Гранична полиция: Не се знае Сертов в Гърция ли е

Няма достатъчно данни, че бившият председател на ДАНС Петко Сертов е в Гърция, обяви директорът на Гранична полиция Захарин Пенов.

Обратно в новината

Коментари - Гранична полиция: Не се знае Сертов в Гърция ли е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въобще не е ясно П.Сертов, напуснал ли е България или не! Е, все пак невзимаме заплати като в "Южен поток4!

Али пък като на личния лекар, който без да прави нищо взема по 5-6000 лева!!!! ОК?! И хората в банките и т.н.

защо се харчат пари на данъкоплатците за издирването на един служител в частна фирма, за който няма сведения че е престъпник, нито че е бил обект на престъпление? Хеликоптер, всевъзможни технически средства, пилеене на време и ресурс... Ако просто е отишъл при любовницата си, кой ще връща похарчените пари?

Ей човече, този човек е ключова фигура, не е обикновен, не го ли разбрахте това! Абе наистина толкова ли сте прости или злобни или и двете?!

Ченгетата нищо не казват дали са намерили колата. Вероятно не са я намерили.... Невъзможно е ПС да е в Гърция. Досега щаха да го намерят ако е там. Единствено не са изказали само хипотеза свързана с Македония. В тази измислена "държавица" с албанската си популация са възможни всякакви криминални сценарии.

Има ли нещо ,което да знае гранична полиция ? За какво е тая полиция,като не знае кой влиза и кой излиза през границите на тая територия. За какво са там,каква работа вършат, защо взимат пари,защо са държавни служители,да се махат,тези негодници.За какво изобщо се назовават полиция.Те са господин никой .Те нищо не знаят и не могат да кажат. Прост, ама много прост е тоя народ,за това и дереджето му е такова и още по лошо ще става.

По времето на социализма гранична служба бяха към ДС. Затова не се учудвайте от нищо....

Умнико, границите в ЕС се преминават само с лична карта и никъде не те регистрират!

Охранителна полиция: Не се знае доколко е известно, че Гранична полиция е в неведение сигурно ли е, че Петко Сертов е в Гърция.

а ние за Шенген се гласим Брррр страшни служби си имаме

Слушах в предаването на Диков а сега чета материал за които нямам коментар. Има свобода , но някак си несериозно е да ни убеждават, че на границата при проверка няма сканиране на паспорт , защото следва въпроса как може да се отреагира при влизане или излизане на лица от ЕС или България които са търсени от някаква институция. Просто несериозно е . Нямаме идея защо се търси човекът, даи боже да е добре , но когато няма връзка семеиството е обезпокоително.Алексеи петров правилно призова по малко говорене от всеки а да се работи по случея. Още един въпрос , защо кола напускаща страната няма документи които остават в митницата и така да се следи кои влиза и кои излиза .

Този е бил шеф на българското ФБР. Имал е поне десетина международни паспорта!

Току що жената на Сертов каза на Диков, че международният му паспорт си е в дома му.

начи на границата снимали колата ама не и шофьора..?? тия или са пълни аматьори или ни зимзт за много глупави

камерите засекли колата, че преминава, но не се знае кой е бил вътре. Нали се изискват и проверяват личните карти на излизане от страната. Как ще минеш без да сверят кой, кой е?

ми... настигаме ги хамериканците, и там на излизане с кола никой не те проверява, само на влизане

баш така. Проверяват на излизане. Може да извеждаш незаконно някой или дете например. А пък за влизане в Гърция да не говорим. Със сигурност проверяват. Не може нашите да нямат връзка с гръцката полиция, щом и Интерпол е сизиран.

Глупаци, не разбрахте ли, че ни баламосват и си съчиняват версии и се оплитат в лъжите си! Само се моля човекът да е жив! Дано!

Сутрин едно, на обяд друго, а вечер трето. Затова ГО обича народът.

Никой не изчезва просто така, особено човек, който е бил на върха на разузнаването с години. Със сигурност щеше намери по-интелигентен начин да го направи. Според мен, вече гние някъде в полите на Витоша. По-интересният въпрос е защо.

Имал е информация за убийството на Фатик. Свидетел по делото за убийството на Фатик беше разстрелян само ден преди да изчезне Сертов. Специалността на Сертов в службите е наркотрафик и той е знаел кой стои зад отстраняването на Фатик. От кръга на лица, които вече седмица се упражняват в дезинформация за случая Сертов може да си направите изводите кой точно е отговорен за: 1) убийството на Фатик и отстраняването на преките извършители и свидетелите; и 2) изчезването на Сертов.

Продължаваме с свободните съчинения на тема П. Сертов. Истината е, че плицията е бездейна и няма никави професионални успехи.

Сутринта министъра на вътрешните работи Веселин Вучков категорично заяви , че бившия шеф на ДАНС Сертов е минал границата на България в посока Гърция след обяд директора на гранична полиция Захари Панов заяви , че "Не се знае дали Сертов е в Гърция"...............Е , нЕма такава държава .

Кой от двамата не си е на мястото? Това е въпросът,и отговора е - и двамата!!!

Всички властимащи пропуснаха милиардите на КТБ и сега ми хвърлят прах в очите с Петко Сертов в това число и дира.

Тоя бетер партизанин стана.

Аз!

КОЙ ИЗТОЧИ КТБ .МАНИТЕ ГО ТОЯ СЕРТОВ.

БЛАГОЙ!!!