, нито другия...

САЩ закъсняха с подкрепата за България и ни оставиха сами срещу руската хибридна война. Тръмп ако беше спечелил втори мандат вече щеше Радев да ни управлява еднолично завинаги

Санкции като за военни престъпници.

PEYTSCH

Ако това беше оповестено от Гешев при Борисов, упоменатите и техните адвокати щяха да скочат бесни чак до Страсбург, нали ?

Браво на САЩ. Удариха олигарсите и мафиотите. Сега следват Мутрите, Чалгаджийте и хората на Резидента.

Кога ще огласят и супер корумпирания им кучи син - Борисов, известен сред мафията и народа като Тиквата? Не че не знаем, но искаме янките сами да се изобличат.

Корумпиран е Борисов само в опорните точки наруснаците и олигарсите!

Преди 8 години на улица "Пирин" с София, докато излизах от магазина със стъклена бутилка в ръка, покрай мен премина Делян Пеевски със свален прозорец. Простете ми, мили сънародници, че тогава не го убих с бутилката на място. Простете ми!

Джвакате ли дебелия ХУЙ в ГЕРБ аааа боклуци ???

В ГЕРБ реват КЕФ КЕФ КЕФ

Реве мунчо и мая общата, а и псевдо адвокатът христо - няма пари от дубай

Леле Мая,леле срам ! А забравих,че тая срам няма .

Ако и ЕС се присъедини, положението става много сериозно.