Работна среща на президента с шефовете на разузнаването

Президентът Росен Плевнелиев проведе работна среща с директора на НРС ген.-майор Драгомир Димитров и с председателя на ДАНС Димитър Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Работна среща на президента с шефовете на разузнаването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

махнете го тоя, че само ви излага.

Какво разузнаване ви гони ? Вие сте пулни идиоти !

Какво разузнаване , че те разузнават за други правителства !

Колкото и да ми се вижда невероятно, че ви го казвам накрая Герб свършиха най-много работа по осъществяване на гъвкава и хитра политика в интерес на България. Вече съм склонен да мисля, че и другите правителства дали с бездействие или правилни действия са имали заслуга за поставянето на България в най-изгодна позиция в Европа!

РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА ИД. ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД И ДА ПОПАДАТ ПО БЪРЗО В ИСЛЯМСКИЯТ РАЙ. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИН И НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУС МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ И РОДИТЕЛИТЕ СИ.ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. (може би има малък процент истински бежанци ,които се спасяват от войната ,но твърде скъпа е тази операция с преминаването през толкова граници???)

Защо да ги пращат обратно. Тук ще си оформят своя среда, със свои закони и изисквания. Ако някой или нещо не им харесва - ще си организират групички, ще се бунтуват, ще казват че са дискриминирани и пак ще става на тяхното. А не дай си боже да кажат, че еди си коя страна е враг на ИД - камикадзетата ще са готови във всеки един град от тази държава - стотици при това.

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хор а нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият боец от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите.

. ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши........НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

останаха само за коментари тези които се хранят от ,,плевнята,,!!! приятно ,,преживяне,, късороги ,,искърски говеда,,!!!

Министърът на отбраната каза ли кой на къде е бягалпрез втората световна война.Да не излезе ,че еврейте са пътували по същата дестинация за по добър живот.Дали не е време на нашите управници в политическите кабинети да им назначават учители по история

и да засивате и да не засилвате-те няма да минават през България.Намерете дали наистина са български граждани замесени в случая с камиона в Австрия или са само с български паспорти и ни ползват другите медий и страни като изтривалка.И ако наистина не са замесени българи,в което съм почти уверен,но дори и да са замесени вземете и го заявете г-н Президент

на 60 хиляди ченгета - 20 хиляди кашици ще свършат работата...

Явно руснаците подготвят нещо против България с агентурната си мрежа

Мислиш, че г-н Президента е руски агент ли? Как спа тази нощ? Пи ли си хапчетата?

Двама души мислят, че българският Президент е руски агент, нямам думи!

Проблемът е че той и за агент не става.Само гоце.

г-н Президент знам, че и вие може да ни изненадате приятно с една про-българска позиция! Сигурна съм, че искате да останете в историята със славата на човек защитил българските интереси, а не като спорна фигура в българската политика. Ще се радвам да ни накарате да ви уважаваме! Историята помни добрите постижения и успехи! Пожелавам ви разумни решения за България! В крайна сметка се оказа, че засега сме си изиграли добре политическите карти, знам, че можете и повече за България!

г-н "Прецедентът"вече ни изненада приятно и с една друга позиция, "задна" от ФАЩ!

Много може да се изненадате при това положително, хората се променят, често за добро, особено в трудни моменти за Родината им!

човека не е виновен, той си е такъв по рождение

Ама ние и президент ли имаме

Имаме бе ! И то какъв ! Смел , Честен , Националноотговорен , Почтен , Неподкупен , Силен , Умен , че и Хубав ! ТакъФ е , бе , вервай ми !

Не съм използвал нецензурни думи. Вярное че не съм ъгласен със случващото се в България, но това не ви оправдава в това да ми триете коментара. И това ако не е цензура здраве му кажи!

Чехльо, не им заемай на хората цено време с глупостите си.

Абе дир защо не поммествате предателската политика на Ненчев, разследвайте какъв му е хонорара за да даде на поляци да ремонтират самолет . Когато уж руснаците му даваха подкуп два дена беше нон стоп по медията ви.

Русия Днес --> Няма място у Нас . ---- А Ненчев - Всички Знаем че Е под Тотална Отчетност. - остава да Видим какви Са ги връткали Преди !

,,..Лично аз съм силно обезпокоен от това какво се случва, такова нещо не се е случвало от Втората световна война, каза още министърът. По думите му той няма предвид само бежанците, които бягат от война. Имам предвид навика на Ислямска държава и на други терористични организации да се възползват, когато там са концентрирани големи маси от хора, обясни Николай Ненчев. .,,??? и този ,,откри,, колелото!!! преди две години колко хора писаха за това в този форум но тогава бяха ,,атакисти,, и ,,маргинални,,!!! за такива казвахме ,,албански реотан,,!!! сега в епохата на чиповете...не знам!!!

Дискретно : - всред Доказаните возила, керванирали Целево бежанци (в Изпипана логистика от София до Дамаск че И по-нататък) --> има свързани И с атакующиитьи. ....а оня тшернудуешкувьитсъ - добре че Се покри нанякъде...

Долу президента офшор! Той ни продаде на американците. Той ни скара с братска Русия.

Да се закрият!

Що, бе Офшорко? Че нали на всеки ъгъл у нас има дюнерджийница? Не ти ли е ясно, че причината е СИСТЕМНА, т.е. в любимите ти евро-атлант. "ценности" и в твоя кумир чичо Сам, дето разбърква света, та да му пълнем гушата, докато той му робуваме!

Прави Чест на инж. Плевнелиев че Сега (в такъв период за Семейството-му) полага усилия .... НО ! - Двустъпковата --> Е Неотменима-И-Задължителна !!!

Да ! -> Неотменима-И-Задължителна !!!

Путьо маринкин Роско, що не се разкара с пиарката си Мария Иванова, на майка си....

Това, което не се е случвало от всв, може да се случи само преди третата такава ! Системата живее от кръв !!! Единственото - Единственото спасение е в незабавната подмяна на политикономическият модел и това преди да се случи онова, което винаги се повтаря !

Определено, Колега ! - Двустъпковата !!! Ние. Всички. Заедно.

Това не беше ли този,който преди няколко месеца заяви,че е неприемливо армията ни да пази границата ни от бежанци,защото сме щели да обидим Турция ??

а ние сме радостни с армията в ,,одринска област,,!!!

Посеркьовци. Трябва да чакам тия мижитурки да ме защитят от радикалния ислям - да ама не. Отивам да стягам черешовото топче, за да съм готов.

Значи и ти се наплаши от "радикалният ислям" :) А през 70-те и 80-те нямаше ни радикален, ни ислям....модерен беше Карлос Чакала и латинопартизаните :) Как само се променят хората...