Не доклад, а ”информация” за корумпирани ексминистри

Такъв доклад с информация за корумпирани министри до мен не е изпращан от Петко Сертов. По време на предишния мандат такъв доклад няма. Ако има някакъв доклад, изпратен до Бойко Борисов, да коментира той.

Обратно в новината

Коментари - Не доклад, а ”информация” за корумпирани ексминистри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде се изгуби тъпото Яне?

Шшшт...какво сте се разприказвали!?!?! Не разбрахте ли, че няма никакъв доклад и....няма да има??? Точка!!!

Според мен Мементо Мори е всъщност Дедо Йоцо. Стилът е същия.

Vsichko zapochna otkakto Kostov i Moni vkaraha Bg nasila v NATO. Tugava i amerika i eu gledaha pez prysty, kakvo stava tuk, samo da gi primamim. I zapochna golijamat lapachka, che do sega ne moje da se spre.

Слънчице,погледни се маааалко под пъпа!Комплексите ти идват от малкия размер на твоя Малкия,за което НЕ Костов ти е виновен!Sorry

това,което цяла България знае,няма нужда да се изпраща като доклад от ДАНС.Станишев ако беше послушал хората щеше да знае повече отколкото би научил от всеки един доклад.

Мили мои момченца, както се убедихте Зойчето съм я научил добре да лъже и се радвам че и вервате. Разбирам, че вече е на щат при Алексейчо Сладкмия ми Петров и Тошо Борат няма да може да я пусна да си ви лъже на свобода от в. Труд

Като оставим настрани политическото ти скудоумие, остават невчесаните ти мисли /те, двете неща са свързани/ - вземи си оправи първото изречение, че освен, че мразиш Костов, другото остава неразбрано...

Бройлер, прав си, нали за това Станишев създаде ДАНС - да гони корумпираните министри

И за тебе Костов е виновен,че Станишев е имал 10 корумпирани министри? Ей затова сме на това дередже, заради тъпи мозъци като тебе - промити , промити.... Не адвокатствам на Костов, нито на Борисов, ама плюенето е като задължителен учебен предмет, бе, хора, стига вече.... Помислете малко - какво са правили тези хора 4 години - така ли не може да ви стане ясно. И най-вероятно само една малка част от истината стига до нас, не може всичко да се изрови, а и няма смисъл. Защо търсите вина вКостов и Борисов и Филанкишията, след като комунистите окрадоха, измамиха и унищожиха народ и държаава. И вие - като гласувате за тях , им позволявате това. И защо ?За да ви бъде Костов или Борисов виновен? Ей на такова племе - какво да му направиш?! Да му докараш Догана за десерт, нали.

КРАДЛИВИ МИНИСТРИ -докладваха ми, информираха ме - ами те все крадливи, бе!!!!

то стана като в Шинел на Гогол. накрая се питаше той ли открадна шинел, на него ли откраднаха шинел. Та А Петров каза че просто имало такъв доклад, разни медии направиха свободно съчинение и пишат че докладът бил даден на Станишев, накрая лудото Яне пък твръди че е в НС. тъй че има ли доклад, няма ли доклад....

ДАНС беше създадена като лична полит.полиция на Станишев,която най-вече да го информира за прегрешения на полит-опоненти.Включ Доган и Кобурга.Целта-да ги манипулира и да краде най-много и то безнаказно.Ще видим дали Борисов няма да се изкуши да тръгне по утъпканата пътека от Станишев.Висшите служители от ДАНС обаче/бизвесмени/ също използваха положението си да рекетират -на по-ниско ниво-за своя облага.

До Нова година БСП и ГЕРБ ще пляснат с ръце и ще се прегърнат А вие, пишещи братя,чешете си езиците т.е клавишите на компютрите си.

ако са имали за нещо да хванат г-н Костов то имаха власт 8 години ,единственото което не могот да му вземат е акъла и прозрението ,затова само с него се мерят и затова и ти за него пишеш не за Кобурга,М.Велчев и другите които сте много и много алчни и тъпи.

Не врат ами шия..Станишев да не е болен от старческа деменция,нещо много започна да забравя.Събирайте помощи за лечение на адрес sergeistanishevstza

Костоффф е бърз като скоростта на светлината, под формата на Контрол над ДАНС успя да замаскира доклада под като невинна информация, в която той бе със 100% описан като сатана на българската икономика и държава.Така е, когато народът- слепец не може да види истинските си душмани и сам предоставя властта в ръцете на крадеца да вика дръжте крадеца!

Поредната пушилка без реален край.Заблуда на народа, че някой ще бъде наказан, докато изтече мандата.Май това беше целта на появата на ГЕРБ, както на времето пробутаха на българите СДС.А главните тартори стоят на тъмно, дърпат конците и ни се смеят на глупостта, че вярваме нещо да се промени.Това е прости народе, чакай някой да ти свърши работата, мизерствай и се надявай ,,да падне небето.

Ха сега, къде го тоз доклад! Костов в шах, Станишев в мат, Яне на бел кон, а Бойко мълчи.... Има ли доклад или няма? Шоуто е готово, сценария е написан, билетите са продадени.... Приятно гледане!

Още колко ще се дървите, не ви ли омръзна, защото на нас ни писна 20 години простотия и сега пак простотия, нема оправия в тази скапана държава Булгаристан.

Такъв докклад с неизвестни имена и малки суми не е интересен за ГЕРБ. Черният пояс иска доклад с имената на Станишев и Орешарски и отсреща да светят милиарди.

Не съм получавал доклад от Петко Сертов за корумпирани министри, заяви Сергей Станишев... След като не си го получавал, ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПОИСКАШ!...

az pyk iskam da znam kolko pari poluchavat slugite zurnalisti redaktori i drugi medijni lapachi iskam da znam kolko pari lapat ot sms po razni psvdokuluri i drugi podobni kolko danyci plashtat i kak si kriqt parite iskam da znam kolko pari harchat $talantite ni iz mediite i dokoga shte se prodavat zashto tehniq bjudzet ne go namalqvat i ne go proveravat kak sa izmisleni honorarite im i po kolko sa ili zavisiot pushilkata i uspeha na manipulacii i pazi boze slqpo da pochne da lapa-nqma spirane