Борисов се нахвърли върху ДАНС

Ако не могат да защитят сигурността, информацията, която има в ДАНС, тогава тази служба генерира проблеми със сигурността, а не спокойствие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се нахвърли върху ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и ДАНС са виновни на мутрата.

А кой е мутрата!Доказано ясна е една,но тя се спомина скоропостижно ликвидирана от другитеАндрей Карлович!Всички други са кутрета край този исполин на престъпността!

.....Работа на прокуратурата е да определи, кой има вина.....ХА ХА колко невини за бедна и унижена България...Работа на партията с най много депутати е да направи закони за справедливост....защо лидерите на партии не го правят?..Кой им е акал в гащите?

Идиоти, като ме записвате как не можете да опазите записите. Направихте ме за резил пред цялата ми чалга. Меркел ще ми се смее, а Уорлик вече го е яд че много се излага с нас.

Големи лай..има сред журналята!Само заради използвания глагол в заглавието,по времето на комунизма,вие щяхте да задръстите концлагерите в Белене и Ловеч!

Ако не могат да защитят сигурността, информацията, която има в ДАНС, тогава тази служба генерира не спокойствие, а проблеми със сигурността. Това заяви премиерът Бойко Борисов тази сутрин пред bTV по повод изтичането на информация, събирана чрез СРС. На въпрос дали може да има кадрови смени в ДАНС, премиерът отговори положително. "Да тръгнеш да правиш операция за шеф на митниците, също и за неговия приближен - Странджев, и да дадеш акаунта, а на слушалките да стоят техните бивши служители и приятели - това или не е професионализъм, или е направено умишлено! И в двата случая е лошо", заяви още премиерът, цитиран от БГНЕС. Трябва да имаме пакет от мерки, включително и законодателни, във връзка със СРС-тата, просто ще ги задължа да ги спазват, защото това вече е безобразие, да не могат да защитят сигурността на информацията", коментира Борисов. Ако имахме оригиналния диск за това, което е говорено, щяхме да сравним това дали е истина или не. Те предвидливо са унищожили автентичния носител", категоричен бе министър-председателят. Би трябвало всички, които са имали и имат отношение към СРС, да минат не само през детектор на лъжата, а ако трябва, и през психоанализа!...

На всеки непредубеден е ясно защо агента от ДС ГОЦЕ и момчето родено със златна лъжичка в устата -отрочето на др.Димитър Станишев създадоха ДАНСпаралелна структура на службите в МВР!За да сложат под контрол дейността му,да пречат и да изкарат виновен МВР министъра!Тези двамата да изключително вредни за страната и чакам с радост и Сирищник да излезе от властта!

От всички изказвания на Борисов за А.Петров струи неистов Страх и подчинение към Алексей Петров. Борисов винаги звучи примирено и Бяга от конфликт със Петров. Прочетете всичките му изказвания и ще се убедите. Борисов е Силно Зависим от миналото си и от това се възползват външни вътршни сили.

Сега и ДАНС са виновни на мутрата.

Чета изказването на Борисов относно взрива на джипа на приятелката му Цветелина Бориславова и се питам : ВЪЗМОЖНО ЛИ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДА ВОДИ ТАКАВА ПОЛЕМИКА С ЧОВЕК КОЙТО Е ОБЯВЕН ЗА БАНДИТ ?? Ако Алексей Петров е бандит то какъв е бившия му съдружник във фирмата Будоинвест и настоящ премиер Бойко Борисов ??? Станахме бананова република в която мафиотски кланове чрез власта си разчистват сметките. НЯМА ДЪРЖАВА, ИМА ТЕРИТОРИЯ РАЗПРЕДЕЛЕНА НА КЛАНОВ ПРИНЦИП. Това е истината . Вервайте ми.

ПЬЛНА ТРАГЕДИЯ НА УПРАВЯВАЩИТЕ

щом взимаш Сертов, вземи барем и Петров

"Петров винаги прави това, което съм правил аз "

А евродепутатите ни се вживяха в ролите си от местния ни парламент и не пропуснаха да охулят държавата ни. Слава Богу, че залата беше празна, щото "казуза" изобщо не ги комба. Тия, които се бяха излъгали да присъстват, дискретно се прозяваха, видели през живота си какви ли не идиоти. Няма как, трябва да изчакаме още 20г. еврокарантина-Калфин и Йотова да отидат в запаса, а малкия Капкин-провален политик.

ДАНС БЕШЕ ОПИТ НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ДА ГО ПОЛЗВАТ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ДАНСИНГ, НО КОГАТО БЪРКАШ СТЪПКИТЕ, ТАНЦА ТЕ ВОДИ КЪМ ПРОВАЛ.

Ама каква снимка! Къв убавец! Като от Дискаври ченъл - илюстрация на еволюцията - липсващото звено между маймуните и човека!!

Тик-так, Тик-так, Тик-так, Тик-так, Тик-так .......... За кого тик-такам аз :)

...за всички...И твоето време върви, не се заблуждавай.

Имам близък, който работеше в ДАНС. Не можете да си представите каква пасмина управлява тази агенция в момента. Никой не се интересува от закона, от държавния и обществен интерес. За изпълнение на целите и задачите, за които бе създадена ДАНС. На 5 човека, които вършат работа, са се закачили по 20 некомпетентни и мързеливи хрантутници. Един друг се следят и си правят мръсно ВКР-ейци, НСС-ейци и всякаква паплач, обградила се със свои хора на шуробаджанашки принцип. Преди да напусне, моя приятел беше предявил на неговия началник УСЛОВИЯ!!!, при които ще остане!!!:) Смях, голям смях. Другите драпат да ги назначат, той условия ще поставя! А условия той постави, защото там вече не можеше да се работи. За една заплата трябва да станеш слуга на тъпи, безпардонни и корумпирани лица с подсъзнание на престъпници. Та като не му удовлетвориха претенциите(как ли биха могли?), той си написа рапорт и се пенсионира! Почти не са останали там хора, които могат да работят! А и какво да работят? Дали Йовчев и неговия гуру Драшков имат визия за функцията, и за развитието на агенцията. Комай са я подкарали към закриване...

Както винаги Бойко е безпогрешен - сега ДАНС са кривите. 2 години ли трябваше да минат за да ги разбере?

Две години да разбере, още две за да реши да действа....а, то мандата свършил?!

KGB, психиатър съм, с дългогодишна практика, мога да ти помогна да заживееш един по-спокоен, уравновесен и щастлив живот!!! Само кажи, ще ти запиша час. Напълно безплатно ще те прегледам, събуди искреното ми съжаление. Ти не си виновен. Дългият Преход се отрази на много хора, ще се оправиш, само потърси помощ!!!

Лошото е че е и младо момче, сега трябва да му се помогне

ами той оправи полицията оправи София в момента оправя Бългаия да му мислят следващите дупе да им яки!!!!!!!!!!!!!!!!

KGB КАЗВА ИСТИНАТА ЗАТОВА НЯКОИ СЕ ЗАСЯГАТ,ЯВНО ИМАТ ЗА КАКВО!!

Уважаеми редактори на dir.bg. Тези форуми са място за нормални, способни да мислят хора, които възпитано изразяват позиции. Крайно неприятно впечатление ми направи участието тук на участника "KGB" - достатъчно е да се прочетат коментарите му. Ако искате форумите да бъдат посещавани от нормални хора, направтет необходимото да ограничете достъпа до форумите на такива лица. Мисля че те могат да пишат спокойно във форума на някой вестник като Чук-чук или нещо подобно

Призиви за цензура. Браво! Това ви беше домокрацията, така ли червени кратунки? Аферим, машаалах, евала, баш таман. Ако няма кой да ви преведе, идете при агент Сава(Доган) или доц. д-р Тракторов. Надявам се не е забравл съвсем турския. Но гледайте да е преди петък - да не му нарушите петъчната молитва в джамията.

Човекът е прав!Аве пич,защо не се опиташ да пишеш стихове или да се пробваш в пеенето?

Много хубав призив, но не на място. И ако коментарите на КГБ ти правели крайно неприятно впечатление, при мен е точно обратното и смятам,че в много отношения е прав. Ако си спомним какви безумия са се писали против Премиер и правителство, каква червена помия се изливаше организирано във форума, тази ти бележка е много нелепа. Може би вземаш за пример агента Гоце, който също мълча при безобразията на тройната коалиция, а сега започна да забелязва даже и незабелижимите пропуски.

Явно Цветанов държи Борисов с нещо след като не смее да го разкара и рискува с този ход с предизборния щаб.Ако иска Борисов мирлък-Цветлин Йовчев,Веселин Марков и най-вечеИван Драшков-вън!С това ще даде зцнак на интелигентните хора,че може да се опъне на Монтерейци и не зависи от тях.

Как може един помак -алексей петров да разиграва всички правителства от 15 години насам,дано сегашното правителство успее да ни оттърве най после от един от най безкруполните босове на подземния свят.

Всъщност не Асан Омеров ( това е рожденото име на доц. д-р Тракторов) държи всички правителства, а мрежата на ДС. След като и за президент можаха да сложат агента Гоце - доносника на ДС, правете сметката. тайните структури на ДС и БКП са проникнали толкова надълбоко че е много трудно да се прогнозира докъде са стигнали. А оня, доцента с рабфак-а и средно милиционерско образование е само маша. Като Яне.

мен пък ме кефи Доктора по Маркучите....мнооого интелигентен....)))))

Ти си много, много заблуден или просто болен!!!

Този форум доста изпростя. Момче, ти на колко години си? Защо не си говориш тези глупости в къщи с майка си и баща си? Те може и да те понапердашат, първо защото се държиш невъзпитано и второ защото и те самите вероятно са симпатизанти на БСП :)

кгб кефиш ме.Все по отчаяно лаеш.Значи българите сме на прав път.Скоро ще си безработен да видиш как е.

Бойко май започна да вдява, че е заобиколен от голяма част от предатели и бездарници. Май само спортягите около него ще излязат сериозни хора. Трудно е човек да е партия.

Две червейчета излизат от куп ... и малкото пита по голямото Тате какво е това зеленото? Трева сине А това нагоре синьото? Небето А това цветното и красиво? Цветя сине Е какво правим ние тогава в тези ...? Родина сине, Родина!

ВЪПРОСЪТ Е : НЕ КОЙ Е ИЗНЕСЪЛ ИНФОРМАЦИЯТА А САМАТА ИНФОРМАЦИЯ!!!!! СМЕШНИЦИ НАСРАНИ!!

Вярно, информацията е ценният елемент. И това се потвърди когато ЦЦ изнесе информация за докторите в ГО дето щели "да давят бебето в кофата" и благодарение на тази информация се разкригха куп безобразия. Но си има ред. разсекретява се и с еизнася по надлежния ред. А не на някакви си флашки при доц. д-р Тракторов.

Абе, ти нормален ли си? Напълнил си фоорума с лупости

Такива хора като KGB с това писане си изкарват парите, затова имат много време за форумите. Не ис губете времето с тях

Червените кратунки на др. Кирил Добрев се ядосаха. а може би лично Азер Меликов се е обадил на шефовете на Дир-а да включат ножицата на цензурата. Що така бе, другари? не обичате истината да ви я навират под носа, а. Или си обичате само доносниците на ДС, като агента Гоце. А пък може би сте студенти на доц. д-р Тракторов. Същите комундета сте си останали, същите. Само дето дядовците на някои от вас бяха по-идеалисти. А вие сте в бСП-то за далаверата.

:)))

Имало едно време в Югоизточна Европа ( както вероятно биха говорили историците след време) нещо, което никой никога никъде не успял да опровергае че е едно голямо нищо ; Но добре хранещо на база систематични кражби от данъкоплатския джоб .

Дали може да има кадрови смени в правителството , аз казвам ДА. Бойко и компания да си ходят докато не са направили по - големи мръсотии. Бойко ти си за затвора. Поздрав от централен софийски затвор - Чакам те!

Може би преди него трябва да вкараме Станишката, не мислите ли. А пък и агент гоце, защо не. Но може бо все пак ще ги изпаревари доц. д-р Тракторов. Ако някой не му свети маслото преди това, де.

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА НЕЩО KGB. Всъщност е нищо. Познавам го. Лентяй, вади си хляба като пише глупости във форумите. Познайте кой му плаща.

Да, прав си. Има още 2-3 такива,дано да им плащат достатъчно да пишат глупости: KGB, Extazy, Авора. няма смисъл да влизате в диалог с тях, плащат им

младежкото БСП начело с престъпника Кирил Добрев е много по подкрепите. особено на престъпници. Като доц. д-р Тракторов и агент Гоце. Всъщност престъпниците в бСП са много, ама наистина много.

Такива 2-3 като KGB вече са известни на всички. Мислят си че като наводняват форума с количество писаници, ще формират нечие мнение :)) Така мислят милиционерите :))

Не знам дали от Дир-а се вслушаха в цензорите от Позитано 20, но започнаха да изтриват постингите ми. Не така другари! Другарю Добрев, Кирил Добрев, засрамете се. Започвате да приличате на цензорите на бай Тошо. Пък и тази глупоост да пускате постинг пък после да го триете заедно с името, без даже да давате обчансния ми напомня за милиционеро-социализма.

Коментарът на Екс НСС нямаше нищо нецензурно. Просто казваше, юе бойко няма идея коя служба за какво отговаря и това е положението. Той просто си плюе по инерция. Пък и нали ГЕРБ смениха ръководството. Кой им е виновен?

Дир, защо премахвате коментари, в които няма нищо нецензурно? Прави ми впечатление че всички те са критики на Бойко Борисов. Политическа цензура ли има в dir.bg?

Какво става в ДАНС, нали там беше сменено ръководството, омръзна ни някои хора да се замерват всеки ден чрез медиите с някакви обвинения, в повечето случаи не става въпрос за политика, а за някакви лични нападки, за миналото си, за настоящето, за бъдещето, но не става май въпрос за бъдещето на България.

Още от самото начало беше ясно че със смяната на 3-ма или 5-ма души характерут на дАНС като гнездо на оси на БСП няма да се промени. И още от самото начало трябваше да се разкарат всички симпатизанти на бСП от там. За всеки, за когото мима и най-малкото съмнение трябва да се махне. ББ го разбра по трудния начин. Опита се да с еправи на джентълмен. Груба грешка! БСП и кръговете около агент Гоце разбират само от едно - бой по чугубените кратуни.

Трудно се защитава губеща кауза особено, когато е и омърсена. Прави те да изглеждаш глупав. Дано поне да си струва!

Абе не те ли заболя ръката да защитаваш вожда си. Последният ти бисер ме уби: "Бойко джентълмена". Ама наистина си звучи по-добре от "Бойко-Тиквата", както си го знаехме всички.

А утре като се смени властта всички симпатизанти на ГЕРБ ли трявбва да се уволняват? След още някоя година на СДС? Това ли е според теб нормалното? Опитай да разбиеш бетона, който е обхванал главата ти и ще ти просветне

Ей, откачалко, ти наистина ли мислиш така или си лудичък, ненормално същество, я се махай заедно с джентълмена, някъде по аризонските пустини и да не се замисляте изобщо за БЪЛГАРИЯ, аман от измет човешка

това е глупаво което, говорите г-н. борисов. не е нормално човека които познава системата за сигурноста да се оправдава този елементарен начин. неставаите смешен с такива нереални теориики г-н. премиер.аз сас ироня ще кая това: браво бе боико, браво, брабисимо! браво бе боико, ва фан кулисимо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Зад всяко голямо престъпление стои полицай !

Тоя сегашен премиер с това ще го запомня- само мрънка и се оплаква, че то жена да беше по-малко щеше да хленчи. Назначил е едни некадърници за министри и всичко реве вкупом- ще ну удавят в сълзи само това е сигурно иначе работа от тях не очакваме- те са готованковци!!!! А пък и си имат много сенчест бизнес, за да им дреме за легалната икономика..........

Стига бе, а футболните мачове, а тенисните победи за 20000 кебапчета, а как покоси Найденов с каратистка хватка в Япония. Незабравим е ...

Хватката беше уникална. Този славен каратист една посредствена подсечка не можа да направи като хората, което не му попречи да смае японците, съобщавайке им, че освен карате, знае как се коли прасе.

о ревлиото си ти. Но не се усещаш!

Новините около това "компетентно" управление са само такива - Боко с кого се скарал, къде прерязал лента, кого оклеветил, подлсушвания, милиционерщина ... Това ли трявба да прави един премиер? За това ли ми харчи парите от данъците ??

Аа то подслушването май ще излезе че са го правили хора на БСП-то. Верни на доц.д-р Тракторов, агент Гоце и Станишко. И работещи срещу правителството. За пари ли за слава ли - следствието ще каже.

Само не разбирам едно: тези кратунковци като взеха властта, нали смениха ръководството на ДАНС, голямо говорене и тогава падна> Сега пък кой им е акал в гащите? А на такива платени като този KGB дето пускат все "правилни" мнения едва ли някой обръща внимание. KGB, трябва да си смениш името, разкрит си вече :)

Просто е. Ако не си с червена кратуна, разбира се. Ако в ДАНС работят 3000 души, назначени от БСП, и само 10% от тях да са потенциални "къртици" на агент Гоце и доц. д-р Тракторов, ползата от това да с,мениш 3-ма големи началници не е голяма. Ония, "къртиците" си остават

Аз пък разбирам,че ръководството може и да е сменено,но пълнежът вътре си остават бившите служители и агенти на /анти/държавна сигурност.

Благодаря на Господ че ни управлява Борисов

Ама какво точно управлява май и той не разбра

Така е, отдавна не сме имали такъв безгрешен министър председател, направо си е като господ! Всички са некомпетентни и виновни. Добре че е той.

Тиквата си е тиква

Ето един червено-кратунковец, който не гое срам да с епише фен на бСП. Согиурно е от младите социалисти на престъпника Кирил Добрев. Ама те всички от високите етажи на бСП са престъпници, бе!

Тиквата си е тиква и с тикви си играе

Да всички са престъпници, а бойко е ангелче с бухалка.

Абе още ли има такива които искат да спасяват тези ... Бойко и Цецо. Целият свят им е виновен, материаалът е лош и всички са некомпетентни освен пожарникарят и физкултурникът. Как можахме да допуснем тези изроди в политиката?

По-добре учител по физкултура и пожарникар, отколкото доносник на ДС като агент Гоце, престъпник като доц-д-р Тракторов (виден рабфак-овец), номенклатурчик като Станишката или далавераджия като Доган (агент Сава, и той доносник на ДС). Ама вие в БСП-то май не мислите така - пазите си доносниците

Който може да чете знае, че Първанов не е бил доносник.

ЕЕЕ...ТОВА С РАБФАКА НА СТАНИШЕВ Е СМЕШНО.МАЙ ТИ СИ ОТ ТАМ.

УДРАТЕ КОЛИ ПО ПЪТИЩАТА И ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА ПРАВДА И ЗАКОНИ

червените агитатори пак се развихриха.прост народ слаба държава.

Какъв студент си ти ? Сигурно някакъв физкултурник. Стдентите се борят срещу такива боклуци като Бойко и Цецо на площадите в Пекин и Египет и се преборват.

Във всички случаи не е агент на ДС, като вашия любим Гоце. Или доносник. А тия от младежкото БСП на другаря Кирил Добрев - оня престъпника дето крадеше скъпи коли и джипове, да знаят че далаверата свърши. И поне 10 години далавера за бСП няма да има.

tomazow

И журналисти и форумци коментират само и единствено - изтичането на информация ! Марионетката на ЦРУ извършва криминално престъпление , като заповядва да се спре проверка , като по този начен и ощетява хазната понеже Мишо Бирата няма и да плати милиони акциз , всичко доказано от СРС-тата , доказани за АВТЕНТИЧНИ от авторитетна независима френска лаборатория ..... а те милите разискват кой и защо изнесъл информацията ((( ха ха ха ))) ( макар , че е за плач) , то и Аз да съм служител , на който е заповядано да унищожа ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПРЕМИЕР , и Аз ще изнеса информацията и ще я дам на медиите , като и по този начин ще си свърша гражданския си дълг !!! Ама те милите , не ги интересувало това , важното е кой "престъпник" е изнесъл информацията .... о ДАаааааа ((( октопода )))) бррррр , умрях от страх !!! Абе , както е казано ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !!!

Като са толкова съвестни, защо изнасят само информация компрометираща ГЕРБ. Има достатъчно информация която да компрометира и БСП, и ДПС, и лично агент Гоце. И ако моралът на БСП членовете е да противодействат на едно престъпление извършвайки друго престъпление, защо го правят само срещу ББ. Има толкова престъпници, дето си заслужават куршума - като с атакива "борци за правда и свобода" да ги почват. И това е незаконно, но поне е полезно. Ама не - те работят за бСП, агент Гоце и доц. д-р Тракторов. И в това е проблема. Като искат БСП и Гоцката - вън от ДАНС. Но по закона - дисциплинарно уволнение. И съд. пък да видим на кого ще се жалват - на Трактора ли, на Булдозера ли, или на Хамстера.

tomazow

в ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ Е ТАКА - кой хванат да си носи последствията ! Въобще какви глупости пишеш , един вид кварталния престъпник като го хванат на местопрестъплението , да се оправдава - " Ама защо мен хванахте , а Иванчо не ? "

Цените скачат безработицата расте Бойко и компания ни занимават с срста и тем подобни циркаджии в икономически план пълна некомпетентност и некадърност...

Може да е всякакъв, но е прав за ДАНС.

Винаги службите са им виновни! Ако "извадят" нещо - лошо, ако мълчат - пак лошо! - Няма угодия! А това, че маскарадът е пълен и е срещу интереса на държавата - ББ и ЦЦ мълчат!

ЦЕЛИЯ НАРОД ТРЯБВА ДА СЕ НАХВЬРЛИ ВЬРХУ БОЙКО БОРИСОВ МЯСТОТО МУ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА

Голем провокатор си. Айде сега целият народ да се нахвърли на Октопода и Гоце тогава. Айде по добре да изчакаме местните избори да видим какво иска народа. Какво ще кажеш?

Ти ме провокираш този път да ида да гласувам. И можеш ли да познаеш от първи път срещу кого? - срещу бате ти Бойко. Ще го направя

Вярно, че народа се нахвърли към Гоце. Избра го със 76%. Пък и Бойко помогна, каккто и много от неузрелите още гербери през 2006 г. Помним, помним - За президента само аз ще говоря. Така каза вашата Тиква!

Измисления Октопод съществува единствено във въображението на някои политици и техните платени журналисти. Какво стана с обвиненията срещу Алексей Петров, сочен за глава на този Октопод? След едногодишно задържане с най-страшни обвинения, беше пуснат, като обвиненията едно след друго отпадат. Какво стана и с "Мозъка" на Октопода- Николай Велков, арестуван по същите обвинения icyf преди една година? Обвиненията и срещу него отпаднаха, а той заведе дело срещу Цветанов за клевета, на което дело Цветанов се изпокри. С приказките за измисления Октопод, за страшните комунисти, които изпомряха, както и с ДС, закрита преди повече от 20 години можете да плашите само децата, когато не слушат.

По-безсмислено написана статия не съм чел. Глупотевина и половина. Журналистите нямат причина да цитират толкова дълго брътвежите на ББ, защото стремежът им да дискредитират премиера прави техните статии също толкова миш-маши, каквито са и цитатите на ББ. Гати и жълтата преса.

Усещам, че искаш всеки ден журналисите да цитират Яне Янев :(