Само Ахмед Муса остана в ареста, повдигнаха му обвинение

Окръжната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение срещу Ахмед Муса за участие в група, подстрекаваща към война и за налагането на антидемократична идеология.

Обратно в новината

Коментари - Само Ахмед Муса остана в ареста, повдигнаха му обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабистът Али Шуган: В момента "Ислямска държава" е най-мощната терористична групировка в света: "Шествията на български граждани с арабски одежди е очевидно преднамерено шествие, целящо да предизвиква суматоха. Смятам, че Ахмед Муса и хората му са подведени от невежеството си и че някой ги използва за смут, както това бе станало с братята Юзеирови....Главното мюфтийство и самите мюсюлмани трябва да се разграничат от техните демонстрации, както и 12-те подсъдими имами трябваше да се разграничат от Ахмед Муса и да поискат отделно дело за тях..." пълен текст, самата истина: link

45 години и още 25 години нещо като демокрация изнежиха народа ни. Хората са човечни, съпричастни, толерантни и културни. На фона на това малодушие цъфти наглостта, диващината и тъмните страни на групи отчуждени от нацията безделници, готови за парите на Саудитска Арабия да громят, колят, палят страната ни. Не го крият, разиграват сценки, тогвят сепаративни действия по разчленяването на България. При социализма не смееха да гъкнат, живееха добре, имаха респект от силата. Днес се усетиха, че нямаме армия, съюзници и опората на Русия, и вилнеят с тепните чалми, бурки, бради турски език и цял набор от провокативни действия, готвещи ни албански вариант. И ще успеят - нямаме отпор, твърди борци и защитници на родината ни. Имаме кекави бюрократи, лигави дърдорковци и национални предатели.

Тези хора не уважават държавата, законите, конституцията на България. Обявили са война на цивилизованото общество, затова с 2 ръце и 2 крака гласувам да ги качат на самолета с еднопосочен билет за Сирия и ИД и да си живуркат в държава с управление, което явно уважават.

Питайте тоз цигански дявол, откога е с брада и откога циганката е с бурка? Но щом са пуснали другите и него ще пуснат. Сега малко да ни се погивизят и след като им наредат на нашите политически слуги и дупедавци - веднага ще го пуснат, че и почести може да му окажат! Ние нямаме политици, ние имаме изроди! А защо са избрани те - народа даму мисли, нали той ги избира такива катили!?

Да не мърда от там! Както и всички които си мислят, че могат да налагат чужди интереси и религии в държавата ни!

Кокаин, хероин, незаконни оръжия, крадени коли, вещи, сводници, проститутки... Все занимания угодни за алах, но не и за истинския Бог. При положение, че смятате алах за всемогъщ и вездесъщ (което значи, че може да присъства на всички места едновременно) - защо не го питате: кой е Исус Христос? Четете фантазии, които нямат нищо общо с историята и с истината - защо не прочетете за Христос от хората, които са го познавали, които са живели с Него? Ако алах може всичко - защо да не може да ви отговори - както Христос се явява и отговаря на християнските молитви?

Това ли беше?! Накрая само на Ахмед Муса ще му остане в ареста.

Цяла държава на най-злите и отмъстително-жестоки хора не може да обръсне един цигански келеш ?!

само нож за гяурите

айде всичките,които искате да живеете в ислямска държава да се изселите натам ,тука нямате рабора,отивайте в пещерите и пясъците

Като не ти изнася тук , марш обратно в Тора Бора . Чий го дириш тука , а !? Заради такива , тъпаци като тебе , страдат нормалните хора. Отивай в мизерията да се взривяваш.

Безсрамни, безбожни човеконенавистни, кръвожадни убийци. Нима мислите, че Създателят на Вселената е лъжец и убиец като вас?

Защо Окръжната прокуратура на Пазарджик, а не държвното обвинение, не узапти този разпасан безделник? Докога тази отрепка ще тресе държавата ни? Не станаха ли много типовете с акъл на пиле, които рушат България - от Борисов до този циганин? Демокрацията си играе с огъня, пунтира ред и закони, а всъщност дава простор на всякакви ненормалници да заплашват живота ни. Инвазия на пустинни диваци от ИДИЛ е повторение на 500 годишното робство, а ние тук си играем на закони, и то с кого - с провинциални катунари и скотове, от които се боим? Защо още не е забранено ДПС? ДПС има две лица - официално и скрито ислямистко, джихадистко и невероятно нахално и брутално. Защо не се изтъква ролята на имперска Турция на този простак Ердоган-приятеля на Борисов - опора на най-крайните ислямисти, къде е критиката по Запада за сриването на светска Сирия и Ирак и създаването на някакви халифати, емирати и прочее средновековни идиотщини? България няма да успее да се упази с лидери като днешните ни. Страната се скапва от корупция, извращения, насилие и простотия.

MANGAL MRUSEN.SMURT

Хубава работа , ама българска . Хубаво правихте операция , ма що не я направихте като хората . Пример ви давам - Велинградските села , на българите (християните) казват КАУРИ , щото помаците там не били българи ! Друг е въпроса какви са , ако не са българи , ма коефициента на интелигентност не им позволява да поразсъждават малко над тоя въпрос. Така им промиват плитките мозъци , че не е истина . Но това е държавна политика , поне да си бяха свършили работата като хората.

и все пак - щом така неистово реват,че са по-добрите различни, и довеждат нещата да ненавиждат останалите,криейки се зад това колко мирен е коранът,тези хора не стоят мирно и кроят нечакан от другите двубой.

Е, кво стана? Само шум.

20 години демокрация, пардон, извинете.

,,Петима от задържаните при акцията,, Нали вчера реваха, че са 42 мисля. Сегасе оказаха 5 човека....? Ко стаа тука ве - ай сиктир

то по големи расисти от арабите са може би африцаняите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само на последната страница от 39 коментара, 13 са премахнати поради.... бля... бля... Сега с моя коментар , ще станат вероятно с 1 повече. Процентът на цензурираните лесно се смята. Да ви пикая и на сайта, и на форума, и на демокрацията , и на продажните душици !

Аз съм расист и не се срамувам от това. Ако на някоя чалма тва не и харесва да дойде да видим колко носи на бой !

НЕ СИ САМ БРАТО- И АЗ СЪМ РАСИСТ ! И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА !!!!

При положение, че толкова години ги носим на гърба си, храним ги с нашите данъци, те не искат да работят и да се образоват а даже и за война се подготвят - ДА и АЗ СЪМ РАСИСТ

Призовавам останалите колеги-расисти, да не постват, че ще ни изтрият с мотива "организирана съпротива и противоетническа дейност". А защо не и в държавен преврат, зер държавата и без това е в ръцете на мюсулманите ...

Всъщност, кой е Абу Бекир? Някой наш възрожденец, за който съм пропуснал да се информирам?

Той , той- правнук не великия учител Демир БабА... Хвала на нашите български будители ! Ах, защо един мой роднина австриец, не беше "поцарувал" още 3 -4 месеца поне,ааааах защо ?

"МНОГО ШУМ за НИЩО"!!!! В махалата НЕ ПРИБРАХА СВОДНИЦИТЕ , не иззеха незаконните стоки , на прибраха нарко дилърите , не иззеха незаконните цигари менте ???? Просто това беше поредната "пушилка" в очите на Пазарджиклии!!! Язък че ми плащаме заплатите чрез данъците !!!! Излагация!!

Абсолютно вярно! Вдигнаха пушилка, за да намалят видимостта и очите на гражданите да се подлютят, та да не виждат нищо- а само да слушат- радикален ислям, Ислямска държава, Муса и така по 1000 пъти на ден. Кокаин, хероин, незаконни оръжия, крадени коли, вещи, сводници, проститутки...къде са- няма ! Всичко е парлама и хвърляне пепел в очите на обществото. Ако ме питате, такива акции трябва да има всяка седмица, но освен брадатия негър Муса-та, трябва да бъдат заловени и сводниците, проститутките, негрите, които нищо не бачкат, а имат палати по на 4 -5 етажа, наркодилъри, незаконни цигари, алкохол и други стоки. Полицията спи.

Дааааа , пак работа ми се отваря значи. Къде си чичо Чочоолу, д ас евдигнеш, че да ми помогнеш ?

Не мога да разбера,този Муса,като е осъден за радикален ислям,защо по дяволите,е на свобода? Дори и да обжалва присъдата,щом е осъден,нека си седи на топло докато си обжалва..а не да сее семето на етническата омраза.

Може и да духне някъде, като галеви. Но явно закона е толкова калпав, че не е задължително да е затворен, докато обжалва.

сега си спомних ,,ердоган-падишаха,, беше споменал ,,...до дунав,,??? и пак питам ,,кои,,??? ,,Религиозно напрежение в Свищов. Става въпрос за създаването на религиозно училище в центъра на крайдунавския град, маскирано като Балкански център за религии, етническа толерантност, древни езици и култура.Скандални факти около подписаният меморандум разбуниха духовете в крайдунавския град през последната седмица. А именно едната от трите страни в лицето на Генчо Конов. Това е председателят на настоятелството, който е следствен за купуване на гласове. Друга страна по проекта е Сдружение ЕВЕТ (Европейска визия за етническа толерантност ). Негов председател е пробвалият се неколкократно в политиката Ергин Емин. В знак на съгласие, на меморандума се появява и подписът на кмета Станислав Благов. Самият той обаче не е съвсем наясно какво е подписал. Това, че мюсюлмани си правят център не е притеснително за местните. Опасенията им са, че зад проекта стоят Генчо Конов и неговите синове. Един от тях е близък до скандалните братя Юзеирови, които преди четири години се опитаха да учредят партия Отоман за първи път, отново в Свищов, но срещнаха сериозен отпор отново от местните!!!,, много ,,нпо-та,, в тази държава!!! нали ,,протестъри,,???

Този "хубавец" в затвора и докато не му побелее брадата, никакво пускане!

Само на молитви, без храна и вода, за да види кон боб яде ли!:-)))

Искам да обединя темите: "Джихад" "Бюджет 2015 г" Нека малко да поразсъждаваме, може би и някой политик да попрочете нещичко и да му присветне: Така наречените "мюсулмани" с цигански произход не работят, но се редят на опшката в ТПоделения на "Социални грижи" за всякакъв вид помощи регламентирани със Закона за социалното подпомагане. В същото време по цял ден са пред къщите си /незаконно построени, някои за една нощ/, по пазарите, по улиците и са охранени и облечени добре за хора, които нямат доход. ОТ КЪДЕ ИДВАТ ПАРИТЕ ИМ? Ами от Бюджета. Значи само с попълнено Заявление-декларация, лична карта ти се дават пари до БЕЗКРАЙ. В същото това време работещите ХРИСТИЯНИ - неверници чакат 40 г. за право да престанат да работят и да получават някаква мизерна сума, с която да си купуват лекарства за още един ден живот, който ги доближава бавно до смъртта. Ами аз смятам, че това си е натурален ДЖИХАТ. А Вие драги сънародници? А ВИЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ?

Краднат като политиците ( за справка виж КТБ) . А политиците от къде имат толкова много пари , всички с палати на морето, коли като танкове , пари в банките предостатъчно пък са на една заплата . Ако искаш да продължа

Радикален ислям- дрън-дрън. Няма такова нещо в България. Управата търси под вола теле- за да прикрие истинските проблеми, престъпления и престъпници- наркобосове,подземни босове, кражби, крупни измами, корупция, далаверите във всички министерства, фалитът на кътъбъ и още и още... Брадатият Муса го изкараха по чер от дявола, а само в парламента има поне 30 престъпника, които плачат за затвор десет пъти повече от Муса-та. Виждате ли , драги сънародници, как лесно се управлява и манипулира тълпата?

Ти от кои си бе мушморок?

Я вземи се разходи из селата около Велинград , тия дето са по - височко и после говори , дали няма радикален ислям ! Там на християните викат " КАУРИ" - в превод гяури!

в затвора или вън от българия такиванеандерталци с бради като джихадисти -трябва да се въведе закон , който да забранява проповядване на религиозни символи по улицата или с облеклото -тия твари са намерили благоприятна почва да се размножават тук опитвайки се в един момент да ни приспат и заробят , но българия помни зверствата на ислямистите от петвековното турско робство и ще ги навре където им е мястото

значи физика в казанлък тъне в мизерия - а пари за джамии БОЛ --------това ли е европейска българия?------шибаните европейски тикви ни харизаха на турция и ако не направим нещо утре ни няма

който иска ислям, бурки, шериат и джамии да си взема багажа и да върви в Турция, Саудитска Арабия и въобще в някоя ислямска държава. Тук в Европа исляма не е традиционна религия и е внесен от дивите турски орди, опустошавали земите ни векове наред.

На протестите българските граждани излизат с ИСКАНИЯ за повече държава. И в това няма нищо учудващо при положение, че в тази страна на практика НЯМА разлика между държава и мафия. В България мафията НЕ е някаква обособена мрежа от престъпни организации, които водят битки ту с държавната администрация, ту помежду си, както е в ДРУГИТЕ страни. В България мафията е държавата и обратното - имаме ПЪЛНО срастване между двете. На ПРАКТИКА правовата държава отсъства, поради което хората се ЧУСТВАТ изоставени. Когато ги попитате защо НЕ си търсят правата в съда, те се ИЗСМИВАТ и казват: "Защо да го правим, след като съдът е корумпиран, а медиите, с МАЛКИ изключения, също участват в схемата". За тази безизходица ВИНА носи и Европейският съюз, който ПРИЕ България ПРЕДИ да е изпълнила ВСИЧКИ условия.

дръж се Муса, ние не сме с теб

И ние...

Щом стигнахме до там, че тия маймуни да се обясняват как живеят мирно и тихо в България (която би следвало да е и тяхна родина), а в същото време да пускат бради и да слагат бурки като талибани, значи не вървим на добре.

А гей парадите по-добро нещо ли са , а стотиците американски емисара сектанти на всякакви църкви ( всички сме ги виждали по улиците ). А снимките на американските войници на предпремиерните филми а самите им филми ?

В началото винаги е словото. Когато няма свобода на словото, тогава има робство. Словото ВИНАГИ изглежда едно и също, но това НЕ е вярно, защото Вие сте едни и същи, а НЕ словото. За нас цялата власт, а за Вас останалото. За нас всички права, а за Вас всички задължения. Това е двоен стандарт, само тогава може да съществува робството. Навсякъде където съществува двоен стандарт, винаги там се заражда робството или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за всеки човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от друг човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега.

С тези пиар акции се мъчат да ни внушат или новите назначения или БЪДЕЩОТО РАЗПОЛАГАНЕ В ДЪРЖАВАТА НИ НА АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ . Скоро под ЕГИДАТА или на Президента или на Съветника на Борисов - Цветанов американците Ще искат да разположат техните оръжия тук УЖ за противодейстивие към ИДИЛ . Американците ще платят на няколко човека дали ще са от Комсомола , от БКП или Д.С им е все едно важно е да имат стратегически ръжия тук - какви ще бъдат оръжията се досещате сами ! Щом не намериха никакво оръжие то няма как неграмотните цигани от махалите с няколко книги да ни смажат като народ , нация , общество и т.н .