Стълб по средата на път в Трънско разбуни Facebook

Снимка на стълб по средата на нов асфалтиран път в Трънско разбуни Facebook. Според кмета на Трън, само ако човек иска да се самоубие, може да стане инцидент.

Обратно в новината

Коментари - Стълб по средата на път в Трънско разбуни Facebook | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иречек пише , че по негово време повечето вицове са били за трънчани. Верно са много тъпо племе, другаде тоя номер толкова масово не съм го виждал. Сега са за перничани. Един италиански журналист през 1924 пише , че столичани гледат на хората от околните села като друго племе.

От Вожда: - Не виждатели пътя бе - път като слънце , те за стълба се хванали! Ние тука пътища .. те такова само кусури!

Тва е като онова клипче......за простотията в бившия съветски съюз.....

в кочината Краваристан:)

Ако не беше жалко щеше да е смешно...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НЯМА!!! Бах ти тъпоъгълниците... тия хора като правят нещо, въобще мислят ли с празните канчета, дето ги имат за глави?!?

Това е само един стълб!Елате в с.Козаревец-най хубавото село в Лясковска община да видите колко такива ел.стълбове има на платното за движение и то на центъра на селото.

Я оставете стълба !- много си е на място!!! Какво Трънско ще бъдат тези , ако нямат нещо , което да ни се набива "като трън" в очите!!!> Карайте си бавно и разумно, тъкмо ща се и посмеете непринудено!

Поредната "добра" реклама на Оперативна програма Транспорт. Строят пътища, които се разкапват след 1 седмица експлоатация; асфалтират и после се сещат, че инфраструктурата под пътя е за подмяна - и затваряй пак пътя, разбивай, копай, отново полагай асфалт... Ама това чудо със стълба - нямам думи! Що за малоумие е да асфалтираш и тогава да го махаш - редът по всякаква логика е обърнат!

Трябва да си някакъв полуидиот за да твърдиш, че този стълб на средата но пътя не представлява никаква опасност. И въпросната е станала кмет на Трън! Кой ли е гласувал за нея?

Сигурно имаш БМВ?... За моя Москвич не виждам никаква опасност!

Добре дошли в Булгаристан!

Консултация с адвокат, подходяща застраховка, опашка от стари баракуди пред стълба, съдебни дела към отговорните инстанции с искове за обезщетение.

Това е фотошоп, долна комунистическа пропаганда, насочена срещу кмета на ГЕРБ!

Единственото което се сещам е, там да е имало свлачища. Стълба да е много стабилно сложен в земята, но целия път да се е свличал с времето. Нагоре не се вижда какво има на стълба.

ТОва не е стълб а глупомер - по него ще мерят колко асфалт е нужно да се положи, за да се сетят, че е по-лесно да премахнат стълба, вместо да го покриват слой след слой с асфалт, докато престане да стърчи.

Ама глупаците сме ние, защото ние плащаме за това.

Като вдигнат и втория стълб, ще могат да опнат лентичката, за да се открие обекта.

Снимката би могла да се нарече: "България и перспективите, които открива пред нея българската енергетика".

Този път е символ на сегашното управление(имам предвид през "демокрацията"). Движим се пълна пара към гредата, която сами сме си подложили.

А се смеехме на Тодор Живков за полупроводниците и целите проводници, ама това беше шега от негова страна. Но тук шега нема - всичко е хардуер!

Не бе, по този стълб ще отчитат кое правителство е положило повече асфалт. А когато стълба се покрие - ще сме в комунизма - полагането на асфалт ще е само за кеф, а не за да се "потопи" стълба в асфалт.

На бъдещата метростанция "Академик Александър Теодоров - Балан, една от пешеходните пътеки на кръстовището е преградена с мантинела от едната страна, и за да пресечеш трябва да минеш отвъд линията зад която спират автомобилите на светофара

Не сте разбрали бе - това е дълбокомер на положения асфалт. Ремонта приклщчва, докато положените слоеже асфалт покрият стълба!

Не бе, не сте разбрали! Това е само след първия транш от ЕС. После, след 2 транш - втори пласт асфалт, после трети и т.н. Докато стълба се покрие - така наща фирма, която е "спечелила" конкурса, макар и за недълъг и неширок участък, ала дебел!

Бойко, бягай да режеш първо стълба и после лентата!!!Тази държава е пълна с глупаци!!!Това не може да се случи никъде на Запад, а само тук!!!

Така си мислиш според Айнщайн има само две безкрайни неща човешката глупост и вселената, но за вселената не е бил много сигурен

Pesh0

Снимката , да се кръсти. България и енерго дружествата

бахти държавата! няма да се учудя,ако се окаже,че на тия изпълнители и проектанти и тем ...,клозетите са по средата на кухните им! евах,евах,евах,евах

БОЙКО,БЯГАЙ ТАКОВА РЯЗАНЕ НА ЛЕНТА НЯМА ДА ти се случи и на ОНЯ СВЯТ.КАТО ОТРЕЖЕШ ТАЗИ БЕГАЙ КЪМ ГЪЛАБОВО.

БОЙКО,БЯГАЙ ТАКОВА РЯЗАНЕ НА ЛЕНТА НЯМА ДА ти се случи и на ОНЯ СВЯТ.

хм, това в трънско при този хубав асвалт, при една по висока скорост и "щастлива случайност" като нищо е станало ПТП. А тоя изпълнител от Видин - наглец - на бялото, черно казва.

Аз искам да питам нещо друго - на всички прави впечатление, че има стълб, но колко забелязаха, че няма мантинела? Този път в момента е опасен и никой не си е направил труд да го обезопаси. Така че тук лафовете "ами то става бавно, защото еди си коя фирма работи бавно" изобщо не трябва да минават. Това е нещо, построено/асфалтирано по втория начин от наша фирма и трябва да се наказва в зародиш.

И за какво служи този стълб, че не се виждат нито жици на него, нито някакъв смисъл? А и този асфалтиран път, изглежда леко казано бабунест. Случайно да са чували за нещо наречено валяк?

Не е нужен коментар....

Aбе, бе в тази държава, какво да очаква човек??!! Eто, какво казало кучето: "Kое ли ми е наред,...че и мъдете ми, да са отпред... и те са отзад"??!!;)

Да вярвам в това е все едно да вярвам че мъжът ми ми изневерява! Друг път!

Що за новина е това?? Не съм изненадана ни най-малко!!

без коментар !...

И за да завърша темата, че ще ме отрежат за flood - отвсякъде си е прокурорска работа. Ето що пише в наказателния кодекс. Обърнете внимание - каквото за водача, това и за ремонтиращия пътя. Еднаква отговорност, еднакво наказание. И то много тежко - до 12 години, като за убийство. Чл. 342. (1) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., бр. 28 от 1982 г., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Който при управляване на подвижен железопътен състав, въздухоплавателно средство, моторно превозно средство, плавателен съд, бойна или специална машина наруши правилата за движение, като допуска причиняването на телесна повреда или смърт на другиго, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация. (2) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) Същото наказание се налага и на работник или служител по транспорта, който наруши правилата за експлоатация или изискванията за добро качество на ремонта на подвижния състав, на пътищата или на съоръженията, като допуска причиняването на телесна повреда или смърт на другиго. (3) (Предишна ал. 2, изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) Ако с деяния по предходните алинеи умишлено са причинени смърт, телесна повреда или значителни имуществени вреди на другиго, наказанието е: а) при причиняване на значителни имуществени вреди - лишаване от свобода от една до десет години; б) при причиняване на средна или тежка телесна повреда на едно или повече лица със или без имуществени вреди - от три до дванадесет години;

С извинение, ама този кмет т*п ли е?

не , г*з е.

Много се объркаха хората, много. Ако законът не знаят, поне здрав разум нямат ли ? И то трънчани, едни от най-хитрите хора !

Абсурдни оправдания. Бил на ЧЕЗ, ако ще на господ да е - създава смъртна опасност на пътя. На пътя камък не можеш да сложиш, престъпление е, камо ли стълб. Не може да се завърши и пусне пътят, без проект. А този стълб едва ли го има в проекта. Престъпна нехайност си е отвсякъде.

Мисля, дали тези от пътно строителство и поддръжка са тотално малоумни и специално избирани по това качество. В централната част на Варна, при ремонт на улица Пенчо Славейков запечатиха с асфалт отводнителните шахти в най-ниската точка на наклона!!! Дали им се привидяха като дупки и понеже задачата е да запълват такива, значи ще затрупаме де що има отвор! Защо страната ни е място за обитаване от глупци? И аз ли нещо не съм на ред щом стоя тук се питам?

ЧЕЗ тутакси прекъсва жиците, ако не са му изплатили 3 ст. просрочено задължение, ама да вземе решение да премести стълба му трябват поне 6 месеца тъпия му мозък за загрее, че препятстве насред шосе е готов гроб, я за лека кола, я за цял автобус с ученици или възрастни. Нали ЧЕЗ не пътува по този път. Те са "ивропейци", къде ще ти ходят по селата.

Вие ако видите какво кръгово се прави в гр. Гълъбово по-пътя за болницата ще паднете. Няма такова в целия свят.

Sm3hurk0

има... има... в София на стария път за летището! Кръговото е с диаметър 5-6 метра - е-бати и малкото кръгче..., а някой го взимат на абордаж и минават през него.

Имам друго определение. Бюрокрацията е управление, при което не работата нарежда живота, а властта. Така и тогава неработил разпорежда на работещите как да работят. Огледайте се и ще видите и работници - бюрократи, и управленци - бюрократи. Няма ли? Огледахте ли се? Видяхте ли стълб насред асфалтиран път? Асфалт до дънерите на дърветата? Кой сложи асфалта? Кой му нареди? Задължително за безработни здравно осигуряване виждате ли? Кой гласува закона? Който и асфалтира, Бюрократи,

Ама моля ви се не се заяждайте.Гоним график.А после къртим новата настилка където е стълба и на ново асфалтираме хехехех

те хубаво чакат графика на ЧЕЗ, ма да напишат и молба до горското , щото там дето трябва да е стълба се вижда дърво . после да не чакат и горския .

Нали се харчат държавни пари, затова ще асфалтираме и стълбове и дървета, после ще преасфалтираме, защото има сигнали. Но важното е да откраднем колкото можем повече пари, защото има поне 10% и от второто преасфалтиране. Докато няма правосъдие при подобни случай да излежават излишното прахосничество, BG кметовете ще крадат и харчат до припадък. Правосъдие, господа съдии, правосъдие, раздайте го най сетне, че да се тръгне в правилната посока на тунела.

"Само ако човек иска да се самоубие" , демек който желае моля предоставили сме съоръжение за самоубийство , то с мерак да се удариш в стълба , нямам думи за такова изказване

Сигурен съм, че всичко е напълно законно, попълнени са една камара документи и проблеми няма. ГЕРБ