Пеевски експресно е получил достъп до най-секретна информация

Делян Пеевски е получил документ за достъп до най-високото ниво на класифицирана информация "Строго секретно" дни преди да бъде избран за председател на ДАНС и то по експресна процедура.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски експресно е получил достъп до най-секретна информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, аз това ви го казах преди няколко дни. Пеевски беше назначен само да вземе секретна информация до която мафията нямаше достъп под управлението на Бойко Борисов. Той си изпълни задачата - всичко останало е цирк.

Ало Гл. Пр/р къде си, кога се завръщаш. След помпозната ти встъпителна реч искаме да те видим?

оставка ще е малко !

мафиоти и олигарси

Това ще бъде края на България... Трябва да се обединим и да махнем това правителство.

Хора, нека да излизаме на протест всеки ден до момента, в който правителството подаде оставка, защото това което се случва всекидневно от месец насам е недопустимо и позорно. Такива хора не трябва да ни управляват, заради тях и нашите пра-правнуци ще плащат. Да си ходят! Нека покажат какви мъже са!

Чудесно!!!!! За жалост сегашното правителство затрива държавата ни!!!!!!!! Да се махат, не искам турци да ни управляват, както и прасета!

УЧИТЕЛ СЪМ. ЗА ЗАМ-МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО ИЗБРАХА МУКАДЕС НАЛБАНТ-СЪЩАТА ГОСПОЖА, СПОРЕД КОЯТО ЛЕВСКИ Е БИЛ ТЕРОРИСТ И С ПРАВО Е ПРЕСЛЕДВАН ОТ ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. СПОРЕД ГОСПОЖАТА ИВАН ВАЗОВ И БОТЕВ ТРЯБВА ДА ОТПАДНАТ ОТ УЧЕБНАТА ПРОГРАМА.

МАЛКО НАГЛОСТ........ ""- Разбира се, слабите винаги се плашат от властта. Но АЗ СЪМ СИЛЕН и точно затова бях избран за този пост. Какво пречи това, че ИМАМ МЕДИИ? Че това не е ли едно доказателство, че аз се боря за свободата на словото? Аз съм един от малкото хора в държавата, които могат да се похвалят, че имат свобода на словото. В моите медии аз мога да говоря това, което мисля, което чувствам, което ме вълнува, напълно свободно. Не мечтае ли всеки човек за това? Аз съм жив пример за човек който е постигнал свободата на словото. Нима трябва да оставяме свободата на словото само в ръцете на НЯКАКВИ ЖАЛКИ БЛОГЪРИ, на които дори не знаем откъде са им средствата за да си направят блог. А моите средства са ЯСНИ, те идват ОТ МАЙКА МИ, а не от тъща ми за разлика от Цветанов. И това, че съм се преборил да имам свобода на словото е един от факторите който ме прави ИДЕАЛНИЯТ КАНДИДАТ за поста шеф на ДАНС.""

Това яаст от отговор на въпросите на журналист от вестник Дума ....!!!!!

И как спечели парите - с бабаитлъка си ли? Я покажи какви са способностите ти, че са тайна за обществото, освен простотията ти.

Оооо..., УЖАС, Пеевски е имал достъп до класифицирана информация и е видял под чия шапка са контрабандата и рекета в България! Съмнително е , да е стигнал до държавни тайни в отдел контраразузнаване!

Вижте какво , проестиращите да си сядат на задните части и да си опичат акълЯ, ние няма да си играем на иди ми дойди ми- избори до дупка. Който не желае , да си хваща пътя и дим да го няма. Бития бит, еб...я е....ан-туй то!!!

ivo10

Червен ибрик.

Днес избрани шефове на комисии в парламента: - икономическа политика: АЛИОСМАН ИМАМОВ - за борба с корупция и парламентарна етика: ВОЛЕН СИДЕРОВ - бюджет и финанси: ЙОРДАН ЦОНЕВ - енергетика: РАМАДАН АТАЛАЙ - правни въпроси: ХРИСТО БИСЕРОВ - здравеопазване: НИГЯР ДЖАФЕР НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ!!! ПРОДЪЛЖАВАТ !!!

До тук станаха 4 павета ........... явно ще има и още......

т.е 6 павета .....

Хора всеки ден в 18.30 пред Министерският съвет да изметем Корпорациите БСП и ДПС които 23 години окрадоха и съсипаха една прекрасна и богата страна и прекрасен народ, за съжаление много глупав и манипулируем , не искаме да им гледаме повече мазните физиономии вечно присъстващи във властта, това не са нормални хора това са политически диваци които се подиграват с народа както си искат и не се срамуват, напротив народа е само едно стадо за тях което могат да стрижат колкото и както си искат.

Е НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ....ЕГАТИ НАГЛЯРИТЕ.....ТИЯ НАПРАВО СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА......БОЙКО РЯПА ДА ЯДЕ...ТИЯ СА ПО СТРАШНИ

ОРЛОВ МОСТ 1990 - 1 000 000 ОРЛОВ МОСТ 2013 - 2 000 000 А, защо не и повече, какво чакаме, да не губим време, защото ще се окопитят и ще си пренаредят редиците и хората! Силни са червените мафиоти и олигарси, няма да ни е лесно!!!!

вчера пак за 3 км. поток от хора пак писаха,че били 7000 ...

Нека ако е възможно и всички Гербери депутати, които не влизат в НС да не вземат възнаграждение!!!!!

Да живеят другарите от БСП, че се сетиха за ошфорките и с тях да нападат Президента. Да живеят "братята турци", които такива номера ни свиваха 25 г., че дор Османци не са ги правили. Хей, дружина вярна на ДС-има видов ден, той е сега, прогледна един народ и то младата му част. Възрастните чакат мига, когато са необходими, но зад всеки млад бройте на митинга поне 4 възрастни стоящи зад децата си. Така, че брой митинг не от 20 000 , а от потенциал поне на 100 000 -200 000, които всеки момент са готови да потеглят при необходимост.

Чок тарапана,чок резил...

Лъжи, Лъжи и все лъжи от управляващи БСП+ДПС. Ново нещо, как не казаха, че Пеевски има достъп до секретна информация в качеството си на.... какво??? Проблемът е в началото-кой, защо, на какви основания е вкарал Пеевски в парламента. ДПС???? Какъв експерт е той??? Има ли членове на ДПС нмезамесени с мафиотски съмнения. Те наистина живеят в друг свят, подценяват нацията защото я крадат, жестоко ограбват и подтискат. Днес сме в оковите на ДПС-така е, колкото БСП да се гърчи и маже и ближе грешките. Националната ни сигурност е по-значима от мнимите ошфорки на Станишев тази сутрин. И още, вие там в Народното събрание не разбрахте ли, че много хора-умни и образовани харесват и вярват на Президента Плевнелиев. 25 години с компромати и сега така към Плевнелиев, Но сега е по-трудна играта Ви.

Това обръчите от фирми са се превърнали в една голяма пирамида наречена БСП-ДПС , честито българи като не гласуваме, всички олигарси в ДПС , защото там се раздават порциите.

Днес Местан каза в НС,че пеевски не е стъпвал в длъжност като шеф на ДАНС и никой от останалите тъпунгери не го попита като какъв след избора в НС се среща с главния прокурор и дава интервю от кабинета на председателя на ДАНС.

Къде е сега главния прокурор. Да му видим самосезирането.

Така наречения сертификат вероятно е електронен подпис за удостоверяване на определени правомощия и достъп до определена информация . Кой има правото на такъв сертификат , как се издава и как се контролира неговото използване ? Като се има предвид заканителното отношение на Пеевски в Парламента преди една седмица той е бил сигурен в получаването или вече го е получил този сертификат . Сега ще видим дали ще използва тази информация и каква е тя , колко е интересна за нас или ще му свърши работа само на тего ? Когато в една държава реваншизмът вземе връх , революционната ситуация е е много реалистична . За сега протестите са мирин тук там с хвърлени камъни и бутилки , но нещата могат и да загрубеят . Много важно е каква е идеята на управляващите и техните икономически подръжници . Гафът Пеевски е пробната лампа , твърде възможно е да е направен дори и само за информацията получена чрез т.н. сертификат.

Орешко първа дръжка.

Кой му е предоставил този достъп??? Медиите трябва да попитат първо този въпрос!

кои медии ? На Пеевски ли ? ...

Тази схема се нарича "преживяване на голям вътрешен катарзис", като казва СС.

Не разбрах на коя дата Орешарски е поискал достъп на Пеевски до "строго секретно" ?

То и Орешарски не е разбрал на коя дата е поискал този достъп.

Интересно ,кои са лицата ,които имат достъп до тези строго секретни документи?Колко души са?

Веднага на съд, тези които са му дали достъпа и самия Пеевски, който е получил достъпа преди назначението му. Сега тази класифицирана информация е в ръцете на ДПС и БСП.

Чрез Делянчо - правилно е да се рзасъждава информацията е до ДПС. Въпросът е кои политически фигури и от кои партии имат достъп до тази информация? До преди месец-два достъп са имали и ББ и ЦвЦв. А сега? Сега вече достъп имат представители на всички мафиотки структури.

не е грешка всичко това беше за да видят как ще реагират хората пак ни взеха за опитни мишоци но този път не познаха не стана тяхното.

Хората задават въпроси ? Кой е разрешил на Пеевски достъп ? Да бъде съден за Държавна измяна !

Този сертификат освен печат трябва и някакъв подпис да има.Нека му чуем името на подписалия, защото тук става дума за крещящо нарушение на закона, за което в нормална държава ще лежиш в затвора ефективноидоста.

Делян Дерибеевски може да получи достъп до всичко и навсякъде в държавата! Кои са тези обаче, които му го разрешават и нареждат да става е по-трудния въпрос.

Пеевски с погъщите си покровители може и достъп до съпругите на опозиционните лидери да му осигурят! Явно в България с право ни хокат от ЕС, защото никоя процедура не сработва или въобще ги няма, за да се предотвратят или стопират безумнията. Поредно доказателство, че държава няма и всеки може да си сформира частни хунти за натиск, побой, подслушване, крадене на бизнес, политика.

То държава няма,те се кахърят за тайните и.Икакво секретно има на територията?Че мафията е превзела всичко .

Ако е вярно оставка ще е малко ! Работата отива към съд!!!

пеевски и цацаров са като 2 капки вода много си приличат

Този човек бил свръхмогъщ-само си показва Л.К. или мутрата и получава всякакъв достъп!

Трябва да изметем тая престъпна шайка завзела властта на всяка цена!!! Протести всеки ден!!!

Защо дейната прокуратура мълчи.Да се самосезира за национално предателство.Как Цацаров,тичаше след всеки анонимен сигнал и беше като телевизионна чалгаджийка,а сега мълчи!Кажи си Цацаре и ти ли си в групата?Мълчанието ти е знак на съгласие!

А информация има ли за това каква информация е почерпил изверга?

Г-н В. Стефанов, г-да Журналисти, интересни но и неопределено написани статии.... "Самите сертификати ....се издават от ДАНС." Господа назовете кой и какво издава тези сертификати в ДАНС, касов автомат, банков автомат, автомат за безалкохолни напитки или законово определената за това Личност или Служба.... Пишете така, че да се знае кой носи отговорност за това!

ОТНЕХА ЛИ ДОСТЪПА НА ПЕЕВСКИ?

kgb777kgb

И се права и ужасно НЕ си права !!!Много други загубиха и други войни , а някои като нас и студената , но от това не произлиза всеобща бедност !!! Беден си обратно пропорционално на това колко се бориш да НЕ си беден ! Начините са различни и това че едни боклуци ограбват тъпанарите и страхливите повече от 20 години с нищо не променя нещата !!! А това , че си се регистрирала с нищо не те прави по-голяма от от останалите !

Със свойте действия влез излез вместо стабилна опозиция Герб или е с ДПС или играят тетро с Станишката за пред народа.Довечера митинг пред централата на герб те не оправдаха исканията на избирателите си.

СТИГА СИ ПРОВОКИРАЛ !- Проблемът в момента не ти е ГЕРБ! виж какво направиха Комунистите? Не отклонявай развитието на нещата- мръсен комунист, провокатор , ченге- Върви при Волен и местан

ясно значи, кой дирижира протестите, коментара и плюсовете, които са супер активни в последните няколко седмици, са показателни, "аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме"...

Тъпанар

ЗА ТОЗИ РЕЗИЛ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ СТАНИШЕВ-ЧОВЕК БЕЗ КАУЗА-СЛУГА НА ГОСПОДАРЯ СИ. И НАЙ- ОТГОРЕ-БЕЗКРИТИЧЕН И СРЪДЛИВ. КАК МУ СЕ ВРЪЗВАТ РЕДОВИТЕ КОМУНИСТИ-В КОЙ ВЕК ЖИВЕЯТ.ДА ОТГОВАРЯ И ЗА НЕПРЕКЪСНАТОТО НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ У СЛУШАТЕЛИТЕ.ПАРАНОИК.НЕ ИКАМ ДА ГО СЛУШАМ-ИЗПИТВАМ ЧУВСТВО НА БЕЗИЗХОСИЦА!!!!!!!!!

Я се стегни- Жените ще управляват света! Един мамин син Серго -русначе или украинче ще те уплаши или друг мамин син - 24 часов шеф на ДАНС ?

Аз имам и друго питане към бастуните - като му го дадоха експресно достъп, сега отнеха ли му го? Или мазното прасе си има достъп нищо, че е най-кратковременния шеф на ДАНС

Тук съм, тук съм при МАМА- Бера тютюна. Чакам да видя какво ще ме посъветват брат Серго и вуйчо Местан -аз май ще трябва да си ходя2 Успокой Народа- кажи че съм добър и на никого не съм казал каквото съм видят в секретното.

А сега?! Май ще се окаже, че Пеевски е от ДАНС и то май заема висок пост! Ама как лумпените от улицата могат да го разберат - те са млади, богати и интелигентни, но все пак лумпени!

Цацаровввввв, Къде сииииии.

Цацаров отвори нова комунистическа ера в своеволие и реставрация на злокобноото ни минало. С небивала пъргавина за няколко часа, без разселдване, без професионална консултация с печатари - класифиицира като престъпление наличието на палети с бюлетини в печатница като престъпление, което следвало от бележките с имена на градове върху продукцията. Всяка печатница си отбелязва продукцията с бележки. Имената на граовете съответстват на съдържанието на бюлетините. Какво друго да пише? Немакрирани законни чисти бюлетини на склад под наблюдение. Цацаров отприщи това, което се случва днес. Без него БСП ннямаше да е взела властта по този позорен начин и да диктува чрез политически франкенщайн най-идиотската държавна политика, правена в Европа от столетия насам! Това е прецедент, който не само ще е причина за изгонването на тези хора от управлението на България, но и добър повод да не допускаме кой го е извършил. Най-важното е да помним кой го е извършил! Ще влезе в историята ни като най-голямата политическа глупост някога. сега е време да посмена, че избирането на Станипев за цар на лумпените в Евроап беше съпътствано от много възгласи и от доста културно изказване на цветанов, че това е един висок пост. Единодушият избор на Станишев беше за мен индикация, че постът е девалвирал до недопсутими за политическа сила в Европа нива и че социалистите в Европа вече не знаят какво правят. освен далаверите с фирмени лобита разбира се. Това доказват и големите социалистически управления в момента, като Френското, което също споделих като опасно за тази хуабва държава. В момента световната общност преценява измианалта социалистическа година на Франция като загубена година в историята й. Момечета и момичета, да си свършим работата до край, че да вземем да живеем нормален живот. Тези трябва да ги изхвърлим завинаги от България. Да го направим! Вече нямат власт! Властта е на интелигентните хора!

Да се даде гласност, КОЙ е дал право на достъп до класифицирана информация на Пеевски преди да е встъпил в длъжност , Кой му е издал сертификата?Да се публикуват документите- Къде е ролята на Прокуратурата сега?Кой работи срещу Националната сигурност?

Няма национална сигурност.Има национални предатели, които са недосегаеми.

е подписал, този, който се кани да заеме овакантения от ДП пост ;-(

100% подкрапа и ПО-БЕ-ДА!!

На какво основание Свинчо е получил достъп до информация на ниво "най-секретно" ??? ДКСИ веднага да публикува документа с искането за осигуряване на такъв достъп и основанието записано в него.

КОГА и КЪДЕ Пеевски е служил войник - за родените 1980 това беше задължително!!! Или маминото с(в)инче е отървало казармата?

Ох на мама Свинчето златно.

Нека това е въпрос от някой народен представител от ДПС утре за парламентарния контрол.