Дърво падна върху кола в района на прохода Шипка

Шофьорът не е пострадал, нанесени са само материални щети

Обратно в новината

Коментари - Дърво падна върху кола в района на прохода Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е но за това пък си имал винетка

Дърво пада - човека оцелял, а мутрите на Борисов с дървени бухалки осакатиха и прокудиха от България милиони невинни хора, без да имат никакъв шанс за оцеляване.

Добре не те е ударило по главата, че можело да ти доиде акъла.

тоя страшен карък. Как не мина 30 секунди по-рано от там. А как се експлоатира бедата на човека за политически цели в долните коментари ..... Няма ли къде другаде да пишете и най-вече няма ли почтен начин, по който да си заработвате парите.

Пак дърветата пречат. Изрежете ги.

"Дърво падна върху кола в района на прохода Шипка. Шофьорът не е пострадал, нанасени са само материални щети." Това е най-важната новина за дир.ру от изминалият ден.

Търсиш новина за Украйна, за да изкараш някой лев ли?

Не знам какво точно бих правил на Шипка, но явно който е бил там просто не е от София и не знае как да си прекарва хубаво времето... Това е някъде в планината, идея си нямам коя точно, но и не мисля, че ме интересува ,много ясно, че ще иам сняг...Каков да има там - лайфстайл заведения ли? И защо никой не приказва за това, че в София в момента е някакъв зимен ад?!?! Температурата е малко под 0 градуса, духа вятър и на някои места даже има и снежна покривка!!!!!!! Никога не съм и мислел, че може да се случи такова нещо, точно в София!!!! Знам, че това е типично за този сезон в Сибир и северния полюс, но че ще се случи в град като София... е извинете... И понеделник как ще сме на работа и на училище, ако времето е такова, някой мисли ли за това?!?! Или пак никой не си дава сметка, в това адско време е много опасно и някой наистина може много сериозно да пострада?!?! Сериозно ли мислите, че е нормално януари месец да е толкова студено и да има такъв сняг?!! Ако е така, значи ходете си в Русия - там цяла година е така! Да ви имам и мисленето - за това ще сме на последно място в Европа по всичко!

Хуморът ти е готин. Сгъни ми го стотина пъти и ми го прати по пощата в писмо

Сто процента не е бил със зимни гуми .

Кво общо има?

демокрацяиата падна върху територията, утрепа 3 милиона и затисна 3 милиона в мизерия и до кофите за боклук! и кво?

Чесно ли паднало дърво ве? Това е сензация!

Ще има ли хепънинг на Жълтите павета? Ще се разнасят ли ковчези, бесилки??? А, вдигнати юмруци? Или вече не се протестира, защото всичко е по-хубаво от преди?

Цццц, че не е на власт Баце, че да е виновен той

е ти какво искаш да ти падне космически кораб ли

на предното стъкло ми падна листо от дърво

Бакшиш така поддържа пътищата, ало има ли министър на региом=налното развитие или има кукла на конци.

палма е било..че в дира сега секви маймуни списват....

Ако беше по времето на правитество на Борисов сега щеше да има митинг от жълтопаветници, а кво сега прави радевото правитество?

АМА ХУБАВЦИ !! МОМЧЕТО С МАЛКОТО НОСЛЕ ЯВНО Е ШЕФА ТУК !! ГНОМЧО Е МНОГО ДРЕБЕН А КИРЕТО Е ТЪП !! ПРАВИЛЕН ИЗБОР СА НАПРАВИЛИ !! ТО И НЕКСОМИРЧО ЩЕ СЕ ПОЯВИ !! КЪДЕ СА БЕЗ НЕГО ?? СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА ТЕЗИ ГНУСНИЦИ !! ЗА НУЛА ВРЕМЕ Я СЪСИПАХА !!

Дано да падат и убиват соросоиди !

ИСКАТ ДА ЗАТИСНАТ ПРОКЛЕТАТА ШИПКА, ОТ КОЯТО ЗАПОЧНА КРЕМЪЛСКОТО РОБСТВО !

Путин го е бутнал.

Нали зелените да не дават да се режат дървета оклоо пътищата Не дават да се слага сол ако пътя е в гората - само пясък- а това не върши работа при СТУД

За билбордовете какво казват, че не се сещам.

И?

Всичко е на самотек... Инфлиенсърките са на всеки ъгъл, кантонери и горски отдавна няма...

По бай Тошово време като натрупаше 1,5 м. сняг за една вечер, как не спираше държавата? А сега 20 сантиметра няма и се чудим какво се случва.

Ами защото тогава го лъжехме, че бачкаме, а той ни лъжеше, че ни плаща. Сега много бач пари нема.

Тогава никой не излизаше с колата да пътува. Като замръкнеш някъде - там нощуваш. Не се прави, че през комунизма някой ти е разривал 2м пряспа за 1 нощ....

А бе разриваха ги.