Агент от ДАНС се провалил на детектора за СРС-тата

Полиграфско изследване е показало, че има съпричастност на служител на ДАНС към изтичането на записи, направени чрез СРС-та. И служител на МВР се е провалил на теста, но за него няма данни за връзка със скандала.

Обратно в новината

Коментари - Агент от ДАНС се провалил на детектора за СРС-тата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целия народ очаква Тиквата и противния му паж Цецо на детектора.

ЦЕЦКО МОЖЕШ ЛИ ДА СЕ ЯВИШ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЬЖАТА ЗА 6-ТЕ СИ АПАРТАМЕНТА?

алоо управляващите спрете да льжете и манипулирате народа скоро ще ви стане горещо

Браво! Герой е този, който изнася...истината:)

Банална е вече тази тема-на всички ни е ясно защо толкова се раздува-излизат все ,,нови и по-нови"детайли.Не свърши работа,както я бяха замислили червените другари.Ефектът е обратен.Сега най-новата новина е ,че Станишев щял да става баща.И достойна другарка му намериха.Голям смях!На лошите противопоставяме образа на грижовен баща и другар в живота за пример.Онова,дето е съсипал народа си, трябва да го забравим.Чак ми е жал да ги гледам и слушам,горките.Какви ли още латино саги ще измислят до изборите?

Този апарат показва само това, което искат проверяващите. След като Цецо оповести резултата от проверката със СРС-тата, а шефа на НАП каза, че Цветанов не е злоупотребил с имотите и консултациите, нямаме никакви основания да вярвнаме на управляващите. С всяка своя изява се опитват да ни правят на маймуни. Който и да се провали на детектора е без значение за нас, защото ние разбрахме какви "борци с корупцията" ни управляват. Като искат да се самозалъгват, нека.

Не знам дали всеки по-лабилен и притеснителен човек няма да се издъни на детектора на лъжата. Познавам хора, които треперят да не сбъркат. 100 % такива ще вдигнат кръвно, каквото и да ги питат. Сигурно не случайно детекторът на лъжата не се признава за доказателство. Не знам кои е "провалилият" се от ДАНС. Само разсъждавам. Защо не пуснат Цветанов на детектора за апартаментите и укритите данъци от хонорарите, които той отказа да каже откъде са получени?

Тъжна държава,в която темите не са образование,медицина,наука,спорт,а подслушване....Колко спокойно от порива за демокрация го докарахме до света на Оруел,всъщност той е бил доста наивен май

Откога пък изнасянето на "нерегламентирано класифицирана информация" се брои за престъпление, когато става дума за разкрития свързани с далаверите и корупционните практики в най-горните етажи на властта? Все пак сме в ЕС, а там (предполагам, че следиш западните медии) в подобни случаи падат глави на властимащите!!!

Още ли има хора у нас, които не разбраха, че детекторът на лъжата не работи при заклети лъжци правилно и затова цял свят не признава този детектор? Стига сте си служили с лъжи, господа управляващи! Детекторът на лъжата сме ние, а апаратът е наш човек!

Докато гражданите се делят на сини, червени, герберести и т.н....всички партии ще ви клатят в прав и обратен ред. Смешни сте ми като се хвърляте да защитавате своите, а нападате чуждите. Всичките са маскари. Или сте на принципа, че е по-дбре да ви клатят вашите?

А дали пък това не е сценарият на Галвния кукловод - агент Гоце. Много е удобно така - всички са маскари. И доносниците, които са клепали колегите си, и тези, наклепаните, дето мразят БСП и компания и в червата. Тези, като доц д-р тракторов, дето се изучиха и обогатиха от верността си към партията Ръковдителка, и онези, които с кански усилия са се стремяли да постигнат нещо. Не, не всиички са маскари. или поне не еднакво. има огромен маскарлък и той се нарича ДС и БКП. И има хора, дето са смятали че така трябва да е.

ДАВАМ ТЕ НА ГОЦЕ

Има огромен маскарлък и той се нарича Герб - обединение на бивш слугинаж на БКП, мутри, стругарки - партийни секретарки, бивши активни комсомолски и ОФ деятели от провинциия и техните чеда!!!

Час 17,40 -брой коментари 100 от тях 34 на KGB.

заработва момчето за 6 апартамента и то, какво да го правиш?! :))) само че не знае, че тя така не става работата. виж ако бате "мишо бирата" удари едно рамо, по може да се закупи нещо.

За това трябва да благодарите на цензорите от Дир-а. И като тъпи чрвено-кратунковци, бас хващам че не можете да се сетите защо. Писах им аз нещо, опитах се да им обясня като човек че цензурата е лошо нещо, ама и те като всичи симпатизанти на бСП - чугунени кратуни. дано не изтрият този постинг в който ще обясня на несведущите. Много е просто - най-ефективният начин да с ебориш срещу цензурата е да отговаряш на всеки червено-кратунковец. елементарно - с по две изречения. Те на БСП-симпатизантите повече не им трябват - толкоз им е акъла. И цензорите на Дир-а има да трият има и да остане. Като домързи остава повече. А иначе по-смислени са дългите постинги с образователна цел.

пич си ти:) ако се срещнем ще те черпя една бира "леденика" и един дюнер от онези против "тероризъм", дето ги има на всеки ъгъл. ако пушиш, и една цигарка от контрабандните ще има. а ако си безработен или искаш сериозна работа и една дипломка ще ти уредим от онези като на "калинка". ако не ти харесва такава работа, ще те пратим на терминал 2, че "вучката" се е контузил и ще му вдигат категорията от телк-а. а като хапнем и пиинем, ще отидем да прережем някоя лента и да видим на гоце-то дали няма някоя работа да му свършим, че тои е наше момче. а за уикенда ако си свободен може до япония да идем да видим как върви бизнеса с водата и киселото мляко.

Какво искат да ни внушат - че ще си правят далаверки и ние не трябва да сме сведущи за тях. Та това си е чиста проба диктат. Къде отидоха обещанията за прозрачност, за стъклена сграда на Министерски съвет, за европейско - което в главите на хората, не знам защо, означава прозрачно и чисто. Вместо да подвият гузна опашка и да се скрият в кучи гъз! А найд добре е да се оттеглят от властта. Тава ще е най-достойно!

Всъщност това е най-прозрачното управление от 22 години насам. ако турим и 45-те тоталитарни - ще рече от три поколения. Ако поколенията са цигански, може да се върже и от 5 или 6 поиколения. Самият факт че тези неща излизат наяве говори достатъчно. А агент Гоце така и не каза за колко са се спазарили с руснаците за АЕЦ Белене.

КАЗАХ -СТИГА, ИЛИ ТЕ ДАВАМ НА ГОЦЕ

Ако пуснат Цецо Лъжецо на детектора на лъжата, апаратът няма да може да издържи на лъжите му и ще изгори!

И Румен Овчи ще сложим на детектора. Да обясни как подписа 30 годишен договор за доставка на газ с кремълските джуджета без да го прочете даже

Кремълските джуджета ли? Ти Тиквата пред Питин ли го слагаш? Ха-ха-ха!

Интересно какво ще стане ако пуснат Гоце Снайпериста - доносника ан ДС. Ще изгори къде що има апаратура - такъв лъжец е той. А ако пуснем всичките лъжци от БСП-то ще стане страшно

Въпросът вече не е за СРС-та, изнесени информации и т.н ... Въпросът е, че хората умират от глад, болести, безработицата расте лавинообразно, потреблението е паднало до незвидно ниски нива, а правителството няма управленски опит, няма работещи мерки за излизане от кризта - просто трябва да си признаят, че са пълен провал и ако имат поне мъничко достойнство и държавническо мислене да си подадат оставката вкупом. И да не ни излизат с изявленията, че няма алтернатива на ГЕРБ - има алтернатива на глада, има алтернатива на болестта, има алтернатива на неграмотността - ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ и това е един гладен и беден , но достоен НАРОД И Е ВРЕМЕ ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД ДА КАЖЕ КРАЙ НА ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ, ДО ТУК!

КАКВО МУ ОБЯСНЯВАШ НА KGB-ТОЙ НЕ Е В ЧАС И СИ ЗНАЕ-ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ,ЕДНО СИ БАЕ

на васв БСП-то ви казаха: "едно си Мая знае, едно си лае" .Но това важи само за вас - червените кратунки. С червените ботушки. В главите на коитои препускат Червените ескадрони.

взспорно това са много важни въпроси. ккато и за докторите престъпници, както и за престъпленията ан БСП и на бКП. Това са изключително важни въпроси. Но просто темата на този форум е че има "къртици" в ДАНС и МВР, които изнасят нерегламентирано класифицирана информация. И са хванали един такъв. Моят въпрoс е кога ще изловят останалите. Щото ако в ДАНС и МВР се процедира като в цигански катун, най-добре да ги закрият. Или поне службите виновни за изтичане на информация. А иначе, наистина има много по-важни въпроси от този. Но обект на обсъждане в други форуми.

а мен ме интересува дали съдържанието на разговорите от тези СРС-та са истински, а не кой ги е изнесъл. Това е главният въпрос и на това да отговорят персоните от тези разговори...

Разгвоорите са истински! Тези разговори са доказателство за действия на министър-председателят против законността. Това е голата истина. Както и апартаментите на ЦвЦв са купени с други пари, извън законните му доходи. Вярно е и че разни Манди, Искри и т.н. го играят началници и 'лобират' (на политическия натиск му викат лобиране, а) за каквото им оттърва.

Брей, голям специалист по СРС-та се извъди, бе. по-голям от всички "учени" в БАН взети заедно. Със се доносниците а ДС барабар. Или вие паррийните секретари на БКП-то от всичко разбирате - от СРС-та до съветски униформи.

Браво. Точно това престъпление трябва да се разследва а не да ни замазват очите с някой "съпричастен" служител.

Истински са.

психолозите са доказали че хора без да са съпричастни към деяние което се изследна на полиграфа за извършено от тях се провалят. Доказано е и това се признава и от привърженвиците на полиграфа, че хора които са извършили съответното деяние успяват да минат успешно теста. Затова полиграфа не се приема за доказателство.

Има грешки, така е, но при вероятност от над 95% не си струва риска дфа оставиш такъв човек на работа. Все пак това ен е смъртна присъда. пук ако смята че не е виновен, този симпатяга да каже кой от колегите му е. Някои ще кажат - не ще да става доносник. И таз добра - агент Гоце се е прежалил да стане доносник и да клепа колегите си, агент Саява (Доган) се е прежалил, та този ли.

Този човек е за медал защото показа истинското лице на октопода вместо да се скатава на службата и да си взема заплатата

За жалост тези хора които стоят за ДС успяха да впрегнат цялата държава да говори едно и също - флашки, прашки , СРС-та - от телевизиите до вестниците,всички форуми налапаха въдицата.Успяха на всички нива държавата да коментира едно и също.Със сигурност те не са спали през това време.Крайно време е народа да спре да се интерисува от това което го интерисува Първанов,Станишев и неговата банда, Костов със своето паленце.Нека всеки се бори за собственото си оцеляване.Мързеливит да гладуват.Стига сме подпирали тези мизерници да преяждат с власт.Едва ли има друга държава хората да си изкарват целия трудов стаж в парламента.Трябва вече да ги изметем.

АЗ СЪМ ПРИГОВИЛ МЕТЛАТА,НО ЯВНО ТРЯБВА ПРАХОСМУКАЧКА

Този детектор е субективен фактор и не трябва да разчитат само на него. Има много начини да ги натиснат и да ги разобличат кои са тези дето снясят инфо. Важното в цялата тази история е : Кой създаде този бардак ДАНС и кой има изгода от цялата тази порнография. Герб не е сигурно, както виждаме. Приказката че когато се съберат повече от двама човека , единия е предател се потвърждава за н-ти път. Лошото е че навсякаде са плъзнали агенти на ДС и БКП и докато не се прочисти държавата от тези, няма да се оправи никога. А това че комуноидите не искат да се оправи е повече от ясно. Имаха 50-60 години на разположение и виждаме резултата какъв е. Германия беше срината със земята през 45 години, но къде са в момента ? Жалко че не може да ги закарат всички на стадиона , но има и поцивилизовани начини да се прочисти държавата от тези паразити и кърлежи.

винаги можеш да натопиш някой чрез детектора,стига да знаеш как да формулираш въпросите-справка предаването часът на истнината по една от телевизиите

Може би е много по-лесно да натопиш някого чрез СРС-та. но това ви е начина на мислене, другари червено-кратунковци.

Тоя па, що обиждаш безпричинно?

а бе ти наистина си на принципа-НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО

ЕЕЕЕ, стига с тази алабалистика. Нас ни интересува премиера излъга ли, или не, корумпиран ли е или не, част от октопода ли е, или не е? И да се покаже по ТВ за да обясни. Стига ни е манипулирал.

Всъщност някои от нас ни нтересува какви ги е вършил и доносника агент Гоце. Пък и за доц. д-р Тракторов сигурно има интересни нещица. като сем почнали да отваряме.....

Докато има лизачи като теб никакъв напредък няма да има в тази държава наречена България

като те интересува Гоце ходи в други форумиТук не става въпрос за него ,ако не си обърнал внимание

Интересно какви ли още интересни неща за алкохолни и безалкохолни напитки, митници и прочие, чуват служителите на ДАНС които не "пеят" .... ?????

Провал е самото управление на правителството, а не че са "изнесли" информация- ако има такава информация би трябвало да е подсъдно да се крие от народа, а не това, че е я е инесъл някой. Безобразно управление с безобразни методи- това е сегапшното управление!!!!

Дали е провал или не ще се види на изборите. Засега се видя че БСП се провали с гръм и трясък. Като се започне от парламентарните избори през 2009, та досега. Ама то така е, като събереш на едно място доносници на ДС за съветници, и като Доган ти е началник резултатът ще е този. А е и крайно време БСП да престане да приема желаното за действително. Че утре-вдугиден като ги вкарат в Софийския (не Софийския университет, имам пред вид Софийския Централен затвор), Станишко да не си мисли че ласките ан манаф Мехмед имат нещо общо с Елена Йончева.

Стига споменава Доган, когато не се говори за него, смешно и несвързано става. Ти какво толкова имаш с Доган, а? Я си признай! Какво ти направи! Кажи де, тука си анонимен!

Пред И запетайка не се слага. Ходи се изучи малко и тогава снасяй ценни мисли.

Какво имаш против Доган. Той и Боко плюе всички, а да си чул нещо против Доган да каже.НЕ.ЗАЩО ЛИ? Боко води и Масларката в Япония. ЗАЩО ЛИ?При Станишката май се живееше по-добре. ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА МАСКАРИ. И ТИ СЪЩО.

Това не са хамали на гарата, а хора завряни в най-мръсната част на обществените отношения. Плащат им да са морални, въпреки всичката "мръсотия" до която се докосват. Особено когато вадят глупости за преследване на тясно тоталитарна употреба.

Така и не стана ясен основния въпрос : премиера излъга ли, или не, корумпиран ли е или не, част от октопода ли е, или не е? Какъв човек е изобщо бившия управител на охранителна фирма (разбирай рекет) Нипон и бившия телоохранител на Тодор Живков.

В замяна на това стана ясно на всички какъв е мандатоноситела на правителството на Станишко - агент Сава, доносника на ДС. Стана ясно и какви са лизачите на дупето на бай Тошо - агент Гоце, т.н. Президент. Интересно ще е и за други хора - напр доц. д-р Тракторов. и той е бил част от репресивния апарат. За разлика от ББ, който е бил бодигард на бай Тошо след 1989 (когато не беше вече никой и беше подсъдим), доцента е пазил бай Тошо и другите матрапази от БКП-то още докато са били на власт. И дали пък това не е причината за бурния му икономически възход след това.

Разбира се че излъга Борисов.Всеки глупак го разбра че е пълен въздухар.Но сега хората които помогнаха да го изобличат ще понесът уволненията си след като той нямаше доблеста да си подаде оставката.

всъщност той е ангелче в сравнение с изпечени лъжци като аген Гоце, Станишко, доц. Д-р Тракторов, Р. Овч., и цялата пасмика от доносници на ДС в БСП-то. ББ поне си казва нещата. И като сбърка си признава и взема мерки. А не като ония дришльовци от бСП-то

Защо не пробвате и Цветанов на детектора.

Ще го пробваме, ама след доносник, агент Гоце. Сигурно има да ни разкаже много интересни работи около АЕЦ Белене и ловните си подвизи със снайпера.

И Румен Овчаров дето подписа 30 годишен договор с кремълските джуджета ще пробваме........

Велчев, до кога ще се правиш на...Пинко розовата пантера?

мараба пич, следващия ще е добре да си ти детектора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ ЗАВОД ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕТЕКТОРИ НА ЛЪЖАТА ... ЗАЩОТО СЛЕД КАТО ИЗЛЯЗАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРЕБРОЯВАНЕТО ... КОЛКОТО И ДА СМЕ МАЛКО ПАК ЩЕ ИМА 5-7 МИЛИОНА ГРАЖДАНИ, НА ОБЩИНА ПО 100 ДЕТЕКТОРА ДА СЕ ОТПУСНАТ ... НА ИЗПЛАЩАНЕ РАЗБИРА СЕ ... ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ЕДНА СОЛИДНА БРОЙКА ОТ КОЯТО ЩЕ ИМА НУЖДА ... ВСЕКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДЛАГАН НА ПОЛИГРАФСКО ИЗСЛЕДВАНЕ ... И ТАКА ЩЕ ЛИКВИДИРАМЕ ПРЕДПОСТАВКИТЕ ЗА ОПЕРАТИВНАТА СИТУАЦИЯ КАКТО БИ СЕ ИЗРАЗИЛ ЦВЕТАНОВ ... ХА ЩО ДА ГОВОРИМ ЛОШИ РАБОТИ ЗА ЧОВЕКА ТА ТОЙ БИЛ СВЕТА ВОДА НЕДОПИТА .... ХА ХА ХА СМЕШНИЦИ ПО ТЕРЛИЦИ

Това за завода добре. За директор ще назначим някой "академик" от БАН. Те за учени така и така не стават, ще ги пробваме за директори. Но я за по-сигурно да си внесем от тези дето знаят как се произвеждат полиграфи. Тези отвъд океана - че то ако бяха бСП-то сигурно щяха пак да ни насадят с нбещо от русия - полиграф на лампи и релета и компютри с твърдо гориво - връх на технологията. За Сибир де, за ескимосите.

ЧЕ ИМА, ВСЕ ОЩЕ НАИВНИЦИ, КОИТО ВЯРВАТ НА ЦВЕТАНОВ Е ОТ ЯСТНО, ПО-ЯСНО. СМЕШНО МИ Е , ЧЕ НЕ СЕ ЧЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВИТЕ НА ТОВА СМЕШНО ИЗЛИЯНИЕ И ЗАКАНА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПАРАМЕТРИ. ВЕЧЕ Е КЪСНО ЗАЩОТО ЦВЕТАНОВ СИ НАБАВИ КАКВОТО МУ ТРЯБВАШЕ ОТ ПОДСЛУШВАНИЯТА НА БОРИСОВ,ТАНОВ И ДР.

Че има още неграмотници дето вярват на доносника, агент Гоце и на неговият шут Станишката е колкото жалко, толкова и очаквано. За щастие такива екземпляри стават все по-малко. От една страна студентите на доц. д-р Тракторов разбират че да вземат акъл от екземпляр със редно милиционерско образование и Рабфак е срамота, от друга страна, пенсионерите полека-лека си отиват, а от трета, циганите като оновен електорат на БСП, каквото и да им приказваш те нищо не разбират. Една бира и три кебапчета - това им е политическата ориентация.

Че квалификацията на много хора от ДАНС и МВР е ниска е ясно. Не само на тия дето работят със СРС-тата. А нисдката квалификация покрай купчината пшроблеми, които създава име и още един ефект - склонността към подмазвачество. Огромната част от доносниците на ДС са станали такива, защото са видяли че това е най-лесния начин за издигане в кариерата. А пък ако си знаят хала че и чеп за зеле не става от тях, доносничеството е едеин допър начин да ги забележат. И оценят. ДАНС е създадена от БСП. И че там има "къртици", които изнасят информация към БСП и към агент Гоце надалиу е нещо ново, което ще учуди някого. Един се бил провалил на полиграфа. Голяма работа! Бройката е много по-голяма. Ако от тези 3000 души само 10% са останали лоялни на бСП, а само половината от тях да са склонни към сътрудничество с бСП бройката пак е ужасяваща. И което е по-страшно - нарушавайки закона те не се считат за виновни. В МВР също има кадри верни на бСП - със смяната на 5-ма висши началници нищо не се е променило. А от 60 хил все ще се намерят поне 60 души да сътрудничат на структурите на ДС. Чистка трябва. Яка чистка. И заз когото се докаже че е изнасял класифицирана информация - дисциплинарно уволнение и съд. Те мнофго отр висшите кадри на мВР наистина са дошли от село, но е крайно време да разберат че ДАНС и МВР не са краварник или овчарник.

Бойко и Цвъцко не ги ли броиш? Защото за сега те се очертават като главните къртици в държавата.

Нека първо да разчистим боклуците от БСП-то и руските агенти. Пък после ще му мислим. А като стана дума доносника на ДС агент Гоце също е за полиграфа. И доц. д-р Тракторов - великия "учен" лаураатана селското училище със средно милиционерско.

Пич, от твоето изказване става ясно че трябва да изчистим къртиците на еди-кой си, които са разгласили СРС, на които е записано как ББ спира проверките на митничарите във фабрика на негов приятел, как ходатайства да бъде назначен "оня къде ритам мач с него" и как оная лоена топка кадрува за шеф на митницата в еди-кой си град.....чакай малко бе пич, защо да ги махаме тия хора, те разобличиха най-подлите лъжци в съвременната история! Трябва да им дадем медал по-добре!

Нека да има прозрачност, защо не. Но да бъде по надлежния ред. Може ЦЦ като министър да иска разсекретяване на СРС-та (за докторите убийци в ГО, дето "давиха бебето в кофата"), а някакъв си ляйнар 'Къртица" на бСП, без никакви разрешения да измъква секретна информация. И да си развява байрака както му скефне. не става така. Като е толкова съвестен - напуска ДАНС и МВР и става политик. Но преди това ще трябва да пази тайните 5 години, в съответствие с декларацията, която е подписал. Това е.

когато се осере някой разследват какво е съдържанието на акото, а посрания се движи из обществото глупаво ухилен и разнася смрадта си.

Уф, кво да прая сига?!? Тоя списъчен състав на ДАНС хич не ме кефи! Ей го е - този играе футбол с шефа, с този аз играя тенис, тоз пък джурка табла със зам-а ми :-( Ъ, чакай! Алоооо, човешки ресурси ли е? Слушай сега - утре сутрин да назначиш някой нов служител и следобед го пращай на детектора. Да, бе - за лъжата, там за СРС-тата. А-а-а, да не забравиш за другиден ми запази зала да оповестя, че тоз новия се е издънил на теста. Е, че ще се издъни естествено, аз ли да се издъня?!?! Абе кво като не е бил на работа тогава - кой ще знае?!? Айде не ме нервирай и ти, че да не вземе ти да се издъниш! Ходи бачкай, пък аз да влеза у компа да изтрия този телефонен запис, че да не цъфнем с този запис във вестниците, че ще полудея вече с тез простотии!

Не ме интерисува кой е изнесъл информацията.Важното което всеки искаше да разбере е ,че наистина такива разговори е имало.Защо цял месец въртяхте ,сукахте ,обвинявахте в манипулации,фалшификации,провокациии какво ли още не.

всъщност въпросите са два. Първият - кой и как е изнесъл информацията. И ако това е престъпление, защо не е съден. И втория - защо са правени манипулации върху записите - дали за да с апо-интересни, дали пък за да стъане скандал. Когато ЦЦ изнесе записите за докторите от ГО, онези дето щяха "да давят бебето в кофата", той ги изнесе по надлежния ред. Но тогава от БСП ревнаха че нямало право да се компрометират доктори-престъпници. Когато обаче агент Гоце изнесе записи от разговрите си с Дянков (записан без негово знания в пълен разрез с Конституцията) - нищо. Или БСП-то я карат както им е изгодно - веднаж ги интересува съдържанието друг път метода, трети път хората. Само че това може да бъде обект на разговори на партийните им събрания.

Носко с тоя полиграф като че ли е Америка е открил. Ами това не е 100% средство, то не се признава и в съда за доказателство. Самият факт че и човек от МВР се е провалил на него пък не бил съпричастен показва че методът не е точен. Само че явно за тоя дето са го нарочили е точен, пък за онзи дето не е съпричастен не е точен :))) Еееее, аман от "умни" ченгета, че ни и управляват

Като стана въпрос за съда, нито едно СРС, дето е манипулирано не се признава в съда. Каквото и да му е правено. Но не става дума з атова - ясно е че в МВР и ДАНС има "къртици" на БСП. Което всъщност е проблема. Но от друга страна това надали е новина за някого освен за стрина Пена от краварника.

презаписани, не променени по смисъл. това не е манипулация. недеи да изместваш темата за "мишо бирата"! нахално е и отвратително. и твоя премиер си го призна че е говорил. нарушил е закона твоят любим тиквеник.

СРС-тата са оригинални и даже вече има и свидетел който ги е чул на живо :)))) Да ви е честито на Гробарите :)

Единственото заключение, което засега е направено е, че някои СРС-та са били манипулирани. Кой, кога, как и защо - отделен въпрос. Но като стана дума за съдържание, интересно би било съдържанието на разговорите на агент Гоце в Русия за АЕЦ Белене. Не би било зле да мине през полиграфа. Що се отнася до "къртиците", интересен би бил резултата от теста на "честния гражданин" доц. д-р Тракторов. като бивш шеф в ДАНС е интересно с кого какво се е разбирал.

цецко, тикво проста. този ли служител на данс накара малоумника боико борисов да прави услуги на георги първанов, и да възпрепятсва митническа проверка? тои ли накара танов да мести "онова митничарче-футболистчето" на удобна длъжност? дебелокожи и нагли изроди сте вие. хората виждат и помнят, цецко!

Това че ББ е правил услуги на агент Гоце и аз не мога да го разбера. на комунде като доносника на ДС единствената услуга която може да му направи човек е да го бутне от покрива, ако оня е решил да скача. А що се отнася до уважението функционерите на бСп-БКП отдавна са го загубили. Даже и сред собствените си членове - то да се надупиш на Доган си е резил отвсякъде.

да го бутне де. ама не иска нещо. защото са си дупе и гащи, и са от котилото на партията маика. цирк за будалите само. а борисов верността към партията маика другаря пожарникар е демонстрирал като е отказал да се деполитизира след 1989г. и така до ден днешен.

А сега Цветанов и Борисов също на детектора за да установим цялата истина.Все пак ние им плащаме заплатите искаме за знаем още колко са се облагодетелствали с тяхна помощ.Не ни интересува кой е изнесъл а защо изобщо е имало такива разговори.Този който ги е изнесъл трябва медал да получи.Ако не беше той никой нямаше да разбере.Това е честен човек и заслужава уважение.

Добре е да прекараме първо агент Гоце. Да видим какви ги е надробил в Русия за АЕЦ Белене. не е лошо през полиграфа да мине и доц. д-р Тракторов - той беше доста време влиятелна фигура в ДАНС, и явно си е оставил "къртици". Пък и връзката му с Яне Янев и в."Галерия" ясно показват в каква посока е добре да се търси.

Няма ло разлика между "агент" и "служител" на ДАНС? Детектора какво доказва - че тези разговори, които ги отричаха са се водили. Това да обяснят а не да ми говорят за "съпричастност"

Прави се опит да се измести темата от съдържанието на СРС-тата към това кой и как ги е огласил. Така тези, които наистина са за наказание ще си мишкуват.

Защо да се измества? Нека да видим и други СРС-та. Но декласифицирани по насдлежния ред. на мен например ми е много интересно какви ги е вършил агент Гоце с Русия за АЕЦ Белене. Всъщност интересно ми е и кой как е договарял цените - там Р. Овч, Станишката, великия енергетик Доган, и т.н. и т.н. Пък и как е бил записан разговора межди доносник Гоце и Дянков. Всичко това е много интересно. но нека да е по надлежния ред - все пак това са спец-служби, а не селска кръчма.

О, колко удобно се оказа че оригиналите са унищожени....

А кога ще проверите съпричасността на МВР към срс-тата? Май чак при следващото правителство ;(

Осветяването на СРС-та е служебен проблем.Но съдържанието на тези СРС-та издава грозното национално предателство на изпълнителната власт.Паническото и бягство от отговорност отново ще доведе до накисването на безпомощни дребни чиновници.С надежда да забравим превишаването на правата от страна на Борисов и Цветанов.

А самият Цветанов кага ще бъде подложен на детектора на лъжата за нещата /лъжите / които непрекъснато говори: апартаментите си, хонорарите си, които хонорари са като на Доган за язовирите и на физкултурника консултациите за оперативни дейности????

МВР като не може да докаже нещо се хваща или за СРС-та или за детектора на лъжата(полиграфа). Явно оперативните им умения са на изключително ниско ниво!Разбира се това започна , когато държавата беше оглавена от милицонерско-пожарникарската група. Нека и Цецо мине на полиграфа по въпроса за апартаментите му!

Ура, хванаха от къде тече ... Няма значение, че изтече истина ...

Цветанов трябва да го преквалифицират в електричар, та малко да понаучи законите на Ом, за да не гърмят безразборно бушоните в ДАНС.

Въпроса е има ли право работодателя да задължи служителя да се подлага на детектор на лъжата, при положение, че това е метод и способ, който по дефиниция не се включва в мерките, на които един служител би могъл да бъде подложен от страна на своя работодател. Т.е. това способ, който пряко навлиза в личното пространство на човека, и не може работодателя да се оправдава, че има служебната власт върху служителя да му наложи този метод. Доста странно поведение на управляващата класа да запази ЛЮБОВТА на народа към нея!

Какво значение има правото, щом интерес има Бойко Тиквата? Виж че невинни лежаха в ареста повече от година, защото ББ имал сметки с тях от "чистото" си минало. Бошлаф работа, шменти-кипели и цирк, цирк циничен и безпардонен и прах в очите на всички е това правителство!

Стига с това лично пространство.Това за което говориш е анархия а не демокрация.Като не иска да работи там да ходи на женския пазар.АЗ съм за СРС-ТА иначе как ще се работи с мафията.

Аз съм против сересетата, защото не искам да бъде третиран като престъпник. Не съм такъв и не ми е приятно някакви хора, които не познавам да слушат личните или служебните ми разговори!

Ако работодателят ти е съдебната система, тогава има право дори и в затвора да те вкара против волята ти. Ако работодателят ти е прокуратурата, може да те разследва без да пита и т.н. А всяка обикновена частна фирма има право да ти иска свидетелство за съдимост, иначе да не наема. Чувал съм за дискриминация на расова и възрастова основа, но на престъпна - не.

Ами ФБР и ЦРУ отдавна са я въвели тази практика.Когато постъпваш на работа в служби касаещи сигурността на нацията, демокрация и лични свободи са лукс несъвместим с естеството на задълженията им.На който не му изнася има частен сектор...

Трябва и вътрешният министър да бъде разпитан с детектора за срс-тата - знаел ли е, кой е наредил и т.н. Както, разбира се и всички замесени. Не трябва да има изключения.

Тоя ЦвЦв вече е такава скука, такъв балон. И /леко/осран задник също. Хайде, стига се е показвал.