Зукърбърг призна, че и негови данни са откраднати от Фейсбук

Шефът на Фейсбук Марк Зукърбърг каза пред американски конгресмени че смята за неизбежно въвеждането на регулации в индустрията на социалните медии.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг призна, че и негови данни са откраднати от Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига параноята , психарството както и големите заговори . Дали фейсбуците знаят че предпочитам интернетски сайтове с рецепта за готвене с ориз вместо картофи , кой се интересува от това ? Технологично има един друг аспект , друг въпрос , което все по-често в напоследък в медийте се отразява като съобщение за откраднатите лични данни от някой сървър . Проблематика не си е само около фейсбуците , а засяга принципни , архитектурни решение в начина както се построява действащия интернет , неговия информационен поток. Дали фейсбуци си получават обратно оповестяване при посъщение на случайно избрана страница само заради пиксел битонче в рамката на страница с надписче FB , но всъщност брояч с подробна функция , коя машина набрала страница . Дотук всичко пак наново банално . Но в моментът в който добавим на дадена машина и функците за е-търговия , по-точно за кредитните карти , неща придобиват друг хоризонт , друга дълбочина.

Както винаги при евреите ако не се изкарат ''жертви'' няма как да живеят въпреки че съвсем други са истинските жертви на техните деяния..

Мамин златен...и той жертва...сигурно директно на Путин.

Знаем бе... Цялото театро е да се урегулира въвеждането на цензура, а и да се вдигне малко цената на стоката която продават тези като Зукърбърг;)

ще ме разплаче. И неговите данни продали, не думай. Че ти цял си се продал, бе, мойто момче, но за много пари, наистина. Ама няма вече писатели като Гъоте да те опишат.

Гьоте

ТАКОВА НАГЛО ЛИЦЕМЕРИЕ И СЪДЕБЕН ПРОЦЕС-ФАРС.ИНТЕРНЕТ СЛУЖИ НА ЦРУ ОСНОВНО ЗА СЛЕДЕНЕ И ЗЛОУМИШЛЕНИ И ЗЛОНАМЕРЕНИ ДЕЙСТВИЯ.

Лицемери разпитват лицемер

Крадеца вика дръжте крадеца :)) Хаха . В началото когато фейса беше създаден искаха какво ли не като данни за самите нас ! А сега ??!!! балона се спука т.е. се спука за незнаещите а за знаещите е много ясно че ВСИЧКИ!!! мрежи да го наречем целия интернет си води статистики и си ги продава когато и на когото иска. И това не е от вчера а е от самото създаване на интернет.