Орешарски предложи и НС избра Пеевски за председател на ДАНС

За около 15 минути парламентът избра депутата от ДПС, бивш следовател и медиен магнат Делян Пеевски за председател ДАНС, след като изненадващо бе предложен от премиера Пламен Орешарски. ГЕРБ се закани да сезира всички европейски институции.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски предложи и НС избра Пеевски за председател на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избирането на Пеевски, начинът по който това стана е сравним само с "Да дойдат танковете" на Петър Младенов! Долу прогнилото и корумпирано правителство на БСП, ДПС и Атака. Долу куклата Орешарски!

Лъсна голата истина за политическата класа в България - кукли на конци, лъже, лъжи и пак лъжи, подмяна на вота, плетене на собствената кошница, агресия, безочие, парвенющина! ДОЛУ!

Сега да обясни Орешарски как е стигнал до това назначение - кой му го наложи, защото е явно, че някой друг дърпа конците, но кой???

Трябва незабавно да си ХОДИТЕ!!!!

Оставка за този премиер!!!!!!!!!!!!!!!!

долу мръсната и гнусна партия бсп!!!!!!

Ореш.. и Милен Велчев с Цв на корпоративна са най-голямата напаст за Б-я с огромната си алчност и ненаситност. Но народа съвсем скоро ще Ви покаже че няма да Ви търпи. М. Велчев дето зароби без свян Б-я за да напълни сметката си с отбор бандюги.

Защо се учудваме ?Та Орешарски бе прогонен като мръсно куче от Костов,когато се договаряше с ЧЕРЕПА и Софиянски за кмет на София.Орешарски си е прост и алчен ренегат,готов да продаде и България.За това е фаворит на изменниците,български -БСП,ДПС и АТАКА.

БСП,ДПС и АТАКА скоропрестижно се самоубиха ,колективно от злоба и тъпотия.Лека им пръс,след тях Българите ще усетят свободата си,но е добре ТОШОВИТЕ гербажии,милиционери,да не мислят че са победили демокрацията!

Ако България напусне ЕС ще има опасност от загуба на територията ни. Ако Орешарски подаде оставка ще има опасност от разтурване на валутния борд. В момента спекулантите имат за цел да съборят валутния борд и всичката дандания е за това.

Какво ви е направил Д. Пеевски? Да не би да познава отблизо майка ви или сестра ви!? Или пък знае колко много краде БЕЛИЯТ БЪЛГАРИН!? Май много боли в мерзавската душа от определянето на човек, който може да разнищи голямата смрад в страната България!

Орешерски Показахте какво можете сега си вървете в Мир! Няма време за губене

"БСП може да издържи още един мандат, но българският народ дали ще може" Сергей Станишев по време на интервю по БТВ. Там е проблема. Че още не са направили това, което могат. Ще изчакат да се внесат всички данъци и такси...после ще си "ходят с мир."

Погнусих се от думите на орешарски от трибуната на Парламента, че пеевски бил специалист - да оставим, че той е само 32 годишен, завършил право задочно в Благоевградския университет, най-верочтно купена диплома, без никакъв стаж по специалността и той видите ли бил "специалист"?????? Орешарски трябва да бъде свален от премиерслия пост, това е много вреден за България субект, проводник на олигархичните кръгове! Нека цяла БГ въстане срещу лъжата и демагогията!

I have a dream....е култовата фраза на един голям човек,борец за демокрация,равенство и просперитет на времето.И аз имам една мечта:най-после,в България да има една автентична,нормална,некомпрометирана,некорумпирана ДЯСНА ПАРТИЯ.Стояща твърдо в Център-Дясно.Готова да измете от сцената изродите на комунярско-ченгеджийската-мутро върхушка от изроди,впили се в Държавата от десетилетия насам.Хора,които да работят за демокрацията,просперитета на дребните собственици,предприемачи,като мен и много други.Да няма назначени милионери и милиардери,да няма назначени монополи,опорочени обществени поръчки,контрабанда,измами за милиарди.Да има честна,пазарна конкуренция,растеж,правова държава с върховенство на Закона.И така,тихо и кротко,по швейцарски,да си вървим напред и нагоре,като народ и общество.Да богатея аз и хиляди,около мен.ДА,АМА НЕ!Мечтите си остават за идиоти,като мен.Реалността,остава в ръцете на гадовете,с които ни залива медийното пространство ежедневно.Изводът за младите,умните,образованите,мислещите:мятане на чук,хвърляне на сърп и бягане на Запад!

След бизнеса на Борисов-Бориславова, Костов-кръга Олимп, Доган, Станишев - логично е и този да има...

Кое прави Пеевски различен от Борисов, Станишев, Костов, Цветанов? Това че има телевизия и вестници ли? Лично според мен е същото мекере като останалите. Или Цецо се уплаши, когато преди месец Пеевски му се закани в парламента - че ще го разследва до дупка?

Като няма разлика защо народа се надигна? Глупав народ, А?

Защото на някой не му се хареса и направи организацията, народа никога и никъде не е вдигал сам - винаги има някой, който седи отзад и подклажда бунта, още си спомням 97ма и хората които плащаха пред парламента, най-вероятно страхът на някой свали неизбрания Пеевски

Те ти булка Спасовден!

Вече знам, че БСП и ГЕРБ, по точно техните Върхушки са просмукани от Корупция и Мутризъм. Сега е голямото "Забърсване" на следите от Големия Грабеж на Страната. И Няма, кой ефективно да им се опълчи. Стигнахме "Дъното" на септичната яма. Не може да се копа още. А митингите ще са полето, на което ще вилнее най-вече политическия лумпен и изтрещялата от бедност част от народа. Няма, кой да каже на какво това е Края. Защото никой от нас не знае, къде е новото Начало. И това си е Трагедия.

Пеевски е добър избор. Знае им спатиите на всички мутри, бивши негови колеги, затова е големия вой.

Ми да тамън с тях ще си заформят едно ООД да си джиткат

Над 3000 поста и само 70-80 са в подкрепа на БСППеевскиДПС и то най-вече от тиквата BBPedal...!!!

Др. милиционер , още ли не сте се отказали да броите постове? Това няма да ви доведе до никъде, освен да отчитате дребните суми, които ви заплащат.

Бизнесът на Пеевски Извън медийния кръг групата Пеевски - Цветан Василев постепено овладя милиарди активи в страната. В центъра на оформилия се гигант е Корпоративна търговска банка, а апогегеят на придобиванията започна при тройната коалиция, но разцъфтя при ГЕРБ. Постепенно групата придоби мултиплексите, "Булгартабак", БТК, "Техномаркет" и т.н. Сега Цветан Василев преговаря да купи и най-големия пенсионен фонд в България - "Доверие". Ето и бизнесът на кръга Пеевски-Цветан Василев-Ирена Кръстева по сектори: Телекомуникации БТК - 1.4 млрд. лв. НУРТС България - 213 млн. лв. Цигари и напитки Булгартабак холдинг - 616 млн. лв. Юрий Гагарин, Пловдив - 81 млн. лв. Телиш - 70 млн. лв. Търговия К енд К електроникс (веригата "Техномаркет") - 290 млн. лв. през 2008 г. "Странд Бургас" (миноритарен дял) Банки, застраховане и други финанси КТБ - 5.6 млрд. лв. КТБ асет мениджмънт - 500 хил. лв. ЗАД "Виктория" - 86 млн. лв. Медии и разпространение "Нова българска мейдина група холдинг" (вестниците Телеграф, Монитор, Уикенд, Меридиан мач" и др.) - 40 млн. лв. "ТВ Седем" - 26 млн. лв. Национална агенция разпространение - 9.3 млн. лв. 3Бей.бг (link, link, link, link и др.) - 6.6 млн. лв. Автомобили Литекс моторс (миноритарен дял) - 65 млн. лв. КИА България - 32 млн. лв. Субару мотърс - 312 хил. лв. Инфраструктурно и пътно строителство "Интегрирани пътни системи" - 211 млн. лв. "Хидропонт-М" -4 6 млн. лв. "Евробилд проект" - 98.7 млн. лв. Производство и машиностроене "Гипс" - 79 млн. лв. "Рубин" - 215 млн. лв. (2010 г.) "Корабостроителница Русе" - 97 млн. лв. "Дунарит" - 77 млн. лв. "Терем - Георги Бенковски" - 28.4 млн. лв. Земеделска земя "Агро финанс" АДСИЦ - 73 млн. лв. Туризъм и хотели "Хелт енд уелнес" - АДСИЦ - 147 млн. лв. "Сана спейс хотел Хисаря" "Пирин голф пропъртиз"

Егати късмета - тикви, физкултурници, всякакви свинчоци...

Главния прокурор май е в дъното на "нещата" дето започнаха още преди изборите?! Изглежда имат добра координация - Доган(Пеевски), Цацаров и Станишев! Е има и подгласници като Олигарски и Болен.

Пеевски само за минути прекъсна пазговора си с Цацаров, докато за 15 минути го избраха, и пак седнаха с него да кроят пъклени планове в полза на ДС и БКП-то...

Извода е един!!! Всички на улицата и предсрочни избори!!! Тези нещастници няма да ни управляват и да се гъбаркат с нас! ВСИЧКИ ДА СЕ ИЗМЕТАТ!!!

комунистите с тоя ход бягат от власт! така и не усетиха капана ! чак след цирка разбраха че тука вече няма нищо за крадене! а пеевски си е една още по-тъпа добре обрязана свиня.на която и обещаха Коч байрям ,.а се оказа Коледа!!!!

Ха излязоха и го обявиха за "виновен "!къде ви е презуюцията за невинност? Аз му давам полагащите се 100 дни! Щом като проспаха Бургас, въпреки предупрежденията, значи не е на ред!

Цвьк

Олигархията смаза демокрацията. бсп отказа да преразгледа назначаването на неукия, но пък за сметка на това нагъл до безобразие тип.

Наистина много неща съм видял,ама свиня-разузнавач,не бях виждал!

Всеки ден, който правителството на Бадемов е на власт не подарък от народа, който Бадемов не заслужава!

Днес на демон-серации излезе целият личен състав на ГРОБ!!! Луфт немаше, бате! Българският народ видя ВСИЧКИ, ПОВТАРЯМ, БРОЯ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ГРОБУНГЕЛЕС В ИЗМЪЧЕНАТА НИ РОДИНА! Питам се, струва ли си заради някакви си 5-6000, загубили привилегиите си като калинки и ушинки на Цвъкунгелес, много от тях и отпадъци, продали се срещу 20-30 лева, откраднати от бюджета, да се рискува мирът, спокойствието и стабилността на останалите седем милиона граждани, потърпевши от 4-годишното заГРОБящо торнадо! Жесток страх ги тресе утрепките, че Делян няма да ги бръсне по тяхно желание! Че повечето от тях ще ходят в затвора, където им е мястото! Че най-накрая ще има възмездие за извършените престъпления и геноцида над българите през тези 4 години! Разберете, седеммилионна България не иска да гледа вашите крокодилски сълзи! Дано всички вие от митингите да си получите заслуженото възмездие за кражбите, подслушванията и терора!

Много искам да ти видя очичките. Кажи само къде и кога и носи "Работническо дело" в ръка, за да те позная. Говоря напълно сериозно. Това ще бъде коментар на всеки един твой пост отсега нататък, докато не те видя на живо и тогава каквото стане. Един от двама ни ще спре да пише.

Лъжеца, мноого лъжеш но не хваща декиш. Никакъв Герб, просто на народа му е дошло два боя от лъжите и номерата на управляващите. И няма спиране. Лично разглеждах исе движих сред гората. Няма организация! Но Вие нали си знаете принципите та автоматично ги прехвърляте ивърху другите. Но Вие сте виртуози и ненадминати в тази си дейност. Жалко за свестните, защото има и такива сред ВАС.

Трябва да действа много бързо, докато не са го махнали! И първо да почне с жената на един! А и да разкаже за течащата информация по случая "достойни прокурори".

Дали Пеевски е удачен избор. Но резултатите от работата му / ако има такива/ ще ми помогнат да си състявя мнение.

"Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът. В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая. Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС. А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и дори го предложиха за член на антикорупционната комисия в парламента.

Излиза от писаното, че е доста кадърен!

Българи, турското робство не беше ли свършило преди 150 години? Трябва да поканиме руснаците да дойдат отново да ни освободят пак! Защото явно ние сме народ от мазохисти!

Е, сега вече дали всички разбраха: -кой плати бюлетините -кой плати на бареков -кой плати на сидеров -кой плати на станишев -кой плати на цацаров -кой плати на лумпените през февруари А кой ще плаща накрая?! "Подлушването" ще ни се стори като невинна детска игра. Започва се. Със спирането на интернет в центъра на София. Очакват ни още изненади.

Къде сте вие, елита на нацията - учени, писатели, студенти, артисти, певци, неопетнени лица от прехода, излезте на улицата с народа. Имаме нужда от вас. Нали няма нищо по-ценно от личната свобода! Елате заедно да я защитим!

Нямаме време. Усвояваме европари по проекти.

Да спрем Свинезацията ! За да я има България!

Орешарски предложи и не НС, а БСП и ДПС си избраха своя човек - най-подходящия, най-експертния, най-мераклията, най-можещия , най, най, най - Пеевски. Егати късмета на България.

ИВО - ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА ЯСНАТА И ПРАВИЛНАТА ПОЗИЦИЯ... ТИ СИ ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО- ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ ИМА УМНИ БУДНИ И ЧЕСТНИ ХОРА ... ЗА ЖАЛОСТ - ОРЕДВАЩИ ... ИЛИ МОЖЕ БИ ГРЕША... ТРЯБВА ВСЕ ПОВЕЧЕ МИСЛЕЩИ И ЧЕСТНИ ХОРА- КАТО ТЕБ , ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ - ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ И УМНИ- А НЕ НЯКОЛКО ПОЛУИДИОТА ДА НИ ВРЯКАТ ПО ФОРУМИ В ИНТЕРНЕТ - ТИЯ КОЛКО СА ВЕЛИКИ-ИЛИ ОНИЯ ...

"Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът. В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая. Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС. А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и дори го предложиха за член на антикорупционната комисия в парламента.

Избирането на пеевски е цената която станишев трябва да заплати за да получи подкрепа във вътрешнопартийните борби в столетницата. сещайте се кой играе срещу него ...

Горките, какви проблеми имат само.

канал 3 - директно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези наши политици няма дори чувство за хумор, или може би тъкмо това е чувствата им за хумор!

ОЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕ, като го погледна този протурски мафиот как се е охранил от плюскане, и като си помисля че е назначен на такава висша длъжност в държавната сигурност... този просто ще ни довърши!!

Този се подвизаваше с ИЛИЯ ПАВЛОВ!!! ""Голям " избор на малки уроди-това е правителството на ДПС/чинно обслужвани от 100-ната проститутка/ СРАМ за целия парламент-боклуци!! ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ!!!!

"Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът. В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая. Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС. А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и дори го предложиха за член на антикорупционната комисия в парламента.

А една тиква,която никога не се е дипломирала направи над два милиарда като цял живот беше на държавна работа.Затова какво ще кажеш?Или гледаме само семките,тоест милионите,но пропускаме откраднатите милиарди защото харесваме грозни и дебели мутри да ни приказват сладко в ухото докато те "оправят".

Кандидатурата му обаче бе отхвърлена от мнозинството със скандал. Оттогава Пеевски, подражавайки на Ахмед Доган, рядко може да бъде видян в парламента. Но още докато гради кариерата си в държавната администрация, младежът се нагърбва с големи отговорности. Помага на майка си в управлението на медиите, които тя купи, след като бе уволнена от Спортния тотализатор. Тогава те поддържаха политиката на правителството на Сергей Станишев и остро критикуваха столичния кмет Бойко Борисов, като публикуваха дни наред снимки на боклуците из София. В нощта на изборната победа на ГЕРБ през юли 2009 г. бъдещият премиер не скри обидата си от отношението на вестниците на Ирена Кръстева към него. Още на следващия ден те обърнаха тона, а Делян Пеевски се настани в кабинета на майка си в ИПК "Родина", където са редакциите на "Монитор", "Телеграф" и "Политика", и пое еднолично всичко, включително и редакционната политика. Тя се оттегли от прякото управление, а изданията започнаха да хвалят премиера със същото усърдие, с което преди това го плюеха. В регистрите Делян Пеевски не фигурира като съдружник, но майка му Ирена Кръстева е съсобственик на една от най-големите печатници в България - ИПК "Родина" , едноличен собственик на вестниците "Телеграф","Монитор" ,Политика", "Засада", "Борба", "Меридиан мач" и телевизия ББТ. Ирена Кръстева закупи и дружеството - собственик на ТВ7, и започна да управлява и телевизията. През май 2009 г. в ТВ Седем настъпи промяна в едноличния собственик на капитала. Собственик на медията стана австрийски фонд, специално създаден с инвестиционна цел в областта на медиите.

Това практически си е криза. От тази криза има начин да се излезе, при това лесно и безболезнени и евтино за данъкоплатците - без нови избори. КАК? Необходими са единствено разум и воля в поне една част от БСП-депутатите. Те трябва да се откажат от БСП /от сегашната и политика/ и да подкрепят ГЕРБ. Същото могат да направят и депутати от Атака, ако не са луди като лидера си. Така ГЕРБ могат да съберат мнозинство и да сформират правителство. Тази "нова" формация в парламента ще отговаря приблизително и на народния избор. Такова правителство би трябвало да има доста широка подкрепа. ПАрламента ще се запази и няма да се губи време и пари за нови изб

ако искате да давате оценка, да дойде да живее в държавата, от чужбина не се брои, тук - на пангара....

Брои се! Гласували сме, но не за тези! Гласовете из Европа са основно за ГЕРБ. А в момента ДПС направо се подиграва с България, а БСП им слугува. Лелеее, как бих се върнал с калашник в ръка...нали заради тези се разбягахме по чужбина...

Откога Банкя е в чужбина?

Дамян

Откакто един простак забогатял като слуга на комунистическата мафия стана премиер на лошия човешки матриал,а сега плаща на тъпите гробари да протестират с шизофреничната идея да се върне на власт!

И КАКВО ЩЕ ПРАВИ ГЕРБ- ПАК ЩЕ СЕ ОПЛАКВА КАТО ДЕВИЦА ЗА Х.Й - 4 ГОДИНИ- ЩЕ КРАДЕ И ЛЪЖЕ ..- И ЩЕ ДОВЪРШИ ОКОНЧАТЕЛНО НАРОДА ... А МЕРСИ .. НОСИ СИ ГО В КЪЩИ ГЕРБ БАРАБАР С КАЛИНКИТЕ И ТИКВИТЕ ..-И СИЧКИТЕ ТАМ НИСКОЧЕЛИ ИЗРУДИ...

Свинята Пеевски е с високо чело нали?!

Цвьк

Ооооо батка, как си? Глеам, не спираш с глупостите. Какво нещо е да си сляп за очевидното. Но това си е твоя запазена черта- хем плитък, хем упорит....бе, направо Sersemin.

изрУди?... Как пък не написа поне един пост правилно, че и да е смислено.....Май само с мечтата ще си остана, мдааа...

Някой май е хванал на доста народ в парламента ... орехчетата и здраво ги стиска и извива!?! Станишев почти се самозакла с тези изцепки!