Коментари - ДАНС е внесла сигнал срещу Бисеров в прокуратурата | Днес.dir.bg

ДАНС е внесла сигнал срещу Бисеров в прокуратурата

Сигнал срещу Христо Бисеров с данни за финансови и данъчни престъпления е внесен от ДАНС в прокуратурата, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. С решение на парламента от днес Бисеров вече не е депутат.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС е внесла сигнал срещу Бисеров в прокуратурата | Днес.dir.bg

Коментари

Това е потвърждение, че е наложителна незабавна смяна на елитите. Те самите са загубили чувство за самосъхранение и във войната помежду си допускат да изплува истината за тях. Правете си сметка, след като себе си не пазят, каква е грижата за вас.

Бих казал браво на ДАНС и прокуратурата за това, че не се вълнуват от това кой е управляващ и кой е опозиция, а когато имат данни за престъпление действат съобразно закона. Не са ни необходими циркаджилъци с просване на този или онзи политик или министър на земята само по причина, че е посочен от министъра на МВР. Мене, а смятам и по-голямата част от БГ граждани ни интересува всеки за когото има доказателства да бъде изправен пред съда по законоустановения ред. Бих се зарадвал БУДА и Цецо Лъжеца да ги откарат в затвора с държавни почести, но ако има доказателства и воля да се разкрият престъпленията им, нека бъдат осъдени. Най-малко ме интересува дали ще отидат в Централния затвор с бронираните им коли, със служебни коли на затвора, с такси или пеш. Важно за всички ни е да се опита да възтържествува справедливостта, затова институциите трябва да работят без политическия рекет от властта.

когато смесиш лъжа и истина се получава глупост

Фактът, че ДПС са си купили всички останали партии, за да спрат ГЕРБ, означава, че ГЕРБ не играят с мафията.

Оказа се,че парламента е прикривал умишлено нечуван заговор с/у България.Това мнозинство ,а И някои милиционери от ГЕРБ са национални предатели и вкупом са за прокурора!Този парламент е бардак на престъпни заговорници и трябва да бъде разтурен незабавно!

Оставете човека на мира - има "Кой" да го самоубие... Амин!

Вместо да правят целия народ на луди е нужна една бърза национализация на всичко, което заграбиха, и оставиха хората да мизерстват, и целия процес на криворазбраната ни демокрация да започне отначало. Всички, които крадоха в затвора, заедно с целите им паразитни фамилии и едва тогава ще сме на чисто. Останат ли така нещата те кокала никога няма да го пуснат, а ние ще ставаме все по-зле. Икономически, духовно и материално ще сме винаги зависими от тях

По-скоро сме зависими от расизма си и мохамеданите се възползват от това, 90 процента от избирателите на ДПС са такива, но подкрепени от расистката партия "Атака". Сам си прави изводите...

Много интересно, защо до сега никой не забеляза как се е оял въпросният Бисеров! Само в района на Иван Асен има три имота, лъскави лимузини спират по малките улички на квартала, а бедните хорица гледат и се дивят. Милият той Бисеров, вероятно от закуските си е пестил някой лев...като останалите, дето всички си ги знаем...и какво като знаем?! Нищо няма да се промени, само ще му се поскарат, че не е слушкал. Тъжно, но факт.

Агент "Кой" разчиства миманса чрез ДАНС... Това трябваше да направи Пеевски, но поради тлъстина не можа да мине през ситото, та сега се налагат обходни маршрути през няколко трупа...

И това е зам. председател на народното събрание !!!!!забрана на дпс!!!!!

Ето какво е ежедневието на капиталистическото общество: мафия, скандали, престъпления, убийства, СТРАХ.... На този фон изпъква най-великото събитие в хилядолетната история на човечеството - Октомврийската революция. На тази дата, преди 96 години, болшевиките, начело с Ленин и Троцки дадоха началото на нова надежда и упование в живота на милионите угнетени по света!

Пропускаш Станишев след Ленин и Троцки...

Данчо Данчо Ментата е много изнервен и не от вчера, а от около месец. Явно усеща нещо и той.

ФИНАНСИРАЛ АЛ-КАЙДА В БЪЛГАРИЯ И СИРИЯ ????

Какво да очакваш от бивш Седесар в ДПС

аззз

цигани мизерни...

Станал е неудобен и вижте какъв е(сякаш не се виждаше). Представяте ли си другите какво крият. Мафиотската върхушка БСП-ДПС-АТАКА скоро няма да даде възможност на нормалните хора да оправяме страната.

ДПС, БСП, Атака - в момента, цялата власт е в първите.

ТОВА ЛИ МУ БЯХА ЛИЧНИТЕ ПРИЧИНИ НА БИСЕРОВ ДА НАПУСНЕ ДПС...ИСКАМ ДА КАЖА ДА ГО НПУСНАТ ОТ ДПС! ХАХА ПЪЛЕН ЦИРК, А ДОГАН И МЕСТАН НЕ ЗНАЯТ МИЛИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! ТЕ ПАСАТ ТРЕВА!

Всички българи ,които са в ДПС ,са КРАДЦИ! ЕТО И КЪДЕ СА ---ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ !

Страшен шум се вдигна покрай оставките на Бисеров.А какво ли толкова чудно има в това,че ДАНС,го разработват?ДПС е една тайна,обръчова,лобистка,изградена на чисто мафиотски принципи.Целият им"елит"са все бивши кадри на БКП и ДС.Да не би някой,някога да си е въобразявал,че ръководството им е икономически,политически и пр.,чисто!?Факт е,че сега/за кой ли път/,са на власт.А ДАНС и Цацаров,явно ще разследват Бисеров.А сега,пак оплюйте Главния Прокурор.

никъде и никой не го уважават вече и няма вече кой да му се довери , чужд сред свои и свой сред чуждите е вече той , същото се случва с българина в турската партия , предал интересите на народа си за няколко сребърника и оставил се в услуга и маша на турците , е кой да го обича такъв човек , винаги ще бъде изкупната жертва за която и да е страна

ДОСЕГА ДОГАН ОТЪРВА ДВАТА ПЪТИ ..... .... А ДЬОНМЕТО ОТ КАУН СИТИ ЩЕ ГО ГО ГУШКАТ АЛЖИРЦИТЕ В ПАНДЕЛАТА :)

данчо ментата трябва да му акомпанира

абе толкова ли сме малоумни че ДПС ни правят на маймуни.нали само те не са съгласни с мораториума за изкупуване на земята и планът е следния-да се изкупят Родопите и да се обявят за афтономия на Турция.ама Бисеров се е сетил че е българин и не е бил съгласен и доган и оня мазен председател(гнус ми е да му кажа името) - айде като милееш за България далеч от софрата.

Проблемите в теорията ти са два: - пише се автономия - и сега по-голямата част от земеделската земя в Родопите се притежава от турци.

Галатяни 6:7. Недейте се лъга; Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек, това и ще пожъне.

Ама онзи,мазният доносник Павел,какво театро изигра...Не се забравят старите навици..Не знаел причините...Хем не знаел,ама били лични...Оствка,бе.Моментална!

Ало.... Журналисти и прокурори, изкарвайте ги тези неща преди избори а не пост фактум. На маймуни ни направихте, особено нас, тези, които все още сме обществено активни. За какво става дума?

НОВОТО ПОД ИГО, ДОЙДЕ ВРЕМЕ БИВШ ШПИОНИН И АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЪЗДАЛ СИ НЕЛЕГИТИМНА И ПРОТИВОЗАКОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ КУПУВАЙКИ СИ СТАНИШКОВАТА ПАРТИЯ, ГЛАВНОТО ПРОКУРОРЧЕ И ПСЕВДО НАЦИОНАЛИСТИТЕ С ГЛАВЕСТ ТУРНУ ГЮВЕЧ БОЛЕН ФИКУСОВ. КАТО СТЕ ОВЦИ, СВИКВАЙТЕ И ОСТАВЕТЕ ТЕЯ СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ ДА ВИ ДОСЪСИПЯТ!!

кого наричаш"Гяури"? Българкия народ ли?

ДАНСуват всички които са пречка за следващото задкулисие ГЕРБ-ДПС-безстанишевоБСП. Е, те това ще ни обръсне на сухо!

ЕНИЧАРЯ БИСЕРОВ ,..ОТ КЪДЕ Е ТОЛКОВА БОГАТ ? Много е ''работил''ли ?

Става нещо стршно! Излиза, че етническата партия ДПС, ргистрирана в нарушение на Конституцията от хората на БСП управлява Службите за сигурност в България. Тези две партии предават интересите на нашата дъжава, поради което предлагам на следващите избори народа да ги отстрани от Народното събрание!

Единственият начин е да се гласува за ГЕРБ, ама...

за тях гласуват само малоумните... А бате Бобчо не се има за такъв...Ко'шъ прайм ся...:))

гласувай си и за кумчо вълчо , ако щеш , той собствения ви лидер ви определи какви сте !

БЪЛГАРИНО, ВИЖ ЗА КАКВИ БОКЛУЦИ СИ ДАВАШ ГЛАСА.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА?ПОВЕЧЕ ЗА СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА.СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА НАРОДЕ МОЙ!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ Б-ИЯ.

само за нови демократични...упс анархични:)

какви са личните мотиви на Бисеров да подаде оставка.Вече ги разбрахме.Не е ли претиснително меко казано,че Ахмед Доган знае за разкритията от ДАНС четири дни преди главния прокурор на републиката? Отново се доказа, че ДАНС е разграден двор и информация от нея може да получи всеки политик и човек с много пари.

Бисеров е една от емблемите на българския преход - корумпиран, крадлив, безпринципен, мазен, потаен и безличен. Обществото ни трябва да изхвърли на бунището на историята такива "политически деятели". Същите са Данчо Ментата, Бъки Бомбата, Р. Овч., Пикаещият в плевенските фонтани.

значи трябвало да изчакаме да му писне живуркането в политиката че да му потърсят сметка , така ли? и с останалата паплач във власта ли така ще се процедира, че като го гледам сергейчо няма намерение да спира скоро...

Някой да не е разбрал кой управлява държавата? Значи преди сигнала на ДАНС да отиде в прокуратурата Доган е информиран и вече е взел мерки! Срам и позор за всичко политици допуснали това! Направо се гръмнете!

И това не е от тази година. Какви ли още неща ще излязат за ДПС ? Тия от БСП са направо за съжаление

а иначе браво на Доган. Оказва се че той наистина е добър тактик. Дебне си хората има кой да му казва как стоят нещата с тях и бързо отряза главата на Бисеров. Докато май другите политически началници не се интересуват кой какво прави в партията им. типичен пример е Борисов. Уви, небрежен беше към хората в СДС и Костов. Затова седесери и гербаджии поставяха в конфузни ситуации партиите си. така трябва да се действа като Доган. Изхвърляш го преди да ти е съсипал партията. Ако Борисов беше изхвърлил оня рапон Цветанов, може би щеше да бъде по различно днес.

Май не разбра, че не Доган дебне, а ДАНС. Доган си има негова лична ДАНС с която ще дебне всеки в тази държава.

Какво искаш да кажеш, че Борисов си нямаше лична ДАНС така ли!?

Тя милата си живее в собствен свят, не я буди.

Ето видяхте ли, цацаратурата вече се бори с корупцията във властта. А властта пък помага - посочва, точно кой трябва да се разследва. Тоя сигурно много е настъпил Доганчо, да са го погнат така, те даже на ЦЦ не можаха да му скалъпят толкова добре звучащо обвинение.

От номинацията на Пееввски за шеф на ДАНС. Ако тогва се съмнявахме, как и за кого ще работи въпросната институция, сега имаме доказателство, че се обслужва ДПС и Доган и то по крайно безкруполен и демонстративен начин. За съжаление вече имаме крайното доказателство, че България загина окончателно.

всеки който има регистрирани повече от три фирми започва да се заиграва с ДДСето , за влиятелни личности с властови позиции и десетки фирми , формално управлявани от родственици , не е проблем да крадът от НАП огромни суми пари фиктивно "лъжовно" внесено ддс , само че това става и със знанието и одобрението на високо поставени данъчни служители , инспектори в НАП , иначе няма как и кой да ти извържи превод по сметка за надвзето ддс , нали разбирате че банкноти на ръка в тази схема не се предават , всичко е фактури , ддс баланс на фирмите , фирмени сметки , месечно и годишно счетоводство . Това че бисеров точеше ддс го знаят всички горе .

Ясно, обаче защо "падна" чадърът?

къса памет на някои тук. Осман Октай този любител на тъмните заговори, твърдеше че Хр. Бисеров е свален защото се отивал да направи нещо като вътрешнопариен преврат и за ИЗОЛИРА Доган. ХА ХА ХА. Какво се оказа, че Бисеров май е покрадвал. И Доган го притиснал да си подаде оставката от всяка заемана политическа и партийна позиция. Явно сигналът че ще се разследва за далавери е бил известен само на политиците. И всички са си мълчали. Само Октай, неинформират отвори голяма уста. И онзи човекът на Дал.

Съвсем добре си казаха хората и Октай и Дал! ДПС си е мафиотска структура създадена за да краде! Бисеров си е отчупил по-голяма парче и доган го е разкарал! Съвсем като в КРЪСТНИКА!

Сигурно е така. Но мен ме притеснява, че хората на ДПС активно участват в Южен поток. Сега разбираш ли за каква баница става въпрос?

Ама вярно съвсем като в "КРЪСТНИКА"! Доган в ролята на Корлеоне. А Бисеров е забравил, че не може да крадеш от ръката която те храни! И Доган го е разкарал! Кражбата на пари от ДПС, е като все едно преврат в партията! Добре, че Бисеров не последва участа на онзи от сарайте, как се казваше дето се "самоуби"...

Явно не си прочела новината - Доган не е закрил ДПС и не е подписал пълни самопризнания. Само се заяжда с бившите си.

Може и да е друго - Бисеров да е сгафил с ОБЩАТА далавера с Доган и Доган да го е дал на "вълците" за назидание на останалите...

Само в България може заместник председател на парламента, де е дин обикновен мошенник. Нали, Бисеров е експерт и борец за правдаи демокрация и свободи. Поне на такъв се правеше до скоро. Сега проверете и Цветан Василев, Пеевски и Йосифова. Или за там не ви стиска .

пропусна иво прокопов изпечен мошеник при всички правителства тоя има стотина фирми

Ееее ти пък сега , Прокопиев, Цветелинка и други наши не са удобни те са добрите Олигарси. Виж, че и никой не окупира пловдиското кметство да иска оставката на мамин Ваньо Тотев, макар че сам си призна за партийните назначения и злоупотреби в ОбС. Иначе всички протестиращи търсят нова морал , окупират Пловдиски Университет - ама за това им плащат.....

Първо трябва шефа да нареди!

Само в България може една обикновена "мутра" да е председател на партия и да стигне до МП. Да е натрупал милиони от това да е престъпник. Нали ББ и досега се прави на праведен и съди за обиди всички говорещи за това. Хайде сега да продължим с проверките и да открием истината за него и ЦвЦв, за М.Найденов и сие гербери ? Или не ви стиска и не ви се иска ?:)))

Гледай го ти мишока какви работи само е правил .... ами сега хамстер на къде .....

Участника в терористичната организация извършила атентатите на гара Буново в Пловдив и в Сливен е човека който е собственик и еднолично управлява тази държава -казва се Ахмет Доган.Този мършляк Сава трябваше отдавна да е в затвора а негвата партия да бъде забранена от Конституционния съд .Много късопаметно и търпеливо племе сме -няма ли най после да се събудиме !!!!

той е бил веднъж

браво фантастиката е супер малко ви липсва жестокоста растрел бесене дайте малко творение стига с тия клишета

Бисеров ,...БОЛИ ЛИ ,БОЛИ ЛИ ???

Ако си спомните "кой създаде ДПС" ще отпаднат останалите въпроси...

---И.Й.Костов вкара ДПС в Бг-Парламент !

Сред като " си платиш", ще ти отговоря ...

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв. Източници от обкръжението на това лице ни алармираха, че същият се хвали пред близки, че депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, седи зад гърба му и постът му за шеф на НАП Велико Търново е подсигурен. От тази информация ние си задаваме следните въпроси: 1. Кадрува ли депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, за този пост и партията му знае ли за това?; 2. Нормално ли е високопоставен член на партията на г-жа Мария Капон и зам.-председател на общински съвет да подсигурява чадър за печелене на поръчка за над 830 000лв. и да му се връща услугата чрез назначаването му на поста шеф на НАП Велико Търново?; 3. При положение, че това се случи, няма ли да има разследване от прокуратурата срещу г-н Стефан Михайлов за конфликт на интереси? При евентуално доказване на вината му ще бъдат отнети права му на достъп до класифицирана информация. 4. Ако наистина депутатът от БСП кадрува, знае ли той какъв капан му е заложен? Направихме опит да се свържем с г-н Бойко Великов за коментар по темата, но той беше неуспешен. Екипът на Аларма ще продължи разследване по случая и ще Ви информира редовно за неговото развитие. link

Защо Доган получaва ДАНСинг сигнала преди Цацаров?-Ами защото той е поръчителя и много добре знае къде може да се удари Бисеров. -Защо са поръчали Бисеров( не че е цвете)?-защото е символ на антиГЕРБ политиката в ДПС; -Защо ДПС започва политически завой?- защото този парламент и правителство са пътници, подготвят се следващи задкулисия, които не стават без ББ. -Защо използват ДАНС?- защото и без Пеевски я карат по Пеевски!!

ГРЕБ може да са всякакви, но са доказали твърдо, че никога няма да се коалират с ДПС. Само пълен глупак ще се върже на глупавите ти внушения. Явно това е последната "велика идея" на пиара на БСП.

Глупости! Коалицията беше "тайна" и финансова - голяма лЮбов бяха Боко, Доган, Ц.Василев и телевизиите на Пеевски, барабар с Барека! И когато ДПС се извъртя, Боко падна от власт - "чисто съвпадение" на момента, нали?

Харема да Доган май се разпада

Ами - де тоз късмет! Винаги ще се намерят нови държанки-мераклийки да го попълнят! Ей сега е момента да "блесне" с "експертиза и др. подходящи" качества я Ментата, я Камен Костадинов, я поредния ренегат готов на всичко, само и само да е в "обръчите на харема";о)

Не се разпада, намесват се новите участнички в харема - все пак и коалиционните партньори трябва да захлебят....

Не можеме да се оплачеме от липса на безплатен театър ,поднасян ни всекидневно от политиците ни. Вече не ми се гледат,нищо,че са безплатни!

Истената е, че Бисеров се беше здушил с герб заради атака, пропускаше обаче да информира дуган тетайлно, можеше да се стигне и до нова коалиция, затова герб гласуваха против и въздържал се за освобождаването му.

Следва ,---Данчо Ментата !

Коментари - ДАНС е внесла сигнал срещу Бисеров в прокуратурата | Днес.dir.bg

ДАНС е внесла сигнал срещу Бисеров в прокуратурата

Сигнал срещу Христо Бисеров с данни за финансови и данъчни престъпления е внесен от ДАНС в прокуратурата, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. С решение на парламента от днес Бисеров вече не е депутат.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС е внесла сигнал срещу Бисеров в прокуратурата | Днес.dir.bg

Коментари

Това е потвърждение, че е наложителна незабавна смяна на елитите. Те самите са загубили чувство за самосъхранение и във войната помежду си допускат да изплува истината за тях. Правете си сметка, след като себе си не пазят, каква е грижата за вас.

Бих казал браво на ДАНС и прокуратурата за това, че не се вълнуват от това кой е управляващ и кой е опозиция, а когато имат данни за престъпление действат съобразно закона. Не са ни необходими циркаджилъци с просване на този или онзи политик или министър на земята само по причина, че е посочен от министъра на МВР. Мене, а смятам и по-голямата част от БГ граждани ни интересува всеки за когото има доказателства да бъде изправен пред съда по законоустановения ред. Бих се зарадвал БУДА и Цецо Лъжеца да ги откарат в затвора с държавни почести, но ако има доказателства и воля да се разкрият престъпленията им, нека бъдат осъдени. Най-малко ме интересува дали ще отидат в Централния затвор с бронираните им коли, със служебни коли на затвора, с такси или пеш. Важно за всички ни е да се опита да възтържествува справедливостта, затова институциите трябва да работят без политическия рекет от властта.

когато смесиш лъжа и истина се получава глупост

Фактът, че ДПС са си купили всички останали партии, за да спрат ГЕРБ, означава, че ГЕРБ не играят с мафията.

Оказа се,че парламента е прикривал умишлено нечуван заговор с/у България.Това мнозинство ,а И някои милиционери от ГЕРБ са национални предатели и вкупом са за прокурора!Този парламент е бардак на престъпни заговорници и трябва да бъде разтурен незабавно!

Оставете човека на мира - има "Кой" да го самоубие... Амин!

Вместо да правят целия народ на луди е нужна една бърза национализация на всичко, което заграбиха, и оставиха хората да мизерстват, и целия процес на криворазбраната ни демокрация да започне отначало. Всички, които крадоха в затвора, заедно с целите им паразитни фамилии и едва тогава ще сме на чисто. Останат ли така нещата те кокала никога няма да го пуснат, а ние ще ставаме все по-зле. Икономически, духовно и материално ще сме винаги зависими от тях

По-скоро сме зависими от расизма си и мохамеданите се възползват от това, 90 процента от избирателите на ДПС са такива, но подкрепени от расистката партия "Атака". Сам си прави изводите...

Много интересно, защо до сега никой не забеляза как се е оял въпросният Бисеров! Само в района на Иван Асен има три имота, лъскави лимузини спират по малките улички на квартала, а бедните хорица гледат и се дивят. Милият той Бисеров, вероятно от закуските си е пестил някой лев...като останалите, дето всички си ги знаем...и какво като знаем?! Нищо няма да се промени, само ще му се поскарат, че не е слушкал. Тъжно, но факт.

Агент "Кой" разчиства миманса чрез ДАНС... Това трябваше да направи Пеевски, но поради тлъстина не можа да мине през ситото, та сега се налагат обходни маршрути през няколко трупа...

И това е зам. председател на народното събрание !!!!!забрана на дпс!!!!!

Ето какво е ежедневието на капиталистическото общество: мафия, скандали, престъпления, убийства, СТРАХ.... На този фон изпъква най-великото събитие в хилядолетната история на човечеството - Октомврийската революция. На тази дата, преди 96 години, болшевиките, начело с Ленин и Троцки дадоха началото на нова надежда и упование в живота на милионите угнетени по света!

Пропускаш Станишев след Ленин и Троцки...

Данчо Данчо Ментата е много изнервен и не от вчера, а от около месец. Явно усеща нещо и той.

ФИНАНСИРАЛ АЛ-КАЙДА В БЪЛГАРИЯ И СИРИЯ ????

Какво да очакваш от бивш Седесар в ДПС

аззз

цигани мизерни...

Станал е неудобен и вижте какъв е(сякаш не се виждаше). Представяте ли си другите какво крият. Мафиотската върхушка БСП-ДПС-АТАКА скоро няма да даде възможност на нормалните хора да оправяме страната.

ДПС, БСП, Атака - в момента, цялата власт е в първите.

ТОВА ЛИ МУ БЯХА ЛИЧНИТЕ ПРИЧИНИ НА БИСЕРОВ ДА НАПУСНЕ ДПС...ИСКАМ ДА КАЖА ДА ГО НПУСНАТ ОТ ДПС! ХАХА ПЪЛЕН ЦИРК, А ДОГАН И МЕСТАН НЕ ЗНАЯТ МИЛИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! ТЕ ПАСАТ ТРЕВА!

Всички българи ,които са в ДПС ,са КРАДЦИ! ЕТО И КЪДЕ СА ---ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ !

Страшен шум се вдигна покрай оставките на Бисеров.А какво ли толкова чудно има в това,че ДАНС,го разработват?ДПС е една тайна,обръчова,лобистка,изградена на чисто мафиотски принципи.Целият им"елит"са все бивши кадри на БКП и ДС.Да не би някой,някога да си е въобразявал,че ръководството им е икономически,политически и пр.,чисто!?Факт е,че сега/за кой ли път/,са на власт.А ДАНС и Цацаров,явно ще разследват Бисеров.А сега,пак оплюйте Главния Прокурор.

никъде и никой не го уважават вече и няма вече кой да му се довери , чужд сред свои и свой сред чуждите е вече той , същото се случва с българина в турската партия , предал интересите на народа си за няколко сребърника и оставил се в услуга и маша на турците , е кой да го обича такъв човек , винаги ще бъде изкупната жертва за която и да е страна

ДОСЕГА ДОГАН ОТЪРВА ДВАТА ПЪТИ ..... .... А ДЬОНМЕТО ОТ КАУН СИТИ ЩЕ ГО ГО ГУШКАТ АЛЖИРЦИТЕ В ПАНДЕЛАТА :)

данчо ментата трябва да му акомпанира

абе толкова ли сме малоумни че ДПС ни правят на маймуни.нали само те не са съгласни с мораториума за изкупуване на земята и планът е следния-да се изкупят Родопите и да се обявят за афтономия на Турция.ама Бисеров се е сетил че е българин и не е бил съгласен и доган и оня мазен председател(гнус ми е да му кажа името) - айде като милееш за България далеч от софрата.

Проблемите в теорията ти са два: - пише се автономия - и сега по-голямата част от земеделската земя в Родопите се притежава от турци.

Галатяни 6:7. Недейте се лъга; Бог не е за подиграване: понеже каквото посее човек, това и ще пожъне.

Ама онзи,мазният доносник Павел,какво театро изигра...Не се забравят старите навици..Не знаел причините...Хем не знаел,ама били лични...Оствка,бе.Моментална!

Ало.... Журналисти и прокурори, изкарвайте ги тези неща преди избори а не пост фактум. На маймуни ни направихте, особено нас, тези, които все още сме обществено активни. За какво става дума?

НОВОТО ПОД ИГО, ДОЙДЕ ВРЕМЕ БИВШ ШПИОНИН И АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЪЗДАЛ СИ НЕЛЕГИТИМНА И ПРОТИВОЗАКОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ КУПУВАЙКИ СИ СТАНИШКОВАТА ПАРТИЯ, ГЛАВНОТО ПРОКУРОРЧЕ И ПСЕВДО НАЦИОНАЛИСТИТЕ С ГЛАВЕСТ ТУРНУ ГЮВЕЧ БОЛЕН ФИКУСОВ. КАТО СТЕ ОВЦИ, СВИКВАЙТЕ И ОСТАВЕТЕ ТЕЯ СЕЛСКИ ХИТРЕЦИ ДА ВИ ДОСЪСИПЯТ!!

кого наричаш"Гяури"? Българкия народ ли?

ДАНСуват всички които са пречка за следващото задкулисие ГЕРБ-ДПС-безстанишевоБСП. Е, те това ще ни обръсне на сухо!

ЕНИЧАРЯ БИСЕРОВ ,..ОТ КЪДЕ Е ТОЛКОВА БОГАТ ? Много е ''работил''ли ?

Става нещо стршно! Излиза, че етническата партия ДПС, ргистрирана в нарушение на Конституцията от хората на БСП управлява Службите за сигурност в България. Тези две партии предават интересите на нашата дъжава, поради което предлагам на следващите избори народа да ги отстрани от Народното събрание!

Единственият начин е да се гласува за ГЕРБ, ама...

за тях гласуват само малоумните... А бате Бобчо не се има за такъв...Ко'шъ прайм ся...:))

гласувай си и за кумчо вълчо , ако щеш , той собствения ви лидер ви определи какви сте !

БЪЛГАРИНО, ВИЖ ЗА КАКВИ БОКЛУЦИ СИ ДАВАШ ГЛАСА.ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА?ПОВЕЧЕ ЗА СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА.СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА НАРОДЕ МОЙ!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ Б-ИЯ.

само за нови демократични...упс анархични:)

какви са личните мотиви на Бисеров да подаде оставка.Вече ги разбрахме.Не е ли претиснително меко казано,че Ахмед Доган знае за разкритията от ДАНС четири дни преди главния прокурор на републиката? Отново се доказа, че ДАНС е разграден двор и информация от нея може да получи всеки политик и човек с много пари.

Бисеров е една от емблемите на българския преход - корумпиран, крадлив, безпринципен, мазен, потаен и безличен. Обществото ни трябва да изхвърли на бунището на историята такива "политически деятели". Същите са Данчо Ментата, Бъки Бомбата, Р. Овч., Пикаещият в плевенските фонтани.

значи трябвало да изчакаме да му писне живуркането в политиката че да му потърсят сметка , така ли? и с останалата паплач във власта ли така ще се процедира, че като го гледам сергейчо няма намерение да спира скоро...

Някой да не е разбрал кой управлява държавата? Значи преди сигнала на ДАНС да отиде в прокуратурата Доган е информиран и вече е взел мерки! Срам и позор за всичко политици допуснали това! Направо се гръмнете!

И това не е от тази година. Какви ли още неща ще излязат за ДПС ? Тия от БСП са направо за съжаление

а иначе браво на Доган. Оказва се че той наистина е добър тактик. Дебне си хората има кой да му казва как стоят нещата с тях и бързо отряза главата на Бисеров. Докато май другите политически началници не се интересуват кой какво прави в партията им. типичен пример е Борисов. Уви, небрежен беше към хората в СДС и Костов. Затова седесери и гербаджии поставяха в конфузни ситуации партиите си. така трябва да се действа като Доган. Изхвърляш го преди да ти е съсипал партията. Ако Борисов беше изхвърлил оня рапон Цветанов, може би щеше да бъде по различно днес.

Май не разбра, че не Доган дебне, а ДАНС. Доган си има негова лична ДАНС с която ще дебне всеки в тази държава.

Какво искаш да кажеш, че Борисов си нямаше лична ДАНС така ли!?

Тя милата си живее в собствен свят, не я буди.

Ето видяхте ли, цацаратурата вече се бори с корупцията във властта. А властта пък помага - посочва, точно кой трябва да се разследва. Тоя сигурно много е настъпил Доганчо, да са го погнат така, те даже на ЦЦ не можаха да му скалъпят толкова добре звучащо обвинение.

От номинацията на Пееввски за шеф на ДАНС. Ако тогва се съмнявахме, как и за кого ще работи въпросната институция, сега имаме доказателство, че се обслужва ДПС и Доган и то по крайно безкруполен и демонстративен начин. За съжаление вече имаме крайното доказателство, че България загина окончателно.

всеки който има регистрирани повече от три фирми започва да се заиграва с ДДСето , за влиятелни личности с властови позиции и десетки фирми , формално управлявани от родственици , не е проблем да крадът от НАП огромни суми пари фиктивно "лъжовно" внесено ддс , само че това става и със знанието и одобрението на високо поставени данъчни служители , инспектори в НАП , иначе няма как и кой да ти извържи превод по сметка за надвзето ддс , нали разбирате че банкноти на ръка в тази схема не се предават , всичко е фактури , ддс баланс на фирмите , фирмени сметки , месечно и годишно счетоводство . Това че бисеров точеше ддс го знаят всички горе .

Ясно, обаче защо "падна" чадърът?

къса памет на някои тук. Осман Октай този любител на тъмните заговори, твърдеше че Хр. Бисеров е свален защото се отивал да направи нещо като вътрешнопариен преврат и за ИЗОЛИРА Доган. ХА ХА ХА. Какво се оказа, че Бисеров май е покрадвал. И Доган го притиснал да си подаде оставката от всяка заемана политическа и партийна позиция. Явно сигналът че ще се разследва за далавери е бил известен само на политиците. И всички са си мълчали. Само Октай, неинформират отвори голяма уста. И онзи човекът на Дал.

Съвсем добре си казаха хората и Октай и Дал! ДПС си е мафиотска структура създадена за да краде! Бисеров си е отчупил по-голяма парче и доган го е разкарал! Съвсем като в КРЪСТНИКА!

Сигурно е така. Но мен ме притеснява, че хората на ДПС активно участват в Южен поток. Сега разбираш ли за каква баница става въпрос?

Ама вярно съвсем като в "КРЪСТНИКА"! Доган в ролята на Корлеоне. А Бисеров е забравил, че не може да крадеш от ръката която те храни! И Доган го е разкарал! Кражбата на пари от ДПС, е като все едно преврат в партията! Добре, че Бисеров не последва участа на онзи от сарайте, как се казваше дето се "самоуби"...

Явно не си прочела новината - Доган не е закрил ДПС и не е подписал пълни самопризнания. Само се заяжда с бившите си.

Може и да е друго - Бисеров да е сгафил с ОБЩАТА далавера с Доган и Доган да го е дал на "вълците" за назидание на останалите...

Само в България може заместник председател на парламента, де е дин обикновен мошенник. Нали, Бисеров е експерт и борец за правдаи демокрация и свободи. Поне на такъв се правеше до скоро. Сега проверете и Цветан Василев, Пеевски и Йосифова. Или за там не ви стиска .

пропусна иво прокопов изпечен мошеник при всички правителства тоя има стотина фирми

Ееее ти пък сега , Прокопиев, Цветелинка и други наши не са удобни те са добрите Олигарси. Виж, че и никой не окупира пловдиското кметство да иска оставката на мамин Ваньо Тотев, макар че сам си призна за партийните назначения и злоупотреби в ОбС. Иначе всички протестиращи търсят нова морал , окупират Пловдиски Университет - ама за това им плащат.....

Първо трябва шефа да нареди!

Само в България може една обикновена "мутра" да е председател на партия и да стигне до МП. Да е натрупал милиони от това да е престъпник. Нали ББ и досега се прави на праведен и съди за обиди всички говорещи за това. Хайде сега да продължим с проверките и да открием истината за него и ЦвЦв, за М.Найденов и сие гербери ? Или не ви стиска и не ви се иска ?:)))

Гледай го ти мишока какви работи само е правил .... ами сега хамстер на къде .....

Участника в терористичната организация извършила атентатите на гара Буново в Пловдив и в Сливен е човека който е собственик и еднолично управлява тази държава -казва се Ахмет Доган.Този мършляк Сава трябваше отдавна да е в затвора а негвата партия да бъде забранена от Конституционния съд .Много късопаметно и търпеливо племе сме -няма ли най после да се събудиме !!!!

той е бил веднъж

браво фантастиката е супер малко ви липсва жестокоста растрел бесене дайте малко творение стига с тия клишета

Бисеров ,...БОЛИ ЛИ ,БОЛИ ЛИ ???

Ако си спомните "кой създаде ДПС" ще отпаднат останалите въпроси...

---И.Й.Костов вкара ДПС в Бг-Парламент !

Сред като " си платиш", ще ти отговоря ...

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв. Източници от обкръжението на това лице ни алармираха, че същият се хвали пред близки, че депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, седи зад гърба му и постът му за шеф на НАП Велико Търново е подсигурен. От тази информация ние си задаваме следните въпроси: 1. Кадрува ли депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, за този пост и партията му знае ли за това?; 2. Нормално ли е високопоставен член на партията на г-жа Мария Капон и зам.-председател на общински съвет да подсигурява чадър за печелене на поръчка за над 830 000лв. и да му се връща услугата чрез назначаването му на поста шеф на НАП Велико Търново?; 3. При положение, че това се случи, няма ли да има разследване от прокуратурата срещу г-н Стефан Михайлов за конфликт на интереси? При евентуално доказване на вината му ще бъдат отнети права му на достъп до класифицирана информация. 4. Ако наистина депутатът от БСП кадрува, знае ли той какъв капан му е заложен? Направихме опит да се свържем с г-н Бойко Великов за коментар по темата, но той беше неуспешен. Екипът на Аларма ще продължи разследване по случая и ще Ви информира редовно за неговото развитие. link

Защо Доган получaва ДАНСинг сигнала преди Цацаров?-Ами защото той е поръчителя и много добре знае къде може да се удари Бисеров. -Защо са поръчали Бисеров( не че е цвете)?-защото е символ на антиГЕРБ политиката в ДПС; -Защо ДПС започва политически завой?- защото този парламент и правителство са пътници, подготвят се следващи задкулисия, които не стават без ББ. -Защо използват ДАНС?- защото и без Пеевски я карат по Пеевски!!

ГРЕБ може да са всякакви, но са доказали твърдо, че никога няма да се коалират с ДПС. Само пълен глупак ще се върже на глупавите ти внушения. Явно това е последната "велика идея" на пиара на БСП.

Глупости! Коалицията беше "тайна" и финансова - голяма лЮбов бяха Боко, Доган, Ц.Василев и телевизиите на Пеевски, барабар с Барека! И когато ДПС се извъртя, Боко падна от власт - "чисто съвпадение" на момента, нали?

Харема да Доган май се разпада

Ами - де тоз късмет! Винаги ще се намерят нови държанки-мераклийки да го попълнят! Ей сега е момента да "блесне" с "експертиза и др. подходящи" качества я Ментата, я Камен Костадинов, я поредния ренегат готов на всичко, само и само да е в "обръчите на харема";о)

Не се разпада, намесват се новите участнички в харема - все пак и коалиционните партньори трябва да захлебят....

Не можеме да се оплачеме от липса на безплатен театър ,поднасян ни всекидневно от политиците ни. Вече не ми се гледат,нищо,че са безплатни!

Истената е, че Бисеров се беше здушил с герб заради атака, пропускаше обаче да информира дуган тетайлно, можеше да се стигне и до нова коалиция, затова герб гласуваха против и въздържал се за освобождаването му.

Следва ,---Данчо Ментата !