17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайдееее, още една П К П .

Абе, Посран Бабикян няма ли да спретне още някое концертче ? Още не са ни пели Славчо и Софито :)

Да ви пикая на протеста!

"В такава сложна ситуация трябва да се търси консенсус и диалог, смята тя." Очакваме с нетърпение какъв диалог ще проведете с евродепутатите на 5 октомври.

Хахахаха, дебелия влиза все по навътре ....... Задава се здрава касапница в следващите няколко месеца ГЕРБ ще бъде разкъсана. Помнете само муцуните им да не се гласупа пак за тия

Помним и пак за ГЕРБ ще гласуваме!

..........."Бих призовала тези, които имат конкретни бележки към настоящото управление, да влязат в диалог с нас и да ги представят, но иначе не смятам, че можем да бъдем полезни на България с една оставка в момента, защото от нас се очаква да реагираме така, че да гарантираме нормалното излизане на страната ни от кризата в следващите месеци"..... каква наглост....оцапани до козирките......никой ги не ще......искат диалог....... а никой ги не бръсне..... ега ти търпението на гьонсуратлък..... те знаят защо........

Я бегай да търкаш талончета.

Изборите ги спечелихте с измами и лъжи. Разговори след изпълнения на исканията, т.е. оставка, разследване, съд!

Изборите ги прави служебното правителство на Радев!

Много подходяща снимка е подбрана

Време е за изява на "национално отговорни" министри Сачева, Николова ...

Гледайки Цецо, кандидат-президентката Цецка и олигофренчето Барни Ръбъл, Фидоски и пр., разбирате ли какви хора управляват България и защо и мигрантите бягат от нея ?????

То защото тези на протеста са много читави....

требе да си пиеш лексотана!!

И пак ще гласуваме за ГЕРБ. Няма друга алтернатива.

я не съ праи на утепана кокошка ма, у политиката секи е за себеси и ако можеш да прекараш некой го праиш с кеф. таз маруля я е яд че не са й дали, ако беха щеше да си трае и да си кротува

ПОРЕДНИЯТ ЦИРК, КОЙТО НИ РАЗИГРАВАТ. С ДОБРИТЕ И ЛОШИТЕ! А ВСЪЩНОСТ СА СИ ДРУЖКИ! ЦВЕТАНОВ-ПАТЕРИЦАТА НА ГЕРБ!

Дариткова да рита по сериозно. Какво е това леко озадачено тикме по посока на републиканеца Цецо. Прилича на заявление за членство в асансьорната партийка.

Тъпа работа, Герб, забрава!!!!

ГЕРБ са номер 1.

Цветанов е фурнаджийска лопата

..в задника на ГРОБарите.

#ОСТАВКА #СЪД #ЦСЗ - Там може 4-5 мандата по 4 години.

Тая пък. Четох че отговаряли на обществените очаквания и спрях. Надолу просто няма смисъл. Другарко, обществените очаквания са други, но и да ти ги потретя няма да разбереш :)

Изглежда и на Дариткова трябва дълго да и се обяснява. С хора,които има просташки и циничен език,документиран със записи, диалог не може да има! С хора, които имат мутренски шкафчета, диалог не може да има! ДИАЛОГ НЯМА ДА ПРОВЕЖДАТ НИТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, НИТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! А ВИЖ ХОРА КАТО ДАРИТКОВА И КАРАЯНЧЕВА МОГАТ ДА СИ ПОДКРЕПЯТ ХОРАТА С ПРОСТАШКИ ЗАПИСИ И МУТРЕНСКИ ШКАФЧЕТА! ВЪПРОС НА МОРАЛ!

ГЕРБО-СВИНЯ!КАТО МУТРАТА-ВОЖД - БАНДА БОКЛУЦИ!

Не ме интересува интимният живот на тази грозна и ограничена женица, но да си спомни за упражненията и с Магарешки, преди той да влезе в Парламента. Трагично е, че всички видни ГЕРБаджийки са миндили. И жалко.

''Размисли на една проста кофа поцинкована: Хем протестирате, хем ползвате метрото на бойко! Не сте ли прекалено нахални?! Хем протестирате, хем му ползвате кривите магистрали! Това не е ли нагло? Хем вървите по разбитите му тротоари, хем протестирате?! Стойте си вкъщи или като искате да протестирате, ходете пеша и не цапайте метрото МУ!'' Какво ще каже ''праведната'' дариткова за приказките на колежката си ПКП преди да иска някакъв ''диалог'' с цитираните ''нагли и нахални'' протестиращи пък тогава да ходи да се жалва от Цветанов че казвал истини за гербавите..

Значи Цветанов, по думите на Дариткова, печелел като говорел против ГЕРБ!? Защо? Нали ГЕРБ беше винаги печеливш и който говореше против ГЕРБ беше винаги губещ?! Все едно, ако Нинова или Президентът бяха говорили против ГЕРБ се смятаха за печеливши? Вие никога не ги смятахте за такива! Сега обърнахте мнението си! Значи вече смятате, че който говори против ГЕРБ е печеливш! Аз отдавна смятам така, преди Дариткова да ми е "отворила" очите и да казва вече истината!

Кой пък иска диалог с мутрите? ОСТАВКА,СЪД И ЗАТВОР ЗА ТУЛУПИТЕ!!!

Крайно време е толупът Р Радев да си подаде оставката и да поеме отговорност за действията си

Интересно, престъпление ли е да кажеш мутрите вън?

"партията"" на тъпите и грозните даритки била озадачена. Ми нали тоя тулуп вие си го произведохте?

И тази кобра се играни, стана двойна откакто зае мястото на Цвъки. Трябва орално да му е благодарна, иначе щеше да е проста селска пръчка!

Мутри и П.П/та Вън !

имат "конкретни бележки" към управляващите , бе, Даниелке ! Искат оставката на Бокича и Каскета , колко по-конкретно да ви го кажат ? Да ви го изографисат ли ? Разпуснете правителството, прогонете оня с каскета да отива да плаче на рамото на Дебеличкия депутат, направете ново правителство и продължавайте ! Какво, най-кадърните хора в България са в сегашното правителство ли ? Защо не ми се вярва ? Все пак 7 милиона сме , все ще се намерят 20-тина по-малко крадливи и по-малко послушни, и повече професионално изградени българи ! Сменете модела ви казват хората ! Подбирайте министрите по качества , а не по прегънатия им кръст !

кораба е потънал, мишките бягат . Огледай се Дариткова, не са ви виновни протестиращите, никой не води диалог с мафията, просто я опандизва.

С участието на Гешев ли?

Да, печелили сте и със служебни правителства при избори, но при едно условие.... Имахте Цецо... А сега го нямате... Пък и нали сега има едни милиарди за раздаване...В извънредна обстановка ! Нещата са абсолютно несравними, само пълните ефира с празни думи казани от Боко , които повтаряте като папагали !

аз пк искам боко мутрата да ви управлява отново, да ви гледам сеира.

Ми гледай го. Нали си тука в лайната? Гледаш го от близо

САЩ толкова ли не виждат шкафчето?! Сериозен МВР-шеф ще арестува Борисов на третия час ГЕРБ е в миналото, всеки е опозорен по своему. Всички тези хорица са до шкафчето и са готови да целуват ръка, стига да имат допир до шкафчето. САЩ толкова ли не виждат шкафчето?! Те трябва да заявят ясно позицията си. Брюксел трябва също да кажат ясно позицията си . Иначе нашето семейство загърбва нашия народ. Дамите, които са снимали премиерската вила са за Пулицър. Мисля ,че са повече от една. Те ядат авторитета на България. Нашите в Брюксел са като прокажени. Гледан ни като уродливо явление в Европа. И тази охрана – никой не иска да гръмне Борисов, защото това ще го облекчи. Всички искат да го видят с белезници. Властта е нелегитимна и това е ясно. Премиерът е заинтересован да няма служебно правителство. Един сериозен МВР шеф ще го арестува на третия час. Ще възложат на НИКК да направят анализ на снимката с парите и златото и Борисов трябва да е арестуван, защото не може да обясни тази грозна корупция. Служебен външен министър ще пита за разследването с къщата в Барселона. И с това всичко приключва. Истината ще удари рано или късно по челото Бойко Борисов. С джипката не само втръсна ,той накъртва. Депутатите от ГЕРБ трябва да знаят, че всяко съпричастие, ги прави съпричастни с Борисов и неговите шкафчета. Когато поискахме оставката на Иван Гешев, ние казахме 6 мотива. Единият е , че след като видяхме шкафчето, не бе предприет обиск и анализ в НИКК. Тези оценки з а кърджалийската, за президент, за евродепутат, това блесна и в НС. Прокуратурата ни се издъни не само пред Европа, но и пред българските граждани. Важното е да знаем, че най-голямата грешка е Борисов да допусне да раздели протеста. Това шкафче е на Борисов, но то върви с всеки депутат на ГЕРБ. Каракачанов ще говори каквото му кажат началниците. Трябва служебно правителство. Голямата битка е против корупцията и простащината в управлението. Да не допускаме да се рои протеста, това обслужва интересите на шайката. Главният организатор на протеста е Иван Гешев. Какво чакаха от прокуратурата, влизайки въоръжени в президентството – Илияна Йотова залегнала на втория етаж с картечницата ли? Хората виждат, че президентството може да се изправи и да покаже- ето корупцията е там. Толкова ли не се разбира, че Борисов е токсичен.

ДЪрЛиткова, каквото можахте - направихте/окрадохте. Песента ви е изпята.

Един милион избиратели за цял ГРОБ. Президентът има два милиона.

Топ крадците от ГЕРБ почнаха да си правят номера. Тиквето предизвика Апартаментгейт, сега Цвъкиту ще му вземе 1/3 от разбойниците. Просто прекрасно. Боклуците отслабват и може би идва нова надежда за България

Пача, герберастка, крадлива. ОСТАВКА!

А защо Кумирът ти не влезе в диалог с протестиращите? Той всеки път се гласи да дойде и ебентуално да бъде само бит, ама все не му стиска! Я ела ти ма! Замести го!

Прав си ! В коя кръчма да ги покани ?

Лапай патките на протестиращите!

Даритникова е Решетниковата на Бойко - днес е дежурна, хем ѝ се пада, хем е по график! Утре ще е ПДП (Деса Атанасовата).

Спечелили един милион избиратели. Без да ще, правилно се изрази. Спечелили! Въпрос: Колко струва средно един избирател? По проста сметка: 400 хил. администрация по средно 2 = 800 хил. На герб не струват нищо - тях ги хранят от данъците на простия матрЯл. Още малко циган - 200 хил. и станаха милион. А, на бай циган как му е платено, не е известно. Явно за това са шкафчетата. Тази била огорчена от Ц.Ц. Интересно дали и ПКП, е също огорчена? Нищо не казва! Протестиращите да влезели в диалог с враговете си!? И какво друго да ви кажат освен това, което всеки ден ви казват? И далеч не са само тези, които са излезли!

Това, че някой е взел някакви гласове на някакви избори, не означава, че подкрепата и в момента е същата. Освен, ако изборите не са били купени и нагласени. Тогава може да се претендира, че подкрепата е неизменна. След като не се притесняват от служебно правителство и избори, защо не подават оставка?

Никой, дори и самите герб! Трябва да се отрече всичко, което направихте, защото го направихте скапано! Ей, днес пътувам към Сливница по новата магистрала ама пропада на мостовете извън тях вдлъбнатини пълна трагедия дори и да не е последен слой асфалт! Герб сте едно недоразумение по стечение на обстоятелствата. Протестите намаляват...в петък бях изобщо не е така имаше поне 1500 души в 20ч. Ние ви мразим и без да ходим. Сега борбата на партиите е кой ще вземе най-много от избирателите на герб. Това ооределено не е БСП, а Христо и за съжаление Слави.

ТОВА ДАРИТКОВА Е ПОКАЗНО КАК СЕ ПРАСКА С 200 В ДУПАРАТА... ТЕОРЕТИК Е БОЙКО, ПРАКТИКА Е ЦВЕТАНОВ.... ЩО ИСКАХ ТЕ ДА ГО ГЪРМИТЕ КАТО БУШОН....НАЛИ ИГРАЕТЕ В ЕДИН ЦИРК, НАЛИ ТОЙ ПИШЕШЕ СКЕЧОВЕТЕ И ВИЕ СЕ КЪЛЧИХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ КАТО МАЙМУНИ.... ЧЕСТИТО ВИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА, ЧЕСТИТО ВИ ПРЕМИЕР ПО ГОЛ ГЪЗ, ЧЕСТИТО ВИ ШЕФ НА ВКР С ПИШКА В ЕФИР ДИРЕКТНО ОТ ЩАТИТЕ... ЧЕСТИТО ДА СТЕ...

Караянчева не е огорчена от освиркването и от отношението на шефа, ти защо се фръцкаш?

А га яде куфтета не рива, а сига ревеш. Пак ша има кифтета споко , ЕС ша ни ги доставя...

Изказването на ПКП: "Ми инфраструктурата, която се прави?! Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: „Ама те не стават“. Що не ги направихте вие, като не стават. Що не ги направиха, а сега критикуват. Метрото –отиват протестират срещу лошия Бойко, качва се на метрото и се прибира вкъщи. Ходи пеша, бе! Ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни!".

Самозабравила се . ТКП

И ние БЪЛГАРИТЕ сме РАЗОЧАРОВАНИ и ОГОРЧЕНИ , че "благодарение " на вашето " управление" , МЛАДИ и ЦЕННИ за България и нейното развитие хора ( като онова младо 21г. момиче) стават ПРЕПОДАВАТЕЛИ в ЧУЖДИ Университети , вместо да ПРЕПОДАВАТ ЗНАНИЯТА си в БЪЛГАРИЯ , да съсдават СЕМЕЙСТВА и ПОКОЛЕНИЯ - и всичко това заради КРДЛИВИ ЛУНАТИЦИ като Вас , които ги ИЗГОНИХТЕ !!!!

- ППП или ППК, както ви звучи най-добре!

Ясно е, че е ППП - трябва да се спазва модела на оригинала!

Дариткова, Атанасова, Караянчева... и т.н. са лайкучките на Бойчо. Тъпи, но устати.

ТИ СИ ПО-ТЪП!!!

Хахахах! Толкова можа да съчиниш.

Ти си озадачено и огорчено тъпа,която разсъждава като ТКП (Караянчева) ! Като джи пи нямаш достатъчно пациенти,а нямаш защото ти слаба лекарка и си се качила на влака ГЕРБ,но ти е време да слизаш вече ! На машиниста му взеха книжката !

А от на Борисов впечатлена ли си? С колко ти го наби?

Пък нищо не казва добре ли ѝ беше в спалнята на Боко или не. Сигурно шефът я е харесал, щом я издигна. Ако знаете още колко неща ще се разкрият за нашия Дон Кихот Тиквов.

Прeз 2013 г. прeмиeрът нa Бългaрия Бойко Борисов зaяви: "Вcякa кaпчицa кръв зa нac e пeтнo и aз нe мoгa дa глeдaм пaрлaмeнтa oбгрaдeн c oгрaди", cлeд кoeтo пoдaдe ocтaвкa. Зaщo нe гo нaпрaви ceгa? Нe видя ли кръвтa? Нямaше oгрaждeния ли? Нямaше aгoния ли?

Тогава му беше изгодно да подаде оставка,сега обаче има мъни и кюлчета,а се очакват още !