ДАНС изгони от България още двама турски граждани

Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) съобщи, че е наложила експулсиране на един турски гражданин, а друг е обявен за нежелан в България.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС изгони от България още двама турски граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛУЖБИТЕ НИ ТРЯБВА ДА РЕАГИРАТ О ВРЕМЕ И БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ!!!НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ,СЕ БРАНЯТ ПОСТОЯННО!!!

Недейте така бе другарЕ. Ми той Ердоган се цунка с бащицата Путин. Щом пискате с/у първия че праща екскурзианти да гласуват за тяхната си партия,то пискайте и с/у втория който назначава президенти. Има едни които идват с рейсове за изборите,а има и едни други дето са със статут на постоянно пребиваващи в страната главно по Черноморието.

Нека да кажат и колко руснаци са получили българско гражданство ,което им дава и право да гласуват на избори!А като ни е известно и коя е вицето- подай гъз,ще им дава гражданство с предимство и колко ще е законно,не ми се мисли!

Споко! Сега Борката като спечели пак изборите, ще му скръцне на Ердоганя със зъби и ще му каже: " Кой си ти, че ще ми нареждаш да ти екстрадирам турски граждани, че те били превратвали, а?!" И Плевнята трябва да припее нещо от типа: " Аз като ви казвах, че Ердоган и Турция са агресивни и водят хибридна война срещу нас, вие не ми вярвахте!" Хайде сега да ни върнете на власт, че да ви отървем от Ердоган, дето Радев си пиеше кафето с него и разреши ДОСТ да бъде регистрирана и водеше литературни беседи за красотата на българския език с Лютвито по кърджалийско.

Сори, кавичките трябваше да се затворят след края на целия текст.

направи магистрали за да влизт тези имами във България със луксозните си коли, да заплашват старите хора от смесените райони че няма да ги погребат по техния обичай ако не гласуват за ДОСТ.Това ако не е фашизъм какво е?Тези имами не агетират те заплашват, и са заплаха за България.Крайно време е всяка жаба да си знае гьола!

ще се случи на български граждани във турция които проповядват против исляма?ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е НА ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!АКО НЕ могат да разберат ДАНС ще им го покаже във прав текст!През границата и обратно от където са дошли!

при ГЕРБ не можеше да се случи!ГЕРБ загубиха България заради външната си слугинска политика!Нови мигрантски центрове, ДА госпожо Меркел, имами развяващи ислям. Браво на Радев и служебното правителство!

Местан е най-голям враг , на България и българите .

Да започват и в държавните структори , .... най-вече в СЪД. СИСТЕМА и НАР.СЪБРАНИЕ.

ЗАЩО чак сега ги гоните, а не преди години когато се е знаело какви са? - или вече не е "политически коректно" да ги търпим, а ???!!!

През всичкото това време са събирали информация и са чакали сигнал от горе да им се разреши да действат.

Идат нова партия да си регистрират?! ; )

Абе досега колкото пъти Ердоган им е наредил да върнат някого в Турция, не е имало изключения. Иначе заглавията и драсканиците в медиите може да са си всякакви!

Бойко Борисов ги вкара в България да угоди на Ердоган и да гласуват за него ! ГЕРБ не е Българска Партия !

Браво Президенте !!!

Крайно време е Доган да се върне в политиката за да има ред и дисциплина.

Амчи той нъл е руски кавалин

Предишните емисари от Турция ги лигитимира Костов ,а сегашните Бойко Борисов и неговата Партия ГЕРБ ! ГЕРБ не е Българска Партия и тя мрази Българите и Държавата ! За тях гласуват повече цигани и не голяма част турци и малко българи ! Те позволяват на разни имами да разнасят радикален ислям , но да не си развалят приятелството с Ердоган , нали стана Борисов пощенски гълъб на Ердоган !

това че си изсмукваш новини от немития си пръст с който си бъркаш в гъ... не я прави достоверна! Всички ви знаем червените боклуци как ви се удава дезинформацията!

Герб са на власт втори мандат , те са им позволили да влезат в България и да се намират така дълго ! Нейнски Посланика на България в Турция трябва да бъде освободена от заеманата длъжност ! Причина действия в полза на Турция ! В създалата се обстановка е нужно там да имаме надежден и професионален Дипломат , а не хилеща се като луда , нищо не знаеща от тази работа !

Тия от дост прецизен пиар си правят. Сплотяват и агитират електората.

Коренна промяна в България след като застъпи Радев!!! ХО ХО ХО

Най-после малко адекватна реакция на нашата държава, макар че тези хора са за съдене, защото извършват престъпление на наша територия. Никога преди не се е чувало за подобна активизация на ДАНС, явно нещата са сериозни..

Те сега Тиквата ги брои за инвеститори. 85% от новопостроените заводи в България са с турски капитали! Защото пачите разбраха, че ще гледат Европата през крив макарон от Турция. А и нали големият приятел на Вожда - диктаторчето ерДоан е дал нареждане на пачите да купуват в ЕС заводи, земи и имоти и да се плодят като зайци! А сигурно ги финансира здраво.

Елементарно ! - просто СамоЕдин от компонентите на ТроянскоКонието на 'наште'.

Истерията покрай Турция в БГ почва да прилича все повече на истерията покрай Русия в Америка. И за двете тайните служби постоянно правят някакви циркаджийски номера за да всяват страх и паника в населението че видите ли Русия обърнала резултатите на изборите в САЩ и сега Турция ще ги обърне в БГ. Ясно е че нашите пак работят по примера на по-големите началници и манипулират лапнишараните, които само като им кажеш Турция и вече скачат надървени! Ако наистина щяха да гонят хора за опити за "оказване на въздействие върху български институции", то тогава цялата фондация Америка за България, балабар с всички организации на Сорос и цялото американско посолство трябваше да ги изгонят! Ясно е че това е цирк за лапнишарани, защото соросоидите в БГ са в паника, тъй като еничарите ги бият много в резултата до момента и са готови на какви ли не театрални номера, че и на война с Турция, ако трябва!

Турнете Си 'у' вместо 'и' ... И ! - Всичко Ще е типтоп .

Всички примати ВЪН!! Религиозни извратеняци!!

Кво си играете бе! Бай Тошо ги изритваше по цели племена и на кервани!

ZABRANETE DVOINOTO GRAJDANSTVO.BEZNADEJNO STE ZAKUSNELI.SHTE SASIPYAT BULGARIA.VIJTE KAKVO PRAVI ERMANGAL.CHAK SEGA SE USETIHA EVROGEIOVETE.

Или те не са заплаха?

А теб? Кога?

Преди години нашите политици на два пъти са се предлагали на руснаците да ни приемат като тяхна република. Ако искаха, отдавна да са ни присъединили, но не го направиха. Те не са страшни - опасността е от югоизток.

Тъпа жаба Тиквена си , щом идиотщини пишеш изрод !

Че заплаха ли са?! Аз не съм чувал в последните две десетилетия руски политици или дипломати да агитират да се гласува за някоя българска партия! Също, не съм чувал да има изборен туризъм от Русия, докато редовно има такъв от Турция!

Гледай теб да не те върнат при Потрошенко в Хазарския Каганат !

даваха пак протест със запален тютютн - дежурния мангалски номер - като дойдат избори - палят тютютна! Вървете Ердоган да ви го купува, дотира и т.н.! НАли неговите разпореждания изпълнявате!

Питах и Пак питам Всички-Ни : - Чии изделия СА Ахмед+Лютфи и партийщинките-им ?!

Лицето И. Й. Костов ВКАРА ДПС , в БгНАР.СЪБРАНИЕ... От тогава започна и , разпадането на България , от БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА /И. Й. Костов/.

...което Отново докарва моятЛичен препъни-камък - Е ли г-н гл.ас. Част от #Кой, Колега ?!

Луканов направи регистрацията на ДПС!

ДПС по времето на комунягите се регистрира като партия

На "демокрацията"...

...с Доказана ЯсноКаква Воня.

Кой им даде статут на продължително пребиваващи.

И отново питам, защо тези хора не се вкарват в затвора? Ако това беше станало в Турция, най-малко да са ги набили, нае..ли и вкарали в кауша. Дон Пепон

СтриктноПроцедурно : - Ако Имат Български папири - Задължително-и-Неотменимо ! ...ама Ако Нямат ?!

Бисеров, Данчо Ментата , Пеевски , ген. Симеонов , Евгени Михайлов ... , и други подобни ЕНИЧАРИ . Това са ВЪТРЕШНИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ , А ТЕ СА И НАЙ-ОПАСНИТЕ ...

Браво! Остават още около 600 000!

Все едно като хванат някой ,че краде ,да го ''осъдят'' на това - да върне откраднатото! Пълно безсилие на Румен Радев ,ДАНС и Цацаров! Срам и позор ! В ареста и да се разследват тези турски граждани, какво правят в българската политика? Преврат ли , или какво?

Звучи...макар че ми се струва най-Съобразно : - Стриктна забрана да стъпват у Нас ..+ Нота към Анкара ....+ брифинг на тет-а-тет с Големите.

Задължително е засиленото полицейско присъствие в районите заселени с мюсюлманско население и следене за антидържавна дейност! Всеки опит за такава трябва да се наказва максимално тежко!

...и понеже Очевидно Все'могъщия' 'наш'Тук тов. Многоименясников (а дали И списвач на БулТаймс ? ;-) е Пак тук - Да заковем : - докато НЕ Се Справим с Целевото мърсуване на 'наште' - Няма оправия у Нас !

Държавниците така постъпват.Защитават интересите на Държавата. Спомням си Иван Костов когато изгони руските дипломати хванати да правят партия в България.

Гониш дипломатите, защото не можеш да ги съдиш. Тук имаме турски граждани. Защо да ги пускане да си отидат безнаказано?

КЪДЕ СА НАШИТЕ ПОПОВЕ ????ТЕЯ ДЕБЕЛОГЪЗИ ХРАНТУТНЯЦИ КАКВО ПРАВИХА 30 Г ???

Десисти кагеБейове, Колега...какви Духовници я по/из Високите ?!

Ама И чиновете-им ли да Изкажа я ?!

А какво представлява нашия посланик-Нейнски?Слушах я веднъж по някакъв повод...Добих впечатлението ,че тя по -скоро е посланик на Турция в България ,а не обратното.Тя откровено защитаваше турските интереси.Моментално отзоваване и смяна.

....стъпка Първа - е НеслучайноПърва, Колега.

Еми жената защитава зетя...

НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ,ВСЕКИ СИ ГОНИ ИНТЕРЕСА ,ВАЖНОТО Е .....ДАЛИ НИЕ ЩЕ МУ РАЗРЕШИМ !!!! Всички управлявали ни до момента безгръбначни мекеренца ,играещи на дребно за тяснопартийни интереси ,скапаха и изложиха България ,това са през и царя ,Станишев ,Първанов ,Скункса и Борисов ,боклуци !!!!!!!!!!!!!!!

Доста Работа Ни чака докато Изчистим периода 1944-ДенДнешен....

точно това е начина - тихо без агресия и без пускане на расова омраза към нормалните хора. Много добре са известни тези, които идват в бг за да всяват размирици и расова омраза. или изгонване или фатални нещастни случаи.

хахах четирима изгонени няколко хиляди влизат... нещо аритметиката не е в наша полза

Газта - Се качва. Купувачи - Ниц. (Браво !)

мразейки всички тези хора идващи в българия, дава най-силното оръжие на описаните имами и проповедници. не го ли разбирате?

Браво ! ------ Са ме гонили&пустосвали Всякакви....докат ги Кротна(т).

На първо място трябва да се изгони Местан ,да се забрани ДОСТ(причини има достатъчно),и да се премахне двойното гражданство .И трябва да се направи законово,а не само да се вряка на границата.

Хубава работа! ДАНС предишният път изгони трима, сега - двама! Че то с тая скорост ние няма да успеем да изгоним всички обратно в Турция!!! Я да се стегнат малко и да ги гонят по 10-20 човека.

Дост трябва да се забрани.

И Дост и ДПС и БСП и Атака също.

Онзи секретар, който се е молил в джамията, явно не се е молил правилно. Следващият път да се моли на Христос.

Ако някой застраши националната сигурност на Турция , Гърция или САЩ например и няма дипломатически статут , изгонен ли ще бъде, или разследван и съден ? Това ме терзае от една седмица.

Дискретно : - Канадианците - Експулсират Незабавно !, и то със Стриктна забрана да стъпват обратно Там ...и то - И Без И С дипломатически статут ! ...и то - от магребийци до СвръхВисоки кагебийци.

Всеки опит за налагане на турските интереси в България да бъде наказван най-сурово !!!!! Вън турските фирми от България ! Вън турски ходжи и емисари !

И #Кой ги подкокоросва Казвате ?! ...и Чий Е тоз 'наш' #Кой ?!

...и СамоЕдин СвръхПростичък Факт : - в Рибново (Да - Баш Рибново !) - Единствените които агитират СА ДПС+ДОСТ. КакАджебаТака я ?!

Доста закъсняха тези действия на ДАНС. Дано да не е фатално късно. Защото имамите мътят главите на нашите етнически турци вече трето десетилетие. Именно имамите трябва да се гонят наред! Те са развъдници на радикален ислям, който не дай Боже, би могъл да доведе безумците до идеи за сепаратизъм.

Да. ...- и Е Задължително да попоразфъшикаме както Там, така И 'обиблиотекарените' .

До като беше на власт Борисов, Местан беше в ДПС и се целуваше уста в уста с шефа на социалистите Сергей Станишев! Или си мислиш, ЧЕ МЕСТАН ИЗВЕДНЪЖ Е СТАНАЛ ТУРЧИН?!

Нормално е да се изгонят от България , щом застрашават националната сигурност ! Местан също не е чист и трябва да се провери както трябва ! Докато беше на власт Борисов , покровителстваше тези лица за да не си развали бизнеса общ с Ердоган ! Колко скъпи пътища се направиха от фирми близки до Ердоган с проценти от печалбата за Бойко Борисов ! Добре действа ДАНС , да продължава да радва честните и почтени Българи !

Дай да тричаме моржове!

изгонете всички турски и арабски емисари от българия!