Прегласуване на председателя на ДАНС искат 19 организации

В протестна декларация до ръководството на Народното събрание 19 неправителствени организации призоваха депутатите да отменят избора на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция за национална сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Прегласуване на председателя на ДАНС искат 19 организации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусният рептил Шорош пак е развързал кесията. Отдавна не беше правил преврат...

Мошениците мръсни долни побързаха още на първия ден след обнародването в ДВ на новите промени за ДАНС да направят предложение за кандидатура и да си я гласуват! БЕЗ никакви дебати нито в Народното събрание между парламентарно представените партии, нито между институциите и гражданите! Не чуха за пореден път никой, и сами си сложиха човек! това обаче им беше голямата грешка! Те ще я запомнят, защото ще им коства загуба на властта!

Няма по голяма глупост от този избор!!! Пеевски и Орешарски под ръка и ВЪН!!!!!!!!

НС и Орешарски да се омитат да не ги пометем тези нагли боклуци и тази еврейска гнъс Станишев.

ДА се маха цялото правителство на тройната коалиция БСП ДПС и Атака! Не ви искаме, махайте се заедно с Пеевски, Орешарски, Бадемов, и т.н. Герб трябва да се върнат, само при тях видях развитие и ще ги покрепя отново!

"Ръководителите на някои от водещите неправителствени организации предупреждават, че поставянето на Пеевски за ръководител на ДАНС ще задълбочи институционалната криза в страната и ще доведе до международна изолация на България." Напълно вярно! И Европа не одобрява действията на левите.

Делян Пеевски е депутат от ДПС, следовател от Националното следствие в отпуска, бивш зам.-министър на Емел Етем в Министерството на извънредните ситуации. Чрез открита или прикрита собственост владее над 60 процента от пазара за разпространение на вестници в България. Собственик е, официално или пак чрез трети лица, на "Телеграф", "Монитор", "Политика", "Уикенд", "Всеки ден", "Меридиан мач", "Борба", "Черноморски фар", "Минаха години", "Втора младост", телевизиите ТВ7 и ББТ, сайтовете BNEws, "Всеки ден"... Според медийни публикации е свързан със скорошната продажба на вестник "Стандарт" и сайта "Блиц". Свързват го и с приватизацията на "Булгартабак", а пак според медийни публикации стои зад покупката на футболен клуб "Левски". Съдружник е със собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев. бЪЛГАРСКА ПОРНОГРАФИЯ !!!!!! БСП СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ !!!!!

Да се надяваме, че така хубавата инициатива ще бъде отчетена, въпреки че кога и къде се е чуло и видяло комунисти да се съобразяват с народното мнение, макар и идващо от граждански организации и сдружения. Но нищо, водата дълбае камъка с постоянство. Рано или късно ще ги изметем...по-скоро рано!

ДО СТЕФАНОВ-МОМЧЕ КОГАТО НЕ ЗНАЕШ НЯКОИ НЕЩА НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ.MR.SUN ТИ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ.

Не бих оачествил това като глупости. Нереалистично (и граничещо с глипостта) е да си мислим, че самите депутати ще отрежат клонът на който стоят. А за обръщението ,,момче" съм благодарен. Отдавна не съм момче и за съжаление през дългия си и нелек живот съм се нагледал на хора, които си мислят, че ако крещят са прави. Да знаете от мен (предпенсионна възраст) че не е така.

НИКАКВО ПРЕГЛАСУВАНЕ.САМО НОВИ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.ИНАЧЕ ТЕЗИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ ЧЕТЕРИ ГОДИНИ С НАРОДА НА Б Ъ Л Г А Р И Я.

За какво ти е Велико събрание. Ние с 240 не можен да се оправим, ти искаш 400.

Гн Стефанов, ако не ви е ясно да ви кажем ! ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ се състои от 400 представители и ще работи 2 или 3 месеца, докато се промени сега действащата конституция. След това се разпуска, провеждат се нови избои и парламента ще заработи вече не с 240 а със 100 депутати примерно

ВЪН ТЛЪСТАТА СВИНЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ДАЖЕ И ДПС УМЪРСЯВА СЪС ЗУРЛАТА СИ

Такъв огромен гаф не съм виждал от много, много време. Да назначиш - това не беше избор, а назначение - вълка за началник в кошарата. Никакво доверие повече за БСП. Това беше края.

Точно така, този криминален тип в нормалните държави ще бъде чисто и просто един маргинал, ЗАЩОТО НЯМА РЕАЛНО НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА ДА СЕ ИЗДИГНЕ ТОЛКОВА МНОГО ПО КАНАЛНИЯ РЕД. Да го изринеме в името на принципите, които са се борили нашите герои!

Поздравления приятели на демокрацията. Заедно сме срещу позора Пеевски-Орешарски.

Може ли да се направи едно бързо дефиле на всичките 19 неправителствени организации ??? Кога и от кого са създадени? Кои личности ги оглавяват и представляват? Чии интереси защитават? Предварително благодаря за информацията, която се надявам да получа от знаещите.

НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ В БЪЛГАРИЯ - ТУРЦИ!!! КОЛКО СЕНАТОРИ НЕАМЕРИКАНЦИ ИМА В АМЕРИКАНСКИЯ СЕНАТ???

Како Нуше, в Американския парламент има и негри и индианци,защото са родени в Америка и са американци. В България има турци,защото са родени в българско! Това значи ли,че не трябва да има католици в парламента???

За другите организации не знам, но имам лични, много добри мпечатления от "Достъп до информация" и г-н Кашъмов. През всичките години следя как упорито се борят за реална демокрация, правото на гражданите за информация и за спазване на законите.

Майка му на лоената топка съвсем честно му е купила мястото така че защо се обаждат тия? Я си припомнете - на 20 години му купи зам-министерско място и по-късно го уволниха, защото още бил студент... Да не говорим, че в ЮЗУ дипломите ги дават докато влака е спрял на гарата. Ташак, г-жа Петрова...

Своята младос и своя глас дадоха: - Девическа организация "Герберка" - Женски Нац.отбор по худож.гимнастика - Девицески Ловно-рибарски сьюз - Хора на Софийските девойки и мн.др.

Вярно е! На мен отдавна ми се струва и съм го заявявал, че герб са мутри и милиционери и всякакви, но бспдпс са по-лошият вариант за управленци на България! Най-много ми се иска и герб и бспдпс и атакаеоод и сдс, ндсв, пръмовици и сие да ги няма на Българската политическа сцена! Но реалността е друга и ние трябва да изберем по-малкото зло от това, което ни предлага олигархията, която все още ни управлява! А олигархията ни управлява, защото ние не можем по обективни и субективни причини да се обединим и да я изметем!!!

Някои да не си мислят,че ако не е Пеевски,Орешарски ще предложи някоя подлога на ЦЦ и ББ. От злите има още по-зли....

НИКОЙ НЕ ПРИЗНАВА ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ КОИТО СТАНАХА МИЛИОНЕРИ И БЯХА ПРОТИВ ГЕРБ ЗАЩОТО ЗАПОЧНАХА ДА РЕДЯТ ДЪРЖАВАТА ,А СЕГА ИСКАТ ДА СЕ ДОКАРАТ И НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И НА БСП И ДПС АТАКА

БРЕЙ ЧЕ МНОГО БОЙКОВИ МЕКЕРЕТА ИМАЛО ОЩЕ

ново:Делян Пеевски се оттегля от ръководния пост в ДАНС.

Вярно! Мисля, че щеше да е добър председател! Дано не прегласуват!

По-скоро делян пеевски Е ГОТОВ ДА СЕ ОТТЕГЛИ - все още не се е оттеглил.

готов е, защото са го подготвили;)

Манекена Огнян Минчев и той се подписал! Че Пеевски ще влезе три пъти в панталоните му!

Отивай в понеделник на работа в 7.00 часа, отваряй шлюзовете и почвай! Работа имаш да вършиш за националната сигурност! Хайде поне веднъж един мъжкар да назначат на този пост!

Точката е липсвала в дневния ред. В момента, в който Курешарски дефакто незаконно обяви кандидатурата на Педал Пеевски, ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ излязоха от пленарната зала, с което УСКОРИХА с липсата на ДЕБАТ гласуването на тази кандидатура! И гласуването стана за 15 минути.

Къде бяха "съединителите"Атакуващи журналята"?!

ГЛАС В ПУСТИНЯ!! НЯКОЙ ДА МИ ПОСОЧИ СЛУЧАЙ, ПРИ КОЙТО ХИЕНИТЕ ДА СА СЕ ВСЛУШАЛИ В ГЛАСА НА НАРОДА?? УПОТРЕБАТА НА ДУМИТЕ : ХОРАТА, НАРОДА, ГРАЖДАНИТЕ, ЗВУЧИ КАТО ОБИДА ЗА ЧОВЕШКАТА РАСА!!

ФЕСОВЕТЕ ,...ВЪН! ПЕС-совете ,...също ! Свински черва ---ДПС/БСП!

председател! Три пъти ура!

Искаме жената на Цецо!

ТИ СИ ГЛУПАК !

Тия пък кои са???Или като ги чета бая пара превъртяха покрай Боко та сега ги хвана и тях страх...Боже и те били организащии дето "изразяват" мнението на хора които даже не са ги и чували.. Да си направят парламент, да си избират кой на която длъжност искат след като са толкова "значими" да искат...

ЯВНО Е ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН. АКО БЕШЕ ПОЧЕЛ ПОВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ. ЯВНО АЛКОХОЛА ТИ Е ПОВРЕДИЛ И ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ ДЕТО ГИ ИМАШ. ТАКИВА НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБ ГЛАСУВАТ ЗА БСП

d4

като гледам подписалите, 99% са финансирани от Сорос. май трябваше да сложат начело на ДАНС Лаврентий Берия?? Може и Ирена Кръстева...

Не трябва да се оставяме мафията и турците да ни управляват, защото ни очакват тежки времена

Тогава защо ги оставихте 4 години и си траехте и им се радвахте??Та Боко и Пеевски си бяха дружки??..

България е парламентарна република, а не "неправителствена". Каквото реши парламентът - това е! Само да припомня, че българските избиратели само преди месец решиха в този парламент да са точно тези партии, с тези депутати, нито един от които не се изказа против тази кандидатура, а едните даже избягаха от залата, за да я подкрепят тихомълком. За какво са Ви предсрочни избори, като пак ще гласувате за червените маймуни и милиционерите?

Атака да замълчи!

Научете се да четете. Атака също е в парламента и естествено имам предвид и нейните депутати.

Не приемайте нищо за чиста монета! Подлагайте на съмнение и внимателен анализ всичко, което е в разрез с разума и нормалната логика! Най-вероятно то е платено - дирижирано отнякъде. Вземайте решенията с разум и НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ТОТАЛНО ОПЛЮТИ - ПЛЮВАЧИТЕ ИМАТ КОРИСТНА ЦЕЛ СПРЯМО ВАС! Приемайте всички евтини популистки пропагандни клишета за спам и се гответе точно за обратното!

За обратното да се готвят обратните!Ние не сме леваци и обр. резби.

най-вероятно лоеният е само буфер, който сега да обере негативите и после подмяната му да е "Добрината" и "разбирането" към масите - много елементарен номер, за пред адски елементарни хора. и ако пеевски се махне или го сменят, всичко ок. ли е, преразглеждането на гласуването ли е победата, крайната цел ? има ли някой от 19те да ми поясни накратко ? защото така поставени нещата, излиза, че се иска адолф да смени гьобелс, с убеждението, че така нац,социализма става хуманен и хуманистите биват удовлетворени.

Има ли някой, който не е разбрал кой е цацаров??? Единствен той вчера каза, че одобрява промените в ДАНС, ерго назначаването на пеевски.....не случайно се движил с това дебело мекотело в МВР!

Че какво му има на Пеевски? Да не искаш жената на ЦЕцо да направиш председател? Май това искаш? И като бяхте много добри предишните, защо проспахте Бургас? или това не е национална сигурност! Призовавам 100 дни за Пеевски!

Как какво му е- красавец от където и да го погледнеш!И като са много лоши предишните защо ги хвалеше? Ти не си ходил скоро на лекар-личи си! След 100 дни с тези потурнаци ще има фалит!

ако мнението ти за 100-те дни не е саркастично, трябва спешно да се прегледаш.

Освен това 19-те организации поискали тигърът да си извади зъбите и подреже ноктите, а пепелянката да се прегласува в неотровна.

С избора на Пеевски, БСП сама се гръмна с два пищова в двете слепоочия. А ДПС - в задника.

Гордеем се с вас хора! Страхотно е , че за първи път вземате страната на народа/ дано не е за последно/! Липсват Андрей Райчев и Виза Недялкова, но може и без тях- достатъчни са Кадиев, Калфин, Я.Стоилов и Ст. Данаилов.

смешник, че и си вярваш..., точно тия имат дял, да се стигне до тук, мутра с фес, да оправя националната сигурност!

Колко прав е бил Никола Гешев да се бори със всички средства срещу комунизма и БКП!За съжаление не е успял да унищожи напулно този БИЧ БОЖИ БКП!

Ако беше успял, нямаше да има и Народна Милиция, т.е. нямаше да има и кой да образува ГЕРБ!

Другарю Атанасов, ГЕРБ също са комунисти!

Нима някой е очакжал нещо различно от потомствения комунист Станишев и креатурата комуниста Костов - селянинът Орешаров? Но те всичките са потомци на най-прогресивната класа - работническо-селската и нейният авандард БРП/БКП/БСП!

Трябва да се отбележи че Костов направи изявление, че Орешарски не става за Премиер.

организации-подкрепяни от масони и евреи.НЕ НА ПЕЕВСКИ И НА ЕВРЕИТЕ

А Станишко?

Долу протежетата на БСП и ДПС, предатели като бисеров вън от БГ Парламента!!!!!!

Всичките 19 под режисурата на ГЕРБ! Защо ли ГЕРБ се плаши толкова от Пеевски?

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МНОГО ДА ВНИМАВАТ. ПЛАНИРАТ СЕ ПРОВОКАЦИИ, КОИТО ДА ДОВЕДАТ ДО УПОТРЕБАТА НА СИЛА ЗА СМАЧКВАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ВЧЕРА Е ПРОВЕДЕНА СВЕТКАВИЧНА СРЕЩА МЕЖДУ ПЕЕВСКИ, ЙОВЧЕВ-МВР И ЦАЦАРВ -ГЛ. ПРОКУРОР.

ВЪН КРАДЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА И ПОЛИТИКАТА! НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА!!

Боли ли, боли ли ви? Боли ви! Ще ви боли!

Мислех, че БСП като Матросов на амбразурата ще защитават Пеевски. Но се оказа, че има и достойни хора сред тях, независимо от съмненията за лични подбуди... Та може и да им се размине ЗАБРАНАТА на тяхната Партия... Каквато ние, гражданите, трябва да искаме за ДПС. ЗАБРАНА НА АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ДПС!!! ВЪН КРАДЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА И ПОЛИТИКАТА!!

Просто и ясно - управлява ни мафия, която вече се държи нагло и не се притеснява да ни плюе в суратите.

нека господин пеевски избере какав да баде-бизнесмен или политик,застото сте има збласак на интереси.като има толкова милиони засто се хваста с политика ,или парите са му толкова мрасни ,че трябва да е вав власта за да ги нопази.питам как един младеж на 3з ям тези пари и достатачно ли е опитен за да води такава структора и то много отговорна.за мен това е осте една кукла на конци.това не е истимна да се сличва.пален фарс.срамота бсп,вкарвате еничерите вав власта.срамота

такива като Пеевски имат право да избират само кога, в първа или втора група, да го пускат на разходка в ЗАТВОРА! Тази свиня е СИМВОЛ на СГАНТА, която забогатя, като крАде от народа си! КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР!!!

я по-тихо!

Защо не са подписани и от дружеството на чалгаджийките и това на работещите по околовръстния път?Без тях може ли?