17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има боц, боц в дупето :)

За да може страничните ефекти да настъпят едновременно и така да няма изплашени?

А у бухарско кога?

Така ще са ясни краткосрочните странични ефекти и какъв процент е смъртността от ваксината, ако смъртността е над 0.5%, рискът от ваксината ще е по-висок от този от ковида.

Бе дано верно изпукате, подлоги черепарски!

Ще се ваксинирам, само ако има чип.

Чипа ще се имплантира анално!

Вчера в Англия обявили, че след Пфайзер има случаи на парализа на лицечия нерв. Честито. Тук - мълчание. Не за това ли е Астра Зенека поиска от Русия да работят със Спутник V ?.

Пълни тъпизми. С конкурс ли ви намират, тролове нещастни.

Има официален доклад на агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA). Един от посочените странични ефекти е смърт, а другите ... Но ваша милост хич да не се бои и смело да подписва информирано съгласие и в листовката ще ги има тези работи.

Дебили, сър :)

Аз получих парализа на пениса ... Ама жената е доволна ...

"""" а след това отделните държави ще задействат свои масирани програми по ваксиниране"""" Ама и ние ли имаме програма.Имам обосновано предположение ,че нямаме,като знам когнитивното ниво на управляващите и техните "калинки,майски бръмбари,хлебарки и т.н." по места

Очаква се на 29.12. ЕК да одобри ваксините, което според мен няма да се случи. Ще поживеем, ще видим.

Ти си идиот!

""" Ще поживеем, ще видим.""Това сигурно ли е????????? Имам предвид живеенето

Има няколко основни ваксини. Модерна и Пфайзер са базирани на mRNA, а Спутник и Астра-Зенека на вирусен вектор. ДНК информация се пренася в mRNA посредством процес, познат като трансцрипция. mRNA на практика се явява копие на ДНК информацията и се използва от клетките за създаване на протеини. Как работи ваксината на Пфайзер. Ваксината съдържа mRNA на основен протеин на вируса, причиняващ КОВИД-19. Когато mRNA от ваксината попадне във клетките, последните започват да произвеждат този вирусен протеин, който се разпознава от организма като патоген, което стимулира имунната система да създаде антитела. Предимството на mRNA ваксината пред традиционните ваксини е, че процеса е изцяло химичен и много бърз, тоест могат много бързо да се произведат милиони ваксини. Това до голяма степен е така, защото за разлика от конвенционалните ваксини, където вирусите се създават в яйца, то при mRNA части от вирусите се създават от клетките на ваксинирания.

Няма да се ваксинирам.

Teb nikoi nqma da te pita kakvo iskash.

колко кретени се изхождат тук!!!! ауууу.. подлоги на путкин.

Великобритания ваксинира от 2 седмици. Още е страна от ес. Ес й се скара че бързала. Не знам ес какво повече свурши по проверката манваксината за тия 10 2 седмици

В ситуация като сегашната просто не е моментът за ритуали. Да не говорим за това че много по-голям жест на "европейска солидарност" и "единство" щеше да бъде пълното отваряне на границите в един ден. Намериха и те къде и кога да извършат някаква жалка имитация на "съвместни действия по справяне с кризата" - а реално всеки си гледа собствените интереси и хич не го е еня за другите.

МОЖЕ ДА ИМА ТОМБОЛА И ЩАСТЛИВЕЦЪТ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ С НЕЯ - ЩЕ Е КАТО ПЕЧАЛБА ОТ ТОТОТО

А не щеш ли да е с търкане на талончета :)

Пред Sky News Джон Уилямс един от създателите на ваксината пфайзър: Създадох Чудовище, ваксината има за цел да убива хората не да лекува. Основния елемент в ваксината е наночастиците, те са чипа, който никой не знае, че съществува. Аз съм създател на това чудовище. Не исках да се пуска, но кръгът на Гейтс взе решението да бъде пусната. Целта е въвеждането на световен контрол, чрез ваксината ще знаят къде сте, какво правите и какво мислете. Целите са съвсем други! Чрез ваксината се стартира процеса на въвеждането на световен контрол и намаление на световното население. Зловещи събития предстоят, искам да се извиня на човечеството за това зловещо мое творение, творение, което ще промени съдбата ма всички ни!

Хахахахаха, леле колко си прост, ако знаеш. Не ме интересува, какви са ти проблемите. Ти си отвъд спасяване.

Лъжеш

ох от къде се пръквате все нови и нови идиоти.Ей като хлебарките сте нямате изтребване

Леко с белото!

Като се има предвид че имунитетът, който дават тези ваксини трае 5-7 месеца, ваксинация трябва да се прави периодично и страничен ефект рано или късно ще се случи.

Само че, ако има достатъчен процент от невъзприемчиво население, ще се създаде групов имунитет и вирусът ще изчезне. Както стана в Китай. Там ги ваксинираха всичките

Това не е вярно и го нямаме предвид! Няма такива доказателства!

И каква е логиката да почнат в един ден, че не схванах ?

Вероятно за да не може като видят резултата от първата държава хората от другите да разберат, че ги мамят нагло.

Символична.

Голем КЕФ! Бил Гейтс ще чипира всички дърти комундета с 5G чип! ХАХАХАХАХАХАХАХА

А ти какво ще правиш без войници бре, майоре?

За един приятел питам, още ли дават по 3000 лева на починал да го пишат, че умрял от Ковид?

Кво ми слагате минуси, бе. Нали това ви беше мантрата преди 3 месеца

не, вече не дават. Вече си пишат в епикризата Кунг Флу на всеки, който е умрял от каквото и да е . Случаят с човека починал от инсулт в Пирогов, който не са го приели в други болници защото НЯМА Кунг Флу, а са написали причина за смърта Ковид. Със сигурност не е само при него. Това е много показателно за начина по който действат. Ковид диагнозата е универсална индулгенция за всякакви лекарски неадекватщини.

Да се опитам да позная: "символичният" първи ден ще е 24 декември!

Da, taka shte e, shte ni survakat za Nova godina, a rezultatite shte sa nalice za zagovezni. Chestito!

Внимателно гледате Джеймс Бонд 007 -там Мафиотската МАСОНска групировка ''СПЕКТЪР''-които са и босове ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ се събират в РИМ

Трябва да остискаме до аерозолната ваксина! Тя ще се разпръсква със самолети, както пръскат против комари!

След тази пандемия Бил Гейтс ще е заработил парите си до пенсия!

БИЛ ГЕЙТС е заработил билета за всичките 9 кръга на АДА

по същия демократично-обединен начин избиха хиляди глави клинично здрав добитък. Единственото "логично" обяснение беше че "така трябва". Безпардонно, цинично и гнусно. Тогава само гледахте отстрани безучастно и тъпо. Сега обаче ще ви го набият на вас. Още ли спите българи???

Утре сме на протеста!

И ще горим маски!

После им дадоха парите и ревящ ите за прасетата си ги прибрала без проблеми. Всичко и всеки гледа парата. Всеки си има цена, свинарите също!

Положението ще се овладее като започнат да пръскат с аерозолната ваксина! Пазете се, не остана!

В София ваксинирането ще се извършва на ларгото. Не разбрах само, майките с увреждания ли ще набиват чиповете на хората?

Как се разбиваше чугуна! С живак, с много живак в канчетата на комундетата! Давай, Бил Гейтс, набивай чипа!

Почват смело със фанфари и показни боцкания в 10.00 по гринуич на 03.01.21 във всички центрове на столиците от съюза, със стотици обективи в боцкащия и боцкания, после цял ден в целия съюз се повтаря по всички канали записите. До 20.01.21 графика върви по план като петилетките при соца, но изненадващо на 21.01.21 желаещите за доброволно ваксиниране свършват и възниква въпроса какво да се прави в това положение. Всички действия на лидерите на ЕС- а досега, ще доведат до това, за после не знам.

Продължението е с аерозолната ваксина!

Никой все още не е започнал да плаши с... КАКВО БИ МОГЛО ДА СЕ СЛУЧИ ,АКО.... Имунната ни система не създава траен имунитет след преболедуване, или ваксиниране!? Повярвайте,че ако няма траен имунитет, наистина ВСИЧКИ ще изживеем едно ''интересно'' близко бъдеще в следващите поне 3 години. Тогава всеки ще избира ''по-малкото зло''.

Какво значи "траен имунитет"? Ваксините срещу грип, например, правят имунитет за няколко месеца. В някои от белите държави всяка година около 70% от рисковото население се имунизира срещу грип. Нищо ново няма да открием, ако всяка година се прави имунизация срещу корона...

Само,че епидемията от грипа се самоограничава до около 4 месеца в годината, Ковид 19 С МЕРКИ, за сега около 7-8 месеца. С ваксини ще видим как ще е ....

Бил Гейтс и Сорос ще бият инжекциите лично за да се убедят че чипа е там

Няма страшно ако Бил Гейтс е правил чипа. Като му гледам ОС той няма да сработи - ще трябват ъпдейти... :-)

Ами то нали идеята е на всеки 3-4 месеца да се актуализираме... :)

Ха ха - за всички които след ваксината лаят като куче да дойдат за Декемврийски Update Rollup

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw

https://m.youtube.com/watch?v=WzPjdXcFX0I

Добре де, кое е по-малоумно- да твърдиш, че с ваксината се вкарват наночипове или ,че пандемия с такъв размер е започнала с изяждането на един прилеп на някакъв пазар нейде си? И това световно състезание по малоумие си го устройват същества, които твърдят, че се числят към вида хомо сапиенс и са съответно мислещи хора?

А познай :)

Признавам, че не мога. И двете тези взимат приза с еднакъв брой точки.

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw

Боц, боц :)

Световното правителство, започва масовото чипирине на населението с инжекционна форма. Някой от фарма компаниите, всичките контролирани от фамилия Гейтс, са почти готови с аерозолните ваксини за чипиране. Тези, които не се ваксинират, ще ги чипират с аерозолната форма от самолети. След като всички са чипирани, ще заработи глобалното 5G, чрез което от базата на Марс, ще започне контрола. Контрола ще се извършва от компа на Теслата на Мъск. И те това е!

Ще спреме интернета на Карлуково ...

Това ще е за кратко, като въведат 6 Джи и всичко се обезсмисля!

Е, все пак има разлика за 70 години- боцване или душ за да се изкъпеш...

Аа, ще се боцна, няма да се къпя!

Сега вече със сигурност всички ще си седят в къщи, скрити и покрити та да не ги докопат тези ,,благородни,, здравни служби.

Бе то ако си седяхте в къщи вместо да палите маски, друго щеле да е ...

Ваксинирането ще се прави в палатките на майките с увтеждания! Срещу някой лев са склонили да са санитарки!

В Америка в понеделник почват върху затворници

Вервам ти :)

Братя арменци, не се ваксинирайте. Ще ви сложат нано чипове и ще ви управляват през 5G от дълбокия космос! Венсеремос!

От базата на Марс през 5G-то ще става.

Да, така е, самата истина!

Нещо социално дистанциране, ала бала? Нали всички коледни базари са затворени, а пък сега павилиони за ваксини правят... Не помнят ли собствените си трансхуманистични изгъзици, когато използваха роботи в болниците, за да мерят температурата на пациените? Сега да дадат 500 млн. евро за разработването на робот, който да може да бие ваксини, за да е безконтактно и да няма риск от предаване на ковид. На един и същи ден започват ваксините? Нещо световното правителство здраво се гъбарка с човечеството. Това явно е единственият вирус, който успя да синхронизира проявленията си, независимо от всички демографски, етнически и климатични характеристики на отделните народи. А може би символиката е в невероятната важност на ваксината и, че никой няма да си позволи да е предпазен, дори ден по-рано отколкото хората в другите държави. Гьобелс ряпа да яде с неговата пропаганда. Пълен аматьор. Тези го задминаха тотално.

Ей, чифут!

Чифут си ти, любителят на ковид извращенията и глобалистките помияри.

Спокойно народе мой! Специално за черепарските антиваксърчета сме внесли от новата руска ваксина Спуткин 7 - на свещички. Ще съдържа и 30% бело. Удоволствието е гарантирано!

Всичко е проформа е ЕС ! Пълни идиоти ! Какво значение дали всичко ще започне в един и същи ден !

Що не?

Прекалена показност говори за тотално безхаберие и тъпота !

Да не стане само като с павилиона на Червения площад. Наплив първия ден, а на третия не се явил нито един желаещ

Свършила им ваксината, руска му работа!

най-тъпото харчене на мноо пари догодина пак...

ТЯ Е В РИСКОВАТА ГРУПА,ОСВЕН ТОВА Е ЛИДЕР НА ЕВРОПА, НАЛИ ТАКА?! ТРЯбВА ДА Я ОПАЗИМ, ЧЕ Е СЪКРОВИЩЕ1

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw

ботоксовото гномче да се инжектира да не даде фира след като изпълзи от землянката

На градски площади и други обществени места ще бъдат поставени около 300 павилиона БИРА - СКАРА, където на италианците ще бъде инжектиран препаратът срещу Covid. А у нас ще раздават и по тройка кебапчета и гарнитура боб с лютеница! За Баце ще има бонус филия с мас !!!

Дърт миндил си ти :)

Не че нещо , но не разбрах защо вснички фармацевтични компании ,които правят вакскини за Ковид-19 ,имат в управата си член на фамилията на Бил Гейтс ?

За да ни чипират, много ясно. Даже и по аеорозолни чипове се работи. За тези, които се дърпат, ще ги чипират от самолетите, после пускат 5G и започва масови контрол.

Направо да започнат да пръскат отгоре, че ми писна от кандърдисване.'' Няма не искам, няма недей'', както пее вашият Слави.

Тоя Били колко члена има ...

Всички пионерчета под строй

Милото ми чавдарче :)

Времената на Светата Инквизиция се възродиха........... с една генерална разлика, Ние Заличителите Остриета на Слънцето сме при Вас отново........за последен път, последноразиграване на тази планета.

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw

Предполагам че лидерите на държавите от ЕС ще са първите ваксинирани и най-вече щабовете като НОЩ?

https://youtu.be/rIaAoyEJNqw