Станишев готов да се откаже от имунитета си

Председателят на НС на БСП Сергей Станишев няма намерение да се ползва от имунитета си на народен представител по повод изнесения доклад на ДАНС, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Станишев готов да се откаже от имунитета си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би и Вие сте бивш кадър на БКП/БСП като Б.Б. Само от такива хора се излива толкова злоба и отрова. Държавата е обрулил, който е унищожил икономиката й. Който е затворил предприятията, ликвидирал селското стопанство и почти - ядрената енергетика. И това, ако не е служене на чужди интереси... Кой е, сещате ли се? Да подскажа - не е от БСП.

серго,време е да пропееш за да не изгубиш само ти.

На целия свят му стана ясно,че това комунист е диагноза-Само на нашите кретени малоумни не!Лошото е,че тази болест е като склерозата и СПИН-чето не се лекува!Затова има една приказка-Комунист се ражда,комунис си умира! Така,че не се и опитваите да им обяснявате на червените кретени,нещо което те няма с какво да приемат-Промит мозък!Станишев е ясно вече и на малките деца,че ни прави на маймуни,само промития мозък не го разбира!Той няма с какво да мисли!

ГОТОВ Е РАЗБИРАСЕ, ЧЕ МНОЗИНСТВОТО САМО КАТОРЕШИ И ГО СВАЛЯ НА СЪЩИЯ ДЕН, И ТОЙ ГО ЗНАЕ А ОТТАМ ЗАТВОРА ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, НЯКОЙ ТУК МНОГО СЕ Е ЯДОСАЛ ЯВНО ДОСТА Е СМУКАЛ ОТ СТАНИШЕФ

много тъпо парче си...не мислиш,че ако не бяха крали толкова,и хората нямаше да имат такива проблеми...

Поне едно обещание ще изпълниш ли?! Стига само си лъгал!

Ами айде да се отказва бе. Какво само се заканва.

Откъде толкова злоба срещу чуждото мнение. Нали сме демократична държава, трябва да се уважава и мнението на опонентите.

Ще става нещо...Днес искат имунитета на Станишев-утре Сръбската прокуратура ще поиска сваляне имунитета на Бойко Борисов...

Алооо, тъпунгери, не усещате ли, че ви пързалят, бе?! Загаликват ви с глупотевини, за да не видите какво става с държавата /по-скоро с остатъците и!/. Какъв доклад, какви пет лева?! Защо не попитате какво става с банките, да речем?! С монополистите? Да изброявам ли?... Вярно е, че от мизерията се оглупява. В момента ни подготвят за тоталното разграбване на всичко, което до този момент е оцеляло по чудо, в името на националния просперитет. Брокерчето се изпусна на няколко пъти, ама кой да слуша...

serbo bravo osadi gi be i v strasburg se oplatschi pone si s snania vanschen vid i tscujdi esizi hitsch da ne ti puka nali si v tschas sasciti se i im natrii muzunite na mutrite i ohranitelnite firmi i banditite doklada kak e stignal do tosi pedaras koito go e dal na boku moku margenite li pomognaha sa tosi doklat ili valkat

Готов , не готов да се откаже от имунитета си , и да иска и да не иска, д Станишев ще си получи заслуженото. И всички негови дружки .

Изумена съм от факта, че Станишев, този служител на чужда държава и чужди интереси има поддръжници в България. Станишев, който дообрули и без това вече обрулената ни от комунягите България!!!! Вие нормални хора ли сте или сте просто зомбита червени?????? Махнете си червените очила и вижте истината, такава каквато е! Всичко ошушка Станишев, даже и това, което все още го няма го подари на своята родина, за сметка на нашата!!! Това комуниста наистина си е диагноза, патология......

Не се взема туй що го няма. Какъв опит, какви знания?

Много прости коментари. Никакви аргументи. Безмислено сипене на злоба. А на теб, холандецО, съм ти искрено благодарен, че си се махнал от страната ни. Такива българи като тебе не ни трябват тук. Обслужвай холандците и се чувствай щастлив!

Ами ако без имунитета, като вече не е имунизиран, вземе, че го хване свинският грип?! А пилешкият?!....Не дай си боже, и да плесенясат и развият гъбички и спори.....И един ден цялата им партийка се разлисти и обрасне - нещо като Дървобрад от Властелинът на пръстените, ха-ха-ха......

бб нищо не прави само занимава обществото с глупости. за тоя доклад на никой не му стана ясно за какво точно става вапрос и след точно 3 дни всичко ще се забрави.той превраща една институция в махленска седянка;за сажеление до сега той не е направил нищо въпреки това му стискам палци дано успее

Сдал..Приел..Или още сме в очакване?

Е точно ИК да говори за прокуратура е смешно. Той отдавна трябваше да е в дранголника. Но по пътя на логиката , като се оправи с другите ББ ще си му го сложи, както е прието. Той ББ така знае. Хапе този дето го нахрани. Той е предател и няма никакво място в България! Всеки друг е по-добър от него, който и да хванеш!

Станишев е голям цървул, и мястото му е в панделата червени другарки и розови другари. Той се сдуши и с дявола ( СК и АД ) само и само да се закрепи във властта и да има от къде да цоца. Ще се изкара като Жан Валжан, аз не съм знаел, че са ме крадяли и невинно ще си потъне в историята. Трябва да се сложи край, баста, стига толкоз, поне един министър трябва да трие наровете 20 години, нямам нищо против кой да е от предишното правителство, но най го заслужава другаря Серхо Седнишеф

tozi BB chisto shoomen,zaedno s IK

Сеир екшн барети. Мутрата и мургавият синдик държат сметка на мекошавото мишле, царят грабител и осман паша. Това ли само намерихте? Докладче изтървало мишлето. Мче то и без докладче децата знаят за поразиите на всички ви. Тоя филм съм го гледал вече. Скоро бял ден няма да видим.

И въобще не става дума за съдържанието на доклада! Можеше да бъде и празен лист, но щом е поверителна информация няма право да го копира и да го носи в партийната си централа. Каквито и намерения да е имал, няма право да прави глупости. Сега другарчетата му вдигат стойки, че в доклада нямало кой знае какво: само 10-ина министри се осрали...Това го знае цяла Европа. Другото е че е престъпил правата си.

Ти да не си някой от ГЕЙовете на станишката? 100% .... Айде ходи да му праиш свирки там и стига писа.... , че тече мазнина от толко мазнене към любовника ти другаря Станишев

Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като Отче наш си станал за него. Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Интересно, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!! Браво, Сергей, гордея се, че те познавам!

I eto ,os6te wednag wi se izwiniavam...Sami ne ste winovni t4e giweete v tatzi smrad i imate ..moge bi-ne twardia,glisti mot boklutzite deto wi zaobikaliat permanenzno..!! Ne ste nikak winovni za nis6tetata si..Ako priememe r4e 20% ot hwalbite na tazi temperamentna szg dama KREM sa werni-to tia pone e finansowo OKAY,no e bedna w ul uma si...OGO mrazi sweta...moge bi e impotenten ot nesgodi..i t. n.

AMA az sawsem ne sam gelal da prowokiram was,kato lit4nosti-az ne pis6a protiv OGO,KRIMENA i t. n. AZ pis6a protiv OGOvs6tinata i KREMENis6tinata,han TUKTUvis6tinata...pr BG-balwot4a i bataka w koito giwejat tezi upomenati KLETNITZI....AZ sam si bat4kator vHOL-dia i prosto otlit4no giveeme ,bez da sme bogatas6i...A wie ste v IZSPRAgNENUATA...tha all

На Станишев може и да му вземат имунитета,но немогат да му вземат знанията,уменията и възпитанието. За разлика от Брижит Бардо разбирай Б.Б. на него не му липсват първите 7 години. Момчето има и международната подкрепа така че вие дето толкова го плюете погледнете първо себе си. Не си избивайте коплексите като някой неформални лидери на ГЕРБ със Станишев. Дай му боже дълъг живот, хъс и амбиция и го пази от враговете му.

Прочетох грамотниа бълвоч на Ого и сие по българина от Холандия. Все по-често ще се налага да четете колко сте далеч от Европа. Опитите да бъдете превъзпитани, да ви се сложи мозък в червените тикви са неуспешни. Затова оня в Добрич точна да говори за някаква опасност от диктатура. Много ви се иска да изкарате, че намеса отвън, на световния империализъм ви е провалил комунизма, та дано спретнете някой бунт срещу евродиктатора. А че ще ви се превиждат диктатури, това е ясно, след грабежите и слободията която имахте под крилото на партията...Уф, воните...Европа няма да ви остави, а сегашното правителство дори няма нужда да мисли, диктатурата идва от нас и от този български работник в Холандия.

Преди да си ръсите безкрайно-повтарящит ругатни идете и вижте така наречения Доклад! Кой нормален съд ще приеме такива смехории!?

А ще се откажеш ли тъпанар от ласките на Корнелия Нинова.Защо я върна в ръководството след като се беше осрала здраво.Искаше от Ангел Александров снимките от Боровец ,където бяха в компрометирано положение,но той не им ги даде и ги държи в шах.Сега ревете ,че в Благоевград били гонени комунягите-ами правилно за вас гонка до дупка и забрана на вашата мръсна крадлива партия.ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.

Гласувах за промяна, но все повече симпатизирам на Станишев , като гледам какво се случва.

Станишев да вземе да защити ДАНС, защото ББ изглежда го е страх да не излезе истинското му лице и иска да закрие ДАНС.

Ако г-н Станишев се откаже от имунитета си това би било адекватно политическо и поведение и добра тактика - ако не е извършвал действия извън прерогативите си.

Нама готов, НЕМЕДЛЕННО !!!

Е, айде де !

kakto peqt hipodil.. ne moje6 li vednyyj, da spre6 da se prai6 na myj.. :D serGei4oooo ...

Браво, добре са те обучили да имитираш невежество, първична импулсивност и да създаваш впечатление, че живееш и работиш в чужбина. Някой месар може и да ти се върже. Хаха:)))

Най простия електорат е на ГЕРБ.

Ка щяло да му вземат имунитета дето му е по рождение я !? Я нека си върви по живо, по здраво ....по-живо, по-здраво . А, и да не забрави да си издължи вересиите .... преди това разбира се .

Не му обръщайте внимание на така наречения Варналия, той дори не знае как се пише уплашен(ами толкова го е учил ходжата в делиорманското село, от където е дошъл в града ни).На такива тук им викаме - кювлия,който е от Варна ще ме разбере! Нещастник тъп!

Обаче си доста неграмотен , ама мнооооого - както повечето БСПарчета де :)))) Стой си там,че тука бая ще ни изложиш :) Такива като тебе ги видях и в Швейцария - Прости тъпаци, дето от кенефа на село са дошли в града или цивилизацията... Само дето познавам доста умни хора от село, а ти си от простите ! Поне не пиши ,като не можеш да пишеш - учи се в 1 клас!

Станишев не трябва да им се вързва. Въобще не трябва да им отговаря. Борисов и без това само това чака. Да си избива комплексите със Станишев.

Я - тоя пропадналия комплексар и тука пишел..... Аз го познавам - От Варна е - Сергей му уреди работа като чистач на тоалетни и сега му лиже задника за благодарност :))))) Смешнииик - толко си смешен и жалък,че чак те съжалявам. Пак пуснаха нета на тея във варненската лудница - трябва поне да им ограничът достъпа до фоуми и блогове,че ето - един си цъка по цял ден ....нали е безработен :)

маст - може да се продължи като мастика мъст - това е друга дума, от нея се образува отмъстителен. Абе идиоти бездарни, как не ви е срам да пишете така неграмотно!

да не съм луд беее , нали ако се откажа трябва да си взема дебели чорапи , щото иде зима , а там е студенууу в зандана.

Kolkoto i da se misli che e mnogo hitro evreicheto i Sergecheto Stanichev chte triabva da si plati za evreisjite hitrosti.Ne nam tovarich Stanichev -ne praidiot.Dokagi che ne si gei i si podai ostavkata.

Sramuvam se ts4e sam bulgarin,givea v Breda-holandia i sam rabotnik...imah 6sansa da dam Grab na bukg.prostotiy...Do sega sam pisal komentari 2-3 pati ot 2006...Do takava stepen ste protivni,galki,ni6st sa6siti,sdavkani,opl bili se,prodali se,...umreli ste,..polugivi ste...OGOVTZI ste..OGO-vtzi,KREMEN gas6tui,posrani pras6ki...rogonoszi. na t4oves6kia rod....T4algadjii-UB ot ubiizi...ebani ot MANAFI.....polivani ot BG-bezpardonnata pomia......KLOAKA i KENEFFFFfffE--KENEFF Az rabotia v kolbasarski tzeh i pet4elja natto 1500 evro + vseki pot4ti den bezplatna hrana +meso za familiata...Gena mi e v banka i...giveem bez OGO-tzi bez IVANI,KAMELII,ZLATKI MINT$E4EVTZI, ne sme v KLOAKATA-Boiko BORISOVSKA-BALGARIA. sme PREDATELI i otrekli se ot p rod i narodnost-no se DISTANTZIRAME ot KENEFskoto v BG...!!! taka li e ,OGO,KRiMENO,PAWKA,K DA VI PAZI-az ne moga...Valeri i ANA i TANJA....

Само ти можеш да съживяваш такива политически трупове като Костов и Станишев!

с това че сте антикомунисти не означава че сте демократи вие сте отмастителни фашисти