Контраразузнавач №1 в ДАНС подаде оставка

Шефът на Главна дирекция "Контраразузнаване" в ДАНС Рашко Заяков е подал рапорт за оставка, потвърди той самият пред БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Контраразузнавач №1 в ДАНС подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ураааааааааааааааааа

Това не е школа към ДАНС !! Там трябва да се вече готови !! Той да си играе на учител някъде другаде !

ма ти ме умори за каква мисъл става въпрос моля ти се ....нещо си се объркал май а?...или и ти можеш????

Хайде пак същата история като преди години ..... едно време по същият начин от същата служба си замина и Борислав Рангелов

Какво контраразузнаване?? Какви 5 лева. Някой да си спомня нещо да са контраразузнали??? Мети момче ама наред! Половината да ги изгониш, пакняма да се усети липса.

Борисов вече прекали,трябва да има смени,но той ги прави само в полицейските структури.Обласните управители повечето пак ченгета.Да не би вече да не сме република,а полицейска държава.Ако върши неща без да мисли,не му се пише добро.

не се притеснявайте ,граждани!на новите кадри ще им прожектират американски филми/цветни!/и те ще се обучат!както се оказа на България не и трябва нищо освен чалга ,латино - и турски сериали,чипс ,бургери и бира ,дрехи,коли и битова техника втора употреба!това армия ,това образование,това индустрия ,атомни централи ,организирано земеделие и животновъдство,спорт - не ни трябват!даже и здравеопазване не ни трябва!

Аз незнам нещо ползотворно свършено от ДАНС през последната година, занимаваха се само с политически поръчки, по-добре личния състав да го прехвърлят в съответните служби в МВР, а ДАНС да го разформироват - иначе се получава дублиране на функции. А Костов може да го пратят да сади и полива теменужки пред президентството.

Кой създаде ДАНС?С каква цел?Какво се промени-нищо.Била много важна-българското ФБР.Защо не си подбрахте хората-половината ви разработки в медиите!А отгоре на всичко получавате заплати.Егати държавата!

Ами ще напуска човекът-то тая служба откак я създадоха само с вътрешни интриги се занимават,а не с това за което е създадена.Нали там управляват хората от НСС а другите са от ВКР.Тия първите само с това са свикнали-интриги и да са по-близо до управляващите(незави от коя партия).Трудно се намират кадърни нови кадри,които да се пребоядисват бързо,като хамелеони за да си запазят мястото и заплатата,която не е много малка...

vsi4i tam sa za pensija

Има много начини да се служи на България. Не е нужно да си в службите. За съжаление най-неблагодарната работа е да служиш на България в службите. Ако във Великобритания се разкрият агенти на службите - това е скандал и виновниците се наказват. Тук това е сензация, виновниците се хвалят, а човека излиза опозорен. В някои случаи това може да бъде особенно опасно.

ДАНС беше създадена от Станишев, предимно с русофилска цел.Редно е кадрите, обучени по СССрейски да не са вече в играта.

и от кога я има Ъгенсиата? сбирщайн! отскоро! доживотна за тези които са се борили с престъпленията, после им помагат или стават част от тях - и всичко ще си додйде на мястото.....

Жалко за професионалистите и добре обучните кадри в ДАНС. Явно е вече, че ББ е заинтересован да работят в ДАНС само кукли на конци, които той дърпа, за да не мусе извадят кирливите ризи на ББ.

Mnogo slughiteli ste si otidat, no dano nesto se rasdvighi. Sluhove mnogo, istinata e edna: mnogo nesta sa sabatacheni !!!

да седи и само да гледа какво става и да се ядосва, че не може да направи нищо?? По-добре да си отиде човекът. Нито местни престъпници, нито чужди разузнавания някой може да ги пипне. Ами защо тогава?

Браво наблюдател, съгласен с теб. Води се геополитическа битка да остане България в геополитическата орбита на САЩ, но още по-яко привързата с триста въжета,надупена, изтисквана до последна капка кръв.

Новите млади кадри в ДАНС не са неподготвени - те са гледали повече шпионски филми по всички ТВ канали...

Чисто и просто Рашко не иска да поеме отговорността за предаване изцяло на българското контраразузнаване в американски ръце, след като ББ се надупи пред големия брат, а американската първа подлога И.К. започна да контролира ДАНС!

Ще стане голям ташак скоро.

Точно така!! Мафиотски подлоги, бивши ченгета и комунисти на боклука от ДАНС И МВР. Нов бардак със стари курви не става. Това го знаят и децата. Ако ББ не иска да му забият нож в гърба в тъмното трябва да разчисти светкавично този боклук. Комунистическата история е пълна с такива случаи.

Тия новите ако не спрат, може да се осерат.

Почва да става интересно и динамично!

които е имал до този момент предшественика му - Кой е имал?

Накрая ще работи със сукалчета !!! Всичко, което е по-ценно като кадър май напуска !!! А кадри се създават трудно , с години , проверяват се и т.н. Как я мисли тоя човек ? Или е много конфликтен /като жена му ! / или са му наредили да прилага метода на ББ - всичко вън, пък каквото ще да става ! Това може и да сработи в някоя агенция , но в ДАНС ????

Така, така съсипете ДАНС случайно за да не извади кирливите ризи.

Животът е като стълба на кокошарник - къс и осран