Младенов се разгневи в ТВ студио след въпрос дали баща му е работил за ДС

Министърът на външните работи Николай Младенов отказа да отговаря на въпроси, свързани с информацията за работата на баща му в структури на бившата Държавна сигурност (ДС).

Обратно в новината

Коментари - Младенов се разгневи в ТВ студио след въпрос дали баща му е работил за ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младенов май беше министър в предишно правителство

явно е ДС доносник и служител на ФСБ за България.И почти не гокрие

шифровчика е работник както и чистачката на сградата на ДС и естествено ще има досие само защото работи там; само че не всички рабоници в ДС са агенти или доносници.

Имаме си потомствена аристократична агентура: бащата работил за ДС, а синчока е лъвче на ЦРУто.

Без да знам кой е баща му и какво е работил- бих заложил пари, че баща му е работил за ДС.

То сега няма никои ,който да не е бил в редиците на БКП или родителите му да са били ченгета и да не е в настоящото управление на територията ни.Като се почне от вожда и учителя на народа , та минеш през ЦВ.ЦВ.Цецето и други знайни и незнаи войни на партията пред десети ноември.Всички се боядисаха своевременно и от върли комунисти станаха върли антикомунисти.Важното е да бъдат в управляващата върхушка и крадат по комунистически на принципа петилетката за три години.Интересно къде ще ги занесат тези пари.Те нямат наяждани и спирка в този процес.Демагогията с която ни облачват е същата като тази от преди 30 години.Само лицата са други - синове и внуци на предишните.Кръвта вода не става.Преди учеха в Москва,Киев,Ленинград а сега всички тичат да учат в Англия ,САЩ,Швейцария и други западнали страни.Много бърза се ориентираха н политическата тиня

Да се откажеш от баща си за някой долар в повече??? Ашколсун, бре, ... хаирсъзин

Ама това трябва да е стара случка, защото сега той не е министър, а Виктор Николаев не е БТВ както е написано.

Аз може да нямам милионите на Младенов, да не съм служил в израелската армия, да не съм пренасял пари контрабандно за Югославия, да не съм продавал родината си докат изпълнявам длъжността министър на външните работи, но се гордея с баща си.

Да-де ама се гордей и със себе си по някаква причина....

Нека разкаже живота си година по година.

Николайчо, кажи си! Ти си пулична личност и е нормално да знаем от какъв сой си.

не подскачайте така истерично - в природата има наледственост, и от вълк се ражда кръвожадно вълче, а не кротко зайче.

Има много примери, няма смисъл. То е модно в България всички политици да се оплюват, но е напълно нормално да не се съдят хората, за действието на техните роднини. Има много примери за синове/дъшери отрепки на много достойни хора, както и обратното. Младенов трябва да се съди за неговите действия, а не за действията на баша му.

Нали този Младенов се хвалеше на Хилари Клинтан че е спрял Южен Поток и за това го вкараха в ООН от Американците да отговаря за Ирак и след това за наблюдател в Израело Палестинския конфликт и Палестинците го обвиниха че е Израелски агент ,без да знаят че е юдейска вяра и отдавна не е Българин ,а Чифут !!

Как се нарича мъж нямащ нищо общо с баща си?

Майната му на това връзкарско лайно.

Да бъде във властта този продажен идиот е готов да се откаже от Родителите си и от Религията ! Ега си Изрода , бъди проклет !

комунистите не ги е срам да са били доносници, доносничели са срещу собсвеното си семейство и са го считали за нормално, комунистът е повреден той срам няма и съвест той си е убиец

те всички са от ДС иначе няма политика

Че какво срамно има да си работил в разузнаването, за страната си ? И какво лошо има да си бил шифровчик !? Не си бил бияч в концлагер, я !?

Какво сте се захванали с този човек? Той не е българин.

Николай Младенов завършва Първа английска гимназия в София. Според негови политически противници, по това време участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е член на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията.[4] През 1995 г. завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност „Международни отношения“. На следващата година защитава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж Лондон с дипломна работа на тема „Влиянието на близкоизточния мирен процес върху израелската ядрена програма“. Професионална кариера[редактиране | редактиране на кода] Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация „Отворено общество“, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 г. основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001 г. Народен представител от ОДС в 39-ото Народно събрание, както и парламентарен секретар до март 2002 г., заместник-председател на Комисията по европейска интеграция и член на комисията по външна политика, отбрана и сигурност. Досетете се децата на кого през 1996 г. учат в Кралския колеж в Лондон и с чии пари. А после в България кой е човек на Сорос?!

Така и не разбрах този какво е работил?Разбрах,че е бил постоянно на "хранилка"!!!!!

Миришееее, ама мноооогооооо миришееее.

Що за статия? младенов министър, виктор от бтв...? И двамата са големи боклуци!

Поредната "прясна" новина на първа страница. Добре поне, че е от тоя век...

Нагло антибългарче с яркочервен произход а сега кариеристче.....

Все едно след години някой да го попитат дали баща му е работил за ДАНС.. Демонизирането на държавна институция, каквато има във всяка държава е елементарна пропаганда за наивници. Каквато беше и снимковата пропаганда с фалшиви снимки за деня на жертвите от комунизма.

Наистина ли си толкова прост, че да не осъзнаваш разликата между ДС преди 1989 г и ДАНС? И, че тогава "западните страни", членки на ЕС бяха "врагове" на България? И, че НЯМА КАК един и същи човек, който преди това е работил ПРОТИВ тези врагове, сегха извиднъж да работи ЗАЕДНО с тях. Ако наистина си толкова прост, а не се изхождаш "авторитетно" по форумите, защото си платен трол - наистина ходи се шибай! Вторият вариатн е по-приемлив - за нищо друго не ставаш и така, тролейки припечелкваш по някой лев, за да има какво да ядеш.

Stan Stan

Да, няма начин един и същ човек да работи в две коренно различни служби. Но няма как в единия случай да работиш за страната си да е похвално, а в другия случай да работиш за страната си - укорително !

Лай*ното се раздразни!

всеки сам отговаря за делата си! Децата не винаги харесват, това което са вършели родителите му и не е редно да отговаря за техните действия! Не съдете,за да не бъдете съдени!

Един истински продажник-джендър-мендър-гробар и още по неприятно помагач на ислямисти терориси тръгва да се прави на света вода ненапита! Остави ами и с еврейска кръвчица, кръвта вода не става! Ей такива хора народа избира да го уж управляват а те го клатят докато умре!

И БСП.то бъка от такива. Там даже и руски разузнавачи има, при това действащи!

Изключително проивен слагач!

Защо се вади от нафталина новина от преди 6 години и половина?

Щото вече се чудят как да "празнуват" деня на жертвите от комунизма.

Никой не е случаен!!

Е, да де, когато татенцето, като част от комунистическата машина му осигуряваше бъдещето, той не е бил против това, разбира се! Както и неговите отрочета няма да имат нищо против антикомунистическите напъни на татко си, чрез които им осигурява не само хляба! Иначе е прав: на нас ще трябва да ни е неудобно да питаме подобни неща и да очакваме отговор, защото на гьонсуратите, които ни управляват такова чувство им е непознато.

лайненик е нещо направено от лайка...

" Той изтъкна, че е изключително неприятно, когато за един човек се опитват да съдят за действията му на базата на неговите роднини. " Абсолютно е прав. Не е длъжен да отговаря за родителите си. И да, никакви дипломати, били част от ДС!

Крушата Ники, крушата не пада по-далече от дървото си....

Абе джендо, я кажи защо те ритнаха палестинците да вървиш п. си майчина?!

А такаааааа :)

Г-н Младенов е типичния "политик на новото време"-без принципи,без родословие, без гръбнак!!! Хайде да видим резултатите от неговите активности-и като външен (ама мноого външен!!!) министър,и като координатор за Близкия изток! За конфликтите там,може би ако има съд,той ще е от тези,които трябва да отидат "на едно топло място"!!! Ако имаше съвест,щеше да се самоубие!!!

боклук за бесило, предател на Българите!

Ники няма неудобни въпроси, а само неудобни отговори!

само заради изказването си за посланиците трябва да бъде уволнен за чиста, искрена и най-непреднамерена некомпетентност. Ако не му е ясно на г-н Министъра, ролята на дипломатите е точно това - разработка на канали за прокарване на интереса на България, в случая, отвъд нейните граници, осигурявайки и добра международна позиция в изгода на народа и. Ако не вярва да пита приятелите си от сащ и израел.

Типичен ЕНИЧАРИН! Тия са най-лошите и страшните!

ДС-арите, ченгетата и комунистическите изроди продължават да управляват България, чрез наследниците си и креатурите, които създадоха! За голямо съжаление! Къде сте вие Иситински Българи да изринете тази пасмина паразити, които изсмукаха кръвта на народа и ограбиха и опропастиха хубавата ни Родина!?

"Истинските" българи бичат чалга и помпат мускули, а гаджетата им - цици и джуки. Всичко, което не е от този калибър, бяга от България, щото от едната страна са чалгарите, от другата - наследниците на комунисти и комсомолци, с пари, влияние, възможности. Да пробиеш тук с честен труд е нереално. Затова - Терминал 2. Пенсиите ще ги изработва бай Мангал!

Прав е!Първо Главно управление, не е Второ главно управление!

сладък приятелю- ето лично на теб ти поднасям да си четеш докато съчиняваш поредната простотия кои кои е от ваща лижливо-крадлива партия(и това е една малко част от голямата истина за герб-о : --1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сер... още Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

смешко не знаеш ли че децата винаги плащат за родителите и не се пави на ушипана мома ами кажи ако всичко е чисто щото ако е верно сус сигурност е изиграло роля *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да оставим за малко политиката и да погледнем личностите. Николайчо Младенов ненавижда от дъното на душата си една група хора, сред които се оказва и баща му. С това той осквернява паметта на баща си, но същевременно се вбесява, ако никой да му натяква това негово синовно предателство. Просто и ясно.

АЗ БЯХ МНОГО ПО-ДОБЪР УЧЕНИК ОТ НЕГО, НО ТОЙ ИМАШЕ ПРИВИЛЕГИИ И СЕ ВЪЗПОЛЗВА МАКСИМАЛНО ОТ ТЯХ, А АЗ СЕГА СЪМ САМО ЕДИН ДОБЪР ЛЕКАР.

е така. При социализЪма имаше квоти за прием във ВУЗ на своите. Както и длъжности за тях след "завършване" на висщето. И по-нататъшно безметежно развитие та до днес, когато и внуците им вървят по утъпкания им път.