Увеличават добива на дървесина, цените падат

С 10% или 500 хил. кубика дървесина повече ще добиват вече държавните горски предприятия в страната. Цената на дървата за огрев ще падне значително.

Обратно в новината

Коментари - Увеличават добива на дървесина, цените падат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министъра каза ,че ще намалят цените на дървата за огрев , ама друг път.

Вместо да увеличават с 10% добива на дърва , да бяха спрели износа за Гърция.Защо се правят на слепи.Не виждат ли какво се изнася.Или печалбата от износа на дърва е по-важна от запазване на горите.

Намаля цената, мдааа! от 45-55 лв миналия сезон, на 65-70 лв. Намаля , ама наобратно.... ;)

Аз само поскъпване виждам. Тоя направо не се чува какво говори. Преди плашеше земеделците с ДАНС ,сега нови глупости.

Това си е чиста лъжа, дървата в момента са кът защото всичко се изнася за Гърция, а за българите няма дърва да го духат.

още няколко пожара и ще си дойде на мястото цената

а бе то и хляба нямаше да се увеличи ама какво стана е нна на пук на найденчето се увеличи и то с 0,20ст до тук добре ами който си е дал пшеницата неговия хляб е сигурен ДА амма НЕна неговия хляб му остава цената същата само дето му резнаха малко от грамажа мъничко само 50гр и какво казва найденов няма да има увеличение на хляба АМА ИМА----НЯМА ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДЪРВАТА АМА ИМА-хе ти булка спасов ден

Разговор: -Цената ще спадне! - Ще,ще! :-)

Здравейте те циганите не с 10% а 100% са увеличили добива. В град Луковит на откриване на лова заваля страшен дъжд и изведнъж от гората излязоха 7бр. каруци пълни с цигани обурудвани с брадви и резачки. 1бр.каруца пълна с дърва струва от 20 до 40 лева в зависимост от дебелината на дървата и всички го знаят, но нищо не правят. Отстрани като погледнеш гората си нормална като влезнеш 10м. и какво да видиш дърветата ги няма режат ги на 1м височина за да не се навеждат. На такива места да се снимат да видим какво ще напишат отдоло.

И аз мислех,че сечат високо,за да не се навеждат. Наскоро ме светнаха- ако удариш дървото с брадвата долу ,ниско, се чува на далеко. А на 70-80см- почти не се чува!

Много съм зле , аз си мислех , че ще спрат износа ! Пък то искат да има и за тях !

Г-н Министър, аз желая да си закупя дърва на тези цени, но........... не става, нямам успех от един месец. Странно, няма никъде дърва, а пък на тази цена изобщо! Да записаха ме, но ми казаха евентуално ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ, не уточниха годината. Мисля, че Вие откровенно лъжете и мамите българският народ.

Моля някой да ме ориентира кое на снимката е катъра и кое Министъра..? Дълбоко съм против инфраструктурата в горите - това само ще увеличи сечта, а гората тъкмо е започнала малко да се въстановява от набезите на дървената мафия в периода 1996-2006 г.

Магаретата са две.

Закрийте АЕЦ-а, направете бензина и нафтата по 3лв, и върнете хората към родово-общнинния строй, за да няма какво да им пречи да следват светлия пример на Премиера - Слънце - да си садят картофи сами, да се греят на дървЕ, да ядат филии с мас на двора, и да пазят страната от тероризъм с по един дюнер, но само по празници, че е вреден.

Браво ,кратко и ясно - това е истината!!!Въпроса е как да се избавим от това недоразумение ББ и свитата?!?!?

От двата образа на снимката единият е работар и от него определено има полза, а другият е (не)обикновен крадец, измамник, рушветчия и манипулатор !