ДАНС и МВР влязоха във ВиК-Пловдив

Не се притесняваме, лаконично коментираха от дружеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боко пак се прави на мъж хи хи хи

Не се сещам каква е причината м-ра на вътр. работи да си избира пловдивското ВиК за проверка, но все пак трябва да се знае,че през закона всички са равни. Според мен трябва да се извърши проверка на " Соф. вода".Преценете сами! Някой е подписал договор със концесионера,че сме съгласни да му продаваме нашата вода по 2 ст. на куб. м. / само по фактура, водата си отлежава в язовира/, след това "купувача" ни я продава доскоро по 268 ст. на куб.м., като ни я " доставя " по водопроводите от живково време, ние си плащаме ,като попове и никой не прави изчислява каква е разликата 220 млн. куб. м. закупено от Ст.голяма община по 2 ст. и след това продадени на нас по 268 ст. на куб. м., аджеба 134 пъти по скъпо. Пред такъм айдуклук ще посинеят дори и тарикатите от 30-те години в Америка.Този клепар, който е подписал договора трябва немедлено да се наръга в кауша и за се конфискува всичко негово и на родата му.

Оставете циганите,няма кои да ги оправи в близко време. Да проверят имотите на всички висши служители,на директора,на заместник-директора....??? Откъде и как са закупувани??

Е какво толкова предстои, българския етнос намалява, циганския се увеличава. Следва да се появи циганска етническа партия, идва на власт, сменя езика, химна, символите на държавата, накрая и името на държавата с референдум - например Романия. Какво пък чак толкова предстои, нищо особено.

Гетото Столипиново в Пловдив е държава в държавата, управлявано по правилата на мешерето. Нещата бяха изтървани от драпащият да остане във властта Спас Гърневски. Тотев продължи традицията, защото беше районнен кмет там, преди да му купят мястото в общината. Плащането на сметки за вода е дребен проблем, в сравнение с това, което предстои.

полза - никаква

Браво проверявайте и ако има нарушения наказвайте ! Така само може да се върне доверието от народа.

Спартакчето изгоря, не може Тотевите подлоги да останат, трябва да сложат Здравковите ...

нелегална продажба на цигари няма но виж на ток и вода дал господ....

В ромските квартали потреблението изобщо не може да бъде отчетено, защото водомерите към повечето сгради са под вода.

Толко не могат да поканят водолази да им проверяват сметките на господата от Столипиново.

Мирише на едни 7-8 милиарда европейски пари по новия воден цикъл. КОЙ ще ги усвои и пак ще ви остави да плащате. Или КОЙ ... под вещия поглед на хидролога от Сараите

Подобна акция няма да видите в министерството на транспорта вниманието се отклонява а кражбата там и за тол системата и за бонос малюс е огромна

Цирк ГЕРБ с нова програма пълна с изтъркани милиционерски номерца.

В бургас Има един квартал без водомери 2 месеца преди изборите спират водата в седмицата на изборите я пускат и така години наред безстопандтвеност ама там данс нема да видите щото нее от нашите

Къде в цялата картинка е КЕВР? Защо не се потърси отговорност на институцията, която контролира качеството на ВиК услугите... Има нещо мътно в цялата дандания!

Ти имаш нужда от помощ... Сега ли се сети да поставиш този въпрос или някой ти го подсказа?

PEYTSCH

Оти не влезнат у Столипиново, а ?

На пловдивската ОД на МВР отрича да има акция

на нелегалиня алкохол и вода сме ние!!!

Вчера в Бургас за една авария звънях е на 30 телефона, на последния ни вдигнаха след 5 мин. Проверки навсякъде почивайте!

А на "Софийска вода" кога?

"водомерите били под вода" Ами изпомпайте водата, има потопяеми помпи и др. Това ли е оправданието за циганите? Ами да потопи и нашите водомери под вода и да не плащаме и ние обикновените граждани! Махай и уволнява!

Така им е по лесно. Сега за да компенсират загубите от нередовните платци ще вдигнат цената и ще надпишат някоя друга сметчица

Водомерите под вода, а топломерите на светло - ние сме оппаднали в най-голямата комедия на 21 век - слагайте маските, господа!

Още една илюзия увря, но и умря - за коравите момчета от Перник, дето не се дават и само вицове създават. Жалко. Виж за Пловдив няма наистина за какво да се притеснява кой и да е.

Прочетохте ли, но не в "Дир"? Само в Столипиново загубите от неплащането на вода и разхищението е 700 хил. годишно. Колко още такива гета има в България... можете ли да смятате? Навсякъде оставена водата да тече, за да не замръзне, хиляди нелегални отклонения и десетки хиляди неплащащи цигани, изкъртени тръби или запушени с кокошки и други отпадъци. Ние плащаме и мълчим и така десетилетия, дори има хора които защитават това, наричайки го културна особеност.

Проблемът не е етнически, не го ли разбра най-сетне? Спри, че ставаш смешна.

Че кой говори за етнически, за икономически става дума и никак не е смешно. Хората, които източват всички ресурси и фондове в страната са политици и цигани. Политиците са цигани на едро, защото циганин не е етнос, а начин на живот. Етносът е индийци.

Сутринта влизат, след обяд излизат. Няма проблеми и всичко е законно. Само дето няма вода.

Във всички ВиК трябва да влязат! Нещо се взеха за недосегаеми... Тръбите им са стари или некачествени, разкопават прясно положен асфалт и го оставят така (особено по селата.... "разкопките" им седят по 3-4 години), служителите им се държат нагло и надменно и често не посещават адресите, а вписват "служебно"

Направиха обиски и намериха 2 бидона нелегална. вода .......

След дъжд качулка....къде бяха тези органи докато се източваше водата?

А къде щяха да бъдат, ако не се беше започнало?

Първо БФС , а сега ВиК нещо изведнъж много се активизираха ! Много мязе на ПР акции на Боко от времето когато беше гл.секлецар !

Къде да идат, като им се допие вода?Само че от сродно д-во са я спрели и източили в цеховете....Та нещо ще трябва да търсят другаде да утолят жаждата за...вода.

Толкова гръмки слова не бях чела отдавна. Да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли. ТЪП НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!

ГЕРБ аджийската схема е напред сме заедно,назад си си сам! Назначават се калъфи повсеместно който крадат като разпрани с едно условие,да се отчитат редовно на Батко! Когато стане напечено сменят калъфа и лапането продължава! А заводата след Перник и Пловдев да се готви Шумен...звездите ми го говорят!

Министър-председателят Бойко Борисов е най-значимият държавник в цялата история на България и за огромните си заслуги може да бъде сравняван единствено с Апостола на свободата Васил Левски! Но докато Левски само се е опитал да освободи България от турско владичество, Бойко Борисов не просто възроди страната ни след много по-зловещото комунистическо робство, но само за няколко управленски мандата я превърна в символ на благоденствието и разцвета и отличник на Европа по икономически показатели! Нормалните честни и здравомислещи българи знаят, че управлението на д-р Борисов и ГЕРБ няма алтернатива, затова вдъхновено работят и допринасят за възхода, благополучието и просперитета на страната си! Всеки виновен, позволил си да опетни каузата ГЕРБ ще получи най-сурово наказание, без никакви компромиси!

За ГЕРБ не знам дали има надежда, ама съдейки по писанията ти за теб отдавна няма !

и вицовете и иронията вече не върви в жанра на властта.

Понеже не разбрах това "д-р" доктор или другар означава, ще си позволя да цитирам журналиста Иван Бакалов : "Въпроса задава журналистът Иван Бакалов в свой текст в сайта е-vestnik.bg. На практика Борисов не е никакъв доктор, коментира Бакалов. Премиерът прави дисертация през 1989 г. и получава титлата кандидат на науките. Кандидат на физкултурните науки. Тогава има друга система за научни звания. След промените в закона кандидатите на науките от миналото са приравнени към доктор на науките днес. Но вече няма и категория „физкултурни науки”, затова дисертацията на Борисов е категоризирана в „психология”. И той някак изведнъж става „доктор по психология”. Каква е темата на дисертацията му? Забележителен труд – „Психофизическа подготовка на оперативния състав на противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар”. „Типична измислена тема за тогавашното Милиционерско училище, както наричаха още Школата в Симеоново. Сега е Академия на МВР“, пише Бакалов.

Ти ли му пишеш речите във ФЕИСА?Много си готин ела в ГЕРБ-ГЕЙ КЛУБА да да си получиш наградата,предупеждавам те смажиси отвора да ти е готино.Виждам че с устата работиш добре,явно редовно му духаш"ВОЖДА ВИНЕТУ"

Мисля че е крайно време от сметките за вода да отпаднат графите кражби и загуби от аварии. Тези загуби да се търсят от съответното дружество. Може би тогава ще започнат да си вършат работата.

не си хейтър, ти си клише. А ние на клишета не реагириме, и да звучат справедливои точно.

Идва прокуратурата и арестува този и онзи. Ние сме силата, в нас е тоягата. И е така - действията и влиянието на Специализираната прокуратура го доказва. Представете си, че главният прокурор утре задържи премиерът и ресорните министри, които по закон носят отговорност за управлението на ВиК и въобще водите. Или за корупционни схеми при строителството и ремонтите на пътища. Може и за проблемите с Тол системата. Има предостатъчно основания за белезници. И ГЕРБ не просто ще пострада, а ще пропадне. Главният прокурор ще се аргументира с достатъчно точки и алинеи. От една страна Гешев ще бъде поздравен от гражданите, а от друга – от Брюксел. С един куршум – два заека. Говори се не отсега, че назначението на предишния главен прокурор Сотир Цацаров е било в голяма степен дело на депутата от ДПС Делян Пеевски и кръгът зад него. Същите съмнения витаят и около предрешения избор на Гешев. Един от аргументите е упоритият отказ на Гешев да признае връзката на Пеевски с фалирането на КТБ и със стотиците милиони, получени от олигарха-политик от същата банка и фирми, свързани с нея. Както и с криминалното придобиване на активите на банката. А тези връзки бодат очите… В подобна зависимост от прокуратурата са всички партии в парламента. Няма значение, че няма да признаят. Това важи и за политици от всякакво ниво. Сковани са от страх. Затова не чакайте и реформи в обвинението. В същото време висши и не само висши прокурори – в София и по места – са зависими от споменатия вече кръг, тъй като кадровото им израстване е зависимо от този кръг. Което пък води до окончателното установяване на диктатура на прокуратурата. От БСП искат вот на недоверие към правителството за безводието и лошата екополитика. Е, и? Гласовете всеки може да преброи – правителството ще оцелее. ВМРО, НФСБ, Воля и Атака знаят, че може и да не са в следващия парламент. Това ги изключва от възможност за участие във властта, а това е и спиране на финансовите кранчета. Просто ще изчезнат. Този кабинет им е нужен като"слънцето, въздуха и ВОДАТА" за всяко живо същество. Водата и въздуха са под въпрос, а слънцето вече е приватизирано, ако разбирате намека... Стабилността кабинета обаче вече не зависи от техните сделки, договорки, кандърми, претенции, пазарлъци, извивания на ръце, претенции, обещания и прочие „политически инструменти“. Зависи от прокуратурата, която може по всяко време да реши дали да има предсрочни избори или не. Това дава на ДПС изключителни възможности. Защото кръгът, олицетворяван от Пеевски, е кръгът на баш олигарха от сараите в Бояна. Съмнява ли се някой в това. Дали зад това стоят Русия, САЩ, Турция или няко друг - е все едно. Дървото го ядат всички българи. Посочването на този кръг не е фокусиране или сатанизиране. Просто това е истината и тя не е тайна за никого. Аргументи, примери и факти колкото искате. Например, че на пазара вече няма нито един всекидневен вестник освен под контрола на Пеевски. Това е пълен монопол върху пропагандната машина, която върши своята работа. Именно тази машина тръби, че водната криза е пореден заговор срещу правителството и персонално срещу Бойко Борисов. Всъщност заговорът е по силите само на един кръг. Отива една държава. В страх и без траурния марш на Шопен или Бетовен… И е така, защото повечето българи и политиците ни дават всичко от себе си да се приспособят, вместо да се борят.

Зад медиината "стабилност" и просташко пъчене на борисов се крие празната същност на тази обезличена държава.

Спартачето ще трябва да киха, трябва да сподели от сладкото с полиция, прокурори и адвокати. Не може само той и Тотев да си топят пръстчетата в кацата с медец.

Айде бе. Как ако българин не си плати водата идват и веднага я спират даже с полиция а в гетата без пари и не можели да я отчитат а я фактурират на българите като загуби. В КЕВР няма ли да има арести щото всички да в играта. Водата за гетата да е безплатна но се дерат българите като загуби.

Най-скъпа е водата в селища, в които няма гета. Направи справка. Има двойно отчитане и двойно плащане на потребената вода от потребителите в отделните апартаменти и отчитането на общия водомер.

И кво ще правят там? Ще пият по една вода и ще чакат да ги снимат журналистите?

Данс, ще танцуваме ли? Нямаме ли други органи за контрол?!

Циркът продължава - шАфьорчето на Маджо и той станал фактор в Държавата на Тиквите и простия народ.

И сега ако това правителство не падне, значи имаме парламентарен картел!

Някой му пари под крачетата и реши да симулира дейност... но мутрите знаят само по мутренски. И пред камиерите нали....