Прокурори и агенти на ДАНС нахлуха в АПИ

Прокурори и следователи от Специализираното звено „Антикорупция“, със съдействието на агенти на ДАНС, влязоха в Агенция "Пътна инфраструктура".

Обратно в новината

Коментари - Прокурори и агенти на ДАНС нахлуха в АПИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ПЪТ НА ЦАЦАРОВ ЩЕ МУ СЕ ВИДИ ТЕСНИЧКО ДА СЕ ИЗМЪКНЕ. Лицето осъществило престъпната схема /ЛАЗАР ЛАЗАРОВ/ е бил на хранилката на ГЕРГОВ в Пловдивския панаир. На тази хранилка са и лицата КОРНЕЛИЯ НИНОВА , БОГОМИЛ БОНЕВ , ТЪРНОВАЛИЙСКИ ..... Сигнала е постъпил от ОЛАФ и е свързан с фирмата ПЪТИЩА ПЛОВДИВ която е собственост на двамата сина на ГЕРГОВ - ЦВЕТОМИР ГЕОРГИЕВ ГЕРГОВ и ТОДОР ГЕОРГИЕВ ГЕРГОВ. КАК ЦАЦАРОВ ЩЕ ВАДИ ОТ ТОЗИ БАТАК БРАТА МАСОН ГЕРГОВ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО, НО СЪС СИГУРНОСТ ГУЩЕРА ЩЕ ТРЯБВА ДА РЕЖЕ ОПАШКАТА СИ. Това е не само болезнено , но и опасно, защото , ако ГЕРГОВ ПРОГОВОРИ ще падат правителства, като някои от тях сега сформират. Нещата с придобиването на МАЖОРИТАРНАТА СОБСТВЕНОСТ върху Пловдивския панаир са оплетени в ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ в които главно действащо лице е не кой да е , а миналият и предстоящ ПРЕМИЕР - ББ. СЕГА и Гергов и Цацаров и БОРИСОВ и проституиращата СИНЯ ШАМАНКА Курнелия попадат в капана на ОЛАФ. КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ ЗАД ОЛАФ?! Най вероятно началника на САШО ДОНЧЕВ от ИНГ ГРУП. Нашите местни селски ТАРИКАТИ с тяхната простотия могат да се озоват в един момент в компанията на МИШО БИРАТА, на ВАНЬО ТАНОВ и други които вече са в едно друго измерение. СМЕШНИ И ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА.

Цацаров, по-полека да не се секнеш от много хвърляне на прах в очите ни!

Да..ба крадците мръсни, крадат милиарди, крадат до задъване, и си измислиха закон да крадат под предлог, че било обществено важно да те окрадат, вземат ти земицата насила за жълти стотинки, обявяват те за алчен частник, стават милионери и чакат да им целуваш ръка, а си отгледаха и заблудени клакьори и лизачи да им гласуват, мръсен матриал и това е.

Ще има ли накрая осъден министър или шеф на агенция?

Прокурори и полицаи нахлуха в КТБ. Банката фалира, вложителите изпаднаха в инфарктно състояние, държавата, тоест ние платихме дълга. Прокурори и полицаи нахлуха във Фонда за лечение на деца в чужбина. Фондът спря да работи, туриха свои хора, нищо не стана, умряха деца, кел файда? Прокурори и полицаи нахлуха в КЕВР - чий дирят там, като товма е само представителен орган, цените се решават от доставчиците. Евтин пиар. Сега прокурори и полицаи нахлули в АПИ - що бе? Няма ли законови процедури? Или цацата вече и тва не може. Сигурно за последната седмица по селата са обрани, пребити и изнасилени куп старици. Там що няма полиция? Щото няма какво да се апва, нали? Ех, поръчкови нещастници.

" ПОСТЪПЛЕНИЯ по служба и безстопанственост във връзка с изграждането на магистрала "Марица", Лот 1, образувано по сигнал на ОЛАФ." - ей Дир-ниците много сте добри, направо велики и продължавате да държите тази глупост на екрана

..що бе??? То си е така. Основните и желани постъпления на Българина са по "служба". Това е мечтата... Дано ме разбрахте.

На 9 и 10 МАРТ 2016 г. под ръководството на Специализираната прокуратура, разследващи от ГДБОП, подпомагани от служители на НАП извършиха претърсвания и изземвания на територията на градовете Пловдив, Благоевград, Лом и София. Разследва се дейността на търговските дружества Агромах ЕООД и Пътища Пловдив АД. При претърсванията и изземванията в гр. Лом са открити и иззети златни накити на стойност около 500 000 лв. При извършване на процесуално-следствените действия в базата на Агромах ЕООД в района на гр. Благоевград, служителка от дружеството се е опитала да изнесе в сак сумата от около 1 000 000 евро. РЕЗУЛТАТ??? НИЩО. НУЛА. ???СП ???ГДБОП ???НАП

Разследването е предизвикано по сигнал на ОЛАФ. А сигналът е за злоупотреба с 50 млн. лв. за Лот 1 на АМ "Марица".

Този проект бе съфинансиран от Кохезионния фонд на ЕС и националния бюджет чрез ОП "Транспорт" 2007-2013 г. Лот 1 бе открит с помпозни пиар демонстрации през 2015 г. от Борисов, Плевнелиев, Лиляна Павлова и др. от компанията "ГЕРБ". Борисов тогава отстъпи правото си да отреже лентата на малко момиченце, дъщеря на един от строителите, с думите: "Когато пораснеш и отидеш да пиеш кафе в Истанбул, ще знаеш кой е направил тази магистрала. Това правим ние, който иска да си политиканства. Нашите резултати са видими". Толкова видими, че краденето отдалеко се забелязва. Разследването е предизвикано по сигнал на ОЛАФ. А сигналът е за злоупотреба с 50 млн. лв. за Лот 1 на АМ "Марица".

"Когато пораснеш и отидеш да пиеш кафе в Истанбул..." Впечатляваща прогноза...

Еп.4 "Една нова надежда: БСП изключи Гергов от ИБ" Еп.5 "Гергов отвръща на удара: Ще стана звезда. Ще извадя едни скелети от гардероба" Еп.6 "Завръщането на скелетите: Прокурори и ДАНС нахлуха в АПИ и разследват Пътища АД Пловдив, свързана с Гергов" Въпросът е как ще се казва Еп.7? Лично моите скромни очаквания за заглавието са "Скелетите НЕ БИЛИ скелети". Разбрахме се. Всичко е точно и да си я караме по старо му.

След като предупредителният разговор не свърши работа, че и даже раздуха прахта, машината за репресия се задвижи към бизнес кръга около Гергов. Дали ще доживеем да видим независими действия на прокуратурата? Българино, спиш ли?

Тия работи чак сега ли ги разбраха или до сега някои хора бяха с протекции?

Като влезе Лилито Павлова в сградата на АПИ и портиера докладва по телефона: "АгроМАХАта" пристигна...

Цацаратурата решила да се прави на някаква институция:))))Непрекъснато влизат някъде, рекет както си трябва и накрая мижим да те лажим виновни няма а мангизите опукани...

"Прокурори и агенти на ДАНС нахлуха в АПИ". Поредната тупурдия на слабите ни силоваци, която, както винаги, ще се окаже ялова.

Поне ясно лъснаха топлите връзки между Борисов и Гергов :)) Разбрахте ли сега кои са 'червените олигарси'! :)))

те са пределно ясни от години.

ГЕРГОВ ДА НЕ БИ ДА НАПУСНА СТОЛЕТНИЦАТА?ХАХАХА

"С ползваното данъчно предимство от страна на големите строителни фирми, щетата за фиска за една година и половина е 14 млн. лева избегнат за внасяне ДДС" Ами нали трябва да си избият огромните "отчисления под масата" за партиите на власт и лидерите им - от десет години това е ГЕРБ, съответно Боко Мутрата...

Все пак имаме напредък в консумирането на евро-атлантическите ценности. Тези само "нахлуват". Доскоро Цв.Цв. нахлуваше, тръшкаше на земята, биеше и после ние му плащахме сметката от Страсбург.

КЪЛБОТО ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ, ДАНО СЕ РАСПЛЕТЕ ДО КРАЙ И ИМА ВИНОВНИЦИ В ЗАТВОРА И СЪС ЗАПОРИРАНО ИМУЩЕСТВО.

Кутев ми звънна току що! Другари, повече да не се коментира качеството на магистралите! Гергов е забранил! И за санирането не коментирайте, че там друг другар от ИП на БСП има договори. Давайте по-принципно - "малко пари се отделят за социална политика" ;))

Едва ли е бил Кутев, по-скоро Делян Добрев или някой негов роднина с обществена поръчка.

А Лазар Лазаров при кой премиер и при кой министър бе назначен? И още едно - свинаря Гергов от коя партия е всъщност, че нещо взех да се обърквам?

Б.Б. И ГЕРГОВ СА ОТ ЕДНО ТЕСТО - БКП.СЕГА КУРНЕЛИЯ ОТ БСП ПРАВИ ДЕСНА ПАРТИЯ ЗАЩОТО БИВШИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ СА В ГЕРБ , ТАКА ЧЕ - ГЕРБ = БКП.

НЯМА ТИКВАТА И БСП И ИМА ПОВЕЧЕ ЗАВЕДЕНИ ДЕЛА ОТ КОЛКОТО ЗА ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ .

имат ли право прокурорите да нахлуват някъде?

Да. В ПМРБ - Прокурорско-Мутренска Държава България.

Държавна инстанция ... "нахлула"..

"Прокурори и агенти на ДАНС нахлуха в АПИ" Тези където нахлуят все ни вкарват в разходи - КТБ например. Нахлуването им в банката ни струва няколко милиарда.

Видяхте ли как се краде , когато Министъра е от Герб Лилипута ! Санирането е голямо крадене , като без коз , едно взима , две пишеш ! Пак фалшифицирани избори и печелят М У Т Р И !

Лот 1 бе открит с помпозни пиар демонстрации през 2015 година от Борисов, Плевнелиев, Лиляна Павлова и прочие от компания ГЕРБ.....За сведение на соросоидната паплач тук....

А Лилка на хранилка кога ще посетят?

Ало, дираааааааааааа, стига сме чели простотиите на Красная Кухая Лейка, малко милост,бе, тоя нещастник при вас ли е на щат, ясно е, че е ваш човек, правоверен гербераст, че той на всяка манджа е мерудия,бе, баси цървула!!

АКО МОЖЕШЕ ЩЕШЕ ДА ИЗБЯГАШ ХЛЕНЧЕЙКИ:):):)

Тя поне не страда от шизофрения, като теб, дето се пишеш под различни никове, та сам да си правиш калабалък..Вицове разказваш ли си бе, хамено?

кога решиха да нахлуят - когато Гергов е почти персона нонграта. Айде бе комунета не се радвайте толкова - тази фирма на кого е - на руския гражданин с двойно гражданство Гергов. И да ви открехна - нищо няма да открият, нищо няма да стане поради горното.

Да те откреха герберски сопол,ще поквичиш още малко и чао

Справка в Търговския регистър показва, че дружеството Пътища Пловдив се представлява от Асен Христов Савев - баща на Христо Асенов Савев / едноличен собственик на капитала на Агромах ЕООД.

Българите алармираха ,че се краде яко от магистралите при Бойко 1 и Бойко 2 и строителството им е некачествено,но Бойко тракаше с ножиците по трикольорните ленти и заедно с Лилето Павлова-Винетката се хвалеха и ни убеждаваха ,че социалистите им завиждат и манипулират.Докарахме я до там ,че ОЛАФ ни вади корупционите схеми за магистралите и на първа ръка 50 милиона откраднати от магистрала ,,Марица".Кой ги сви парите? Кой строи некачествено за да лапа? Кой ще поеме политическата отговорност? Бойко,Л.Павлова или Герб като цяло.Бойко се гласи за м-р председател.Павлова за новият стар министър на регионалното развитие и пътна ифраструктура.ОП са зад тях около кокала.Накрая както винаги ще го отнесе човека от последната дупка на кавала ведно с политическата отговорност т.е. за кокошка няма прошка ,а за свити 50 милиона не са в закона.

От Олаф не могат да скрият и потулят. Виновният да бъде и ще бъде наказан.

Сърпа си го наври в задната опорна точка, а с чука го донабий до дръжката....

Всичко ,което Бойко е открил по пътната ифраструктура от ,,Цариградско шосе"-като кмет ,та до магистрала ,,Люлин-Струма" е некачествено заради корупциони схеми е кражби.

Всеки знае слабостта на Бойко Борисов към магистралите и това не е случайно!Строиш уж за народа пък крадеш максимално- за всеки километър взимаш двойно!Ами оградата- правиш едноредова пък вземаш за двуредова

За разлика от останалите, които крадат максимално, докато свърши и ги изритат! И после пак!

ваоръжени ли нахлуват или само си влазят

Имитация на дейност! Сега 1 месец ще се дебнат кой идвал на работа в парламента,кой не идвал за замазване на очите на хората че уж им дреме! Ще изтеглят 20 милиарда заеми и после..кой от къде е!Старата песен на нов глас....! 2 милиона българи в мизерията тънат!

Аман от показни акции ! Дай да инсценираме дейност , че народонаселението да забрави за издънката на Цаца Хътянина ! В една нормална държава щеше сам да си тръгне още на следващия ден след избухването на скандала ЦУМ гейт

Яко ГЕБРЕРУНДИЯ се навъди тука. Ама айде давайте, нищо не драскате.

Филипе , ти ли си бе , Боков !?

На жена ти Опорната Точка е

И за какви точно "постъпления по служба" става въпрос ???? Странен жаргон за ... корупция...

Цацата е вдигнал мерника на Гергов. Точно неговата фирма Пътища Пловдив извършва ремонтите. Защо чак сега бе,цаца?. :}

Тихо сега, че бесепарските малоумници тъкмо се наеха..Без да знаят, че пак техните хора са набъркани..Нека да погледаме сеир

Невъзможно! Той е добрият чичко Гергов, дето дава безплатните кебапчета на Бузлужда! Не би откраднал нещо от България, която е кауза за него! ..нищо, че е и руски поданник ;))

Интересно за месец работа по укрепване на нискокачествената магистрала Марица платихме от взетите на кредит пари 50 милиона. Интересен факт е че цената за построяването на цялата магистрала е 150 милиона. Справка в Търговския регистър показва, че дружеството Пътища Пловдив се представлява от Асен Христов Савев - баща на Христо Асенов Савев / едноличен собственик на капитала на Агромах ЕООД.

Ми изгонете го, нали сте на власт 2 мандата вече! БСП не може да припари до власт нито на регионално, нито на национално ниво вече колко години. Че и проекти му давате на олигарха по Руски образец. Нищо де, идва трети мандат, дайте му още.

Сърпа си го наври в задната опорна точка, а с чука го донабий до дръжката....

Лот 1 бе открит с помпозни пиар демонстрации през 2015 година от Борисов, Плевнелиев, Лиляна Павлова и прочие от компания ГЕРБ

Да не търсят ''пътищата'' на батко и братко?Или онзи документ, дето червеното другарче го изгубило?

Не, смрадлив соросоиден цървул, търсят на дебеланата, партизанска внучка, кражбите, тъпанар, тоя батко и братко все той ви е на устата?!Глупак!!!

АБЕ, МНОГО ОБИДЧИВИ ТОВА МУРЗИЛЪКА:):):):)

Догодина си искам сторниране на новата свинетка...67 лева минус надвзетото ми за тая ...30 .= 37... Толкова за разбитите ни пътища ,затворени тунели ,тапи ...дори не мога да си компенсирам тампона на единия си разбит носач ...само на единия ...за цялата предница да не казвам + една срязана гума

отново някакъв нелеп инцидент, навярно. ще стане ясно след като пак осъдят бълхария да плаща обезщетения на поредните "задържани".. но пък, важното е, че сега е много якУу

А някои хора като министри на регионалното развите плащаха пари на разни офшорки с оправданието че ако не платели европейците щели да си помислят нещо лошо за нас... нищо че офшорките бяха осъдени от български съд да се разплатят с наетите от тя подизъплнители, за което последните на крака бяха отнесли изпълнителните листи в родното ни Министерство на регионалното развитие;)

Айде ГЕРБЕРУНДИЯТА на АМбразурата. Айде, че се е закъсало

През ден нахлуват някъде. Дела заведени? Присъди? Поддържат форма момчетата от ДАНС, да не затлъстеят като бившия си Шеф.

Лапаш ли дебели мазни пръстчета, дорде целиваш мазните МУ ръчички?

Шилo

ОЛАФ като каже, работят. През другото време се правят, че не виждат нищо.

Направо да влизат в Централата на ГЕРЪБ. Може да намера и парите даже

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

та цепиш мрака:)

Изхарчи ли,си рублите,бе?