Арести за злоупотреби в болницата в Карлуково

Схема за лично облагодетелстване и трудова експлоатация на пациенти е разбита при операция на ДАНС в психиатричната болница в село Карлуково.

Обратно в новината

Коментари - Арести за злоупотреби в болницата в Карлуково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

корумпираният е морален деградат. Ето този счетоводител, вече отдавна в пенсионна възраст, сам призна пред репортер, е имал 1100 лв. заплата. Та който си е морален деградат и 11000 лв. заплата да му дадеш пак ще иска подкупи и извършва корупция.

ДА ГИ ХВЪРЛЯТ В КУЧЕШКАТА ДУПКА ТЕЗИ МАРОДЕРИ ДА ИМ СЕ ПОРАДВАТ .

много ма много е важно за НАЦИОНЛНАТА ни сигурност от КАРЛУКОВО да не се краде шпеков салам ... от банките пари може и ДАНС с това не му е работа да се заянимава

ти си невероятно тъп, става въпрос за болни хора. Едва ли щеше да се изказваш така, ако някой твой близък беше сред настанените в болницата.

А ти си толкова ограничен, че не виждаш ( или не мислиш) по-далеко от носа си . На фона на безхаберието на ДАНС и други институции при кражба на милиарди!!!! от КТБ тази " активност" наистина е странна. Освен ако ти не си от тези, облажили се с молиардите от КТБ и сега раздухваш друг случай по метода "клин клин избива" , за да забравим

Не знам как точно определяте кой е тъп и кой е още по-тъп, но в тази болница, откраднатите пари са МИЛИОНИ и съвсем не става дума за жълти стотинки.... става дума за точене на държавни пари върху гърба на болните и нямам никаква идея защо ви се струва толкова незначително?!?

Малеее, то затова ги няма парите на ЗдрКаса !

После се чудим зaщо Бългaрия е нa този хaл....просто бългaрите сa тaкивa -обикновени тaрикaти,които при възможност се облaгодетелствaт чрез измaми и не им пукa,че ощетявaт друг...A пък aко сa нaчaлници,сa от вaжни по-вaжни и зa съжaление често прости.....

Явно са насъъпени нечии интереси по-горе иначе никой нямаше да си мръдне пръста,след като политиците се крадат и топат един друг и какво остава Закона на джунглата е у нас ,по силния изяжда по-слабия" друг закон няма!

Няма съд,няма прокураура,директно на въжето в Ловеч на площада,да висят там дорде въжето се скъса....!Дебили!

A знаете ли какво ще стане ако данс се разрови из докторите ? Tо там е интрересното.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е САМО В КАРЛУКОВО...АМИ В ЛОВЕШКАТА ПСИХИАТРИЧНА НЕ Е ПО РАЗЛИЧНО

Каква низост,?какво разложение на "личността?? Колко трябва да си перверзен за да го сториш и да печелиш и..., на всичко отгоре да си дяволски доволен и щастлив?!?!?! Българийооо! Какво става в тебе???!!!

за това са потопите в бг....има Господ хора...преварнаха ни в пасмина и лоши хора а не сме такива..еи

Имаше наскоро в Италия в един дом за душевно болни подобен случай ...На камерите се виждаше на какви унижения , бой и тормоз са подлагани пациентите ...Всички заедно с собственика бяха задържани и подведени под отговорност ...Можем да се "гордеем" че има други европейци в тази срамна и ужасна статистика ...

с това ли да се гордеем...смотан

смотан не виждаш ли че го е писал гордеем в кавички .умен си като станишев

Просто изроди.

Имах очаквания, че минусите под коментарът ми ще са преобладаващи, а няма нито един минус! Това е наистина тревожно, в прав текст означава, че лимитът на търпимост у населението е изчерпан, а това е знак, че назряват тежки бунтове на гнева! Дано поне един от управляващите или съдебната власт е забелязал липсата на минуси и му е светнала сигналната лапичка!

че ще вземат да офейкат

чак толкова лоши хората......намерили занимание на лудите,държали ли на диета да очистят токсините...той Хитлер направо ги терминираше

Крадците на българската наука и толкова не са преследвани. тези тука са дребни кокошкари, а от парите за наука се краде с десетки и стотици милиони. И никой не се трогва,

Без морал, без съвест- само алчност,алчност,алчност. Нямат страх от Бога- те са се взели за такива над болните души.НО БОГ ИМА...

Мисля си така, че и в белите държави се краде по всяка вероятност., но съм сигурен, че ако имат напредък е и затова, че там имат и по-засилен и ефективен постоянен контрол а не кампанийност и масово оповестяване чрез телевизията къде и кога ще проверяват и т.н. А, колкото до арестуваните и действията им в Карлуково, предлагам същите да бъдат вързани с усмирителни ризи, а когато се почувстват по-добре-да им дадат и те да поработват, както са се гаврили с низшия персонал и с болните в дома. Това са "хора", коита отдавна са загубиличовешкото в себе си. Уродливи изчадия са вероятно. Да приложим твърдо закона срещу тях, господа/и дами/ от БГ-съда!!!

Така като гледам- 3 години условно, и глоба 1000 лв

Абсолютни безсрамници! Как може да крадеш и експлоатираш болни хора, които не могат да се грижат сами за себе си и да се защитят! Това е пълна липса на морал, липса на човечност и тотална деградация! Надявам се да си получат заслуженото!

Само в Карлуково ли? Във всички болници цари произвол, болните ги изнудват...И това е известно на всички...

Apollony

За кокошка няма прошка....

много крадат лекарите от нас аз съм от няколко години тука утарашиха болничната каса

...безсрочно Болен и Дудука ...

Не само в Карлуково е така, същата картинка е в почти всички лудници. Без ефективен начин на обществен контрол е невъзможно да се пресече дейноста на подобни изроди. Решението е видеонаблюдение, на живо всяка една минута платена с държавни пари, нищо друго не може да спре боклуците ! Краде се от старчески домове, домове за сираци, а какви пари се правят от работниците в затворите не е истина...

Да обереш просяка , съкатия ,душевно болния", защото ти си поел пред обществото пътя да бъдеш лечител на тези ,,забравени души "си е тежко престапление , а уж трябва се грижат за тях . Те обаче са знае ли много дсобре , че каквато и проверка да се направи на един луд кой ще повярва Да ама луд, луд ама знаеш ли го колко е луд ?

Долна история, сътворена от невероятно долни хора! Незнам как е възможно да крадеш и експлоатираш хората.... На какво ли още ще се нагледаме?

Не трябва да има милост за такива изчадия-разстрел!

Смъртна присъда за всички виновни.

На 10.11.1989 на всичко пошло трупано през годините на соца му се даде поле за свободна изява. Не защото демокрацията е лошо нещо, а защото такава не е имало в България никога. И нямаше да е такъв катастрофален ефекта ако си бяхме запазили вярата в бога.

"На 10.11.1989 на всичко пошло трупано през годините на соца му се даде поле за свободна изява "- говориш глупости . Не на "трупаното"! Даде се поле за изява на всичко най-долно, най-жестоко и най- нечовешко у хората. Даде се право на бандитите, крадците и убийците да вилнеят, жестокостта, подлостта и безпардонността станаха норма на поведение.Но това го породи и им го даде демокрацият. глупако

Xa,Xa! Tezi samo mogat da dishat praxa na Direktora v Karvyna! Toi e darta lisica...da otidat pri nego na yroci!!! Nqmat milost kam bolnite xora ...

Положението е трагично! Няма сфера, няма област в които да не се краде! Боя се, че единствения начин това да бъде спряно е или военен режим, или някаква диктатура, но така повече не може да продължава! Белене отново трябва спешно да влезе в действие! Хайде сега, скачайте с минусите!

Няма споко,точно така си е,каквито ни управниците,такива са и много във другите институции.Крадци и мошеници,

Изтървахме влака ,моментът беше началото на януари 90-та.Имахме и армия и граждани.Сега нямаме нищо.

Ако знаеш колко си прав...Просто представа си нямаш.

Rosemary

Минусът е мой. Знам от първа ръка какво означава Белене. Никой не бива да бъде убиван. Само Бог има право да отнема живот. А темата за българската съдебна система е разбира се, друга.

Такива далаверки сивъртят от години в психоболницата в Раднево, ама там никой не ги проверява. И пациенти бачкат за без пари и вила си построил директора в село змейово и с ремонти далавери има.

БЪЛХЕРИЯ! СРАМ, РЕЗИЛ, ОТВЪРТ!

България е филм на ужасите Бог да ги накаже те да са тяхно място за това се моля

До живот !

Никой не може да отрече, че се развиваме, макар и в грешна посока! ;) Не само аз изпитвам неудобство, като чета подобни новини, нали..?

:)

Последните 25 години в тази страна цари СЛОБОДИЯ. Това е криворазбрана свобода. Затова се топим и скоро ще изчезнем.

Схема за лично облагодетелстване и трудова експлоатация на пациенти е разбита при операция на ДАНС в психиатричната болница в село Карлуково. Абе аз от кога сигнализирам службите че от Карлуково експлоатират пациентите , като депутати и министри, ама кой да ти повярва. Чак сега , като фалира държавата , разбраха , че луди я управляват.

За университет - медицинско, за шофьорски курс - медицинско, за работа (дори за метачка) - медицинско. Само за да управляваш цяла държава медицинско не се изисква, даже е видно, че откровени откачалки и патологични лъжци са поставяни начело на партии и щедро им се заплаща да метлосват из страната!

Споко да ви е за урок, следващия път фирмите да са на далечни роднини ! И това е работа за ДАНС ??? Че то и аз мога да я свърша тогава.. ей това е оскотяването !!!

Оскотяхме.....

А, и там ли, бе?

В тази държава има огромен обществен проблем! Липсват държавници,липсва морал,липсва правораздаване и наказания!Порочни и отвратителни практики от времето на соца продължават и до днес! Поради тази причина в скоро време ще липсват и младите хора на България!

Стига с тоя соц. бе!Кво го дъвчиш ,като дилаф 25 години-умник!Много знаеш какво е било преди!!!

Едно нещо ще ти кажа.Не знам откъде имаш тази уверенот за хора ,които не знаеш на каква върат а. Второто нещо е ,помня добре как изгонихме един учител по практика пре соца използващ учениците през времето на учебният процес да му строят вилата при това с краден материал от ученичезката база ! А колко генерални директори ,заметник директори на фабрики и заводи от номенклатурата останаха ненаказани? Така, че и това време помня!

Вече и от психично болните почнахме да крадем.....Деградацията на населението е пълна.

Морални Кенефи !

ДА ГИ ХВЪРЛЯТ В КУЧЕШКАТА ДУПКА ТЕЗИ МАРОДЕРИ ДА ИМ СЕ ПОРАДВАТ .