ДАНС залови търговец на живак

Иззет е флакон с 345 грама от опасното вещество

Обратно в новината

Коментари - ДАНС залови търговец на живак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът ще каже, че планира в бъдеще да отвори цех за производство на термометри и е започнал да се снабдява с необходимите суровини. Може ли някой да докаже обратното? А и на теория е напълно възможно нещо подобно да е цялата работа, но тук първо се издават присъди в медиите, пък в съда какво ще излезе, не е важно. Подобни публикации трябва да са разрешени едва след издаване на присъда, а не обратното.

Добре, че не останаха грамотни хора в Териториите, че ДАНС и сайтчета като този могат да манипулират публиката с "изключително опасното" вещество, живак. Има къде, къде по-токсични или карциногенни вещества на свободна продажба, но понеже стадото вече е масово неграмотно и можем да си правим показни акции като тази за да отчитаме дейност.

На кого се продава този живак. Разград е известен, че живеят там български турци. Те се занимават с магии и тровят хората с живак за битови скандали. Това е епидемия. Да се проверят познанствата и връзките на този с ходжи и баячи...

Преигрват малко, ми се струва. Още се намират много стари изделия дет са пълни с живак. Релета живачни, ампули, лампи всякакви и изправители. Навремето всяка луминисцентна лампа имаше 2-3 капки вътре (а като деца сме натрошили бая по сметищата). Ясно че живака не е витамин С, но не е и бойно отровно в-во.

Живакът се изпарява изключително бавно. 2-3 капки, скрити някъде, могат да ти отровят жилищното пространство за 1-2 години. Няма безобидна цел, за която да ти трябват 300 грама, които не си отчел никъде.

10 стари бойлера, от времето на Тошо съдържат вероятно и по голямо количество живак. Имате ли представа колко скрап се бере от циганите и се разделя на отделни компоненти, с цел по добра продаваемост и печалба?

И за какво му е на някой да си купи живак от някъв помак?

Естествено че е от лаборатория.

В АМЕРИКА КАТО ФИРМАДЖИЯ МОГА ДА СИ КУПЯ КВОТО СИ ПОИСКАМ ....

А след като го ,,купиш'' , трябва ли и да го изплаш след това? Или го ,,копуваш'',а изплащането както дойде?

ДАНС залови търговец на живак Браво на ДАНС, е това му се казва "удар" , да заловиш 500 гр. живак. А не чухме нищо за "живачената" прокуратура.

Хмммм, 345 грама живак, вие знаете ки колко хора могат да се отровят с този живак. А иначе знаете ли 240 хора колко народ са отровили???