ДАНС разкри двама руски шпиони, пребивавали у нас с фалшива самоличност

Представяли се за български граждани под имената Денис Рашков и Диана Рашкова

Обратно в новината

Коментари - ДАНС разкри двама руски шпиони, пребивавали у нас с фалшива самоличност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами 2, едва ли, не са под 200, то все тая, могат да си ни лъжат както си искат. То всичко си е само на приказки без доказателства, както обикновено. От САЩ истина няма да чуем. Само измами на дребно.

Дружество с ограниченА огговорНоС_т ограничени са ни възможностите и ловим само руски агенти останалите са хора на капиталовложителя....

ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ.....САМО ДА ПИТАМ ДАЛИ У НАС ОПЕРИРАТ САМО РУСКИ АГЕНТИ ИЛИ ОСТАНАЛИТЕ СА С ШАПКИ НЕВИДИМКИ......???

"разкрили", след като са си свършили работа с фашвите паспорти ! . учудвам се - къв шенген ви додоха ве ..кво евро ше ви дават бе...тия да луди в брюксел ако си мислят, че така ще накарат мафията да удари блядавете, при положение че цялата комина се управлява от кремълската мафия , при това - на къса каишка !

Са шпионирали! Та ние сме прозрачни;)

ДАНС също е разкрила и 4500 шпиони от Сащ

Бааахти. Значи тея матрьошки са взели български документи и са напуснали страната. Постфактум охлювите от данс са се светнали или някоя друга служба(партньорска) ги е светнала и те разбираш ли им забранили да влизат повече в булгаристан?! Ве злета, тези са за червена бюлетина на Интерпол, кви забрани за влизане?! Ние не искаме ли да разберем защо са им български документи? Не са ли престъпници по българското законодателство?

Да ги предадат на ВСУ , където да ги използват като жив щит на фронтовата линия

Ето защо България се влачи последна по всякакви показатели-социални, икономически, демографски и т.н. България е заприличала на червясала ябълка от руски червей.

Фашистите да си приберат шпионите и измитат от свята България.

Вицът е че ДАНС върши някаква работа.

Ами предлагам тогава, не ДАНС да ги гони, ами тълпата да личува руската измет, заловена в България.

Американският журналист уличен в Русия за шпионство в момента е в затвора, няма да е по-различно и ако с български шпионин. Христо Грозев е заплашен от ликвидиране. ДАНС действа твърде меко с руските агенти и едва ли не ги поушрява да дойдат отново.

Наскоро Американски журналист почина в Украйнски затвор.

Мои са поетите писали срещу войната, този си е ваш, правете му панахида и се молете за него.

точно е трябвало да разузнават под прикритие...?

че то по големи руски шпиони от денков и магарев има ли бе,те на всеослушание си казват всичко

а колко украински шпиони има тука на държавна захранка

А някой американски няма ли? Ей-така за цвят и миризма?

Има колкото искаш, но те си сбъркат с оригиналните документи. Нали сме колония...

Че то,България си е малката Русия във НАТО и ЕС!Ето президент и партийни лидери са все от БКП и КПСС ерата!Клели са се във вечна вярност към партията кърмилница на БКП елитът!

А,само двама руски шпиони!Смешно и незначително малко са като за страна като България!Има ги много руски шпиони, тука тези двамата наистина трябва да са каръци за да ги заловят от българският ДАНС!

А укр. шпиони има ли, или сред гостите на меркел? Или въобще не ги търсите?

Денис-Дени Вероятно имейл им започва с "москва 1","москва 2" За малко да ги хванат,ама излезли от държавата предния ден

Да проверят за още на Дондуков 2!

Провериха и изгоряха 2 пешки...царя и рицаря са под чадър

Да попитам.Къде са граничните ни служби?Подготовката на кадрите на какво ниво е?Приятен ден.

Забрана, налижи... Никъде не видяхме, че тези две лица в момента се разпитват и пишат самопризнания?

Защо изгонване, да ги пращат с новите самоличности да помагат на Украйна на първа линия срещу своите! Или да чукат въглища на Бобов Дол - каквото си изберат.

88888

До ''... Има двама, за които се твърди, че са руски шпиони, използващи български документи за самоличност, естествено фалшиви. Ама ни хора, ни документи....'' Да,ве, да- че ако няма документи и не им е бил извършен анализ, как точно ще се засече факта, че тези документи са неистински, м;0 Ти какво искаш- да застанат пред НС и да бият тъпана как точно- с какви законосъобразни действия - е установено, че документите са неистински, а;0 Отвсякъде ти издиша '' тезата'', но пък и ти толкова си можеш;0

Не е интересна тази новина.

На филма,, Ятаган “ли е?

Има още един неразкрит руски шпионин - Тодор Тагарев ! Същият през периода 1986-1989г. е защитил дисертация на тема : “ Теория на управлението и приложението й” във Военновъздушната инженерна академия “ Н.Е. Жуковски” в Москва ! Чист руски шпионин !

Тия глупаци от службите пълнят България ако с ислямисти без да ги проверяват за нищо ( четете днес в ПИК как го правят и за информация за утре за нови два полета от Австрия с неизвестни на никой джихадисти, които ще бъдат стоварени в България)....тия боклуци говорят за "руски шпиони", докато пълнят България с десетки хиляди опасни джихадисти......

Щом четеш ПИК си ясен!

88888

До ''2024-02-26 14:54:35 Шило Тая явно няма да може да обясни, ама я ти пробвай, умния!'' Аре бегай, ве- пробоно да ти обяснявам елементарна административна процедура... Нагъл си и си нахален, но толкова си можеш.. Нали боравиш свободно с българския език- що не потърсиш в нета НК и не видиш съдържанието на цитираните разпоредби и по-специално- на чл.10 ал.1 т.1 от ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, според която Чл. 10. (1) (Изм. - ДВ, бр. 9 от 2011 г.) Отказва се издаване на виза или влизане в страната на чужденец, когато: 1. (доп. - ДВ, бр. 29 от 2007 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 97 от 2016 г.) с действията си е поставил или може да постави в опасност международните отношения, сигурността или интересите на българската държава или за когото има данни, че действа против националната сигурност; Нали го даваш много ''вещ''- я извърши систематичен анализ на посочената правна норма или не можеш, но твърдиш, че си ''разбирач от класа'', но... не си юрист и никога не си бил юрист;0

В последно време доста забрани издадохте.Даже и на туристите по черноморието.Забранихте даже номерата на колите.

Сигурно в основата има зрънце истина( фалшиви документи).но някой го прави на Мисля филма се казваше ,,Кит”

Шило

В писанията и няма и толкова. Има двама, за които се твърди, че са руски шпиони, използващи български документи за самоличност, естествено фалшиви. Ама ни хора, ни документи. Само приказки! Тая, ако е адвокат, сигурно е умряла от глад!

Минуситу ми са заради ,,писано”-е как да я наричам след като виждам това симпатично котенце на ника?

ДАНС кога ще хване турските шпиони които са си направили политическа партоя ДПС и получават цялата секретна информация директно от шефовете на службите, докладите и базите данни? ДАНС кога ще хване мутрафоните и мутрсите шпиони които ходят през ден да докладват в американското посолство? А тия за които става дума нищо незаконно не са правили както се разбира, ама тях ги хванали?! А от това че са ги хванали без да са шпионирали или да са правили нещо се разбира че е пак по наводка от посолсвото на САЩ. Щом САЩ са казали значи са шпиони и няма нужда да се търсят нарушения на законите. Законите са за нас, а не за САЩ Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Сетила се Мара да се побара..., както е казал народът...

Няма милост за предателите на Отечеството! На днешния ден през 1916 година, наемни убийци отнемат жалкия живот на Наум Тюфекчиев, руски агент и терорист, виновен за убийството на министъра на финансите Христо Белчев, на посланика ни в Цариград д-р Георги Вълкович и на бившия министър-председател Стефан Стамболов. п.с: Имало е време, `га русофилията се наказваше, сега се гордеят с нея и поемат вината с мезетата,

Руските служби много обичат да използват брачни двойки (оженени насила от КГБ), които зазимяват с дълбоко прикритие за десетки години и когато им потрябват, ги активират. Изненадан съм, че ДАНС е разкрила нещо, там обикновено дремят като рибарски х.й. Сигурно пак някоя “партньорска служба” се е усетила по-напред.

Шило

Направо си за директор на ДАНС. Кво прайш тук?

Събирам информация за руски тролове, които си поставят руски флаг на ника /насила дадено като самарско знаме/

Снощи гледах холивудски филм, дето “добрия” имаше една дузина чужди фалшиви паспорти ! Но се бореше срещу срещу “лошите” ! Тия да не са от същата категория ?

Не, тия са фашисти.

88888

До ''2024-02-26 14:45:49 Шило "Адвокатката", ти не знаеш ли, че, ако бяха направили дори едното от двете, щеше да има наказателно производство и ДАНС не може да ги изгони преди приключването му?'' Че ти какво си въобразяваш- че БЕЗ започнало наказателно производство , ей така- на един разследващ орган му хрумнало и започнал самосиндикално да разследва една купчина документи и да установява не/ съответствия между тях, ли- ахаахахахахах;0 Производство си има, а лицата не са на наша територия- затова и се вземат законосъобразноте мерки за недопускането им тук...

Шило

Ко речи, ко? Само не разбрах, след като са си обрали крушите, как са разбрали, кой, кой е! Хахахаха

Ами то не е за разбиране от простите

Шило

Тая явно няма да може да обясни, ама я ти пробвай, умния!

Да се направи капан и след като имат доказателства да се задържат и вкарат в затвора.Я да видим и друг случай когато бяха в България.За тези от Руската църква говоря.Имали доказателства от други разузнавания но ги изгониха.Та на въпроса .И аз казвам че сестра ти е лека жена.Друг е въпроса че нямаш примерно.

По прилича на филма ,,Ятаган”отчитане на дейност,настройване на хората и разлайване на кучетата.Това включва и такива от женски род.

за цял ден. ??????????? Бая складове и военни заводи ще ни опукат кагебейците на Путя. По двама на час трябва да гоните.

му дреме... койт го е шубе

Нетрябва ли да се арестуват и съдят?

Ама като тичаш след събитието.. Кого ще арестуваш? Га просто Кирето изгони не само дипломатите, но и хора от посолството без ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ИМУНИТЕТ.. Май пак си са питал същото? Тях що поне не ги опандизиха? Щото се думка тъпано.. И няма годни доказателства за съда. Четенето на местните медии и сбирането на писания от форумите, сам си прецени ква разузнавателна стойност имат.

ПЪЛНИ БЕЗМИСЛИЦИ

Що бе. Ако бяха от друга националност да си хванала мускулна треска на пръстите да ги хулиш. Но нали са Московци може да шпионират

Браво. Хванахме лошите. Задокеанския господар ще е доволен. После пак ще дрънкаме глупости при Народен съд-2 за цвета на нацията.

А мафиотската структура ДАНС като се е захванала Рашкови , ще разследва ли и апартаментите на Дамаджан Рашков ???

В България е много лесно да се вербуват агенти срещу режима на Денков. Защото 85 процента от българите са против този режим и имат естественото желание да го гътнат. Достатъчно е да седнете на една пейка в градската градина и да сложите една табелка "вербувам противници на режима на Денков" и веднага ще се появят стотици кандидати.

Това ли са новите опорки? Ама нещо я няма червената окупаторска армия да ги наложи тия резултати на изборите

Много шпионски филми са гледали. Сите македонски българи идват тук само и само за да вземат паспорти и да бягат в европейския съюз. По тази логика всичките са шпиони, македонски шпиони или пък двойни шпиони. И за тях има данни че псуват Урсула, ама това дали е против евроатлантическата или пък някоя национална сигурност?

Кой ще ви чете 300 тома ве шапшали?То и гешев написа към 59 години четене на обв. акт, та това дело за ктб никога да не сварши, но той е интелект! А, вие кои сте ве?

Който е чел книгите на Виктор Суворов знае как е. Който е запознат със случаите Политковска, Немцов, Литвиненко, Скрипал и т.н. знае. Пък , който си е руски кавал и реално е с изчегъркан още през комунизма мозък може да си лае тук за великата червена кагебейска кочина и да си мисли, че е господ. Ама да стигат до там руските червени кавали, че да оправдават взривяването на наши военни заводи и складове от кагебейските копои и да ми твърдят, че са примерно патриоти няма как да стане. За психиатрия са всички руски червени кавали. Заради тях България е неадекватна на съвременния свят и сме тотално изостанали. Каквито са и руснаците. Червени промити мозъци. Иначе 90 процента у нас са демократи ама с червено мислене, ама пък демократи - отвън, живи комунисти отвътре.

Шило

Имах си хас, да не приемате Суворов за автентичен извор на информация. Тоя, де "всичко" знае! Макар, че е бил в такава структура, в която не знаеш, с какво се занимава съседа ти по бюро.

Ти не знаеш съседа с какво се занимава но на всеки първи януари идва един вид некерман пълен със заявките от всички министрства, институти и заводи в СССР. Заявки за крадене на технологии. Всеки агент чете и действа според своите си направления, връзки и т.н. После то и акък се иска , само с чудене не става. Ти ако не знаеш, значи ли това, че и колргата ти не знае? Не всики са простиу на тоя свят. Пък и не всичко просто е гениално.

Шило

Тц, в ГРУ се занимават с друго. Бъргаш ги с КГБ.

Четеш?Наблегай на фантастика по реална е!!

88888

До '' 2024-02-26 14:23:40 руснак (нерегистриран)'' Внимавай какво си пожелаваш отрепко... Чл. 144. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години. Та е добре ти да внимаваш какво точно си пожелаваш. И интересно- уж коментари не могат да се пишат на чужд език, а пък ника ти е написан с чужда азбука и дир-а го допуска. Защо така- да не си сътрудник на дир-а и затова да си позволяваш безнаказано да обиждаш безнаказано коментатори с противоположно на твоето мненние...

Шило

С глоба ли го плашиш? Хахахахаха. Всъщност, ще можеш ли да подадеш тъжба до съда?

88888

За всичко си има начини, ник ''шило'', и то- законни начини и да - адвокатите ги знаем, а лаиците като теб не ги знаете- в това е ''тънката'' разлика между теб и мен и между твърдението ти, че съм ''адвокатка'' и реалният ми адвокатски статут в офлайн живота...

Шило

Купих си пуканки и чакам да ми обясниш "професионалните" си похвати! Хахахахаха!

Не се занимай. Адвокатката е много тъпа.

Шило

Знам, ама се кефя, като почне да подскача и да се пени! Забавлява ме.

ТОй и Кирил Петков се представяше за български гражданин, и Кокорчо нямаше постоянно местожителство в България - ама единия беше министър председател, другия е министър на финансите

Христо Бойкикев ли е един от двамата?!

Време е Парламента да вземе нужните демократични решения. Изгонване на Руските агенти от Руското посолство. Обявяване на война на Русия. Мобилизация на всички мъже от 18 до 50 и подготовка. Вместо да думкат укрите в Ново Село, тукашните русофоби да се включат в копаенето на окопи, разминиране и други демократични дейности. Писна ми да ги чакам тия еничарите от Парламатора. Време е тая кочина да се затрива тотално.

След нападението над Украйна беше редно всички държави от НАТО и ЕС да ограничат до минимум руската дипломация в страните си. Да закрият временно консълства и да съкратят персонала на кагебейските кръволоци до минимум. Така е редно. Ама нищо. Утре китай ще си вземе Далечния Изток така както е било до 1860та година. Исторически причини, както казва Путин. На руснаците ще им останат само вечнозамръзналите територии в Сибир. Ако и те им останат. Няма как милиард и половина китайци да се чудят от какво да живечт, а оттатък границата 20 милиона руснаци да се чудят как най-богатата на ресурси държава да има най-западналата провинция в света.

Тия на гей вечеринката ги разправяй. Простотията и олигофренията ви са безкрайна величина. Не е измислен тъпомер, който да ви регистрира в скалата.

Да ви споделя под секрет, че Наталия Кобилкина е шеф на руското разузнаване у нас !