Масов обществен отпор срещу номинацията на Антон Тодоров

Десетки общественици са се подписали под протеста срещу Антон Тодоров, номиниран от ГЕРБ за председател на Комисията за досиета.

Обратно в новината

Коментари - Масов обществен отпор срещу номинацията на Антон Тодоров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и лошо определение да се напише за тази недостойна от всякъде личност, все ще бъде малко. Извратен тип.

Фурнаджийска лопата,ибрикчия...Подобни думи все едно са измислени за тоя.

ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАЗНАЧАВАТ ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ.ТОДОРОВ СЕ ДОКАЗА КАТО НАИ-ДОЛЕН И МИЗЕРЕН ИНДИВИД.

Значи ли това, че обществото ни е съставено от бивши служители на ДС и техните наследници? Май да .....

И ние мазачите, овчарите и зидарите се подписваме. Оказваме отпор. За това ... какво, каквото там дадете! Объркана държава, с объркани хора подмазвачи, неграмотници, крадци и управляващи мекерета! На една ръка от крадци и светлинни години от реалноста. Поздрави от Шотландия!

Масов обществен отпор срещу номинацията на Антон Тодоров. Кой го измисли това заглавие. Къде и кои са тия маси. В "Хепи" ли са или във некоя друга кръчма.

Това е типичният пример за депутат-ибрикчия.

Какво точно значи "общественици"? Да ева тая крива нива...

Антон Тодоров: "Дипломата на Борисов е пълно 6, а някои "въшльовци" казват, че е чел само "Винету"." Ех, Тони! Борисов е приет в "Симеоново" за пожарникар, а по това време, за тази специалност, се изискваше най-нисък бал от дипломата за средно образование и изпитите в школата. Това не е било неговото желание, сам знаеш! Освен всичко по-горе написано, да си "отличник пожарникар" не е много по-различно от това да си прочел "Винету". Схващаш ли какво ти казвам!? Пожарникар е достойна професия, но това лице е срам и за самите пожарникари. Попитай ги и ще се убедиш, защото те го свързват със СИК, а не с жертвоготовност за мижавите им 500 лева заплата и скапано оборудване. Ех, Тони! Големият ми страх не е какво е чел Борисов, защото само за задавените с парите му той е велик. Проблем са такива като теб, които и да са прочели много книги, нищо не са разбрали от тях. Това не е толкова лесно, колкото изглежда! И Тони! Спри да ни сугестираш с името на интелектуално джудже. Храни се, обличай се и прави любов! Докато не се е започнало, че веднъж започне ли се, знаеш какви ги вършим ние българите. Има история, четете! И всичкия този, вече хроничен национален ужас, все заради политически отличници, които първи заминават по дерета и чукари. Винаги - от много умните им глави...

Антончо, "Шайката" ти е...а майката! Помнят и не прощават....

Под "обществен" разбирай соросоиден! Всички които плюят сега против Антон Тодоров са соросоиди, без изключение! Разбира се, те нямат никакви аргументи срещу Антон Тодоров, единствено реват че бил писал книга срещу Бойко, нещо за което би трябвало много да го харесват. Е, ако Антон Тодоров не беше разкрил мошеника Радев и платения плювач Сашо Диков, може би нямаше да го мразят толкова!

Момче, санитарите от Карлуково те търсят.

Защо поповото парсе на мутрата не разкрие, как бомбаджията на мавзолея Генчо Бакърджиев открадна от държавата 270 милиона лева и си построи няколко хотела по морета и балкани. сега си живурка тихо, да не се сетят за него, мишока. Хайде ровете бе, Антончо?! Тоя е баш от шайката на СДС.

.. наглец като другите от говорилнята (Парламента). Гьонсурат

ДРАГИ СЪРАТНИЦИ ДОНОСНИЦИ, ТОЗИ ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕМ НА ВСЯКА ЦЕНА, ЩЕ НИ РАЗКАТАЕ ФАМИЛИИТЕ - ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО! ДА СЪЗДАВАМЕ ОТПОР ПОВСЕМЕСТЕН!

не обичам жълто, не ми харесват заглавията . Но не е морално да плюеш премиера, а после от неговата партия - в парламента. Виж ако беше написал нещо за Нинова, за нейните еквилибристики- от СДС в БСП, почти абсулвентка и на най-високите постове я изстрелва Костов - тогава ще го призная.

приятелката ми беше щастливо омъжена с дете - момченце. Имаха наследствен апартамент в Лозенец. За зла участ умря нейна леля и \ остави в наследство друг също много хубав апартамент близко до Министерството на МВР. Ама едно семейство - един апартамент, апартаментите прекрасни и се наложиха фиктивно да се разведат. Фиктивно, фиктивно но мъжът не издържа и от фиктивно стана активно. А сега комунягите с четири-пет апартамента и то не в Москва и София а в презрания НЮЙорк - два, Париж и Лондон - говоря за Бокова. А Станишко с имение на Женевското езеро,но ние си ги обичаме, гаче ли ние живеем там.

Един абсолютен български кретен!

по-добри, по-честни от комунистите - НЯМА.Те са добродетелни, те нямаха специални магазини от които купуваха екстра стоки, западни и на по-ниски цени, не вземаха храна от хотел "Рила" без пари, нямаха големи апартаменти, а на нас - едно семейство - едно апартаментче - едно семейство - една стая и на децата - друга. Повече от двустайно апартаментче нямаше право да има едно семейство с дете.

Много сме,силни сме...ах,гиди смешници!

Славният депутат от ГЕРБ - Антон Тодоров, ще заведе един милион дела. Така се закани човешкото недоразумение А.Т. в герберската Нова телевизия. Всеки, който посмее да го обиди и веднага на съд! Чудесно, Тодоров!

Каква мобилизация на БСП ,явно те държат медиите ...!

Уважаеми граждани, кандидатирам се за шеф на Комисията. Отговарям на всички изисквания: 1. Юрист с голям опит и знания 2. Никога не съм членувала в партии - преди и след. 3. При социализма ме ограничаваха да се изявявам без причина. 4. След социализма не ме зачитаха за човек заради номер 3 Извод: ще бъда безпристрастна, защото нито едните, нито другите ме обичат.

Защо ли БСП реве така яростно срещу комисията и тази кандидатура? Защото все още не са разкрити докрай ужасните престъпления към милиони български граждани, извършени от БКП и в днешно време - от наследницата й.

Наследницата на БКП днес е ГЕРБ

Прогледнали и осъзнати !

ОК. Няма да назначаваме този. Ще назначим друг. Но тогава освен че няма да с езакрива Комисията по досиетата в НС да постъпи предложение за лустрация на номенклатурата на БКП_БСП. на висшата номенклатура, а не на 1 млн членове на БКП. Защото бащата на Станишката е направил доста по-големи поразии от миньора в Перник или металурга в Кремиковци. Лустрация на тези 50-ина хилади национални предатели, които с аработили за СССР. Като в Германия, Полша, Чехия, Унгария. И спазване на закона от 2000 г с който с еобавява режима от 1944 до 1989 за престъпен. Това е ДЕЙСТВАЩ закон.

Всички публични и интернет боклуци реват срещу АТ, следователно човекът е читав.

Ебати "следователя".

егати и лайното си

Дали от ГЕРБ въобще са разбрали какъв автогол си вкараха с този депутат? Той ги направи на нищо в "Шайката...", с която беше на път да се хареса на много хора, после направи завой на 180 градуса. Кога и дали е бил честен и почтено е изразил своето мнение за политиката и политиците у нас?

Този екземпляр, Митодито и агент Николай са слузести глисти, които често сменят гостоприемника и са готови на всичко за да продължат да смучат!

Голата истина е, че този отпор НЕ Е СРЕЩУ НЯКОЙ СИ АНТОН ТОДОРОВ, а срещу тази КЛИКА - наречена ГЕРБ, която го издига, защото в нея няма по-свестни.....

от червен отбор..Както е казано - Борбата е безмилостно жестока...Все креатури от миналото бранят статуквото.

Българският народ знае кога се използват такива негодници и дебелосерковци като Антон Тодоров.

ползата от подобна комисия, освен похарчените 10 милиона бюджет?

Разбира се,че има полза от тази комисия! Историята трябва да се пази и съхранява,въпреки че доста от архива май липсва е важно да се знае,кои са доносници и колко от тях са в политиката от год.По скоро не комисията трябва да се закрие,а да се забрани на всеки доносник и сътрудник на ДС да участва във властта!

този експонат допълва "спциалиста" Методи Андреев, но двамата идват в повече, кому е нужна вече тази Комисия по досиета, никой вече не вярва в таласъми, нека човечеца да не се напъва толкова и да си иде с мир,че стана за резил с неговите мераци и "компетенция", че се кокори по разни кабеларки и се надява,Боже, опази ни от мераклии за слава и много грешни пари от гърбовете на бедняците

Мисля, че в заглавието е пропусната думата "комунистически"

Абсолютно вярно! Комунистите не могат да преглътнат някой да им държи сметка, така са свикнали от създаването си, та досега! +10

И седесарите на Костов ли са к комунисти вече за вас гробарите, бе! Или който не е съгласен с вас все е комунист, така ли? А пък на мен ми се струва, че при вас само бивши комунисти са се насъбрали.

Този трябва да бъде наказан достойно от предстоящия "Народен съд"!

На тоя мястото му е в кенефа на историята

гузните комунсти изпадат в истерия само като му чуят името на тоя, отворат ли се досиетата народа ще избеси муто-милиционерите заедно с дъртите комуняги

Противен лайномет

И гъзоблизец

Най-добре този да го предложите за депутат в Европарламента. Рядко ще имате такъв кандидат. А и гурото ви Биков,по телевизията,застана зад него, познавал го добре като добър кандидат!?

h 1

ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ (ПАРДОН - ЧЕРВИВИ) ХЛЕБАРКИ ги е СТРАХ от АНТОН ТОДОРОВ !!!!

Полека, ще получиш инфаркт!

Плъшок архиварски-доносник Тонка Тодороф, ти ли си бе измекярино? Пръдни си на воля,ь облекчи се...

Да се чуди човек, дали този ( Тодоров) е виновен, или "шайката" която го предлага?

Не се чуди! Този е продажен "нарцис",(перманентен хейтър)!

Поповото прасе на мутрата да бъде изхвърлено от парламента. И той да остане в миналото на тоя комплексар с психически отклонения и семейна обремененост от престъпници. Лешоядът на архиви щеше да преяде с тях в Банкя. Боже какъв негодник, червей без достойнство и чест. Бесрамник на "Н"-та степен. А тая Комисия по архивите на ДС да бъде закрита, вредна е за България и оперативната обстановка. Полезна е единствено за такива гнусни мършояди като тоя негодник, неговата позната - предателката Е. Бончева и още няколко мръсници, за чуждите разузнавания, благодарни че сме им подарили на тепсия българските шпиони. кога нашите отрепки от управлението ще се вразумят, че чудесните соросоидни лозунги за демокрация, лустрация и т.н. с мехлем за враговете на България!

1000000000+!

Петата колона в действие.Защото и когато се разрови надълбоко ще светне тя!С мъни на НЛО нали? Всички постсъветски държави се прочистиха от червените буклуци,само ние не!

Тъпанар, прочистването става чрез прокуратура и съд и съответните правилни закони преди това. Петата колона са чифутите, които ни докараха това законодателство и такива отрепки като антон нещастника, ментора му мутрата и цялата ГРОБарска клика.

Кои сте вие?

а манифестации по улуците ще има ли другари

ще,ще...

h 1

МАСОВ ОБЩЕСТВЕН НАПЪН в КЕНЕФА ...

Ти изглежда си на левия тротоар! А?!

Аз пък виждам цялата партия ГЕРБ като един синтезиран образ в този човек- с подмазване, изнудване и хамелеонщина се прави всичко, за да се окрадат обикновените граждани и то без свян и срам. Това е целия управляващ елит и затова няма и един свестен и морален политик, който да с еизправи и като президента да заеме поне някаква адекватна и отговорна позиция- то само измамници и крадци.....

какво значи общественици и кои са тия гении с високи международни награди в Кан и Ню Йорк ? ...имена нямат ли ? А общественици с международни награди от Москва и Пхенян няма ли тука да протестират какво е това западно влияние другари ?

h 1

"ОБЩЕСТВЕНИЦИ" значи "ченгета" и "доносници" !!!

Защо 28 години след "прехода" се налага да има такава комисия ? Отворете всички досиета и край.

Нетърпелив към всякаква неправда и завоалирана КОМУНИСТИЧСКА лъжа и измама, критикувал ДОРИ Бате Бойко преди години, но днес, в периода на честно и изключително успешно управление на благоденстващата ни страна, заслужено е едни позиции с него! Г-н Цветанов дясната, г-н Тодоров -лявата ръка на г-н Борисов! Успех във всяко начинание!

Само да питам - г-н Борисов с коя от двете ръце си бърше задника?

Ама тия искат да влизат и по-навътре

Абе, май всички са за "посредата"!

Сега този ще излезе с декларация,че се отрича от НАРОДА защото не го заслужаваме. Той,най-добрият от първите трима в България по четене на досиета,пък не го оценяваме. Боже,боже,ама кой му дава власт и трибуна на този. До него ли опряха. Този като бивш водопроводчик да си пусне обява- "Самотен водопроводчик търси коляно" Май ще има нужда да разказва за своите славни времена на някого. Вън! Наполие !

Тоя посерко ли избрахте да номинирате????? Ха, че той до оня ден кълнеше и псуваше Борисов и вадеше досиета и документи срещу него Цветанов и Плевнята, днес им лиже зад.ниците и ще чакаме обективна, честна и почтена работа от него??? Ма.мицата ви мафиотска долна, КОЙ гласува за такива изр.оди като тоя от снимката, КОЙ гласува за ГЕРБ?????????????