ДАНС разсекрети ”Галерия”, излязоха имената на подслушвани

ДАНС разсекрети част от скандалната разработка "Галерия" за подслушване на политици и журналисти по времето на Тройната коалиция.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС разсекрети ”Галерия”, излязоха имената на подслушвани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука виждам,че само герберасти коментират като дори не правят връзка с реалността.Другари комунисти герберасти успокойте се,комунист комунисто око не вади!Разследването използвало подслушвания е било абсолютно законно и до някаква степен си е свършило работата.Няма как да подслушваш хора от службите без да чуваш и подслушваш журналистите на които те са давали информацията.Да не би цвинокио да е подслушвал боко маисъла,че в повечето СРС-та изскачи той.Не просто послушвайки В.Танов или Миро мазния са записали разговорите им с боко маисъла.

Кьде си дончева да коментираш май станахте за смях

По точно щеше да бъде- излезнаха имената на "журналистите" дето са с всички на власт. За какво гракате след като се видя че вътрешно разследване е причина и вашите имена да са в разработката...Ако имахте хигиена на общуване НЯМАШЕ да ви срещнат в тези разработки...

ЦАЦАта няма ли сега да осъди някой от Тройната Колаиция задето са подслушвали, или когато другарете подслушват не се брои...

И за какво да бъдат "осъдени" след като има разрешение от съдия, вътрешно разследване на служите ли те им за лоялност????когато главата мисли със задните си части се стига до написаното от вас...Споменатите имана на "журналисти" сами са се наврели с нерегламентираните си връзки.

Каква сигурност? В тази държава няма сигурност. Нарушиш далаверата на някой управляващ и.з.р.о.д и сигурността ти отива. Тази държава обслужва личните интереси на хора без морал и принципи.

Е толкова ли трудно е да се направи следното заключение, след като подслушваните собственици на Уикенд са прехвърлили собствеността си на групата на майката на Делян Пеевски. Значи какво се оказва и тройната коалиция и ГЕРБ са подпомогнали, прикрили информация, че ДАНС се използва за частните интереси на един корпоративен кръг. Това е от разсекретената информация. Айде сега да ме убедят, че няма и други случаи, при които ДАНС са извършвали корпоративни услуги в полза същата корпоративна група. Страшно е положението да знаете. Най-страшно е, че всяка медия я е страх да вдигне скандал, че ДАНС се ползва от Цветан Василев за да създаде медиен монопол. Което значи, че монополът е налице.

ех ех,а сега най-малкото зло може да е Цветанов.

Какво следва да се каже за властимащи, които подслушвват журналисти? бспдпсевророма обвиняват герб за подслушвания, а се оказа, както и ние знаехме, че те са правили същото!!! Нищо добро не ни чака с управлението на бспдпсевророма - само лъжи, демагогия, бедност и емиграция!!! Нашето спасение е само едно - сваляне на правителството и парламента!!!

ЗА съм!Колко пъти да пиша едно и също...ВСИЧКО И ВСИЧКИ УПРАМЛЯВАЩИ ДО СЕГА СА ПРОСТО ЕДНА МЪГЛА С РАЗЛИЧНИ ОТЕНЪЦИ НА ЧЕРВЕНО,СИНЬО,ОРАНЖЕВО,ПИМБЕНО И Т.Н.Всъщност навсякъде по смета ие едно и също за съжалине...който се "докопа до властта"се самозабравя,тя/властта/действа като наркотик...опяняваш се и се самозабравяш и не разграничаваш реалността от действителността....

Dobromir Dimitrow

И аз съм за! Напълно съм съгласен! И именно в това е ролята на активното гражданско общество - да поставя властимащите на точното им място, да не ги оставя да се самозабравят, защото точно това се случва с почти всеки човек на власт! Понеже имам добър самоконтрол и поглед върху себе си, забелязах и в мен подобни симптоми, когато и аз бях на власт! Облекчение беше за мен, когато напуснах! Слабите морално хора, издигнати на власт, неминуемо попадата в утъпканите коловози на бюрокрацията и корупцията!!!

Герберастията ти пак те издава.Подслушвани са предимно хора от службите,а журналистите попадат в кръга на подслушваните заради връзките им с тях.Всичко е законно защото е разрешено от съдия и няма нарушения при процедурите,именно и затова е и разсекретяването за да се види,че няма нарушения.Разликата между тогавашните подслушвания и последвалите от цвъки е от земята до слънцето.

ГРАЖДАНСКИ ВЪПРОСИ ДО натъжения ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР другаря началник ЦАЦАРОВ: 1. ДО КЪДЕ СТИГНА РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО ГАЛЕРИЯ? 2. НА КОЛКО ЧОВЕКА СА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ? НА КОГО? 3. КОГА СА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯТА, ВИД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и АРГУМЕНТАЦИЯ? 4. НА КОЯ ДАТА ПИСАНЧЕВ Е РЕГИСТРИРАН В ПОЛИЦИЯТА? 5. ТЪЖНО ЛИ МУ Е НА ДРУГАРЯ ЦАЦАРОВ, ЧЕ ЕДИН БОЕН ДРУГАР ОТ РЕДИЦИТЕ НА БКП МОЖЕ ДА ИЗВЪРВИ ПЪТЯ ОТ ДИРЕКТОР НА ДАНС ДО ПРЕСТЪПНИК?

Ти пък много искаш - ред и законност за всички! Ми то си го пише това е заКОН, нали, за-кон, за лъвове не се отнася, само за тебе и мене!!!

Цацаров какво ще коментира???!!! Май червените болуци са подслушвали, а Цветанов е жертвата......... Рано или кьсно истината излиза наяве, и всичко се врьща, но..... В троен размер!!

Линка е бил спрян , защото в ДАНС са некадърници. Нашата най , най -специална контраразузнавателна служба не знае как да заличи личните данни в документа. Като резултат в момента в бивола има документ Галерия без цензура. Тежко ни и горко ако не е такова разузнаването, всичките са за уволнение.

Те в болшинството си са прости и лакоми провинциални момчета, които ползваха подслушването да проследяват жените си с кого ходят да се чукат. Но сега протестите им (които вероятно те разпалиха) го ошашавиха тотално...

Някой с бездействието си е допуснал безконтролни подслушвания на политици и журналисти ? Кой ?

Миков не беше ли вътрешен министър по това време?

Ми - хайде първо прочетете линка на ДАНС с пи-ди-ефчето! Танцьорчетата тръсят къртица! Цялата "документация" е изящно засукана с красиви думи и някакви "анализи", от които става ясно че били установили собственосттана интернет сайтове! Аз си мислех, че гаджето на Мазен Миро не заслужава 50,000 лв. да направи фейсбук на земеделското министерство! Е, заслужава ги! Та, пичовете от ДАНС, търсейки къртицата направили списък с телефони. Поне да бяха споменали в суперсекретната документация кои са техни хора в този списък и можеше направо да се досетят кой бил издавал някаква информация! И - МЕЖДУ ДРУГОТО - ТЯ ПЪК И ЕДНА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ БЕШЕ ИЗНЕСЕНА, ЧЕ НОВИНАТА: "МАРА ОТВАРАЧКАТА СИ СЛОЖИ СИЛИКОН НА УШИТЕ" - ДИРЕЕКТНО ЗАСЕНЧВА ВСИЧКО!

Пък Т. Дончева, като спец по сигурността , разглеждала в една парламентарна комисия листчета от това дело и кво да види - нейния телефон в списъка ! Ей, така стана известно на широката публика , че Сергей подслушва налед и свои и чужди.

Mekong Delta

Дали не говорим едно и също?

Как така? Кой? Как може? Кой им разреши да разсекретяват! Я, да дойдат ОНЕЗИ С ЧУКОВЕТЕ!!!

гласувайте за комунистити?

Многократно повдиган от международната общност е въпросът, за ролята на ДС в трафика на оръжие, наркотици, алкохол, цигари, злато, сребро и антики от и през България.[29][30] Именно във връзка с това е широко разпространено мнението, че организираната престъпност в страната след 1990 е създадена от генералите на разпуснатите служби. Затова отварянето на архивите се смята от много хора за единствения начин да се разкрие системата на организираната престъпност в България и да се вземат наказателни мерки срещу ключови фигури, участвали в създаването им. (уикипедия)

Кой е поръчителят на тези подслушвания, господин Цацаров, или понеже по всяка вероятност е Станишев, вие отново ще замълчите и ще скриете истината.

Ако Станишев е порьчител на подслушванията, защо не е разследван??!! Или Цацаров действа избирателно.....

Всички управляващи досега са били манипулирани=купувани/изнудвани от ДАНС=ДС чрез възможността да подслушват и засекретяват/разсекретяват. Само протестите ги шашнаха поради постоянно непостоянния си многоброен състав.

Фактите са категорични: Единственият подслушвал е Станишев. Борисов и Цветанов са подслушвани.

Да считаме,че няма да има дело и няма виновни.Този Писанчев,с два трудови договора подписани от Орешарски,единият преди да бъде избран Д.Пеевски,а другият след освобождаването на Д.Пеевски.Излиза,че ДАНС в един момент е имал двама шефове,хей така за по сигурно.Та този,човек е смел и е наясно,че каквито и подслушвания да е правил,каквито и да е записи на телефонни разговори на депутати,ще излезе чист и "Галерия"ще бъде прах в очите.БСП е на власт и сега ако не замете следите,няма кога.Ясни сте!

Методи МИТЕВ е един от участващите на срещата с Орешарски. Той е един от организаторите на бунтовете през януари и на много кадри/особено КАНАЛ 3/ се вижда как хвърля предмети по ПОЛИЦИЯТА и по обикновени граждани. ТОЙ УЧАСТВА и в среща с г-н ЦАЦАРОВ на която прокуратурата обясняваше за проблемите със скритите БЮЛЕТИНИ. От всичко това следва, че МЕТОДИ МИТЕВ е АГЕНТ ПРОВОКАТОР на БСП.

БСП дали не е пуснало в отпуск драскачите си? Нещо ги няма коментаторите.

След Писанчев, Олигарски ще върне Трактора като шеф на ДАНС, тъй като при управлението на ГЕЯ, БЕЯ и Злодея "независимият" гоцев съд със сигурност ще го оневини, а послеТтрактора и Пеевски ще си правят Галерия-4, 5, 6 и т.н....А, обвиняват Цв. Цв. за незаконно подслушване, без доказателства....Горко ни.

Стига плака за нероден Петко!

Не става ти за какво плачеш! Като в...ца за писателя Х-у-й! - да се свети името му!...

ТАЗИ СЛУЖБА ДАНС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТА!!!ТАМ Е СВЪРТАЛИЩЕТО НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ.

ти от хамериканското ли си

И къде е скандалът- ченгета и журналисти,работата им е да събират информация,подслушвали,филмирали и т.н. след заявка и заповед И с какво всъщност би трябвало да се занимава ДАНС-да пише глоби за неправилно паркиране ли?

Каква ли информация са събрали за т.нар. журналистка Томова, която в момента се скъсва от работа да лъска ъъъъ... имиджа, на Олигарски и подслушвалите я кукловоди на правителството?

ОЛИГАРСКИ ДАДЕЛИ ЗАПОВЕТ НА ЙОНЧЕВ ДА ПОДСЛУШВА ПРЕЗИДЕНТА!!!!

Не! Даде заповед, тез които не са завършили четвърто отделение, като теб, да не пишат по форумите.

Значи бсп-дпс са подслушвали журналисти а преди 3 месеца обвиняваха Цветанов затова... Колосална бесепарско-депесарска наглост!!! Жалко за излъганите немислещи хора които им се вързаха на откровенните лъжи!

Мърлячи !

Орешарски си хареса бащата на разработката "Галерия" за шеф на ДАНС Зам.-председателят на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Владимир Писанчев съобщи в понеделник, че с него са водени разговори да бъде предложен за председател на агенцията. Той направи изявлението си след съвещанието при главния прокурор за противодействие на престъпността, в което участва заедно с вътрешния министър Цветлин Йовчев.

Какво толкова коментираме един факт който е публична тайна.И винаги е съществувал независимо че не е бил обсъждан в публичното пространствмо..Подслушването.Че как държавата може да разкрие една интерсуваща я тайна без това.А не е ли по важен в случая въпроса кой се страхува от подслушване.Аз не мисля че човек с чиста съвет който говори винаги истината има от какво да се страхува.Това съвсем не е важният въпрос който вълнува обществото

Лошото е, че който подслушва може да постига цели не чрез аргументиране, а чрез изнудване.

Е,нали както сам твърдиш си превърженик на Атака, с профашистки лидер ВОлен и имаш известен престой В САЩ .От Волен си приел ,че методите на гестапо са добри , а от Маккарти - това,че човек с чиста съвест няма какво да крие.....Вероятно си закъснял с 70 години с тази си идеология

ЕЙЙЙЙЙ ПРАВА БЯХ- КАТО ВИ КАЗАХ,ЧЕ ОТ 44 ГОДИНА НИ ПОДСЛУШВАТ- ВИЕ НЕ ТА НЕ.САМО ЦОКО НИ ПОДСЛУШВА. СЕГА ВИ КАЗВАМ - ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ ИМАМЕ 20 МИЛИАРДА- КЪДЕ СА- ОРЕХЧЕТО ИСКА ДА ТЕГЛИ 1,5 МИЛИАРДА -ХА СЕ ГА ДЕ.ДА СЕ ПОРАЗРОВЯТ ОЩЕ МАЛКО,ПЪК НЕДАЙ СЕ БОЖЕ ЩЕ СТАНЕМ МАЛКА ШВЕЙЦАРИЯ.

Началото на службата бележи създадения през 1925 г. Отдел Държавна Сигурност при Царската полиция - за да легализират подслушването на политическите врагове... (Уикипедия)

iq oosh

крадеца вика дръжте крадеца - ама повечето хора вече са по-информирани и могат да мислят самостоятелно, но не бсп си продължава по старому и клепе противника прехвърляики му своите тъмни дела

Цвтан Василев и дясната му ръка Пеевски срещу Европа ! Купувам си днес Вестник Уикенд собственост на гусин Пеевски и какво намирам Вътре - Тайният Кръг На президента (с малки букви)- разпространява се безплатно с в. Уикенд собственост на Ню Медия Груп ! Цитат: dw. de Строго секретно: медиите в България Според публикации в пресата Уикенд вече е част от "Нова българска медийна група" на Ирена Кръстева и е свързан с банкера Цветан Василев. Изданието отрича подобни връзки. Иво Инджов припомня първоначалната експанзия на "Нова българска медийна група". Групировката, собственост на майката на Пеевски Ирена Кръстева, е финансирана с кредити от Корпоративна търговска банка. Банката е с мажоритарен собственик Цветан Василев. Според Медиапул банката минава за близка до кръгове от ДПС, но Василев отхвърля тези твърдения.

време е цацата пак да си разкрие чувствата пред камерите и да поясни дали това е тъжно, не трябва да се бърка за да не го блъсне някой трактор...

Нищо, нищо, после Цветанов бил такъв и онакъв, вижте се каква сте измет измет КГБ/ДС-ка...

Пеевски взе каквото имаше да се Крие ! Колко са Нагли !

Много задръстени са това герберите, ей! какво нередно има в това да използваш по ЗАКОНЕН начин СРС-та, за да разбереш дали има "къртица" в тайните служби, снасяща класифицирана информация на външни лица? Това би го направила всяка уважаваща себе си служба от подобен род в света! При това такива лица, които я използват по нерегламентиран начин, неизвестно в чии интерес? Ама то това "гербер" е вече диагноза! И почти пълен смислов синоним на идиот!

Ох, благодаря ви, и аз това исках да кажа преди малко! Едно СРС е незаконно, само когато е използвано от герберасти срещу престъпници и напълно приемливо, когато Партията слухти за враг в собствените си редици!

Така де, лейко! Нали и аз това казвам! Пожарникарите с любимите им физкултурници направо си и го казаха, че си е направо кеф да си слухтят сред министрите! К'во да крият от вожда кристално чистите момченца с очилца и усмихващи се калинки? А виж това комунягите със световния заговор са друго нещо! Нали?

стила на лейката както винаги мачка мармоти :)))

Тцъ!!! Има някаква грешка!! Кръволокът Борисов подслушва, а не нашите! Оправете си статията, иначе изпращаме ескадроните!

много си прав! Едно е когато вождът слуша министрите си и политическите си опоненти и нарежда устно СРС-та чрез послушния физкултурник - комсомолец - тогава може! Даже трябва! А виж, когато "къртиците" в тайните служби се търсят по законен начин - тогава със сигурност не може! Каква е тая тайна служба без "къртица" като в американските филми! Това не е демокрация! Това си е чист комунизъм! Долу такива!

Подъл човек е този Борисов! Подслушва сам себе си, че да няма съмнение, че сам е наредил на Цветанов да го подслушва, а после е изпратил на Станишев записа.. Умен човек сте, благодаря ви, че ми обърнахте внимание на този тънък момент..

Станишев, Доган и Кобурга в арест - те са от 3-ната коалиция- те са подслушвали, довереното лице министър на МВР беше Р Петков- същия , който си пиеше пиенето с Галевите.

Купувам си днес Вестник Уикенд собственост на гусин Пеевски и какво намирам Вътре - Тайният Кръг На президента (с малки букви)- разпространява се безплатно с в. Уикенд собственост на Ню Медия Груп !

Недейте така, чеда мои. С прочутия си роман просто си направих та..к, а вие сте го взели насериозно и сте го реализирали, издигайки го в държавна доктрина! Е, не очаквах това от вас. Остава сега и по колегата Бредбъри да започнете да палите книжнината, то и без друго тук чуваме, че сте станали съвсем, ама още по-съвсем неграмотни....

Започна да се прояснява че СПЕЦЛУЖБИТЕ, които са на чучура на сересетата, са главните кукловоди в политиката - мафии с множество олигархически и политически агенти.

Гледахте ли филма "Баба дава на войника"? Дават го в кино "ГЕРБ" в НДК! Някои казват, че не било "Баба дава...", а "Балада за войника"! Е, отново журналистически изцепки, невежество и лъжи; важното е киносалонът да се пълни с публика! Вервайте в гербавите платени драскачи! И в ДИР - а, особено на Гаргамелиус, КГБ-то и Ай-Кю 146 + 00.

Хубав е моабета с "баба дава на войника" - шведски, сексуален филм. Пък после с е оказало че бил съветски, социален. Я да помислим защо някой ще представя един съветски филм за шведски. И вместо да каже че е социален да твърди че е сексуален. Да не би защото беше популярин следния лаф:"'Абе тоя филм хубав ли е или съветски?" И сегашните комундета дето толкова много възпяват Русия с всичките й величя не вземат да си купят по един Москвич, а все на БМВ-та и Мерцедеси налитат. Германски, фашистки. Или пък на японски джипове. Да не би защото руските да са боклучарници? И само автомобилите ли са боклучарници? Я да видим един читав руско-съветски лаптоп. няма. Я да видим един мобилен телефон. Няма. както се казваше в един друг виц от ерата на милиционеро-социализЪма: "Отвориш хладилника - какво ли няма там. Няма месо, няма сирене, няма зеленчуци, няма плодове, абе какво ли няма". Но нека с евърнем на основния въпрос. То и преди ЦЦ се било подслушвало. Ама се е криело. А сега най-големият майтап е че Цц го съдят по две дела. Едното за това че е разрешавал подслушване, по другото - че не е разрешавал. В Ес ще си умрат от майтап. Защото работата с еразмириса и вече за никого няма съмнение че БСП извършва политически репресии срещу политическите си противници. а това хичм нама да се хареса в Европа. Все пак това не е Москва.

Просълзих се от умиление на наивността и простотията ти, особено за германските-фашистки коли! Е, да те открехна, аз съм немски възпитаник с висше инженерно (Technishe Uni - Stuttgart) образование плюс промоция D-r ing. Може и да ме смяташ за фашист, но на простотията, демагогията и простащината съм най-върл враг! Как може въобще да защитаваш такива елементарни простаци като Борисов и Цветанов, улични гаменчета, докопали се до властта благодарение на такива долни лизачи като твоя милост и промитите мозъци на лумпенизираната тълпа, която реве под прозореца ми денонощно! Да, живея на коня под опашката и съм от оная част на интелигенцията, която не се е продала на подкупите на ГЕРБ за жълти стотинки! Имал съм "Мерцедес 170V" още 1938 год., когато баща ти се е возил на волска каруца, а ти си бил като оня герой на Алеко, наречен Ристу. (Пази боже сляпо да прогледне)!

Не е ли време тази ДАНС, мутант на Първо главно, да се разформирова и да се направи едно модерно кнтраразузнаване по западен модел? Въпросът е реторичен :) За целта първо ОСТАВКА, а след това ЛУСТРАЦИЯ и СЪГРАЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА НАНОВО. #разкарайте се бе!

Аз съм съгласен с Павел!

Имало смисъл от протестите: напраавиха ченгилите разногледи хого да сересействат по-напред. Напред, българи-юнаци!

Защо цвинокио не го разсекрети??? Ето, чуват управляващите и не крият нищо за разлика от цвинокио дето ни обясняваше как френски туристи били взети за роми и бити в една нива! Искам и това да се разсекрети!!! Да кажат какво са търсели тук френски спецназовци!!!

Ти червен капуте неразумен, откога Министъра на Вътрешните Работи има правомощия да разсекретява делата на ДАНС? Кои са управляващите разсекретили делата Галерия 1-2-3, я ми кажи, и кога се е случило? Наясно ли си, че разсекретяването на тези дела се е случило през далечната 2009-а?

Това може да се случи само в България!