Зам.-директор на ДАНС напуска заради писмото на ”достойните прокурори”

Зам.-директорът на ДАНС Димитър Йорданов е поел морална отговорност за изтичането на документи от т.нар. "достойни прокурори" по случая с бюлетините в Костинброд и е подал оставка.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-директор на ДАНС напуска заради писмото на ”достойните прокурори” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм един от "достойните прокурори". Всъщност съм завършил втори клас. После отидох в Стрелча, в милиционерското училище, ама ме изхнвърлиха поради вродено малоумие. МВР на ГЕРБ ме оцени и ме направи полковник. В групата само аз мога да се подписвам на документите за заплати. В среднощна доба ни заклеха пред разпятието, че забравяме произхода си на свинари и че дясното става наше знаме. Деструкцията на държавата - също. Най-ученият от нас ще пише с сайтовете мръсотии за комунистите и псувни от спомените на Гьобелс. Лошото е, че ни навряха на кучето в гъза и сега ще ни гонят с прокурори. Вече напускат МВР най-десните и злобните от нас. Дупе да ни е яко! Който не е сърбал попарата на комунистите, сега ще я усети не по спомените на дядовците си - филерите на Гешев...

Марин Райков е срам и позор за България. Най-противния, лицемерен и малоумен премиер след Борисов. Направо е потрес тоя измекяр с мазна усмивка. Прави се на Мона Лиза. Отвратително същество. Лишен от елементарно приличие, арогантен и зъл.

Райков имаше една важна задача: Да оргнизира честни избори. Той допусна отпечатване на бюлетине над предвидените от закона, допусна изработване на повече от необходимите печати на секционни комисий, допусна купуване на гласове. Сега е време да отговаря за всичко това, а не да се прави на смахнат.

плана Орешарски да спася поне един Българин от турска фирма

и Райков заряза ГЕРБ. Би у лево. Типично за опитен дипломат като него. все пак трябва да лапне още 2-3 мандата... с тея тлъсти дългосрочни командировки по 3-4 г ехеее иначе евала на че най накрая един прокурор и един зам шеф на ДАНС простъпиха достойно и поеха отговорност. жалко че са само 2 случаите в БГ в който някой чрез оставката си заяви- да аз съм виновен и напускам. аз бих им простил на тея пичове...

полето ражда тикви! селянина като му дадат висока държавна служба се обърква в решителен и труден момент. пример:зелко зелков, фернандел стоянов(че смени и религия и т.н.) пиликан виденов, пърделник цацаров , бб- картофа и хилядите знаини и незнаини. и във буена да го пратиш пак на лук ще мирише цацаров ! подаи си оставката, че ще се усмърди цялата прокуратура!

Не разбрах този зам-директор на ДАНС ли е "достойните прокурори" или прикрива някой друг, като Цв Цв например? Какво означава това "поел моралната отговорност"? Че той е поръчителя, а друг - изпълнителя? Дано прокурорите и следствието разгадаят случая!

Стига с този ден за размисъл. Четири години ви правят на луди, те не ви ли стигнаха да мислите, та последният ден бил най-решаващ? Глупости!

Я колко интересно.Като получи анонимка Станишев се задейства цялата прокуратура,а като получи анонимка прокуратурата веднага разследва откъде е изтекла информацията и хоп оставка.Някой да е чул да са търсили подателя на въпросната анонимка със сересетата.

Ама този кенеф трябва да се почисти и да се дезинфекцира.

Ама този кенеф трябва да се почисти и да се дезинфекцира.

Каква оставка! Ако някой се провини по този начин на работното си място не му "приемат оставката", а го уволняват дисциплинарно. Този Райков искаше да се събират на една маса главният прокурор с тези от ДАНС, за да си уеднаквявали мнението, позицията за тези "достойни прокурори".Не очаквах, че главният прокурор ще влезе в тази игра, но май така стана.

деер

Каква оставка?? Трябва затвор !!!.. Хора, осъзнайте се ! 240 кукли на конци Ви се подиграват!!

Понеже уважава институцията на Негово величество избирателя, за това го облъчи точно в деня на избора.

Райков, като носна кърпичка те използваха ГЕРБ за изборите и тепърва ще береш ядове!

Избори не може да се касират защото някой е агитирал в деня на размисъл тъй като това може да създаде прецедент те никога да не се проведат. Не е много трудно за едни пари някоя ТВ да пусне агитционно клипче когато и да е и хоп-касация. Нарушен е закона, нарушителят е известен, получава сурово наказание, така че всеки да види какво го чака ако и той направи така и всичко ще е наред.......така биха направили американците

Да ама ако не се вземат мерки, това означава, че всеки вече може да си нарушава всички закони и конституцията. Ако една ТВ пусне клипче си има прогармни директори, ЦИК, мик, бик и прочие, които веднага след няколко минути да я спрат от излъчване! Това трябва да се направи, а не да се приеме в този смисъл, в който го ползвате. В такъв случай аз мога или не мога да нарушавам законите, щото ако за кучета и котки можем значи и за прасетата може, или не?! :))))

Тия, които умишлено нарушиха законите пред очите на цяла България, са същите, които ни уверяват че честно ще работят за да направят родината ни една истинска демократична и правова държава.

Бик няма, .....бик..... !!! Да ни го "набичи" - че да се осъзнаем.

Защо Зам. директор на ДАНС, а не ДИРЕКТОР??? Пак големия се крие зад малкия шеф както винаги у нас!

Митьо селския, наблюдателя на ТИМ в ДАНС си замина.Изпързаляха го Казаков и Писанчев и си мислят че са направили нещо , което ще ги запази???!

Това правителство имаше една основна задача-да организира и проведе избори.Най-голямата политическа партия иска касиране на тези избори,а и не само тя-но щом казвате,че е интелигентен и успешен...

Ей, жалко за това служебно правителство, за Райко Зайко :), за финансовия министър - умни хора, дипломатични, неиндоктринирани, патриоти. Ама, не се знае, може скоро пак да опрем до тях.

Този човек май трябва да носи наказателна отговорност заради използване на документ с невярно съдържание като е дал на медиите документ,който е без почерка на получателя и липсват определени доказателства. Или иначе казано не може в ДАНС да работи лице,което използва служебна информация за политически цели.

Аз никъде не прочетох, че този човек е съставил този документ.

Вече като чуя за Цацаров и прокуратурата и ме напушва само смях. До сега не сме имали друг Главен прокурор, който да прави такива клоунади и така безрезервно да служи на БСП/ДПС/ДС. Във всички компромати и сигнали срещу БСП Цацаров се интересуваше единствено от съдържанието на сигналите, без да се интересува откъде и как е "изтекла" и е получена информацията, докато сега най-важното са не игрите на БСП, ТВ7 и прокуратурата, а това, кой си е позволил да подаде информация за тях. Цир, цир, цирк. За съжаление, народа плаща скъпо и прескъпо за тези бездарни изпълнения.

РАЙКОВ Е ЗЕТ НА МУРАВЕЙ РАДЕВ финансов министър по времето на КОСТОВ .ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ГОВОРИТЕЛ НА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТОВО.

И какво от това? Дай боже повече такива хора! Но няма да ни се случи толкова интелигентен премиер.Просто кукловодите няма да го позволят.

За интелект, за обноски - няма дума. Все пак дипломат. Но за един министър председател историята ще съди доколко е защитил интересите на България, а не на ЕС.

77 Ей, бастун, престанете с с коментарите кой на кого е бил....Всички сме на някого! Гледайте какво се случва в момента и престанете с тъпите кометари!

И какво от това ?Той е потомък на Райко Николов-КГБ/агент Виноградов /.Самоназначи се посланик в Италия.

поредното замитане на следите от прокуратурата но тя сега обслужва интересите на бсп и дпс т.е. прикрива истинските фалшификатори и манипулатори цацаров бъди мъж изложи се подай си оставката и хората ще ти я приемат

Сакън бе човек тъкмо Пловдивския съд се отърва от него дръжте си го в София

Цацаров бъди мъж и не пипай идолите и вождовете на герберчетата, защото много плачат. :)

"Не приех неговите доклади дотолкова, доколкото не бяха изцяло в съответствие със становището на прокуратурата." и са накарали човека да си подаде оставката за да се прикрият деянията на цацаров ""Прокуратурата прие тази формула." е това ако не е договаряне как не ви е срам

"Зам.-шефът на ДАНС Димитър Йорданов също се е срещнал с Райков и приел да поеме "цялата морална отговорност" по случая. " Това е, защото няма ефективен виновен, или за да се замете случая?!?!

"Казаков сподели с мен, че ДАНС не са в състояние да отхвърлят възможността тези документи да са изтекли от агенцията", обясни министър-председателят. " Всичко е ясно - информацията е изтекла от ДАНС. По-точно от мекеретата на Цветанов! Затова - чистка до дупка в ДАНС. Дане остане нито едно флорално-цветно-герберастко дансаджийче

и ще ги замениш с червени гнилочи и всичко ще е ОК

Министър Марин Райков предложил на премиера Марин Райков да назначи Марин Райков за посланик Агентът на РУМНО Марин Райко дипломатично отказал, споменавайки родителката на гербераста Марин Райков.

ВСЕ ТАЯ. ГЕРБЕРИТЕ СА ПЪЛНИ МАСТИИ.

Честито на Цацаров, т.е. на ДС, тъй като за пореден път погази Закона, и показа, че като Главен прокурор работи изключително избирателно, разбирай само по анонимки от станишев, Бареков, манолова и местан/, а за всички други сигнали да прокуратурата/ анонимни или не, или не се работи, или се прехвърля вина от болната глава на здравата. Питам: как Цацаров е доказал, че въпросните документи на са изнесени от Прокуратурата???

На чаша бира с някои другари,разбира се!

Стига сте говорили тъпотии, бе! Няма анонимка! Мая Манолова е подала сигнала. Има хванати бюлетини над 350 000, това е факт. Другите сигнали на аномимници, явно противоречат на фактите - 350 000 бюлетини. Използват име на човек, който твърди че няма нищо общо. И прокуратурата твърди, че са изнесени от ДАНС, защото другите са при Цацаров и няма как да са изнесени от него. Другият вариант е да са проникнали незаконнно, да са направили копия и да са върнали документите. Та кое е по-вероятно? И на тази база в кое да е сигурна прокуратурата?

Служебният премиер Марин Райков за пореден път доказа, че е слугинска креатура на Боко Тиквата, респективтно на Цецо Крадецо. На пресконференция, вместо да обезглави ДАНС , заради това, че спретнаха тъпия анонимен комромат на достойните прокурори, насочен срещу главния прокурор Сотир Цацаров, Райков се сгъна като шушумига.Така стана ясно, че следващото правителство Е НАЛОЖИТЕЛНО МОМЕНТАЛНО ДА ШУТИРА ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ КАДРИ НА ДАНС И МВР, ЗА ДА ИЗЧИСТИ ТУМОРИТЕ НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ! Винаги съм смятал че въпросният РАЙКОВ е един жалък и долен РЕНЕГАТ,срам за България и родата си!

Всеки Българин трябва да влезе гугъл и да гледа това!!! Hacking democracy е документален филм на Ръсел Майкълс Направете си изводите сами,ще разберете много истини!!!

Ощипаната мома знае ли какво работи.

Чиска в ДАНС, МВР, НСО и МНО. Аман от верни ибрикчии. А Деси в ДАНС, какъв специалист е? Може пък да корифей по обществен ред и национална сигурност. На кой университет е кадър. Има ли такъв и от кога? Тапията, как е изкарана или купена ? Сритахе ме не питай. Да ама след като и плащат от моите данъци ще има публичност и прозрачност. Много се бяха разпасали и самоповярвали.

Според мен трябва да се действа много по-кардинално! Тази агенция от 5 години не върши нищо, люпилня е на скандали и побои, на изтичане на класифицирана информация, не поддържа агентурен апарат, аналитичните и оценки за икономиката, и националната сигурност са с качество 0-0. Крайно време е ДАНС да бъде закрита, а функциите и да преминат към НРС, НСлС и ВКР. На тези търтеи повече нито лев заплата!

Търтеи,но има кого да обслужват,така че,не те са виновни,а тия дето сме избрали да ни управлява

Една "ЧИСКА',ли живееш,тъпанарино или за страната си,а?!

Да викнат Радко Отверката ...той е професионалист и ще "ремонтира" проблема ....ха ха ха ха ха !;)))

Ей МАЗЕН И ХЛЪЗГАВ ! От теб няма ли най-накрая да чуем една твърда мъжка дума бе?! няма ли да постъпиш с достойнство поне веднъж?! Каква е тази МОРАЛНА ОТГОВОРНОСТ, защо не ги накажеш всичките наред??!! И как така нямало да разследвате далаверата с фалшивите бюлетини и купуването на гласове ??? Как няма да проверите избирателните комисии, бе !! Охлюв с охлювът ти!! Срам за България си ти !!!

Той поел цялата морална отговорност! Браво професионалисти... , направо са за закриване! А какви ли са заплатите там!?

Средна работна заплата 4000лв + много екстри, в това число и безотчетни пари(понякога хилядарки)!!!

Нормално е , при такова бързане да угодят на Другарката Мая да са допуснали грешки. Като гледам май същото ще стане и с незаконното подслушване на Бойко .Явно някой другари не разбират , че времето на партизанските отряди и Народния съд безвъзвратно е отминало.

ДАЛИ???

Щом от Агенцията , която се грижи за националната сигурност ...може да изтича информация ....що за държава сме изобщо ??? Закривааааййййй ! ;)))

За това е създадена

МС няма правомощия да проверява работата на избирателните комисии и да се произнася по тази тема. А, кой ще принуди ЦИК да проверява твърденията в жалбите? Защо всяко европейско и демократично правителство принуждава гражданите да висят по протести пред всяка една отделна институция, за да я накарат да свърши някаква работа?

АЙДЕ СЕГА ПРИ ПРОКУРОРА,СЛЕД ТОВА ПРИ СЪДИЯТА И СЛЕД ТОВА ПРИ БАЙ СТАВРИ В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ.ТОЙ Е СТРОГ СПРАВЕДЛИВ И МОРАЛНО ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ НЯКОЙ ФОКУСИ С ВАЗЕЛИН

Този гусин Юрданов не беше ли онова аверче на Цвъки дето са били заедно още като младежи в една служба в МВР и са си семейно мафиотски причтели.

Йорданов никога не е бил деловодител като Цветанов.

Спешно трябва да се разшири ЦСЗ! Скоро ще се окаже че е пренаселен.

ВЪЗМУТЕН СЪМ!Ние очакваме от ДАНС да въведат ред в държавата а те не могат /или не искат / да посочат престъпника между тях.

По-скоро е до тях!

Ама друго си е когато министър председателят може да говори. И да не си доволен от действията му някак не се чувстваш обиден. Явно дипломати ни трябват за министър председатели в момента, а не каратисти и финансисти. Я да вземат вместо Орешарски Райков да го накарат да състави кабинет. Спокойствие ни е нужно, а не скандали.

Разбирам че ти си доволен от Райков че не посочи престъпника от ДАНС. Затова сме на това дередже.

Нещо пак не става много ясно откъде е дошъл самият донос. Не откъде са изтекли материалите, а кой го е пуснал. Естествено, всички подозираме дългата ръка и неграмотния начин на изказване на Цвъко зад всичко това. Но защо още не е доказано?

Може би Прокуратурата трябва да дойде?

А на МАЛКИЯ МАДЖО кога ще му дойде реда? При него за доблест не може да се говори!!!

Но ако бях Ваш началник, не бих приела оставката, защото хората като Вас останаха малко.

От такива "българки" ме е срам. Ега ти мисирката. ТУК ИМА КУП ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ТОВА ЛИ Е ДОСТОЙНСТВОТО?

Нещата са толкова прости, но пак ги "заметоха". Разбира се, че щабът на Цвъки е изфабрикувал пасквила, а документите са му предоставени от Йорданов. Съвсем скоро, ГЕРБ ще си му "платят" с някой "подходящ" пост. Следете за второ действие от водевила!