Дания забрани публичните изгаряния на Корана, нарушителите вече ги грози затвор

В новия закон правителството се опитва да намери баланс между установеното в Конституцията право на свободно слово, включващо критики към религията, и опасенията за националната сигурност, свързани с евентуални ислямистки нападения

Обратно в новината

Коментари - Дания забрани публичните изгаряния на Корана, нарушителите вече ги грози затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вкарват сума нестабилни хора, след това ограничават правата на гражданите си да критикуват дадената група нестабилни хора под предтекст "за обща безопастност"

Правилно. Без провокации. ;не се знае как ще реагира някой, дори на другия край на света. Над съответния храм /разрешен от властите в съответната страна/ стои единствено съответния бог.

Точно. И пак ще уточня, че оня кавал беше иракчанин. Що не ходи в Ирак да гори коран? Щото там полицията няма да го пази, а ще го пречука на място с шутове в празната му кратуна.

Браво датски джендари,сега почнете и дудуци да им правите

Става все по-смешно. Едни и същи жалки тролове тука врещят срещу Дания, че гадния ислям ги бил победил, а под статиите за Газа , крещят в защита на ислямските главорези от Хамас. Вика му се когнитивен дисонанс или по-простичко духовна проституция.

По-страшният аспект е, че се имат за русофили и поради тази причина защитници на традиционното семейство и православните ценности. Добрата новина е, че диспансеризацията в лудниците вече става по клинична пътека и много от трол ще се води на учет.

В Дания и Холандия мароканската мафия и трафикът на налкотици вече са извън контрол. Най-големият им главатар на тия марокански скакалци неколкократно е заплашвал и Рьоте. А младите мераклии да влязат и издигнат в йерархията убиват за 2000е. Има места и квартали където полицията влиза с много хора ако иска да вземе някой, а нормални хора или журналисти въобще не си помислят и да влязат.. В Швеция има освен мароканци, и цели ква.тали с арабели където е направо страшно. Бавно и сигулно тия три държави затъват заради собствената си глупост! Колкото до това кой подкрепял Газа - Натаняху и военните СА получили от Мосад разузнавателна информация за това какво може да се случи, но нарочно не са действали, защото така имат повода да влязат в Газа. Той е същото лайно като тия дърпащи конците в САЩ и чиито интерес е войната и личната облага. Или вече забравихте че Раби си го убиха техните националисти? Човекът успял да намери баланс с палестинците. И едно е да СИ за газа и правото на живот на палестинците и съвсем друго е Хамас. Между другото, точно първите лидери на ИДИЛ и ислямски братя бяха обучени от Израел и САЩ!! Дори на два пъти в изказвания на видни американски пледставители, се спомена колко жалко било че ликвидирали ИДИЛ защото можело да ги използват срещу Русия!?!? Врещящите сте мие американските подлоги, които не сте наясно въобще със ставащото, но лазбира се имате мнение...спуснато най-вече от Фейсбук И господа отавлени радетели на американската демокрация, я помислете какво ще стане ако някой опита да отстоява правата европейки да ходят с къси поли в Катар, да има барове на открито и християнски църкви които да разясняват словото на минаващите араби какво ще последва? А те са сред ключовите партньори на любимият ви ФАЩ

Жалки, ограничени опорки и неверни клишета.Исляма воюва и побеждава нетрадиционно.

И що реши, че са същите бе, гений???

Датчаните съвсем са се изпедерастили. Как ще забранят и криминализират изгарянето на Корана? Как ще се противопоставят на утер инвазията? С това не просто клекнаха, а се надупиха на мюслиманската гмеж. И как това е страна на свободата, а толерират една религия по същество военна доктрина и обществен строй, които издигат в култ омразата към немюсюлманите и третира жените като инкубатори.

Ислямът изначално се налага със сила и тази забрана показва капитулацията на демокрацията пред средновековното варварство.

Исляма е дух, като изгорят книгата му, само ще се ядосат, с горене не се решава нищо.

Задължително законно надупване за кореняк датчаните пред новодошлите!

Това е подигравка с чувствата на мюсюлманите

това е подигравка с датските поданици! Чий го дирят мюслитата в Дания?!?

И? Всяко мое действие може потенциално да е подигравка с нечии чувства. Аз трябва ли да знам всичко и да се съобразявам с всички? Нека пораснат малко тези назадничави хора. Аз считам, че тяхното унижение върху жените е ужасно, но не ходя да се бунтувам против него пред посолствата им.

А би трябвало

си го въведат задължителен за изучаване от детската градина

Ама ще им е доста трудно да го съчетаят с изучаването и на джендър идеологията, която вече са въвели на същото място. И после нека разрпавят, че шизофренията не била заразна. Целият Запад е пламнал от епидемия от това нещо...

Европейците са станали слаби джендъри, а властите им карат по най-малкото съпротивление. Понеже нямат капацитета и желанието да се борят с престъпните прояви на легални и нелегални нашественици, ще бият своите, за да не ги дразнят ония, белким мируват докато мина мандатът. За жалките нещастници, дето още навремето в корпоративна среда ми се правиха на викинги и велики, имам едно очевидно прозрение - като не смеете на горите корана, ще ви гори скапаната държавичка рано или късно, бетер съседен Малмьо, където етническото прочистване на местните мекотели върви по график.

А снимка на същото ?

Ха, ха, ха, още преди 15 години като казвах от лични наблюдения, че Копенхаген е кочина, тук разни живеещи там нашенски жалки имигрантини скачаха да ми викат, че съм бил хейтър. Пък датските колеги се подиграваха на шведите в отсрещния Малмьо, че си били съсипали държавата - не мога вече... Ще си вкарват в затвора собствените бивши пишман викинги, за да не били обидили джагалите - ха, ха, ха, ха...

Е те не са техните граждани дето горят. Оня "активист" беше иракчанин, а една шведка опита да го спре. Точно разни други чалми използват тяхната толерантност за свои цели и сеят провокации. Заради тея боклуци дето в собствените си кочини няма да посмеят да го правят има опасност да го отнесат скандинавците кореняци. А това чалма да гори коран е все едно бял европеец да пусне един мазен тезек пред Ватикана, което не знам кой борец за права и свободи би го подкрепил.

Те датчаните биха могли да въведат и боя с камшици на голо както в арабските страни. Това единствено би стреснало мераклиите да горят Свещения Коран. И да не се оправдават, че били демокрация и не можело бой с пръчки или камшици на голо. Само това помага и вразумява! Нищо друго! Обаче когато мюсюлманите в Дания станат още повече, ха тогава да ги видя как ще горят Корана.

Задължителни ли са вече?!?

Скоро ще станат.

Що не изгорят Вехтия завет и Талмуда?! Щото там е човеконенавистна отрова отвсякъде!

Изгаряй злото!

Значи корана е забранено да се гори, а за библията, талмуда и т.н. няма проблем... Браво!

Със и без забрана, исляма ще е религията на света преди Пришествието на Исус Христос, който ще съди всички, приели исляма.

Запознайте се с тяхната наука за последното време (Махди и Иса)и ще видите как съвпада с глава 13 (Звяра и Лъжепророка)на книгата Откровение, която е писана много преди появата на исляма.

Всички религии са ала-бала, а трите авраамови религии - хептен. Последната от тях даже е религия само наполовина, а другата й половина е завоевателна доктрина. Понеже джагалите нямат шанс та бойното поле, използват болната от левичарство западната цивилизация, за да проникват като зараза. Представете си само ислямски манифестации и Гестапо, мюсюлмански палежи и СС. Късне се е усетил Патън да възкликне "Май, победихме грешния враг"...

Скоро там ще приемат исляма за национална религия.

Скоро ще задължат всеки датчанин да го знае наизуст...

В Словакия исляма е забранен!

Докога?

У плашливите римокатолически педофили!

Бакши , карай таксиото и не се излагай . В Дания са протестанти

Никви протестанти не са в Дания, а лъжеконвертити и суеверни езичници още от едно време, когато са палили всичко наред, щото да не били оставали духовете на убитите от тях, които да им отмъстят - ха, ха, ха. Всички религии са глупости, но някои са по-глупости.

Ма как бе , пълно е с бересерки там муахахахаххаха

Тези наистина са много глупави ако си милят, че мюсюлманите ще престанат да се взривяват в името на Аллах? Защото писано е в тяхната варварска книга - „И се сражавайте с тях, докато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах” (2:193). Така ще остъпват, ще отстъпват, докато Дания не стане циганска държава..

Като изгориш екземпляр от нещо в милиарден тираж какво постигаш?

Показваш публично къде е пробелма

Все тая кво постигаш - кеф ти е да гориш, правиш го.

Публични изгаряния на корана няма да има, ще бъдат тайни, ще се образуват групи , ще носят шапки и разни знаци.......всичко върви на добре :)

Кой туй ,,ГРОЗИ,,

грози е производна форма на грозя

Ако пиеш гроздова ...

Няма как. Исляма превзе Европа. Скоро може да стане задължително изучаването на Корана.

Глупаво и опасно е да правиш нещо, чийто ефект и смисъл е да вбесява мюсулманите и те на свой ред пък чувстват за свой дълг да убият някого от кръстоносците.(За тях света се дели на ислям, кръстоносци и евреи).

Глупав и опасен си ти

Ей, страхливец, мюсюлманите от всичко се вбесяват, вкл. и от немюсюлмани по принцип. Я, кажи като си такъв капацитет, какво търсят джагали в земите, където са живеели викинги и как изобщо са попаднали там?

Дания забрани ПУБЛИЧНИТЕ изгаряния на Корана Да си смееш ли, да плачеш ли...

Такива въртенета като винтелатор са смешни и трагични - то било свобода на словото, после забраняват със закон същата свобода. Много последователно.

Обърнаха палачинки, бай бай

Интересно.....Унгария и Полша нямат такива проблеми :)

отсега насетне ще си ги горят в двора и ще пускат селфита по интернет, няма проблем.