Даниела Везиева: Избухването на скандала в ДКК е добре пресметнато

Възприема случая като повод да се върне старият модел на управление, да се оплюва едно или друго търговско дружество и да се покрият раздадени милиони левове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Везиева и Комитова са сякаш сестрички, еднакво про3ти, зле изглеждащи и плямпащи лъжа след лъжа!!! Ще ни "оправи" много бързо с такива министри нашият бащица гУмен гАдев!!! Продължва поДмяната с пълна скорост!!

Кака Диди ме кефи

Хайде марш!

И тая даскалица е министър на икономиката.

По израза на физиономията на В/И/езиева се личи, че отново е пропусната при разпределениото на ДМС и сега търси форма на достъпност, до кинтите. Личи се, колко се кефи да е обгрижена с кинти... Умно момиче, с останал манталитет на учителка от регионалния инспекторат....

Слушах интервюто с тази "експертка". Не ми направи никак добро впечатление. Общи приказки, някакви язовири, комсомолски патос относно "промяната" и толкоз. Когато отправят към теб обвинения, пе крадеш, управляваш зле и нарушаваш закона, е редно да се появиш в телевизията с някакви документи и материали, които да докажат противното, а не с голото "Това небе вярно!". А най-смешно ми стана, когато тази жена изтърси, че банката на ДКК била сменена, защото по-ранната не можела технически да извърши поисканите ѝ услуги. Какеи ли са тези услуги, които едната банка може, а другата не? Това интервю беше само едно нещо: замитане на корупцията и беззаконието.

30% съкращение. Махайте всички, които не искат реформа.

Но няма да назначат тебе:)) Ще си останеш мияч на чинии.

Ще видим до кога ще минава номера когато ви хванат по бели гащи, че това е постановка от кръволаците на ГЕРБ. До едно време ще минава!

Борисов се оправдваше с БСП два мандата

За какво да се оправдава. Борисов ти оправи кочината последните години. Ако БСП е направила една стотна от това което ГЕРБ направи с мед да ги намажеш. Аз си представам ако Борисов беше участвал в закона за заменките или направи Пеевски шеф на ДАНС какво щеше да е. Но на БСП всички е простено стига само да сменят лидера. Това е трагедията на България целия преход и няма оправия. Ето сега пак БСП във властта!

Борисов продаде Булгартабак... на Пеевски.

Това коя година става? И на кой е сега Булгартабак? Сега кажи, че Борисов ти е дал и Техномаркет на Пеевски и Лафките на Пеевски? Това стана по времето на Орешарски когато Пеевски и Бисеров щаха да вадят зъбите на тези от ГЕРБ. Лафките на Пеевски впрочем по-късно спяха по времето на Борисов.

"...когато тръгва да се прави една реформа, първата реакция е в администрацията и те са тези, които не искат да променят начина си на работа. Всяка една реформа среща съпротива." Права е! И затова е нормално всеки нов ръководител/правителство/собственик да подменя служителите си с такива, които смята, че ще споделят неговите виждания и ще следват неговите цели.

Моля някой експерт най-сетне категорично да дефинира какво е "реформа" и как се прави тя- само смяна на хора ли включва или смяна на принципи, закони, правилници, отчетност, прозрачност и контрол.

То е като да дефинираш що е олигофрен. Дали е тъп по рождение, дали се прави на такъв- определението все ще е валидно.

Това са пълни глупости и заучени фрази от учебниците в Югозападния, УНСС и... Не можеш да смениш някой просто ей така, защото не го харесваш. Ако той си върши работата и е специалист в дадената област, най-глупавото е да го смениш. Но в крайна сметка това е една от причините да затъваме все повече и повече - всяка нова власт сменя безогледно хората само на политическа основа, без да мисли че някои от тях са добри специалисти и в доста случаи са незаменими.

!?! И всички знаем колко кадърни са държавните служители, и всички бяхме много доволни от тяхната работа?! На пръстите на ръцете ми се броят държавните служители, които не са там за далаверата или просто да си вземат заплата дремейки на топлите си местенца. Тези, които отидат с хъс и желание за истинкса работа или напускат скоро, или биват претопени в масовия бълвоч. А за качеството на назначените до сега може да погледнете материала за кръговото в Дружба- СО казва, че няма проблеми. И ако някой тук пишещ е на същото мнение, то той не с ума си.

Тази дето се снима по гащи в букфейс ли е невинна?

Децата на комунистите не осъзнават,че след управлението на Герб вече не може да се краде толкова лесно ,както преди. Кирчо я назначи ,а тя още от вратата пренасочва милион към нейни хора като поне 1/3 се е върнал в нейния джоб.Наглото е ,че тая услуга вече е платена и свършена ама тия безкруполни крадци са толкова огладнели, че нямат търпение да бръкнат в кацата и изобщо не мислят както избирателите им всъщност

И това е вярно?

Ти сериозно ли? :))))

Коментират герберските прости- тутки.

Ама няма никакво значение какъв скандал е избухнал и кога е избрано. Важното е, какви ги вършите вие, новите от Промяната. Та вие се оказвате още по-алчни и жестоки крадци от ппредишните. Я новата за колко кратко време какви успя да ги свърши. А министърката се възмущава, че новата Корупция получила гласност. Тамънн се нареди на хранилката и веднага ги осветиха как крадат. И вместо да се покае публично и да накажат провинилата се, тя я защитава и ще наказва тия, които са си позволили да я изобличат. Това са външни характеристики на понятието Мафия. Защото започвам да си спомням какво правеше Борисов в такива случаи. Още същия ден, хванатия изхвърчаше от поста си. Дори дясната му ръка Цветанов си замина. Определено поне за публичен морал може да се говори. Явно новите действат като класическа мафия.

Човек който преди да е назначен хукна през ББР, съм убедена, че съвсем "законово" е назначил тази голяма специалистка по всичкология в ДКК! На тая държава не и трябва промяна, трябва чистене, здраво метене, къртене на комунистическия боклук, който толкова се е напластил, че чак се е втвърдил като настилка.

Типично по комунистически, търсим как да замажем посраното, да може нашия човек да не го закачаме за простотиите дето надробил. Комунистически боклуци сър....

Крадливи приватизатори откраднаха властта, и налазиха всичко което не е до окраденно

Госпожо везиева вие въобще погледнахте ли документите които са изпратени и до европейската прокуратура преди да скочите да защитавате вашия човек? Втори въпрос-В качеството си на какъв бяхте в Дубай и какво правихте там ю

Бойкикев, ибания ген Атанасов , харесва ли ви те тая дръта комунистка ве пияндурници ? Нема начин да не ви харесва, щом Рашков ви харесва Да ви иба в прикритите коменисти - милко Балевци са оказахте вии Мишки мишки Никви седесари не сти На Кметските избори в София един съветник няма да вземете ваща комунистическа майка да иба

Пак старите виновни,а вие мамини душички сте света вода ненапита,видяхме какво преставлявате от първия ден всичко започна с лъжи и измами.

Тая е дърта комунистка

"не добре подплатени" какво точно е? има ли факти или няма?

Жалко Везиева , много ти се иска всичко да е нормално , но не е така! Публична тайна е назначението на сво хора от уж почтения Петков , не спазвщ законите и Конституцията и после заклел се в нея ! Така е и с ББР , такае и с НС , където е личния му адвокат! Това ли е промяната , заедно с провалената БСП , чалгари и джендъри да управлявате? Но щом нещата стигнаха до Кьовеши значи има нещо нередно в ДКК!