ДАНС реагира на Кирил Петков: Опасно е, когато псевдоексперти говорят за контраразузнаване

От службата квалифицираха изказването на бившия премиер като некомпетентно, невярно и подвеждащо

Обратно в новината

Коментари - ДАНС реагира на Кирил Петков: Опасно е, когато псевдоексперти говорят за контраразузнаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНС е изцяло под натиска на Москва - какво очаквате ? Руската агентурна мрежа работи в България . Пишат се доклади и се пращат на чиновниците в Кремъл . Там издават заповед и изпращат хора да влязат в България и да извършат неутрализация на неудобна личност . Наскоро убитият Петров - давам го като пример .

Не мога да повярвам че не разбирате истината. Всичко е подготвено предварително в посолството на САЩ. Взеха ни златото и всички природни богатства, взеха ни електроцентралите, взеха ни горите и земята. И сега искат да ни вземат и вярата. Целта им е макевиалистчна, т. е. да скарат двете православни църкви. Направиха го в Украйна.

K.Petkov e za PROKUROR

Аз съм кравар . Произвеждам мляко . Примитивни хора пишат тук . Който не обича крави да яде ракетите на Путин .

За Киро Тъпото и псевдоексперт е висока летва - той просто си е чисто луд !

Те тия служби, ако наистина си вършеха работата, шяха да разкарат тия агенти от ПП. Още повече, че изтече запис от заседание. Но явно службите не си вършат добре работата, щом не изгониха Кирил Петков и другарЕ от България.

е взел да говори, е редно да каже и: Ако е имало такава информация в данс за тези руснаци, на кого от държавното ръководство е сведена, за да вземе отношение по нея или тя е била само за вътрешна употреба (т.е. затаена)... може да бъдат зададени и още в този дух?

Много русофилска сволоч се събрала тука.

Да припомня на плювачите на Кирил и Асен, че тук ги докара русофилския Радев. Но те отказаха да играят по слагаческата му свирка.

Плювачите ти отговарят!!!! Киро и Асен ги прати краварското правителство с цел унищожението на България и прекратяване на всякакви връзки с Русия!!!!Беше му наложено и даже излъган ,както винаги го правят наглите американци!!!А ти си Долен гъзолизачески ТРОЛ!!!!

Аааа, това за Разев е отделен въпрос. Аз отдавна подозирам, че и Радев е агент на западно разузнаване. Той е американски възпитаник. Косвени доказателства за тезата ми са, че Радев много лае против Запада, но дойде ли време за конкретно действие, примерно да върне закон, се скрива. Това косвено показва, че не е агент на Русия,а по-скоро обратното-изпълнява поръчки на Западно посолство!

Даже приматите са с по-високо IQ от русофилите, а за пияното руско племе ... сравнение няма !!!

Кирето само сложи динената кора и един гол охлюв изпълзял от зелен чорап се пързоли по нея....и онода мамата на данс-а....

нема нещо дет да не знае и акъл има за износ и го раздава насекъде даже и кога не го питат

Крайно време е този безродник просто-киро да бъде изпратен завинаги в небитието

Кой си ти бе кайш мизерен да коментираш работа и личност на мандато избран политик ?НЕ ЗАБАВНА ОСТАВКА .И КЪМ МАЙНАТА ТИ МОСКВА .

Даже и разстрел за държавна измяна ,защото този на когото служиш няма да се поколебае да ти вземе главата на момента даже и за секунда.Партньорските служби да свършат тази задача.

Цървул...

От тъп кашик контраразузнавач не става.. Ей на в костюм са го облекли ама главата му деформирана от фуражката КАШИК..

Като си такъв ГОЛЯМ професионалист в тайните служби, защо все от външни служби идват важните новини. Кой го остави този ФСБ агент 5 години в България? Кирил некомпетентния нали. Аман от ЕКСПЕРИ в България! За нищо не ставате, ама абсолютна НЕКОМПЕТЕНТНОСТ! Затова е и мафията и руското влияние в България. Защото Испанки, Македонски, Израелски, Европейски, Американски служби трябва да ни просветляват! Пълни КОМУНЯГИ НЕКАДЪРНИЦИ! От къде това самочувствие не знам!

......Във всяка правова държава след такава декларация на специална служба по отношение на политик, независимо от това дали е от опозицията или от управляващите,...шефа на съответната служба бива незаба изритан от службата, ....но в България комунягите си позволяват всичко!!!

Кирчо е ясен Куха лейка с костюм,като има две дистанционни за него.Едното в Бойко и другото в Американското посолство. ДАНС са страшни "професионалисти".Те предвиждат миналото.Ако има там някой да му дреме за българското,нямаше парламента и цялата държава да се командва от чужди посолства.Това май беше държавна агенция.Поне името и е такова.

Ако. Това. Беше. Станало. По. Баи. Тошово. Време. Присъдата. За. Тези. Измекяри. Щеше. Да. Бъде. Само. Една. И. Тя. Е. Смърт. Чрез. Разстрел. За. Държавна. Измяна

Реагирали били, а всъщност всичките са един дол дренки. Реакция ще е да обвинят Киро за чужд шпионин и да го махнат от властта, че не се издържа вече.

Всичко е въпрос на стандарти. Според международните стандарти, този господин е също псевдо експерт областта си - дори бих казал неграмотник. Опансо е да се изказват такива хора за неща които са им непонятни.

Киро наруши конституцията на Република България, Сега ще разруши и разузнаването

В най бедната и корумпирана държава ДАНС не намери нито един виновен политик а говори за професионализъм

Ето че посочиха Киро!

Пред Централния дом на армията в градинката има една насечена глава. Винаги съм се чудиш на тези крайни разбирания. Обстановката в страната сега ми даде недвусмислено отговор. Не сме много далеч от момента когато у нас нещо ще се случи.

Един мой началник ми каза на времето, "пази се от любители-контраразузнавачи, с професионалистите си научен как да се справяш"

Ако ДАНС работеше наистина професионално трябва първо да арестува за шпионаж Киро Канадеца, Асенка, Магарев, Лорер, Гнома, Пасито и Крадлата. После да се позавърти около американското и турското посолства. Защото руснаците може и наистина да имат шпиони тука, ама тия гореизброените, по заповед на господарите си, искат да ни затрият като народ и държава.

Бравус. На. Тебе. Тука. Каза. Пълната. Истина. Но. За. Жалост. Има. Много. Тъпанар. И. Не. Могат. Да. Го. Разберат

А дали македонецот не е излъгал? Проверена ли е истинността на казаното от този македонец?

Как пък за 30г не намериха един турски шпионин да изгонят от България, то само котилото на мит дъпъсъ е пълно с такива а да не говорим по джамиите какво е!?

Ами той и Кирил Петков е шпионин. Това и децата го знаят. Шпионин е на посолството.

И кирпо, и петко и линда кскво правят в България

Много съжалявам, че за да се махне Боко Тъпото и сие, гласувах за Просто Киро. Много хора се подлъгаха като мен! Осигурихме му терен да се развихри! Е, сега виждам как ни извъртяха - нито Боко се махна, нито нещо се промени! Точно обратното- още повече затънахме в корупция и зависимост от чужди интереси! Направо виждам как въобще държава на практика няма.

Ббнннн

1. РС Македония ни каза, че арх.Васион е руски шпионин (на кого по-точно каза?). Да не повярваш как на фона на взаимоотношенията ни с тях в последните години, те са загрижени за нашата сигурност. 2. "ДАНС изпълнява политиката за национална сигурност, чийто приоритети се задават от висшите органи на държавната власт." 3. Следователно: Пере каза на Кире, Кире каза на Данс и шпионите бяха изгонени. ...А дали наистина са шпиони?!... И кой какво още ще каже утре на Кире?

Януари месец 2020г. от ДАНС заявяват и пускат доклад,че Ковид19 никога няма да стигне до България...смях.На 13 март(тоест 45 дена по късно) държавата беше затворена заради Ковид. 20 февруари 2022г от ДАНС категорично заявяват че няма никаква вероятност Русия да нападне Украйна...всички видяхме какво стана 4 дена след това. Та толкова за сегашното ръководство на ДАНС

Ти пък къде четеш докладите на ДАНС. , бе подлого чужда небългарска .нали не си в България, чумо

Проблема е, Кирчо също е шпионин! И то на прикрит враг.

Кой според теб, Ихтиманецо, е откритият враг

Ако бяхме що годе нормална държавица Радев и КОПЕЙКИН трябваше вече да са в старозагорския затвор

бяхме нормална държава,ти трябваше да си в Карлуково.

Македония е враждебна спрямо нас държава , няма как да получим истинска информация от техните служби. Много по-вероятно е да получим дезинформация.

Браво! Не се давайте бе отпор на алчни номенклатурнининДС отрочета, отгледани извън страната да Ви учат как да си вършите работата. Още по-малко да Ви подчинят за лични, а не токоз партийни интереси

И защо трябва да обръщаме внимание на този шмекер ?

Москва

Нормално за Кирчу, той работи за интересите на други държави, не за нашите.

Алю ДАНС манс нещо взеха да ви командват от всички посолства,било хохли,макета,американци,англичани не мислите ли ,на киро капута и гнома всяка гадост за тях е радост ,ама вие малко мозък нямате ли че с свойте действия ще повдигнете народа ,като се мешате в православието,а близо 600 секти вилнеят в България необезпокоявани от вас някой които проповядват склоняване към самоубства,проституция,дихад и вие дремете .Веднага отваряйте божия храм и връщайте свещенниците че оня отгоре гледа какви ги вършите .

В ДАНС работят некомпетентни руски слуги. На русофила Радев, Софиянски, черепа...ДС.

Този Киро демагога дума не му разбирам!Говори ръхомаха запецва!Добре убучен говори без да се разбере какво има в предвид.Шизофреник с пламъче в очите.

Зад Киро помашки стой нато и изпълнителят европейски съюз.

Е, кво? Този архимандрит първо бюрм-ците го изгониха, че плете мрежа от свещеници,, за да преориентира църквата им към Москва. Чак след това и ние. Кво се репчи толкоз тоя фатмак? Иначе, Просто Киро си я кара през просото. Пред журналята няма официални писмени изявления да давя. Шляпа приказки ангро като Баце.

Простокиро не е псевдоексперт, а просто глупак.

Да не забравят и свещите да проверят, че видиш ли може да излезе че са скрили някой вътре.

Кико, казах ли ти, че службите са ти взели мерника. Внимавай да не ти скроят нов компромат. Тези апартаменти под наем за няколко часа ще ти скъсат главата.

Е гласувахме три пъти за тези продажници на България!Тръгнали сме към Европа!Та България е люлката на цивилизацията!

Това са канадски джендъри!Това си знаят.Да си ходи при Трюдо!

трябва да бъде изгонен от България заедно с баща му!

С тях и тиквата

Едно време бяхте силни никой не можеше да се обади а сега

Никой няма право да се бърка в работата на православната църквата .Тя е независима и автономна.Вижте конституцията.Въпроса е какво търси ДАНС там в църквата,те там нямат работа.

Просто Киро пак удари греда Време е да се върне в Канада