Бойко Рашков: Прокуратурата и ДАНС искат безконтролни СРС-та

Някой иска да върне безконтролното подслушване у нас. Органите, които целят това, са прокуратурата и ДАНС, защото не им харесва, че си вършим работата.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Рашков: Прокуратурата и ДАНС искат безконтролни СРС-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много страх има насъдена у народа. Най вече у юристи, журналисти и сие. На улицата се срещаме и там разговаряме, това е от доста години. Щом юристите ... има нещо... не по телефона... не сме престъпници, но ако това е достоверно, защо пък трябва да се подслушват хора-юристи, журналисти, и т.н. и т.н. ... мискини с мискините ви, агент курлю

Тоя на колко ракии е?

Ако някой иска да има безконтролен достъп до СРС-та, то този някой си има име! Ако прокуратурата и ДАНС искат да използват БЕЗКОНТРОЛНО СРС-та, техни принципали са респективно Борисов и главният прокурор, който "той си назначи"! Тогава въпросът всъщност е и защо им е на Борисов и образа му в огледалото Пеевски да могат да използват безконтролно СРС-та? Някои от отговорите вече ги знаем като версия за пред публиката. Навремето, когато се оказа и доказа,, че Борисов с Цветанов подслушва БЕЗКОНТРОЛНО и НЕЗАКОННО дори своите министри, хей така, превантивно, той не само си призна, но дори и се похвали, че щял да ги подслушва и занапред, за да не кривнали по лош път! И Цацаров естествено имитира някакво разследване и потули всичко. А незаконни СРС-та се използват за да бъдат страхувани, контролирани, сплашвани, рекетирани, манипулирани хората да правят и казват, или да не правят и казват определени неща, кум които имат отношение контролиращите ги! Така например Пеевски дължи огромната си задкулисна власт и на притежаваните от него компромати и записи за много хора!

Всички трябва да бъдат изгонени.Като се почне от Рашков, през Цацаров и да дойдат напълно нови хора -които неса бли изобщо в системата!Полицаите - от началник дирекция нагори -на улицата....

Цялата власт да се предостави, на съветите в масонските ложи на агентите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Др0гарите, те имат съвпадащи интереси относно съдбата на "мършата" и територията "България". Написаното е по такъв начин, защото по-голямото конкретизиране е разбираемо, а това означава бутонът "DELETE" да влезе в действие.

А кой се страхува от СРС-тата? Който има защо. Мен и денонощно да ме следят и подслушват, няма да излезе нищо, което да ми създаде неприятности с полиция и съд. Другарят Рашков явно не желае да се разкриват бандитите, които тормозят и ограбват по всякакъв начин безнаказано държавата и биват оправдавани поради "липсата на достатъчни доказателства". Със СРС-тата на същите доста ще им се стъжни, затова всячески се пречи на мерките за откриване и предотвратяване на грабежи, поръчкови убийства и всякакви други престъпления.

Ти толкова ли си глупав ли или се правиш, че не разбираш? От СРС-та се страхуват или им е неприятно на много хора, някои може и да са престъпници, други да са направили неща, от които се срамуват или страхуват да се разчупят, а на трети просто им е неприятно някой да ги следи и подслушва само защото той така е решил и иска, или му е неприятен, ИЛИ ИСКА ДА ГО КОНТРОЛИРА! Ти казваш, нямало нищо лошо да те следят и подслушват НЕЗАКОННО и БЕЗРАЗБОРНО, защото ти не си бил направил нищо лошо и така можело да се заловят престъпниците! Може, АМА НЕ СЕ ЗАЛАВЯТ! А вече 30 години се използват незаконни СРС10-та в България! И друго - ти можеш и да си мислиш, че няма нищо лошо да те следят и подслушват денонощно, но това е информация, и ако попадне в недобронамерен човек може без проблеми да те унищожи. Да те изкара престъпник, мошеник, крадец, убиец, да те побърка теб и семейството ти, да ти направи живота черен или просто да ти го приключи. Отново - ти прост ли си, или си прост(о) манипулатор?

В България всяка година се харчат по над 100 милиона за СРС-та само (бюджетът само на МВР е над 1.2 милиарда, да не говорим за ДАНС, НРС,...). За ЗАКОННИ СРС-та!!! Колко отиват за незаконните само Господ и мафията си знаят! И това - за малка България, от която над 1/3-та се изнесе! И от стотици и хиляди всъщност убийства и атентати, поръчкови убийства, почти никой убиец не е заловен и осъден, да не говорим за поръчител! А непрекъснато се следи и подслушва, НЕЗАКОННО също! Това какво ти говори, бе чукундур?

Когато Цацаров атакува КТБ по заповед на Пеевски, образът на Борисов, който явно С НЕЩО ДЪРЖИ главния прокурор, и то много здраво, както и много други хора (и Цветан Василев също - с нотариално заверени и депозирани в чужбина документи и записи), една от набързо скалъпените уж причини бе уж опит не, ами убийството на Пеевски и бяха арестувани трима души. СРЕЩУ ТЯХ СА ИЗПОЛЗВАНИ И СРС-та, "ЗАКОННИ" СРС-та и няма никакво обвиняващо доказателство! Въпреки това прокуратурата на Цацаров ги държи сума време арестувани, но когато те се изправят пред съда са освободени безусловно! И прокуратурата дори и не обжалва решението на съда, ЕК така, от Крумова срама! За какво ти говори това, бе чукундур? За какво се използват НЕЗАКОННИТЕ СРС-та?

Та нали цвъ цвъ са го съдили за това, ама щом не е в затвора, значи може да се правят такива неща свободно. Пълна слободия, държава абсикира окончателно.