Борисов: Превърнали са МС в бира-скара

Прокуратурата трябва много бързо да повдигне обвинение и да вкара в съда всички действащи лица по секретния доклад на ДАНС, за който се говори напоследък, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Превърнали са МС в бира-скара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Борисов, имам въпрос: Ние вас за говорител ли ви избрахме или за какво?! Имате ли време да вършите текущите си задачи? Ако има нередности, би следвало да уведомите прокоратурата, а след проверка нейният говорител да свиква пресконференции и да обяснява на медиите.

В момента положението ни е точно такова каквото беше през 1988 - 89год.Голямо геройство ще бъде , ако някой ни измъкне от тази ситуация. Едно баба знай , едно бай.

Дали ,не дали,приели,не предали,това ли е новина номер 1,щом е това,значи живота ни е окей.Той наистина ли е министър-председател или е главен полицай или само говори,за да ни разсейва от ежедневието.Бюджета убийствен,а той говори за доклади,какво ги интересува хората доклада,ами оправяй се с доклада си ,без да вдигаш шум и си гледай държавата.....,което ти е работата.Да си прочете длъжностната характеристика!

А за кафетата в МС-драги Бойко-те са традиция във всяко минисерство. Седят хора без работа. Седят си 8 часа, скука, кафето ободрява скуката. Решават кръстословици, пият кафета, скука. Идат, похапнат-пак свърнат гледт компютъра, скука, така е Бойко по твойте министерства и сега. Малко са работливите кадри-ти даже не пожла да си ги подбереш.

Ако този път всички тези лица не си отидат от създателите до преносителите и тези, при които е бил документът по арестите и затворите, нищо добро не чака България, каза още министър-председател цитиран от БГНЕС. Точни думи на Министър-Председател Този път стана много сериозно. Едно е доклада, друго е на какви хора сте имали/са имали доверие. Отзовването на Сертов е нищо-прах в очите, ако той не получи наказание . Каква гнусотия е този доклад. ТИ да мислим, че имаме сигурност чрез ДАНС-в този вид (те сами се наричат в доклада педофили и педе..., сами казват ккви изродски неща стават в ДАНС). Да мислим, че имаме борба с организираната престъпност след този доклад е да вярваме, че Бългрия е в Аляска. Докладът еСВОЛАЧ, ИЗМЕТ, Жестокост-хора които как са се пръкнали само Бог знае и сни управляали години. Ако няма последствия след този доклад-няма и България като Европйска държава.И тези там, от МС-замесени с техните игри да продават народните интереси-всички са за затвор. А Татяна Дончева-боже какви ги е вършила и тя. Справедливо е Бойко да завърши тази драма с присъди и то без отлгане. Това са държавни интереси на нашата сигурност. СРАМ, МНОГО СРАМ за нас, че живеем в този вид държава и такива хора са решавли съдбите и сигурността на народа ни. Стршното е, че е изнесен. Това е държавна измяна. Много по-страшнои са психопатиите в този доклад, начина на мислене на тези хор, игрите им, алчността им, безнаказността им. За тях-Бългаия и ние см нещо бз значение-можеш да го затриеш. Как е възможно една държана институци да има толкова много мръсотия.

Николай Бареков се побърка окончателно: Бойко Борисов е политически и научен феномен от световна величина!- Е КАЗАЛ БАРЕКА!

Аман от глупости! Кой дал, кой взел. Що не се разберете, а занимавате цял народ с това. Дайте да видим какво направихте с повишаващата се безработица; със задържаните програми на ЕС; със сроковете за изпълнение на Директивите на ЕС... Едни преди него управляваха България като фирма - тоя я управлява като районно на полицията... Пази, Боже, от некадърници със самочувствие!

Има ли желаещи за нова партия на недоволните?!

Премиера - Първа копка (27.10.2009 г. 13:52ч.) 100 ДНИ Премиера - Първа копка, силно клати нашта лодка. Не престава да се жали, че десерта му изяли. Мисля, всички знайте вица, за нещастната вдовица, де окряка орталъка, че живота и е мъка. Само куха демагогия. Не управление-пародия ! Веч пораждат се съмнения, в истинските му умения. Що за мъж си, не те зная. Засрами се най-накрая ! Щом, мандата те товари, можеш да гасиш пожари !

то пък един доклад........ Половин България ги виждаше тия работи Иначе е прав - институциите да си свършат работата, за да се покаже, че има държава.

Прав си , само това е спасението.

До: Безпартиен (27.10.2009 г. 13:06ч.) Ще има да почакаш, тъпчо с тъпаните. А и къде вмиждаш социалисти наоколо? За БСП ли става дума? Смешник!

БРАТЯ И СЕСТРИ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ПОДГОТВЯТ ПОЧВАТА ЗЕ НЕЩО ДРУГО. КАК СИ МИСЛИТЕ ТАКА ЛИ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ СЕКРЕТНИ МАТЕРИАЛИ. НЕКА НИЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА ВИ КАЖЕМ,ЧЕ СЕ ДАВАТ СРЕЩУ ПОДПИС И НЕ СЕ РАЗНАСЯТ ПО ПЪТИЩАТА В РАЗНИ ЧАНТИ.ТОВА ВСИЧКО Е ФАЛШ. ГЛАСУВАХМЕ ЗА ББ И ИСКАМЕ ДА РАБОТИ ЗАЕЗИ КОИТО СА ГО ИЗБРАЛИ А НЕ ЛИСИЦИ КАТО КОСТОВ И СИЕ. ЧАКАМЕ ДЕЙСТВИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.

Държавата е като една лека кола. На изборите си избираме по един шофьор, на който му връчваме държавното кормило. Хубав, лош, няма значение, той си кара. В Б...я синоним на израза лош шофьор е думичката пе....ст. За три месеца на държавното кормило ББ показа , че е лош шофьор.

АЙДЕ ПРИ БОКО НА ХУБАВАТА СКАРА!ДНЕСКА ИМА УТРЕ НЕМА!

Наблюдавам събитията и да ви кажа стигнах до извода, че след около половин до една година цялото БГ население ще бъде социалисти. Защо ли? Ами защото всички които пишат нещо против ББ ги наричат комунисти-социалисти А как ще ги наричаме тогава тези, които сега МУ лижат подметките на това недоразумение - премиера на БГ.

БОРИСОВ Е ЧАЛГАТА В ПОЛИТИКАТА!!!

Браво на ББ! Все някой трябва да подхване ирриването на авгиевите обори. Където и да надзърнеш в БГ - само мръсотия и батак, крали, крали, крали, че чак се забравили, долни комуняги. Дерзай, ББ! Народът те подкрепя. /всички знаем, че форумът е пълен с платени комунистически кречетала, изобщо не им обръщам внимание, нека си пишат, нали затова им плащат /.

Сменете Главния Прокурор - с него ще борите престъпността през крив макарон. Гарван на гарван око не вади. Неслучайно е сложен на този пост. До сега добре се справя с поставената му задача.

Драго, не яж лайна!

За пръв път виждам такава решителност в български премиер през 20 годишния фалшив преход в България. Давай, ние внимателните анализатори на фалшивия преход те разбираме и сме с теб. Само така ще можеш да изметеш това алчно съсловие от сиви кардинали, кукловоди и техните слуги. Май ги виждам и в този чат последните.

бирата,скарата и чалгата/кой се лиза с Ивана и Цеца/?Пък и на вид си като плондер.Много си жалък,смешен и прост.

Тоя Велчев е повече говорител на прокуратурата , отколкото главен прокурор. Аз , окакто се води главен прокурор , не съм чул нищо конкретно да каже , освен отвеяни в пространството и времето коментарчета. Като: да оставим следствието да си свърши работата , не съм запознат с материалите и не мога да коментирам , попитайте еди кой си , той да ви каже , това е работа на следствието и стотици други бози от тоя сорт , който единствено и само дразнят хората. Поне да вземе да млъкне и да си наляга парцалите , щото вече ми прилича на палячо от цирка.

До тука някои (27.10.2009 г. 14:07ч.)Що се праиш на залюхан,кат тъ гледам ти си един от тях.

To kato te gledam tebe, to po-golqm kebapchiq ot tebe g-n premier ima li?

боже,колко е тъп!как съм могла...............

Тук реват тези от БСП и тяхните обрачи от фирми.Давай Бойко!Само така.Искаме ред ,законност и справедливост за всички.Натикай тая пасмина там където и е мястото.

пишат че имало платени писачи от БСП - не знам кой ще има даде пари...но отидете в община Илинден да видите колко плаката на ГЕРБ има - само долу по асфалта остана място.

Нека погледнем нещата отстрани. Не е важно кой какво е казал, не е вежно кой кого е натопил, важното е, че трябва да се погедне цялата картина, а тя е зловещо мрачна. Имам хора, уж на най-високо ниво, които си играят със собственият си живот, както и с този на всички останали хора. Такова поведение е ненормално и неестествено. То е последствие от дълбока липса на съзнание, което пък е следствие от ниска образованост, липса на култура, възпитание и т.н. Но кой има за цел да ни държи грешно информирани? Кой има за цел да създава интриги на високо ниво? Отговорът е прост: това са не хора, а организации, външни и вътрешни, които искат на сринат страната ни, да купят земите, децата и благата ни и да ги продадат за жълти стотинки. Тези методи на манипулиране си изучават в специалните служби, тайните организации и от изввратени същества. Така че уважаеми сънародници осъзнайте се и не се поддавайте на целия този театър, не се противопоставйте един на друг, ЗАЩОТО СКРИТИТЕ ФИГУРИ ви провокират чрез този маскарад, и след като видят реакциите ви (включително тези във форума) избират, коя част от сериала да ви пуснат по-нататък, за да следят отново реакциите ви и така да ви подчиняват малко по малко, леко и неусетно на техните потребности. Позамълчете малко и наблюдавайте внимателно отстрани, анализирайте и бъдете безпристрастни, за да успеете да отсеете реалното от фалша. ПРИМЕР: Какво е онова, което прави впечатление, и което срещаме навсякъде по пресата!? Помислете и ще го откриете. Внимателно изчетете какво казва всяка една от куклите и там, където делата и приказките се засичат ще откриете разковничето. Само да не се изплашите, че хич не е приятно, когато човек осъзнае в каква степен са го манипулирали 20 години...

Дали е просто съвпадение или нещо друго ще кажете всички вие..... Работя в голяма държавна институция. Факт е, че от около три месеца не се работи нищо - имитира се дейност. Приятели и познати ми казват, че същото положение е и по министерства, агенции, комитети, комисии и т. н., т. е. че от лятото насам никъде нищо не се прави - вдига се само пушилка. Замислете се над това, защото е показателно.......

СКРИЙ СЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ, ЧЕ ВЕЧЕ МЕ Е СРАМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТЕН И ОГРАНИЧЕН ОТВСЯКЪДЕ ПРЕМИЕР!

Кой БЕ, тапир?Та не си ли ТИ министър-председател

хайде фенове на герб,започвайте да пишете ,че изоставаме!!!няма да има 13 заплата!!следиме ви!!

Боже, боже! Продължанваме да си играеми на тайни: доклади; съветници; зложелатели; правителства; емисари; цереута ;фебрета;меверета; лекета...

И Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ са КАТО ПИЛЕ В КЪЛЧИЩА!

ne chulo za prezumpcia na nevinovnostta.

Станишката беше прав за едно - тези са абсолютни (но за съжаление третокласни) циркаджии - жалки, досадни и прости. А Боко прилича на кръчмар от селска кръчма - и то не само по мутра!

Най-смешното и липса на държавническо виждане -изказване на ББ. А как смятат ББ прокуратурата да вкара виновните по оня доклад в съда? Със същия състав от магистрати или със същата политизирана структура на ВСС ли ? Защо Б.Велчев не ги вкара в предишния му мандат, а от какви съображения ще ги вкара сега? Изкуствено създаване политически игри от всички вас-Борисов, всички играете в играта на обидени и обругани за отвличане вниманието на обществото от огромните си кражби във властта и стари и нови! Оня доклад е абсолютно нищо-зрелища за циркаджии!!!Никой от вас( 2 богати хора, не мисли ,обаче за народа(95%), че тъни в мизерия и бедност и става все по беден и най беден в Европа!ideyazabulgar

Замъгляват ни съзнанието като създават конфликтни ситуации за да не виждаме какви ги вършат.Щом имат работа със секретни документи , секретно трябвше да си вършат работата , а не да раздухват и замъгляват съзнанието на хората .

Иска ми се и на мен Борисов да реши проблемите, но шестото ми чувство ми подсказва, че не само няма да го направи, ами ще създаде нови и нови.

Не му се сърдете на Бойко,той така си ги представя нещата.За него държавата си една голяма шкембеджийница.Сега само трябва да си поръчва.

ПРЕМИЕРА ШОУМЕН С медийни изяви прекали, едни исъщи глупости реди. Народа гледа, страшно изумен, Борисов-ПРЕ ШОУМЕН. Само куха демагогия. Не управление-пародия ! Веч пораждат се съмнения, в истинските му умения.

Не - по скоро ти в български затвор, баща ти в сръбски, а майка ти в свиленски ...така по-реално звучи. Айде Манго - ходи да крадеш железо ,скор и тебе ще те окушарят, както и родата ти ....

Koga shte chuem pone edna kitajska ideja- hajde da nasadim po edno dervo , ili neshto takova. Nijamat nito edna ideja za izlizane ot kriza, i to ne ot svetovnata.

ХЕЙ ЧОВЕКО,БОЙКО, НЕ НИ МАЖИ ОЧИТЕ С ТОЗИ ДОКЛАД,ЗАЩОТО МИ Е ВСЕ 5 ЗА ТИЯ,КОИТО СА В НЕГО.КАЖИ МИ,КАЖИ МИ ЗА ДОКЛАДИТЕ,КОИТО НИ КАСАЯТ КАТО БЕДЕН НАРОД И ЗА ОНЕЗИ МИНИСТРИ С ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ! ОСЪДЕТЕ ТИЯ СЪС ЗЛОУПОТРЕБИТЕ И ГОЛЕМИТЕ КОМИСИОННИ!!!!

само така Бойчеее напред мойто момче, удари по министерствата, изхвърли скарите от министерствата, създай ред, и сутрин като дойдат чиновниците 20 минути физзарядка, да обиколят министрестерството 10 пъти и тогава да сядат на бюрата, кво са се охранили...гонка, със чехли в министерствата ли? ами са им сложат и легла да могат да спят от 14 до 16 часа.....Бойко само три министерства ти трябват другото е плява..махни ги бе...направи радикална реформа...шокова терапия в бюрокращината ....няма оправия иначе крути мерки....маратон маратон бягане ...стига лежане вече....Бойко ти си мъж на място и аз те харесвам сине мой...напред..

Много ме съмнява, че си от Варна. Варналия наричат добруджанци варненци.Тук при нас оплишавяващи социалисти никога не са били тачени. Не обиждай варненци .

Дерзай, г-н Премиер! Народът е с теб и чака действията ти. ЗагърбИ платените писачи тук, те си получават пари за тази работа (това могат - това правят). Народът е с теб и чака да вадиш кирливите ризи на триглавата ламя и да вървиш напред!

Samo za tova che se iskazal taka, BB po evropejski zakoni trijbva da otide v zatvor. Taka che imame strahotno protivorechie s EU zakoni.