Шефът на ДАНС подаде оставка, наследява го свързан с делото ”Галерия”

Председателят на Държавната агенция "Национална сигурност" Константин Казаков е подал молба за предсрочно прекратяване на пълномощията му. За временно изпълняващ длъжността е определен Владимир Писанчев, свързан със скандалната разработка "Галерия".

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАНС подаде оставка, наследява го свързан с делото ”Галерия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И НЕГОВИТЕ СЪПОДВИЖНИЦИ за ужас на държавата това е БПС+ДПС+АТАКА

да се маха и оня мишок Ангел Антонов Шеф на Националната Полиция-

а кога ще бъде върнат в данс алексей петров?? хайде че и пешо сумиста чака

е а честито!нали досега имаше полицеищина?а сега какво-данс никои няма да го пипа,ще ни арестуват и т.н. и чакаме алексеи петров да се върне това е!българи какво направихте?

Цирк и пародия! Пародията е пълна. Съвсем в унисон с демокрацията, която обещаха да върнат. Е доволни ли сте сега. Цари пълна справедливост, нали? И очаквайте още...

КВО СТАНА БРЕ, СТЕРИЛНИТЕ СОЦИАЛИСТИ СИ НАЗНАЧИХА ПОДСЛУШВАЧ В ДАНС......НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ГОСПОДА КОМУНИСТИ??????????

Да го духа ГЕРБ !

С метеж и без метеж дошли на власт, рано или късно НАРОДЪТ ще ви омете.Много сте нагли и зли. Все пак българите са християни, не обичат тази азиатска подлостр вам присъща!

Престъпници

От кога родните ТВ водещи станаха комунисти?

НАЧАЛНИКА Е КОМУНИСТ........

Всички интриги в ДАНС минават през тройката Йовчев Великов Писанчев. Леко встрани, но не толкова далече от тройката е и пожарникарят Китов, шеф на дирекцията за подслушване и проследяване в ДАНС. След като Йовчев стане министър, следете развитието на другите трима. Ето Писанчев изплува на повърхността. Сега е ред и на Великов, а Китов е на изчакване.

спокойно, не се натискайте, вода има за всички, корабът потъва и плъхчетата се спасяват...

все ми е тая , преоблекъл се илия пак в тия; гербери, бесепари, все бивши милиоцинери> далеч от пражката пролет и европа.нищо ново в българия от 1945 насам

Да ви е честита "народната" комуно-азиатска власт, но помнете че покрай сухото гори и суровото. И пак ще го отнесе електората - "левия".

Герберасти, Корабът на ГЕРБ потъва! Поздравявам ви с парчето от "Титаник" на Селин Дион - My Heart will go on !!!

Който се смее последен,се смее най накрая!!! Затова ще гледаш сеира на червените капути съвсем скоро,ще се осеят дърветата из улиците с обесени червени капути!!!!!!

oстави го, не виждаш ли колко жалък живот живее? единствената му радост е неуспеха на герб, нека се радва клетника като нема друго

Изводът е, че назначението на Константин Казаков като шеф на ДАНС е била изцяло политически изгодна уговорка между Боко Пидала, Цецко Подъдимият и Румен Пашата. Абе както се казва: "50% държавен служител - 50% мафия"

Е, СЕГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ 100% МАФИЯ НА ЧЕРВЕНО-ДЕПЕСАРСКИТЕ МАФИОТИ!

Остави го,той не е читател,а писател.Друго си е да разберат тъпотията му,като се изказва неподготвен.

Значе край с подслушванията и този и министъра на МВР са от една група"Галерия".Тя не беше ли за подслушване.Остава да дойде Алексей Петров и професионалното ръководство на МВР е в пълен състав. Честито на целия български народ ще го управляват учени хора не "полуграмотните"от ГЕРБ.

Алексей Петров Трактора реди кабинета на Олигарски!!! Октопода в действие!!!

Споко, колеги! Просто се проправя пътя на Алексей Петров към поста. Много страда човека под борисово иго - сега ще си му дадат наградата за вярна служба към БСП.

този на снимката има хищен вид на разбоиник. сигурно е от червените мутро барети. а данс е възродената държавна(партиина) сигурност. танциорите са бивши дс агенти. интересно защо не назначат трактора за бос на бившите дс агенти и настоящи танциори?

този на снимката има хищен вид на разбоиник. сигурно е от червените мутро барети. а данс е възродената държавна(партиина) сигурност. танциорите са бивши дс агенти.

Абе защо никой не чете преди да коментира. Назначен за временно изпълнямащ е този който до момента е бил заместник на шефа на ДАНС. Което си е съвсем нормална процедура. Значи Герберасите са го сложили там, а не Орешарски. Ей, много прост народ. Като назначи постоянно изпълняващ длъжността, тогава плюйте по Орешарски.

А БЕ ТИ ТЪП ЛИ СИ ИЛИ НА ТЪП СЕ ПРАВИШ? ВИЖ КОГА Е НАЗНАЧЕН ....ЕБАТИ ТЪПОТО СОЦ ПАРЧЕ СИ

Какво очаквахте от червените боклуци? Защо сте толкова прости, че им повярвахте на лъжите и гласувахте за тях, а? Или не излязохте да гласувате та турците да вдигнат процента си? Всеки е по-добър вариант от комунистите! Сега им сърбайте червено-турската попара... Лошото е че и ние ще страдаме заради тъпотията на някои българи!

Ей,мръсотията и калинковщината нямат край!От 7мнл.население,не могат да се намерят хора,достойни да заемат даден пост!Толкова читав народ е напуснал Родината в годините?Или тихо е измрял?Или така е удобно-на власт да са предвидими идиоти?Ама и орисия робска,скотска,ненормална и неморална,българска!

А не е ли по-добре цялото МВР и ДАНС да се премести в кабинката на входа на кооперацията на Станишев та да са му под ръка денонощно ... я за хляб , за мляко , че защо ли не и за студена биричка да отскочат . Ето така става когато няма истински закони и истинска конституция всеки новоизлюпен премиер започва да разхожда министерства и агенции и дори и да създава съвършено нови , все едно са му комшиите в блока и ги моли верно да му купят хляб .

Първо Цветлин, днес Писанчев..... Май много рано новата коалиция зацикли, гафове, назначения на бити карти. Един месец и ще се насерат.

колко е свързан и как е свързан. Осъден ли е? Подследствен ли е? Напусналият ДАНС политически свързан ли е с ГЕРБ. А гл. комисар Георгиев деполитизиран ли е или напуска поста след като партията му не е на власт. ДАЛИ В МВР НЕ СЕ Е ВЪРНАЛ ЧЛ. ПЪРВИ при управлението Борисов/Цветанов.

завършил Московския минен институт. Започва работа в Националната служба Сигурност през 1993 г. на длъжност разузнавач DA KOMENTIRAM LI? :)))) noo ste typi verno

Какъв е произходът му? Баща, майка, дядо, баба, тъст, тъща?

Ами приемете, че може някой да постигне нещо в професията си и без майка, баща (родителите му отдавна са починали), тъст, тъща и т.н., а само и единствено със собствените си качества, труд и упоритост!

Някак незабелязано премина в НЕТА следната скандална докладна до ахмет доган от емин: store.picbg. net/pubpic/52/EE/a01c0a40fa3452ee.jpg

И срещу мен беше направен "атентат" като на Казаков само че аз си платих 1/2 от разходите по оправянето на колата....Стига вече глупости а се замислете какво казва - ДАНС изпълнява заповедите на Мин.председателя?????а аз си мислех че трябва да работят независимо за сигурността на народа и България и те ако е необходимо да му дават информация/не като тази дето Доган щял да го убива някога и някъде/ а за неща застрасяващи сигурността на държавата и народа.

...ЗА УВОЛНЯВАНЕ. ГОШЕНЦЕТО ВЕЛИКОВ ВЛАДКО ПИСАНЧЕВ МЛАДЕНЧО ГЕОРГИЕВ. ДА ОТИВАТ ДА ПОМАГАТ НА ЙОВЧЕВ ,ЧЕ НЕМА ДА СЕ ОПРАВИ САМ В МВР- ТО.

На 11април 2013 година бе направен опит за атентат срущу Казаков !!!!!!!!!!!!!!! Малко преди 7 часа на тази сутрин кола на родното ФБР вози по бул. "България" Константин Казаков. Внезапно, приближавайки Моста на влюбените, колата е засечена от бял джип "Ланд Ровър". Мощната машина блъска с всичка сила колата на шефа на ДАНС, предизвиквайки катастрофа. Пътуващите в джипа се прехвърлят от следващата ги отзад кола и изчезват в неизвестна посока. На място веднага пристигат няколко служители на ДАНС, които набързо отвеждат ударената кола на Казаков. КОЙ И ЗАЩО СЕ ОПИТА ДА УБИЕ КАЗАКОВ !!!!!!!!!!!!!

Цацаров знае ли? Защо не го сезирате?

Чака др. Първанов или пък Свинаря да му кажат чрез следователя Пеевски, пардон народния избранник Дилян Пеевски !!! Този Пеевски и майка му Ирен Кръстева какво общо имат с ДПС ?? Може би банката от която се гъшат - Корпоративна търговска в която са всички депозити на БЕХ !!

След като мястото за шеф на ДАНС е свободно - аз съм кандитат. Автобиография. 1. Завършил съм в москва, специалност доносник 2. Лиж.а задници и изпълнявам поръчки 3. Обичам кумонисти, турци и фашисти. 4. При нужда обирам пешкира и подавам оставка с/у съответния бакшиш. 5. Мога да доноснича и предам всеки, дори баща си. пишете ми на linkm

И всички от ДАНС да напуснат, все тая. Що за физиономия е тоя казак, много ми се вижда омачкан?

През какви нива е минал, колкото Йовчев е минал. Последният го играеше секретарка на Драшков, а Казаков на всяка дупка бе тапа, а после пое секретарските ангажименти на Йовчев тъй като аскера Великов бе разкрасен от актуалната си съпруга.

Къде видяхте 3000 лв заплата в ДАНС? Да не сте чели ведомостите? 3000 лв може, ама ако е нависока длъжност. Тези с ниска длъжност не взимат по 3000 лв. Пишете глупости и си мислите, че някой ви вярва. Вижте в съдебната система какви заплати и бонуси взимат и после елате пак да гледате в канчето на ближния.

Подкрепям оценката:-"Послушно момче. Ще яде хляб". Простичко е казано, но е вярно. Йовчев ще го подкрепи за да го оставят председател, за да го користи и ползва за бушон в новото му амплоа -МВР, уж да си координират успешно действията. А ако е поумнял Казаков ще натоварят някой млад наивник да вади кестена- ГДБОП от огъня. До сега беше лесно, корабът ДАНС ще се клати и пълни, а кой ли будала би го управлявал. Няма да са интелектуалците Йовчев и Драшков. Жалки хора.............

Хахахаха това ли измисли тъпата ти тиква - що си мислиш че всички са галоши като тебе

Документите "изтекли" по случая Костинброд печатница не са от ДАНС , а от прокуратурата!Прокуратурата показа документ който е при тях, но нали не си мислите ,че побликувалите "добросъвестни" прокурори не са изтрили това което трябва,т.е. надписа който ни деманстрираха!За това е необходимо малко познания по фотошоп или някоя друга програмка:))Това го знае и главния (виновник) прокурор.Затова и се инати:)))

Дрън- дрън- кой прокурор е луд да напише, че прокуратурата е "арбитър" в наказателното производство, след като всеки юрист от 1ви курс на юф знае, че арбитър в съдебното производство е винаги, само и единствено съда?! Толкова тъп може да е само дансаджия от Първото частно данс на герб, защото няма човек с нормален интелект, който само да е отворил учебника по наказателно право и първо да не е научил този фундамент в бг. наказателно право:) Впрочем- не блестите с особени познания по наказателно право и това блести с особена сила:)

Послушно момче ! Ше яде хляб.

Комунистически преврат в действие. И не за първи път......

С други думи: Каквото можахме- направихме- за държавата / откраднахме- за нас/, сега остава да си отървем кожата без никакви видими поражения!

дали пък не ги изчистват? или доблеста не им позволява да работят с новите другари? знае ли човек? всеки може да мисли каквото му ражда главата не повече. аз пак си мисля, че станишев имаше срс'та защото ги беше направил тои, и знаеше за булетините защото много е мислил как да използва такива остатаци при предишни избори, а може и да ги е използвал ...?

Докато нормалните хора се чудят откъде да намерят пари и възможности да изкарат утрешния ден, богопомазаните мафиоти, облечени във власт спят с пистолети под възглавниците и се чудят какъв скелет ще изскочи и от кой гардероб, а всички можехме да живеем един по- нормален и по- спокоен живот, стига първите да не са толкова латентни, а вторите не са толкова алчни.

да не затварят институциите за да не им пречат

Можем и без тях.

ВСЯКА ВЛАСТ ЩЕ СИ СЛАГА СВОИТЕ ХОРА НА ВЪЗЛОВИТЕ ПОЗИЦИИ,А РАБОТАТА ДА Я ВЪРШАТ МЪЛЧАНКИТЕ!Е ДА НО НЯКОЙ БОЖИ ДЕН ЩЕ ОСТАНЕ САМО ВЛАСТТА В НАШАТА МИЛА БЪЛГАРИЯ!ПРОСТО НАРОДА ЩЕ СЕ Е РАЗПИЛЯЛ ПО СВЕТА НА 100%.

Като му гледам ушите на тоя и той е от борчетата..... ;)

Опааа- ма тя работата доста дебела става..."Главен комисар Калин Георгиев напуска системата на МВР 30 май 2013 14:47 Агенция "Фокус". Главен комисар Калин Георгиев напуска системата на МВР, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Подадох заявление за освобождаване от държавна служба в МВР...."

О-о ! - Комай просто Сме Длъжни да Процедираме по Взисканото !! Н-е-з-а-б-а-в-н-о !!!

Моме, Фокус малко са закъсняли с новината. Тук беше публикувана в 8.47 часа. Но, невър майнд! Важното е, че нещата едно по едно си идват на мястото и кой каквото си е дробил ще си го сърба!

Вярваш ли, вярваш, бай Стояне? Не си ли вече на преклонна възраст за тая работа?

Къде се е скатал гл.секретар на т.н. ДАНС и главен вербовчик на Буда&алето??? Да не си пише вече завещанието?

Простете - ама И такъв ли има ?! и кой Е ?

После комунетата разправят, че по времето на ГЕРБ сме били полицейска държава хаха! Същевременно от ЦК на партията си правят второ МВР, и му гарантират повече права и от МВР-то.

Къде виждаш разлика между едните и другите, това се чудя...

Полицейските държави не се правят от полицаи, а от тези които смятат полицаите за слуги.