Съдия Ченалова с обвинение и заради беглеца по делото ”Соло”

Съдия Румяна Ченалова е привлечена като обвиняема за длъжностно престъпление по делото „Соло“, подсъдимият в което успя да избяга преди да влезе в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Съдия Ченалова с обвинение и заради беглеца по делото ”Соло” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По брой на прокурори и сьдии на глава от населението Бьлгария е на пьрво място в Европа....... За сметка на престьпността, която дьржи пьрвото място..... Без коментар.....

Конкретно,ясно и точно!Делото за ограбването на парите от КТБ е критерии за корумпираната съдебна система!Колко години ще крият крадците?

Ще и пръднат на Ченалова на оная работа. Жената е принципен съдия и извърши разпити на всички свидетели пред камерите. Там лъснаха всички лъжци, защото пред камерите не можеш да лъжеш и се видя, че делото срещу това момче е скалъпена политическа поръчка, заради бащата, който е виден политически деец. Записите от убийството са публикувани в интернет и всеки може да ги види, както и да прочете анализите под тях. Ченалова водеше и делото на Алексей Петров и за да не го осъди, започнаха компроматна война срещу нея, за да я отстранят. Както казва Сталин: " Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем".

Не бащата, а той е от Атака!!!!! Даже бил в общинския съвет и щели да го предлагат за депутат!!!! Май не ти изнася? Те всички ли от Атака носят ножове??????

Приемаме, че е Ок, тогава защо не е предвижда ЧЖ на СГП до въззивен съд?

всичко е наред. тя оправда двоен убиец, дано тои те намери и те отрепе, гад мрусна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Главния Опрасквач(прокуор)на Републиката да си подава оставката вместо да си размахва бухалката(прокуратурата), както го направи и с КТБ, за което си е за съд.

Всичко смърди на корупция в Бг.Но впечатляваща е простотията на народа, който се радва, че някой е " разкрит".От разкритието нищо не следва, но има радост в душата!.На прост народ лесно се поставя голям хомот.

Нарича се престъпление по служба, освен ако не е престъпление против правосъдието. Това е много важен акт на прокуратурата срещу безчинстващият съд! Цацаров направо и разтри всички стави на тази мома.

Може би ще е най-добре разследванията и делата срещу съдии и политици да се водят от външни прокурори и съдии, че така между бивши колеги и приятели е малко спорно доколко Темида е с превръзка на очите. Ето я къде е Румъния, вярвам че могат да ни услужат с качествени магистрати. В края на краищата - заради счупения си сайт Плевньо вика ЦРУ и ФБР и поиска военна помощ от НАТО, вярвам че няколко съдии и прокурори ще ни излязат доста по-евтино.

Опраскайте я, и нея и брат й.

Ей, Бога ми, така и не разбрах! И тая ли е за опраскване или само оная?

Пич, време е съдът да поеме с уста онези мърсотии , които е вършил . И повярвай ми човек, много съдии са вършили безобразия и им е време да платят цената. Някои неща не струват пари, те са невидими! Има Господ и той вижда всичко! Трябва да вярвате и вярата не само ще ви пази и дава сили. С всеки ден ще виждате удовлетворение, ако сте достатъчно силни да не съчувствате на наказаните.

Зависи от моментото хормонално ниво на Баш Опрасквача.

Не гнила ябълка,а гадна долна муцуна е това.

snowmark

Г-жо, мръсен, долен БОКЛУК Ченалова. От цялото си сърце ТИ пожелавам ВЪЗМЕЗДИЕТО да не ти се изплъзне, така ,както ти помогна на тая гадина Илиан Тодоров-убиеца да избяга от наказанието. Око за две, зъб за чене...Останалото се сещате...

Ченалова: "Аз съм сезирала европейските институции за определени нарушения и престъпления, които са се извършили в държавата от определени хора, които са на доста високи постове. Беше ми дадено да разбера, че властите са известени за това мое действие - не знам по какъв начин. Смятам, че част от предприетите днес действия могат да продължат, може да се образуват и други досъдебни производства" Сред извършителите обаче имало и такива от съдебната система. Към датата, когато е трябвало да се изпрати частния протест, законът казва, че се изпраща заедно с присъдата, а не отделно. Айде камъните пак в прокуратурата (2011) :) Тази минава на рекет !!!!! Ще ги изнудва !

"съдия" еди-коя си! Щом е обвиняема, няма право на титли и звания и е просто един пореден позор за системата. А вие не се страхувайте толкова и не я четкайте за всеки случай.

Кога точно "свраки"-те станаха "каки"?Просто ей така, пред очите и ушите ни! И все едно изказването Боково никога не е било!А то излезе в няколко медии не може да е грешка или недочуване от един журналист!Сега навсякъде е "поправено" защото тези са съдийки и одма могат да поосъдят Боко! Представяте ли си на каква каишка са всички медии?!

можеш лично да чуеш че Борисов казва "каки" така както и аз го чух в новините. А това дали е умишлен гаф на медиите....оставам други да преценят.

А Цв Цв,кога ще бъде Опраскан и той,за незаконните СРС-та,които той самият е заповядвал да подслушват със Крайслера със големите Уши по централните улици на София Баровци,и после да бъдат изнудвани за пари,такива като Гриша Ганчев,примерно а???Цв Цв има толкова много грехове,че дори и Господ не би му простил,както и на Плевнята,затова той си плати вече версията пред Господ и Българският народ,остава сега други да плащат и те,всичко е до време.

Aбе, кои бяха подслушвали, в кенефа в дома му, преди няколко години,че не се сещам???! пак имаше едни циркове, с едни записчета??! ;)))

Две свраки, не две каки ... защо преиначавате думите на боко тъпо*о? Днес нямало цензура ли ... ?!?

Досега реакция на записите няма нито от страна на Висшия съдебен съвет, нито от прокуратурата. Единственият коментар принадлежи на председателя на ВАС, който заяви само, че не може да коментира разговорите между жени. Съдия Румяна Ченалова призна пред "Бивол", че е водила подобни разговори с Янева. От поредната порция записи става ясно, че Янева и Цацаров се срещат малко преди главният прокурор да поиска отстраняването й. Двамата се срещат няколко дни преди това, като по време на този разговор (предаден в звуковия файл от Янева - бел. ред), Цацаров заявява следното: Владимира Янева: Той казва: Добре. Имай предвид, ако се наложи, може да те разпитаме като свидетел или служителя ти по сигурността на информацията и ги каза всичките тези неща. Но, каза, имай предвид, че мен Бойко ме извика, каза ми да те опраскам. Аз му казах, че на мен глупости не ми се правят. Популистки ходове не ми се предприемат. ... И ще гледам да завоалирам нещата, така че ако има някакво нарушение, все едно тебе са те подвели. Така както той едно време каза, че Роман Василев, ако си спомняш, го е подвел с някакво СРС (бел. ред. обяснява Янева на Ченалова).

Уважаеми форумци, за да се убедите още веднаж, в каква ужасна страна живеем, нека си припомним за делото Соло, която тая персона провали. И само то ли е. Напишете "12 факта срещу Илиян Тодоров за двойното убийство пред Соло". Няма да повярват на очите си, какви престъпници ни съдят. И само това ли е? А колко още не знаем?

разни общоевропейски структури, защото усеща, че с толкова много лайна се е налапала, че бившите и покровители, заради които извършваше съдебните си престъпления, ще я ликвидират като нищо, за да умре тази информация с нея!Преди не чак толкова време, си спомням как на една друга престъпна съдийска маймуна/ за жалост в момента и забравих името/, бяха платили 250 000 лева да оправдае убийците на студента Борилски!И тя ги оправда!???Френските следствени органи бяха установили убийците и се бяха съгласили делото и присъдата да се състоят в България!?И оная кучешка маймуна-изрод, ги оправда за горепосочената сума!?Намесиха се отнова французите и принудиха отявлените гадове в българското кривосъдие, да проведат нов процес и тогава убийците бяха осъдени на 16-17 години затвор!?Това беше преди 7-8 години и жестоките убийци най-вероятно, отдавна са пуснати на свобода!?Та, не се знае за колко стотици хиляди, тази лайнярка на снимката, е осигурила бягството на убиеца от дискотека "Соло!?

Спомням си и аз за студента Борилски!Бог да упокои, неимоверно измъчената душа на момчето!Убийците, които го познавали при студентството му в Париж, винаги, когото го виждали, му искали суми пари, без да имат намерение да му ги връщат, при цялата му бедност!?Един ден момчето казва, че не разполага с каквито и да е пари и няма какво да им даде!Убийците влизат в квартиранта на момчето и започват да го мушкат с различни остри предмети, каквито са намерили там!Ножове, вилици и т.н!Как така, откъде-на къде, няма да им дава повече пари!Борилски умира дълго и много мъчително часове наред, през които часове убийците са му нанасяли нови и нови тежки наранявания!Момчето почива, а убийците духват!Французите не са обаче, като нашите продажни разследващи органи и щом разбират за смъртта на момчето, за кратко време ги откриват!

Някакво предположение,утре Кой КОЙ ще бъде Опраскан по нареждане на Мутрьо,от Цацаругата???Кой???

До къде го докарахме с Христо Бисеров?

Питай евроатлантика Местанооглу. Успяха ли да покрият сметките на ДПС!

простичко е: защото Волен е беззъбо руско, а съдийката е ръка на мафията и подкопава и компрометира съдебната власт в страната, ако държиш на нея, питайте - НоПрбм, ще ви се отговори само не тъпи въпроси моля...

В нормалните държави ДАНС щеше да е предоставил списък с имущества и пари, с които въпросната съдийка и роднините и разполагат, да се проверяват от НАП за съответсвие на доходи-разходи, да има запори и искания за съдействие към чужди служби. А в България ДАНС я преследва, че един документ не го препратила - дано могат да докажат, че го е получила поне. Ясно е нежеланието за същинска работа. И какво стана с Мургина? А с Масларова?

да-де ама кой не знае, че ние не сме такава държава... добро утро!

Да в нормалните държавя няма и как да стане такова крадене като в нашата уж държава защото и тия дето искате да проверяват са същите като тая дето трябва да проверят,,

ДИРНИЦИ,СТАВАТЕ ЗА ГАВРА С ТАЗИ ВАША ЦЕНЗУРА!!!ТАКАВА ЛИ Е ЗАПОВЕДТА ОТ Д.С.-БКП???

loyola

Тя, само да не си изпусне нервите и да вземе да проговори, че тогаз ще се срути държавата... Но иначе мога смело да предскажа, че делата срещу нея ще се объркат и тя ще излезе чиста като момина сълза.

Щото "сръчния" убиец е от Перник, кумонистически запъртък, така ли ? Що не кажеш направо бе човек, че Жълтозъбия* вдигна телефона, и: - Ало, Руме,.... тешко дишане, и, тя сама разбра какво иска от нея!

Няма такава опасност - техните имущества са покрити и защитени от служби.

Съдия Членаналова е видяла и знае и 2 и 200. Без съмнение е корумпирана да мозъка на костите си, както и цялата българска съдагоебна система.

Тая, изрусена патица, трябва да бъде попарена жива и оскубана до голо, а последа се даде на кучетата, да правят с нея секс, и после да им я сготвят по Пекински! Прости ма бошке, само като я вида с кървавата човка, и луда ставам! една разлютена бабичка

Я като сте я почнали, направо ѝ тропосайте и Марио Николов и тюфлека от Първо, дето сам си скъса ръкава.

То разплитането от една нишка почва. Покрай тая ще се чуе какви са ги вършили тоя и оня, после още и така, процесът ще се развие лавинообразно - и вече не могат да го спрат, не са разбрали още, че не могат но и това ще разберат.

Няма съдия,който да се издържа само от заплата. Хора от подобен ранг знаят страшно много и това ги пази. Там,ако не сте корумриран нямате шанс да работите.Корумпираните са лесно управляеми... Все едно да станете митничар без да взимате рушвети - кой ще ви назначи в подобна среда ?

Сега разбрах, че Илиян Тодоров - с осъдителна присъда за двойно убийство, е бил от Атака, даже в общински съвет и го гласели за парламента!!!!! Браво! Доста пари са играли. Той не е прост (езици, фирми ...), но ... атакист!. Щом тази тази гнилоч -съдия го оправдава (1 особено мнение на младши съдия) през 2011 г., пуска го да си ходи без ограничителна мярка, , скрива протеста на прокуратурата, но ... на втора инстанция САС през 2013 г. признава Тодоров за виновен и го осъждаи на доживотен затвор при първоначален "специален режим". Пълен обрат!!!! В мотивите си САС се солидаризира с особеното мнение на съдийката, като откроява общо 12 факта по делото, подкрепящи извода за вината на подсъдимия. Тези съдии един и същи НПК ли четата и тълкуват???????? И тази Ченалова как така гледа наказателни дела, после търговски?????? Те там как си менкат????????

ми що не протестираш на паветата, се репчите за винетките, а?!

За какво да протестирам? За това, че от съдебната система трябва да бъдат изметени поне 60% от съдиите. Но няма да стане, защото закона ги закриля (там повечето чакат пенсия :) и заплати на куп). 100 лв. за винетка не ми е проблем! Къде са атакистите? Такива бъдещи убийци ли има в редиците им?

щото ченгетата си получиха 20те заплати и сега пак са на щат да бият ония, дето протестират.

Иначе, мацето от снимката е хубаво-нищо,че е мачкан,лак!

Само камшик ѝ липсва. И тройка с Фидосова и Цачева.

Така ли бе Крадецо на Алкохол,а???Мястото ти е при Пешо Кирката да те обича всяка вечер и да ти центрира задният отвор:0)

Такъв ''бумеранг'' като при Ченалова ги очаква много други управляващи прокурори разследващи и съдии защото не напразно хората са казали че колелопто се върти... само дето някой път е по бавно ама най жестоко защото застига близки и деца,

айде бе тая колко време ще я мъчите и ще я съдите, тя ще умре от старост докато я влачите като изкупителна жертва на цялото ви престъпно общество, някой ако случайно познава поне един българин който който не е крал, лъгал или давал поткуп, нека каже тука

по погрешка ти сложих "+" - тури си минус, моля!

Всъщност огромната част от хората нито са крали, нито са давали подкупи през живота си. Лъжата не е инкриминирана така че повече хора лъжат - но има и такива, които имат себеуважението/гордостта да не го правят, колкото и непонятно да ти се вижда подобно поведение.

не се прави на велик, в тая престъпна държава ако не си част от играта умираш от глад, ти сигурно си от тия дето плащат минимална заплата и си въобразяваш че не крадеш от работниците си

ДО ДИРА-ДР.ЧЕНАЛОВА Е МНОГО ТОЧНА В РАБОТАТА СИ!!!

В коя си,работа?!

Онази,ли?!

''Само'' 97% от гражданите в България ,...НЯМАТ ДОВЕРИЕ ,В СЪД.СИСТЕМА??? Това какво БИ означавало,за бяла държава? ---ВСИЧКИ ВЪН.

...и само целия вътре сух хаха, "само 97% от гражданите"

Обвинения много ,РЕЗУЛТАТИ ,..НИКАКВИ. Това е България, вече 26г.

вместо да решаваме проблеми , занимаваме народа с циркаджийски истории.........герб и коалиция......гл.редактор б.б

Пушилки...

" разколебаване на доверието на гражданите в него." (съда). Ха ха ха ха ще падна от смях!.......

pompai

ОТБРАЩАВАМ СЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА .Прокурор не успял да вкара в затвора 3-и пъти някого се уволнява. За Цацата Борисов да го мисли .

Някой може ли да ми Обясни,как така няма нито един ''ОПРАСКАН''Депутат,Министър или Кмет на ''П..П ГЕРБ''Нима Десислава Атанасова,и Ген Тонев не са за Опраскване а??? Герберасти Соросоидни Ниедни,а кажете???

какво, ченалова е накарнила авторитета на балгарскя сад... ха;ха, никои не може да накарни авторитета на балгарскя сад, щото такав липсва.

Тая заслужава да е в следствието много повече от Волен...

Това не е състезание..Има място и за двамата

Що бе душко ? Що така отсъди ?

простичко е: защото Волен е беззъбо руско, а съдийката е ръка на мафията и подкопава и компрометира съдебната власт в страната, ако държиш на нея, питайте - НоПрбм, ще ви се отговори само не тъпи въпроси моля...

Тя, за разлика от фалшивия ви герой, си е преседяла там 72 часа;о) Волен и 12 не устиска;о)))

Значи Ченалова е по-мъж от Волен!

Заслужава, ама тя е освободена с най-леката мярка за неотклонение - Подписка. А на Волен мярката е 6 бона.

В Софийски градски съд има доста такива като нея. Иванчев, например, напълниха си гушите с кинти и подкупи, цялото им имущество е на чужди лица и фирми :))))

Иванчев ще последва Татарчев,...рано или късно престъпниците си връщат заграбеното от съдии и прокурори. Съдиите и Прокурорите ,са ---ВРЕМЕННИ--- СКЛАДОВЕ ,НА МНОГО КИНТИ.

Има ли почва в България за страведлив и некорумпиран съд. Че цялата овощна градина е гнила, всеки знае. Не знаем дали в света има съд, който в 2 ч. след полунощ да освобождава задържани. Сън не го лови нашия съд, да не би Сидеров да преспи в ареста. Или страх.

ГОЛЮ , много си прост ? Ама много,така да знаеш !

Дано Само да минат Ченалова и Янева със по едно ''ОПРАСКВАНЕ''А не да ги сполети съдбата на ''МИШО БИРАТА''Човека здрав прав як като канара,и на другият ден умрял ей така от Инфаркт!! Фирмата знаем че за да няма свидетели се стига до едно самокатастрофиране,или Самоубесване,или самоудавяне,.

А ЗАЩО ЧАК СЕГА И ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ?

Някой вярва ли, че в България ще осъдят съдийка за корупия? А колкото до вината на този боклук от снимката, едвали има човек който да се съмнява, но уви в тази унищожена страна наказание получават само дребните риби!

Осъдиха бе, Веско, ако щеш вярвай. И то съвсем наскоро. Цветкова от Варна. За взет подкуп по дело. Условна ѝ лепнаха, щото била отличен професионалист...