Арестуван е директорът на агенцията по рибарство

Трима души, свързани с Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), са били задържани при акция на ДАНС и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Арестуван е директорът на агенцията по рибарство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожата продължава да се вихри на по-високо ниво, за назидание (:

Интересно къде и защо !!!!!!

Кукички и блесна ли? Или живи червеи? Затова ли плащаме милиони да се "хващат" кокошкари докато дебелаците с имоти и милиарди се расождат около тех и се хилат?

ГЕРБ СА СИ ГЕРБ , ДАЙ ИМ ДА КРАДАТ

КАЖИ МУ ГРОБАР И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ.КАК СЕ СЪБРА ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ПАПЛАЧ В ГЕРБ?

Всяка партия има свой уникален отпечатък при инициалите при герб например той е . ББ - бащица, ЦЦ - партиен баща, ЦЦ - майка и прочие и сега и ЯЯ - риба, корупция и престъпления.

"Неофициално през годините се твърди, че политическата принадлежност е водещ критерий при заемането на пост в тази агенция." Е, добрутро! Ако беше само в тази агенция, с мед да го намажеш! А то навсякъде е така... и резултатите са видни отвсякъде: скандали, корупционни сделки, прокурорски акции с медиен ефект и накрая - няма осъдени, а щетите - "народа" ги покрива!

Не само в тази, а навсякъде! Само некадърници от герб!

A премиера кога ще го арестуват,за кражба на европеиски пари.Kолко са прибрали герб от ремонти по пътищата,затова пак са в окаяно състояние.Kато карам по пловдивската магистрала,все едно се намирам в държaва от третия свят.

A във "Фонд научни изследвания"? Кога?!

Държавните служби се активираха преди изборите.

ИАРА отдавна е абдикирала от контролните си функции по опазване на рибното богатство на Републиката.По места са останали по двама инспектори,дето имитират дейност и си бачкат от 9 до 17 часа.Бракониерите дънят водоемите с мрежи и ток денонощно,матряла си плаща риболовните билети и псува...Абе мила родна картинка

Nishto novo... Nai-dobre da vidite v MZH kakvi gi vyrshat

Е нали уж там започна ''проверка''!? Нека да ни държат информирани и сега да кажат най-после каква е реалната цена и колко милиона са откраднали заедно с ръководството на БАБХ! ОК?!Иначе е всяко чудо за 3 дни!!!

ИАРА от самото си създаване е "черната каса " на още по черните ни управници .Там е валиден принципът "Куче влачи - диря няма "! Зарибяване ли !? Дали се е случвало , колко и как , знаят само рибите ако все още ги има !

Същото се отнася и за ИАСАС Уж я махнали Бистра Павловска заради далавери ама само на книга Още си прави кинти женицата

ХЕ ХЕ,ПАК ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА,АРЕСТУВАНИ,И КВО КОЙ ЩЕ ГИ ОСЪДИ?

Ама и там имало евросубсидии а цените на рибата скачат ли скачат нагоре като ''риба на сухо'',,,,Само да попитам къде бяха ''отговорните другари'' дето са отпускали мангизи със сигурност срещу добра комисионна БЕЗ да направят необходимите проверки???Прокуратурата да се заеме точно с тези меркантили защото ако те си гледат работата а не джоба няма как отсрещната страна да краде и лъже

Калинките, един по един до един! Всички при бай Ставри! Начело с бай Хой!

Защо никой не говори за Румен Овчаров. Това е основния виновник за АЕЦ Белене и Робския договор за Мариците. Какви журналисте сте. Добре че бяха гастербайтерите от Лондон за да зададат правилните въпроси на Премиера.

Седем години НАЙ-ГОЛЕМИЯТ демократ е на власт. Ако е имало нещо дали нямаше вече да го е извадил?

Основно правило във всеки договор сключен от български политик. Да е в негова лична изгода, да е таен и да не може да се прекратява едностранно.

Пак се започна с дребните риби и голям смут настана.цацаров ,моите неуважения към твоята персона.240престъпника седят всеки ден в "парламента"започни от тях и стигни до край,но не ти стиска защото и ти си......Единственото вярно е ,че унищожихте всичко и имате късмет със заспал народ.Трае си ,в класациите последен само първи по бедност,смъртност и емигриране.Не е далече времето когато няма да има кой да "управлявате"

Предизборен фарс в две действия. В първото прокуратура и следствие развиват небивала дейност и разследват шефовете на агенцията две седмици преди изборите. Във второто ги освобождават и евентуално след време ги съдят. На финала- шефовете осъждат България в Страсбург. Напомням- на нашенската Темида и трябваха 9 години да осъди Вальо Топлото.

В ГЕРБ ЛИПСВАТ експерти и това се доказва с три мандата липса на реформи в всички държавни агенции ! Дори за МВР само се наприказваха !!!

БСП си няма говорител по-добре Румяна Арнаудова да ходи пам на Позитано ....ох ама те и там ще си смянят адреса....Ами тогава да си ходи...Освен в България тези за никъде нищо не става от тях.

Няколко пъти писах за въпросния тип Янчо Янев, който от две години гепи не с ръце, крака, уши, а и с г*за си! Оказа се, че март месец 2015 има и сигнал къ, министър Десислава Танева, цитирам: "Нови разкрития по ИАРА. Отказвани проекти по решение на изпълнителния директор на ИАРА. Приятелката на изпълнителния директор на ИАРА Янчо Янев Галя Мачорска Томанова изнудва служители от ДФЕР при разглеждане на проекти по оперативната програма. Служителите са викани в нейния кабинет и там им е разпореждано какви корекции да се извършват по проектите на определени бенефициенти. Там е решавано кои да бъдат отхвърляни и кои не. Най-голям натиск е оказвано на началник отдел Виктор Петров, като е принуждаван да извършва неправомерни дейности относно проектите, изразяващо се в това да принуждава служителите да коригират определени проекти, въпреки че същите са били отхвърлени. Основателни са и притесненията на Галя Мачовска, че Виктор Петров може да проговори за далаверите, които са ставали под нейно ръководство и по нареждане на приятеля и Янчо Янев. Бони и Клайд така е известен в ИАРА самозабравилия се тандем Янчо Янев Галя Мачорска -Томанова..." ИА, ПИТАМ: ДОКОГА ДРУГАРЯТ БОРИСОВ И НЕГОВИЯТ ЕКИП ОТ МИНИСТРИ "ЕКСПЕРТИ" ЩЕ СИ ДЪРЖАТ ЗАТВОРЕНИ ОЧИТЕ ЗА КАКВИ ЛИ НЕ СУЛЬО-ПУЛЬОВЦИ, КОИТО КРАДАТ ЮНАШКИ??? Или доста хора имат някаква далаверка да държат такива калинки на места, където е пълно с парички?

Потвърждавам написаното, като бивш служител, съкратен през май 2015 от ИАРА за неподчинение.

Потвърждавам написаното, като бивш служител, съкратен през 2015 от ИАРА за неподчинение.

Относно въпросната госпожа Галя Мачорска - Томанова, публична тайна е как стана от обикновена домакинка - финансов директор на ИАРА, като любовница на въпросния господин Янчо Янев. Продължавайте да се ровите, още корупционни схеми и неправомерности ще откриете. А за тези двамата, крайно време е да бъдат изметени и да не се допускат на каквато и да било позиция в държавната администрация. Също така да бъдат подведени под наказателна отговорност за всички далавери, кражби, фалшифициране на документи, заличаване и прикриване на нередности, както и репресии и уволнения на служители!!!

Танцьорите и Цацаратурата се занимават единствено с политически и бизнес поръчки! Така че, не вервам тая "новина" да е верна!!!

"Рибна фиеста И ловец съм и рибар съм, на закона мамата ебал съм, с чужди булки във коли, язовири и гори! Ебре-дебре!"

Аз се страхувам от тази активност на "прокуратурата"най много някой от "набедените" да ни осъди в Страсбург за нанесени морални щети.Не е изключено и това да е целта.Държава няма как ще има съд.

ЛОВА И РИБОЛОВА СА ПОД ШАПКАТА НА ДПС НЯМА НИЩО ЧУДНО ТАМ СА СЕ НАСТАНИЛИ НЕОБРАЗОВАНИ И НЕГРАМОТНИЦИ

но ако незнаеш ДФЗ беше на ДПС. Сега на кого мислиш че е ? те същите дето са от ДПС станаха на ГЕРБ.

Явно е бил непослушен и не си е играл достатъчно с другите деца край общата каца с мед.

Абе, момчета, тая "прокуратура" нещо много се активизира предизборно. Направо не са виждали толкова работа от изборите през 2014. За съжаление тея обвинения ще са без присъди, ама пак много работа за тях. Калинке, леко да не скъсаш някой прешлен.

Aм,ам...Мляс,мляс..ГРОБ, ГРОБ....

Гълташ, а ? Че и примляскваш от кеф.

лапай семе на шарани

Ако някой мисли, че някой шеф/пък и от подчинените му/ ,държавен служител е чист, жестоко се лъже. Нали затова направиха толкова агенции, работата на които се припокрива с други държавни институции, назначиха си "наши" хора и ....здравей, еврофонд !!!

Би било добре да правите разлика между хората работещи с еврофондове и останалите държавни служители, защото тези с еврофондовете са на властващите, получават освен не ниска заплата, + допълнителна+бонуси. За да дават властимащите достъп до тези пари, ще си слагат свои хора. Затова ББ казва, бе от ЕС по-хубаво няма.

Нищо им и на останалите. Имат куп привилегии, знаете добре. А отношението към нас "простосмъртните" е повече от обидно. Не дай Боже да отидеш при тях ПО РАБОТА преди 10 ч.

А Бистра Павловска КОГА??? Невероятните 1 330 724 лв. е спестила Бистра Павловска от заплати и лихви според декларацията си пред сметната палата директорката на държавната институция Сортоизпитване, апробация и семеконтрол.

зад нея стоят световни корпорации и за това като си вземеш семена и накрая нищо не излиза. В момента семепроизводството е голяма далаверка. Последните години хоби разфасофките са от 1-3 лв средно от 10 -30 семена има вътер от които нищо не излиза накрая. А да не говорим за другите семена които се продават с болести и всякакви вредители.

Всичко в тая "агенция" е шменти капели Взимат пари и изкарват данни каквито внисителя на семена иска Накрая излиза едно НИЩО а в ИАСАС има доста хрантутници

Точно. Купих семена за домати Гигант, роди се нещо като чери домати.

Не се гневете.Всички са невинни,бг кривокъдието ще ги изкара чисти като сълза.Има ли в управлението на България един честен?Не няма те са затова там явили са се на конкурс"специалист по кражби"Гласуваха си европейски заплати и държат хората в бедност ,младите емигрират без никакво намерение да се завърнат,селата обезлюдяват,оставени сме на произвола на съдбата и без работещо МВР.

Ми този сигурно е Янчо Янев и като му погледне човек дикларациите в "Бивол" то веднага ти става ясно, че от заплата ги е придобил. К`ви са тия заплати бе?

Идиоти, дебили, отчитат някаква дейност за да оправдаят тлъстите си заплати, като ловят кокошкари, а големите крадци са техни началници. Защо не разследват трипер агента гоце за милионите му, за хотелите, а разследват някакви рибари? Защото гарван гарвану око не вади. ДанС е старото ДС, същите агенти, същите похвати, те защитават господарите си, комунистическата върхушка.

селския хитрец от банки започна да жертва дребните пионки !!хвърля пепел в очите и на без това заспалият електорат !!след изборите всички ще са невинни !!крие се имълчи по основни проблеми,за миграциятя ,какво е договорил срещу приема на тия свирепи мигранти напълнили държавата,за приказките на приятеля му ердоган !!мълчи като комунист на разпит !!

ГЕРБ и ДПС предизборно се замелят с компромати.

А главната Ламя кога?

Само Боко е невинен. Той винаги е целия в бяло!

Едно БОКо и в бяло да се облече - ПАК СИ Е БОК...!!! :::))) Дааа...!!! -------------------------- БОК - л.йно на ердогански