Коментари - Борисов: Няма да има повече промени в ДАНС | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Няма да има повече промени в ДАНС

Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че не се предвиждат други промени в ръководството на Държавната агенция "Национална сигурност".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да има повече промени в ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хехехе нищо няма да се получи...все същите истории..Бойкоооо казах ти смени всичките ръководни кадри във всички министерства и агенции, назначи нови нахъсани момчета....ама не ме слушаш като ти говоря..свърдани са всички като свински черва ...разсечи гордиевия възел изчисти всичко и почни да градиш наново...иначе въведи военен режим, тук един танк, на другото кюше друг танк, и бетееери и да се пее само твоята любима песен-Батольонъттт се строяявааа за последеннн пъттт, старотоооо се уволняваааа зайците реватттт, тарааааа тараааа тараааа..айде Бойче мятай ги щото време не остана, на минаха вече близо 30 дни и нищоооо....подмени хората в цялата съдебна система Бойчеееее, нови прокурори нови съдиии иначе нанъцццц....хахахах Бойкооооо ти сди мъж и на думата си дръж.....

Лошото е, че онзи по-долу е Йоцо - менте и навсякъде ми подбива авторитета. Това не съм аз, както сте разбрали, даже сега очаквайте да започне да ме хули - вече го прави по други теми. Но все пак, да е жив и здрав, за да продължи да ви радва и весели..

Много обичаме дребни подаръчета - ловни карабинки, лапчета-топчета и др.

Министър Вежди Рашидов се опитва да пробута нещо феноменално тъпо - областният управител на Кърджали да бъде с турско име. Доган толкова се е зарадвал, че поръчал торта за Бойко Борисов - 24rodopi.com

Като се знае кой, как и защо направи ДАНС е много тъпо да не се смени ЦЕЛИЯ ръководен екип - поне директори на дирекции и заместници. Иначе е сигурно, че те ще си работят скритичко за старите шефове и ще чакат реванша.

Abe tazi URODLIVA snimka na koi e...

Kefish me! Imash um i poznania. Imash i sila da nazovavash neshtata taka, kakto sa. Tova, che ima idioti znaia, che ne te interesuva. Prodalj da davash info tuk.

Поредният бивш комунист, който е с тези които е на власт.Не е ясно какво става в ДАНС но България не я чака нищо добро.Прави обаче огромно впечатление, че защитниците на ГЕРБ и Б.Б. вече се броят на пръсти.Интересно ми е как за няколко дни тези хора свалиха розовите си очила.И как всяко правителство независимо колко е некадърно и крадливо се защитава от куп слепци.Така беше и с Иван Костов и с Царя и със Сергей.Така ще бъде и с Б.Борисов.

Цветелина Цветлин Йовчев Цанко Цветанов Цецка Цачева Май ще Цъфнем ма дали ще вържем Цветница - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

в МВР има полицаи с 25 годишен стаж не виждали жив престъпник - чиновници и чантаджии, а може би ибрикчии. ..........

тази вечер по БТВ гледах някакъв плужек от управата та Евсиноград. Отврати ме. Ета ти. Бог да пази България. Бивш и НАСТОЯЩ велможа. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Що ще правят повече промени? Няма нужда! До сега ДАНС бе разделен клуб по интереси- работеше по поръчки на олигархичните кланове, най -малко работеха за интересите на България. Сега си сложихте свой човек начело и осигурихте да работи повече за олигархията на ГЕРБ, подкрепяна от олигархията на СДС. И като се има предвид че произхода на олигархията на ГЕРБ е същия като тази на БСП- ДАНС ще продължи да работи за всички олигархични кланове с пълна сила!Чиърз!

Б.Борисов да не прави мили очички на полиция,ДАНС,пожарна др.там службички!! Всички знаем че сме на първо място по брой полицаи ,може и във целия свят...а на първо място по престъпност!!! само 50% съкращения!!! Бойко,вече не си гл.секретар на мвр,а представляваш интересите на народа,и във тая криза,не чакай последния момент!! Така или иначе ще бъдеш принуден на съкращения на тия пиявици...държ.служи

Ти помисли! Беше казано, че в ДАНС ще останат определени функции, а полицейските ще се върнат в МВР. ГДБОП ще се възстанови както е предвидено. Не е зле да се мисли, преди да се дрънка!

две години са му били засекретени

Па нали щяхте да разтуряте ДАНС и да възстановите ГДБОП? Преди да говорите, помислете де, или нямате с какво?

А до кога да чакаме промяна на мишоците и крадците в М.П.

Защо ми се струва че е на 45г. Ако е роден 1964г.

ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО (11.08.2009 г. 10:59ч.) Не се излагайте повече! Кокошкарски истории. Ние махленски клюкарки ли избрахме или депутати? Като откриете нещо нередно дайте го на прокуратурата и след това да бъде обявено. Нямате ли по-важни задачи? Избрахме ви за проявите мъжество както се кълняхте. Вие на какво обърнахте държавата, занимавате ни с глупости. Задоволявате чалга нивото с клюки, в България жевеят и хора със сериозни интереси. Ако не направите АЕЦ Белене и газопреносни пътища ще ви замеряме с камъни. Не бъдете нищожества!

Лошото е, че онзи по-долу е Йоцо - менте и навсякъде ми подбива авторитета. Това не съм аз, както сте разбрали, даже сега очаквайте да започне да ме хули - вече го прави по други теми. Но все пак, да е жив и здрав, за да продължи да ви радва и весели..

Няма да има промени до следващите промени.