ДАНС все пак проверява ОЛАФ

Със сигурност ДАНС ще изпълни искането на президента да повери твърденията в скандалния доклад на Европейската служба за борба с финансовите измами ОЛАФ.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС все пак проверява ОЛАФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чл. 92. ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ГЛАСИ : (1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения. ТАКА ЧЕ, ДАНС ТРЯБВА ДА изпълни искането на Президента да повери твърденията в скандалния доклад на Европейската служба за борба с финансовите измами ОЛАФ.

Пантеро, какво стана с борбата против капитализма? Май нещо я позаебахме, тая борба? Какво стана със съединяването на пролетариите от всички страни? Май вече забравихме тия лозунги - какъв майтап ще е този лозунг да стои над главата на в. Дума - вестникът на най-гадните капиталисти в историята на България!

На пантерата от задника пак се подадоха сърпа и чука. Ако някой излага България, това са Гоце и твоите съпартийци. И кои пет империи си надживяла, ма пантеро? Я виж от петте империи какво е останало, и от Беликата България какво е останало! Ако имаш предвид Римската империя - една четвърт от света говори латински езици, а на нейно място има една просперираща 60 милионна държава - Италия, ако не знаеш. Ако имаш предвид турската империя - от нея е останала една също 60 милионна, 5 пъти по-голяма от България държава с несравнимо по-голям икономически потенциал. Ако имаш предвид Британската империя - нейния език е официалния международен език по цял свят (на нейно място също има една 60 милионна просперираща държава, финансов център на света. Ако имаш предвид руската (съветската) империя - за нея няма да ти говоря - тя ти е любимата. Ако имаш предвид френската империя - нейният език също е официален език в половин Африка и Канада, и също 60-милионна държава е наследник на империята. А твоята (за съжаление и моята) България - къде и е величието? Държава на изчезване, даже хора които допреди 70 години са се смятали за българи (македонците) сега казват, че езикът им не е български. Не знам какви империи си надживяла, но се опасявам, че нашето поколение ще надживее България. И то заради такива алчни и властолюбиви хора като твоя Гоце!

Безкрайно ми е интересно как ще реагира Европейския съюз, когато ДАНС установи, че всичко, което твърдят ОЛАФ са само клюки? Дава ли си сметка Гоце какъв грандиозен, невиждан скандал организира в момента? ОЛАФ му посочват ПОИМЕННО кои са престъпниците, а той, моля ви се, крещи: Не е така, ще видите вие! А бре, Гоце, нали тия немци и швейцарци - ортаците на пернишкия мошеник, твоя приятел - вече са изпяли всичко! ОЛАФ не е Тошо Тошев - да хвърля партенки в публичното пространство! Сам си го завираш, Гоце, и при това все по-навътре!

Ми Пантеро, нали като плюят България, по-лесно ще се отървем от ЕС? Те всички са за избесване, нека 1 по 1.

Платено червено мекере. Вече взе да писваш. Те го плюят, то си мисли че роса го роси.

Тяхната мама ,всички улави в кауша.

Ей, кръстник, много си нагал бе. Много прах ни хвърляш в очите.

Това ни доведоха продажниците, които плюят България пред ЕС! Да вървят да слугуват на избраните си нови господари от Брюксел! Ще олекне на държавния бюджет! И да вземат със себе си цялата сган от антибългари! А България все ще преживее без щедрия ЕС! И ще го надживее както до сега е преживяла 5 империи!

то бива запикаване но тези престъпници вече нямат и страх от господ. Може би той трябва да слезе от небето и да ги изгони от топлите им местенца, като простия народ не ги изхвърли от там

А има хора, които се кефят на този фарс и го подкрепят! Срам ме е от простия народ, всред който живея

ни президента такова му и правителството.

Това вече е вулгарно. Представете си какво се случва в момента - във всяка една българска къща се коментира как управляващите окрадоха България, как продължават да крадат от европейските фондове, как българския съд толерира престъпниците, как вилнеещата върхушка е недосегаема, как в армията се краде безнаказано. Как отговорни другари ни обясняват, че щом няма присъда всичко си е добре и те са ОК. Във вихъра на обществното неодобрение и гневните писма на ОЛАФ председателката на Административния съд - Варна решила да прибере каквото може за последно.. . . . Това слушат децата ни в къщи ежедневно и приемат този изкривен свят за нормален. Кой родител може да каже на детето си Не кради, не убивай, не отвличай - ще бъдеш наказан!!! - Никой, защото това не се е случило в нашата държава през последните 20 години. Нашия съд/ако изобщо се стигне до съд/ оневинява крадците, убийците,. . . Колкото повече крадеш - толкова по-невинен. По този начин ВИЕ ДРАГИ ПОЛИТИЦИ УБИВАТЕ ДЕЦАТА НИ и създавате зомбита. В по-добрия случай създавате емигранти.

Стойков се изръсва с 50 000 лв. за президентската кампания, само защото Първанов е ... от Перник. Значи, даваш 50 000 лв. ей така, и ги забравяш, без да очакваш нищо срещу тях, само за едната идея!? Баси, идейният бизнесмен!

Европа драги ми Е...БЕН няма право да сваля правителството на жилищна кооперация дори! Не бъди идиот! Разгневен, горните думи и за теб! Защото за сега си само разгневен, но като ми паднеш, ще станеш и разгащен и разорен! Защото си гневен, че не можеш да крадеш още, нали? Ще те заболи, освен, че си разгневен!

намерили са ни цаката и няма да пропуснат да ни смачкат и си е вярно, че разрухата на една държава започва от вътрешните противоречия, които са плод на чуждестранна намеса, скоро сигурно ще ни замесят и в оръжеен скандал и в каквото си искат, защото те са силните, а ние нито наляво, нито надясно, като пиле в кълчища, жалко за нас

Въпреки,че е подчинена на премиера,ДАНС ще направи проверка по искане на президента.!!!! ????Другарски съд?А за премиерският брат кой ще направи проверката за строежите?

Просто нямат срама. Не виждате ли че Европа е решила да свали това престъпно правителство и да ги постави на мястото им. Нали затова помилват 3000 затворника да освободят места.

Абе този смешник Първанов що се опитва да прави хората прости? Е бива наглост и безочие ама неговото, на серГЕЙ и всички около тях вече минава всякакви граници...

Аз и разгневения няма да ти се обидим. Но ти не си в час със трагичното ни положение. Ако ти кажа в коя партия членувам ще ти се изкривят очите. БЕН