ДАНС гони трима турци, застрашавали националната сигурност

Двама турски граждани са с отнето право за влизане и пребиваване в България, трети е обявен за нежелан в страната, съобщиха от ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС гони трима турци, застрашавали националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитът да се наложи втори официален език е стара стратегия на Република Турция за намеса във вътрешните работи на Република България, коментира историкът акад. Георги Марков. МВнР веднага трябва да връчи остра нота. Не може да се правим, че турската пропаганда в България не нанася своите поражения. Те искат втори официален език. Кога е било това, освен по време на Османската империя,

ако президента ни приеме на Дондуков Гюлен? Резнякът ще изреве до Господа. А защо той меже да приеме Местан? Той по нища не се различава от Гюлен, само дето още не са го обвинила в олганизиране на преврат. А не го е организирал !/. защото не може да намери достаъчно съмишленици и 2/. защото не му стиска. Но да се крие в турското посолство , не напр. във френското, му стиска.

Само хвърлят прах в очите на народа. Защо не изгониха тур. посланик и протежето му Местан.???????

Сигурно са гюленисти и Ердоган си ги иска, за да ги увеси на куките.

Абе и в Русе има един арабин, дето от години е заплаха, но никой не го закача, дано се сетят и за такива като него и да се задействат най-после

Колко вода ти трябва да да удавиш 1 арабин? 1 кофа. А имаш цял Дунав. 1 арабела на цяло Русе!

Значи имало наистина такава служба ДАНС,и се оказва,че може да върши работа,ако и се разреши да работи.Странно защо при Батко(да му свети името господне)службата никой не изгони,но почерни много без да е виновна ДАНС

Само толкова ли? Много повече са за гонене!!!

Pfff , bati glupostute ...

да се обясни на всички живеещи в България ,че ако не им харесва тук с българите ,имат правото да отидат в друга държава ,където ще бъдат по-уважавани като човеци,но всеки който работи срещу Българския народ ще бъде справедливо наказан ,както е във всяка самоуважаваща се държава !!!

Както дрОгарите наказаха онези радикални ислямисти в Родопите ли?

Вместо тези опасни елементи да са в затвора, аз ги пуснах по живо, по здраво! Вижте са как пърхам с ушленца! Пъррхххх!

В България няма истински турци.Големият брой турци в България са с деди българи станали мюсюлмани. И такива турчеещи се ци,гани.

Има още ма... д...

Това сега ли го разбрахме, или сега стана политически коректно? "Според събраната от ДАНС информация двамата са извършвали у нас противоконституционна дейност, насочена срещу суверенитета на страната и единството на българската нация."

Големи нагаждачи сме ! пак преиграваме малко видяхме че там Холандия и Германия нещо се зъбят на Ердоган и ние барабар с тях -дане останем назад---но все си мисля-чесмена губещата страна

Ай дур бакълъм бе

Са ердоганя ще дърпа ушите на пощальона...

Защо "умните" българи позволиха регистрация на партия като ДОСТ?Вече е късно и проблемите с Турция едва сега започват.

ДПС е по-различна ли? Патриотична, някак си, а?

За да се оправят нещата трябва да изгонят и Доганя и Местаня и всичките им производни. А продажниците на България от БСП/БКП/ДС които ги създадоха да идат в затвора за национално предателство.

що се правите на ощипани моми?! Трябва да започнете от посланика, а Лютвито у панделата не за агитация, а за държавна измяна

Типичното глупаво изказване. Ти си бетер Ердоган с тези си твърдения. Трябва да бъдат изгонени тези хора, които създават напрежение и пораждат конфликти, а не всички хора по някакви неясни критерии, които са в твоята глава. Това, че в Испания е пълно с автокрадци от български произход, прави ли всички български граждани там крадци? Има си закон има си и служби и очевидно е, че когато службите искат да работят, то те могат много добре да се справят със задачите си. Другото е, че в последно време има доста български турци, които меко казано недолюбват факта, че ги асоциират с тези отатък границата. Общо взето хора много, гледни точки много. Ние или ще сме сериозна държава и ще спазваме закона и ще преследваме само тези които са истински виновни и всяват напрежение, или ще хващама Ердогановата пътека и ще зачеркваме и гоним всички по някакви неясни критерии. Българите все си мисля, че в реалния живот сме толерантни хора. Тези крайни мнения, които се четат в интернет са писания на шепа комплексари и глупаци, които с думите си слагат петно върху Българи и българите като ни представят за ксенофоби и расисти. Определено българина не е нито едно от двете.

А Местан? До кога ще го търпим? Както си бе отишъл доброволно в турското посолство, така после кой му разреши да излезе на българска земя отново? Е от посолството и да си ходи в родината!

Неее, Неее.. За местанчо, ПЪРВО и преди всичко СЪД за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!

ПУБЛИЧЕН ПРОЦЕС!!!!

Кога това?!

не вярвам на Данс.Те са слуги на Пеевски и Доган.Ако наистина работеха за България досега трябваше да изгонят поне 20 руснака.

Само трима????? Айде стига бе.....Това си е жив майтап на гол ... А тези от посолството, дето бяха по митингите????? Какво ги правим???

ДАНС в действие! Крийте се терористи и национални предатели! Когато ДАНС работи, аз спя спокойно.

А Местан кога?

ДОСТ попада в тази категория.Прелага, им да потърсят политическо убежище в Турция.

"...да не влиза в България от Турция...", значи ли че може, разрешено е, да влезе от друга държава?

Това им е работата на тези институции. Друг е въпроса, че досега бяха в дълга летаргия...но има и друго, което историята го доказва- българите се обединяват само когато има външен враг.

"Според събраната от ДАНС информация двамата са извършвали у нас противоконституционна дейност, насочена срещу суверенитета на страната и единството на българската нация. " С други думи, дребни риби диверсанти. Големите рибоци не се пипат. Те са се вкопали във власта от 89г насам. Това ако беше при Бай Тодор, първо че нямаше да стане, второ че ако беше станало, и 3маката щеха да завършат с куршум в главата - както и си му е реда. Прав беше Тошко...че ше има да го търсиме ама него няма да го има :-(

Изправете ги пред съд бе Що си ги пускате обратно

Марш към анадола резняци!

Това не е шега работа, надявам се да пуснат повече инфо

Турците са наши братя евроатлантици - член на НАТО и кандидат за член на ЕС!!! Големият ни враг е Русия!

Данс и служебното правителство правят имитация на дейност, преди два дни посеркото министър на отбраната огласи, че щяло да се направи всичко възможно за безпрепятственото преминаване през границите на желаещите от Турция да гласуват в България. Просто кьорфишек, ако хване дикиш. Помияри!

Нинова гласува собственоръчно Пеевски от ДПС да стане Шеф на ДАНС. Сега е против турците?! катарзисче, а?

Малко е. Трябва да изгоним посланика.

всеки, който твърди, че "тези земи са турски" и че всички трябва да се обеинят срещу забараната за агитация на турски е враг на държавата България, в която основния етнос е български, официалният език и писменост са български.

пакетите на "дост" имат ли нещо общо с изгонените !?

Предизборна активност. Това трябва да е постоянна дейност на службите, а не когато властта ги сръчка! Защо не се посочва какво са извършили. Ако са навредили по някакъв начин на държавата, трябваше да бъдат осъдени. Заплаха за националната ни сигурност представлява и турския посланик, който постоянно се намесва във вътрешните ни работи.

Даа може и по малко армаган за изпроведяк за към турциа да им дадем. Ако в Турция бяха хванали двама българи за тАКОВА НЕщО НАЙ МАЛКОТО ДА СА ГИ ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА И ТО ЗА ДъЛГО.

Ако така ги гонят по 1-2 на седмица ще ги гонят до второто пришествие. Колко ходжи и имаме на заплата на Турция и СА има, повече от нашите попове. Гонят ги, сменят им паспортите и др.данни в Турция и пращат отново в друг район на Б-я.

И това е нещо! Мутрата, да има как, и задника на Ердоган да целува...

Главния прокурор твърди,че изгонения турчин няма връзка с изборите,а Герджиков,агитирал е в Шумен.Къде е истината?

Играха си с огъня политиците ни години наред, разоръжиха армията ни, за да угодят на приятелска Турция, дадоха на ДПС земеделието, с областните управители подмениха администрацията в градове, в които турци няма въобще, сега надигат глас, защото Борисов не е на власт и за да угодят на Холандия и Белгия, точно страни, които бяха против приемането на България в ЕС.

Брей много работа са свършили. Разкрили трима дето не се крили.! Службите не работят ефективно. 70 хил. души дето нищо не произвеждат,а всичките с големи заплати,пенсии и други придобивки. На глава от населението в ЕС имаме най-много такива спецове. А сигурността в страната е под всякаква критика. До кога ,бе Другари?

А може и да е умишлено, за да върнат на власт генерала от плаката, ето при него такива работи не се случваха.

Това ли трябва да внушавате днес? Да върнат Пеевски в ДАНС, защото "може и иска промяната?" Кутев, Кутееееев!

Герджиков, с товята чудесна организация и всичките чудесни неща: това показва, че ти си една чудесна путк., един чудесен задни., чудесно отворен за чудесните червени и жълти ху.ове

Очаквах да прочета нещо от теб а ти само си се подписал няколко пъти с различни подписи!

нищо не разбираш от новите стилове в поезията и литературата -това модерен натурализъм с нюанси на еврогеизъм , национал-атлатизъм , широк-атипутизъм и тесен-нео-чалгизъм

КЪДЕ Е СЕГА МАЯ МАНОЛОВА? КЪДЕ Е КОРНЕЛИЯ НИНОВА? ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТ?! ЩЯХА ДА СИ РАЗЧЕКНАТ УСТАТА, КОГАТО ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА ИЗГОНИХМЕ ОНЗИ ТУРСКИ БОКЛУК.

Vinetou

Поправка: Онзи не го изгонихме, а го предадохме по искане на Ердо Реза-ка. Разликата е огромна.

Разликата е само че тогава управляваше Борисов и на Нинова й беше изгодно да реве. Сега управлява тя и си трае.

И не само, но те мързи да мислиш! Онези бяха интелектуалци търсещи закрила от Ердоган, а тези са негови и на Местан пратеници за намеса във вътрешните ни работи! Онези Бойко и Бъчварката тихомълком незаконно ги пратиха на явна смърт, а тези съвсем законно ги експулсират- говедо безмозъчно дето си!

Нинова защитава турските интелектуалци, хахахаха имате чувство за хумор или за умор

Има и Бг-политици и управници , ЗА ГОНЕНЕ , КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ СОБСТВЕЕНИЯТ СИ НАРОД ,СЪЩО ПРОДАВАТ И ДЪРЖАВАТА , ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ...

Навремето нашите деди са постъпили човешки с останалите в България "турци". Нито са ги изгонили, нито са им сменили имената, и това е била генерална грешка, защото повечето турци от ДОБРО не разбират!!! Сега са станали проводник на неоосманистки интереси, а това в България трябва да се приеме за криминално деяние и да се наказва със затвор, както непризнаването на "холокоста" в Германия!!!

Аз пък познавам сума ти и нормални български турци, и все по-малко такиваа български българи... Та накрая се наложи Доган да ни защитава пред ердоаня, а банкянската мутра вчера пак се нагъзи...

Вие май не знаете, че "изключението потвърждава правилото"???!!! И аз познавам някой и друг "свестен", но като му заповядат от "неговите", не съм сигурен дали няма да се поколебае да ни заколи!!!

Трябвало е коко за око, зъб за зъб!

"Око за око, зъб за зъб" само към провините се!!! Иначе към "мирното" население просто е трябвало да се подходи радикално - който иска се обявява за Българин, Българско име и език задължително, другите - в Анадола!!!

бъркаш в основни факти. След освобождението почти не остават турци. 2-3 хиляди са останали. Тези които са си тук не са турци, а покръстени българи в мюсюлманска вяра. Има голяма разлика от човек роден в Турция - турчин, в това число и потомък на такива, и от друга страна български мюсюлмани с български християнски деди. Лошата държавна политика ги докара до там, тези българи да се турчеят....

Дано да бъркам!!! За помаците - ДА, Българската държава много сгреши, но я пробвай да кажеш на останалите муслимци, че са покръстени Българи!!!??? Дано да бягаш бързо или да имаш добър пистолет в себе си!!!