БСП: Държавата загуби 3 млн. от търга за дървесината

На проведените търгове за дървесина от Софийската стокова борса на 17 февруари се потвърдиха нашите опасения за непрозрачност и престъпен лобизъм в ущърб на стотици фирми от дърводобивната и дървопреработвателната промишленост, както и в ущърб на българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Държавата загуби 3 млн. от търга за дървесината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ревете, защото не можахте да ги откраднете! Според БСП сделките на Софийска стокова борса са непрозрачни и престъпни. Всека фирма, която искаше да участва требваше да внесе предварително 50 хилки. Това се казва пърформънс бонд и гарантира, че си сериозен в намеренията си. Защо некоя от вашите комунистически фирми не се бръкна и да ги извади. Ближехте задка на Доган, докато неговия Мирчо Циганина ограбваше държавния резерв.

Ами от БСП що не пратиха техни фирми да предложат по-високи цени?

Брей, от БСП-то и дървари станаха. Или как беше? Техните бащи и дядовци нали бяха шумкари, а сега тия се правят на дървари. То, като им гледам умствения багаж и за дървари не стават, ама нейсе. Явно миниостърът е настъпил частните БСП-арски интереси и те сега реват като вдовица за... е, няма да кажа за какво че от Дир-а само това чакат - цензорите са наточили ножицата. От известно време има принцип - щом БСП реве за нещо, значи ББ е действал правилно. И за пореден път е наврял бСП и компания на Мурджо в ауспуха.