Готвят законодателни промени за борба с ИДИЛ

Външният министър Даниел Митов обяви пред журналисти, че се подготвят законодателни промени за борба с тероризма, особено заради бойците на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Готвят законодателни промени за борба с ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова ли не ти "просветва", че до сега добре опазените хилядолетни паметници на човечеството и културата се извършват по заповед на Сащ, чиято рожба е Идил! Господарите на новия световен ред не искат народите да имат своя култура традиции ценности! Те искат да възприемат техните "американски ценности"!

"се разрушават" по заповед на..., вместо "извършват"...

нещо немога да разбера. Преди мако повече от година президента седеше на една маса с тях и обсъждаше как да ги подпомагаме. Сега се пише закон за борба с ИДИЛ. Та се питам дали по този закон Плевнелиев ще бъде подведен под отговорност за връзка с терористични организации?

Нито поведение, нито разбиране! Кой си ти, какво направи ? И като гледаме за в бъдеще нищо няма да постигнеш за нас българския народ! Не е ли по-добре да те запомним с добро, като си идеш .... като не можеш, иди си и не харчи парите ни.....

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИСЛЯМИСТИ СА БОРИСОВ И МИТЕВ,А НАЙ-ГОЛЕМИЯ АМЕРИКАНЕЦ-Р.ПЛЕВНАЛИЕВ!

Да му мислим ние простите българи. На този семейството ще живее в дворец в Штатите, а ние ще гнием тук заради тази политика.

Колкото по-скоро осъзнаем колко опасна за цивилизацията е т.н."Ислямска държава", толкова по-добре... Дано не сме закъснели - както с глобалната промяна на климата...

черния маймун от белия дом са точно спонсорите на идил. Крадеца вика дръжте крадеца.....

АБЕ СКРИЙТЕ ГО ТОЗИ, МОЛЯ ВИ СЕ, ГНУС МЕ Е ДА ГО ГЛЕДАМ. АМАН ОТ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ. АКО ТЕ ЩЕ НИ ПАЗЯТ, ЯСНА Е РАБОТАТА

докато ги вземете тия мерки Идил ще довтасат,тъпаци- две години се мотате вместо да спрете да пускате тука всякаква паплач от ислямския свят

Много злобни сте! Момчето е хубаво!

Сега пък Близкия Изток бил близо до нас . Аз и повечето като мен не са ходили там а това означава ,че не е близо . Всеки ден нови закони все по тъпи , с тези фалшиви Очила само си мислиш ,че изглеждаш по Ентелегентен - ГьотФерен ! Ако махнеш стъкалцата ще Изглеьдаш по-Шик Тъпанар на всички пресконференции се вижда какви са ти Цайсите Тъпако !

Аха, Близкият изток Ви е Далечен, но защо? Самият Вие пишете: "Аз и повечето като мен не са ходили там..." Що за довод? Драги, та повечето наши граждани не са ходили и във Варна, без тя да им е далечна. Не им е било нужно. Други пък не са ходили в библиотека, някои в театър, трети - на опера. Далечни им са, дори и да са близо.

Войната в Близкият изток ще свърши докато се пипкате като склерозирани паралитици г-да от "институциите"!!!Вашият лозунг е "винаги след събитията "!!!Чувствам се много "сигурен" а колко пари харчите за сигурност ще видим !Хората са казали ча по делата им ще ги познаете!"Антитерористичната философия" наречена "Дюнерите ни пазят"доведе до атаката на Сарафово!Загина българин!За него съжалявам че дюнерите както твърдеше премиерът -слънце не го опазиха!

Даниел Шматков

ха ха, сетил се..неможе да бъде! явно янките са му подсказали?да воюва срещу Москва и И.Д. БРАВО!!!!!!!!НА ТОВА МУ СЕ ВИКА НА ГОЛ ГЪЗ ЧИФТ ПИЩОВИ.

Браво! Обявете3 ги за противозаконни и те ще се тръшнат отчаяни и ще изпукат от притеснение...

Браво! Откри топлата вода. Само ми обясни кой е тоя "цивилизован свят"? Който ги създаде и който води войни по целия свят с цел тотално господство? Ебем ти цивилизационния свят!

Леле,мале,майко мила,спукана им е работата на онези от ИД-а,щом с тях се е заел лично този...борсук от снимката:)))!!! Току-що съобщиха,че щом разбрали това,бойците от"Ислямска държава"(масово при това),взели да си преместват...карабините от левият,в десният крачол!!! А някои от тях взели да давят мъката си от очертаващата им се скорошна гибел...в алкохол и диви оргии!!! Митов,Митов,къде беше досега бре,момко:)))???

към външния министър-евреин/ каквито са всичките ни външни министри от 25 години/ Особено като приемат законодателни промени. Тогава всички инакамислещи, различно от това на управляващите ще бъдат обявени за предатели. Каточели сега някой им пречи да се борят с ИДИЛ.

С тез законодателни промени ще стреснат "дедовия". И кв'о ще препишат "Патриотичният акт" ли? До сега де бяха.Те де що терористи си минаха транзитно, пък и кой ли ни брои в сметката. Нямаме армия,полицията пази "елита" от народната любов. 9идиоти управляват икономиката,а тарикатите крадат.Политиците са абсолютни помияри,а тоз' от фотото пълен комсомолец.Сал една червена връзка му трбе.

Трябва на първо място да предвиждат всички нелегални мюсюлмански имигранти да бъдат веднага връщани обратно на Туркеята, защо турските власти умишлено спират бежанци християни, а ни пробутват ислямисти. МВнР да не се правят на "Луи дьо Финес", а да започнат да си вършат работата като бълг. институция.

Когато срещу фундаментализма се изправят такива високоидейни и волеви хора като министър Даниел Митов можем да бъдем спокойни, че тази световна заплаха за нас не е така страшна

Аз пък си мислех тъкмо обратното. Щом наш Даниел Митов се е заел с ИДИЛ - спукана ни е работата. То само с комсомолски плам не става.

Ф А Ш И З М А се узаконява. Всички други приказки са за наивници. А , му и вижте снимката на това същество.

Пич знаеме двойните стандарти на господарите ти, не ни баламосвай. Ако ти кажат ще продадеш и майка си. Пък и физиономията ти е на типичен послушко.

Преди за правят законодателни промени трябва: 1. Да започнат да охраняват границите по-добре и да спарат емигрантския поток. 2. Всички бежанци да бъдат екстрадирани. 3. В страната да има действаща полиция. 4. Цигани и т.нар. турци да бъдат контролирани. 5. Да се ограничи проникването на турски, омански и катарски капитали, създаващи ислячски училища в страната, защото те генерират бъдещи терористи. Така нашите безумци поставят коня пред каруцата и излагат невинното население на преки терористични атаки, защото силовите министерства са неспособни да реагират на тереростични действия.

ами като почнете да забранявате притока на мюсюлмани в Бг тогава ще ви повярвам ,че сте взели мерки

ли мазник шъ ни зашита вот ИДИЛ ве жална ни майка начи...

"феномените на световния тероризъм" - Така ли наричат създадените от САЩ терористични организации.

Сега да попитам дали само ще приемем нови закони или ще се окаже,че за да борим терористите трябва да закупим малко стари изтребители и друга хвърчаща техника!?И дали вземането на заема има някаква връзка с посещението на директора на ФБР ...и със закупуването на такава техника?!/Сега директор -ама по-рано представител на Локхийд!?/

С един удар няколко заека ! Тия поправки в законите за ИДИЛ - ОК, ама ми се струва че по същия знаменател ще третират след няколко месеца и тези които решат да се сражават като наемници за ДНР, ЛНР, Русия.... Подкрепа с мнения, статии и т.н. ще с квалифицират като помощ за терористите от ДНР, ЛНР, Русия.... Дали не се подготвя държавата за конфликта който предстои лятото ? Риторичен Въпрос !

Бе тия от идил не беха ли демократи не беха ли наши съюзници в борбата срещу диктатора Асад когото за малко да бомбардираме а сега нещо си бомбардираме съюзниците. Или в цялата работа и дума не става за принципи , а за моментна изгода

остави Асад..Май не помниш кога почна проблемът с Асад и кога се появи ИД.

Имаш някои пропуски в новините и не помниш как и къде се появиха ИДИЛ, докато не се прекръстят на ИД...

ИДИЛ се появиха като име през лятото на 2014 г., преди това САЩ нагло ги наричаха 'Сирийска свободна армия',, че и ги финансираха :))

Бъдете готови за въвеждането на полицейска държава по подобие на работодателите на това пичлеме на снимката.

Но бъдете готови и да не можете да пишете мнението си, ако не възхвалявате управляващите. Мисля ,че в близко време ни очаква ЦЕНЗУРА .

Интересно как тия идилистанци, които уж трябва да мразят евреите и в червата, не нападат израел. Дори миналат година като израел разсипа хамас в газа, идил-истанците не шукнаха.А чалмите които избиха евреите в Париж бяха от школата на ал-кайда, не на идил, а двете организации много не се долюбват. Ако сте забравили, миналата година израел свали сирийски бомбардировач, бомбардиращ позиции на бунтовници (включително ал-нусра) защото бил навлязъл, цифром и словом, на 800 метра (ОСЕМСТОТИН МЕТРА) в израелска територия. Хайде, елате ме убедете че израел и краваристан нямат пръст в подкрепата за идил-истанците!

Няма да те убеждавам, то няма и защо...Фактите са ясни.

де заема територии ИД и къде е Израел.

много ли е далече? ами то и от англия до идилистан е още по-далече, пък я ги гледай чалмите кака нямат проблеми да стигнат до там!

Има конспиративна теория между арабите че шефа на ИД е израрлски агент. Официално. ИД не е против Израел.

... Значи все пак г-н Коми е спуснал опорните точки авансово ...

спускал точки, ами нашите служби станаха доста слепи и глухи и е необходимо сътрудничество...

Отличителна черта на русофилиите е липсата на всякаква мисъл, дори когато става дума за защита на националната територия и нацията. Толкова оглупели хора няма дори и сред руските национал комунисти!

Че си глупав, глупав си, наистина ти е отличителна черта :)) Само не е ясно защо се опитваш да изкараш другите виновни за собствената ти глупост :)))

Преди време писах , че са необходими адекватно бързи промени в законодателството заради тероризма и се оказва, че има хора, които също така мислят. Смятам, че това е адекватно бърза мярка срещу нарастващата опасност. Мисля, че трябва да залегне текст, който да прекъсне апетитите на хора, които целят да заграбят територии като бъдат посочени изначално като терористи.

Ето това е задната мисъл на американците: "който завзема територии...." Но това не трябваше да го пишеш. Това са ви го обяснили като основание, а пропагандата е друга. Иначе законодателството ни не защитава тероризма - проблема е в съдебната система.

Драги, иска ти се някой да ме е научил, да ме е вкарал в калъпа на скодоумието и да бъда ограничен, зависим, инфантилен. Ама нямаа! айде да не ти отговарям с подобаващият цветущ български израз, защото и без това не си струва. Яд те е , че не съм един от вас, но пък имам предложение1 Що не идете всички кретени свързани по роднинска линия с БКП да си остъклите Бузлуджа със свои пари да литнете с чинията към някоя далечна Галактика по възможност с мръсна природа, за да не цапате поредния свят, тъй като този почти го унищожихте.

А на мен ми увеличиха отново месечната такса на охранителната ми система на къщата ми! Направиха я 60€ мамка им и аз така се ядосах! че грабнах телефона и си прекъснах абонамента. Два дни се чудех кво да правя, квартала в който живея не е от най-безопасните, на третият ден ми хрумна идея. Забих в двата края на двора знамето на Пакистан а на покрива на къщата ми поставих флагът на ИДИЛ. От следващият ден къщата ми е обект на 24 часово наблюдение от ЦРУ, МИ6, Израелските тайни служби, Агенцията по вътрешна сигурност и кварталната полиция. Никога не съм се чувствал в такава безопасност през живота ми и на всичко отгоре спестявам по 60€ на месец... :))

то така ама тия няма да си мръднат пръста и жив да те дерат.

да станете обект като пазарджишкия ятак, карайте...

Никой официално не смее да каже, но преди няколко дена Ирак свалиха два британски самолета натъпкани с оръжие за ИД. Видя се и че ИД се финансира от биткойн. Отделно много европейски граждани се бият на тяхна страна. Има и случаи когато цели общности, от Албания например, се изнасят и отиват да живеят там - по законите на шериата. Тая работа без благословия от отвъд океана няма как да стане.

сме сигурни в източника на тая информация и в медийната думокрация у нас.

Даниелчо тебе ИДИЛ няма да те колят, ще те "обичат"къвто си сладур!!!!!!!!!!!!

аз съм преди тебе!

Давай оправи му "калибъра,че да не го зяносам!!!!!

Като човек, живял доста години извън България, имам изострено чувство към национализма. Винаги и всичко поставям в тоя контекст. Никога не мога да приема друго политическо лице, за лидер на българският национализъм, освен ВОЛЕН СИДЕРОВ. Който има друго мнение, значи или не е честен или не ги разбира тия работи. Ако нетеговата фигура, като политик, не е толкова важна, защо той е събрал върху себе си омразата на всички продажни политици с нечиста съвест. И процеси, съдилища измислени компромати. Само той и единствен той е в състояние да направи истинска програма за борба срещу зараждащата се опастност. Просто смешно е, това инфатилно лице на снимката, да е в състояние да създаде нещо силно и ефективно. И правителство под ръководството на американската марионетка Бойко. Вече съм писал не веднаж-битката срещу настъплението на "килимчетата"пред джамията в София ще влезе в историята , като първата битка срещу настъпващото средновековие и мракобесия. АТАКА Е ИМУННАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ. БЕЗ НЕЯ НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ОБРЕЧЕНИ. Моля Дира да дава трибуна на подобни теми, защото в неясното бъдеще никой не може да гарантира, че и в България на някого няма да му се случи някое Шабли. Хев а найс дей.

Само да попитам: това саркастичен коментар ли е, или наистина сте болен?

Ако всички бяха "болни" като мен, сега България наистина щеше да бъде като Швейцария на Балканите. Аз моята Щвейцария съм си я изградил. Сега се опитвам да помогна и на другите с опита си, но за съжаление, не всички искат, могат или го разбират. Приятен ден.

Драги, да се вика като маймуна не означава да се изрече нещо умно. Не вие, а подобни на Волен, които викат сякаш ако кажат нещо умно по- тихо никой няма да ги чуе. Воден от пламенния ви коментар, относно Волен Сидеров, който въпреки най- втренчения си поглед във Вселената някак ми е симпатичен, мога да кажа, че се чувствам смутен от изказванията на водача на Атака. Той иска "национализация", с което плаши всички, друг път иска национализация на енергийните дружества, друг път иска индустриализация, а в същото време с робски труд не става, докато няма и пари. Сидеров обича Русия- хубаво. Може да се окаже особено предвидлива постъпка за цялата нация, но в същото време му липсва елементарна дипломатичност към културата на Турция. А трябва. Сидеров е икономически и юридически неподготвен, ама чак глупости ръси, но в много критики е прав. Той дава много точни оценки, но няма нито една вярна рецепта за изход, за спасение. Е, малко е избухлив, след като е зацапал .. цайсите.. но пък си плаща за масрафа и затова влиза в безкрайни монолози с други монологични като него. Та някак е неточно да се сочи Сидеров като спасител, въз основа на логични доводи.

Разбира се, законовите промени не определят същността на проблема - исляма. Забрана за изграждане на джамии няма. Забрана за влизане на мюсюлмани няма. Преследване на приелите исляма няма. Закона почва да ги преследва едва, когато почнат да гърмят и режат глави. Или пък законите са просто повод за отнемане на нашите права. Мюсюлманите права и без това не искат (не знаят и какво е това). На тях им е през онази работа.

.. и с Рашил...

Бегееца къде е ? Техните го търсят да го бият.

Ама него не го ли кремираха на фронта с урките?

По-доре късно, отколкото никога! Ама не трябва ли да почнем с тези, дето ни убеждаваха от телевизора, че това са интелигентни жени и деца - бежанци и трябва веднага да им даваме подслон и легитимация?

Ето и този започна.Най много още някоя комисия от наши хора и борбата ще е до там.От днес има много пари за крадене опс.за наместване по ведомства.Може би си мислиш ,че някой ще се върже на приказките ви и ще повярва?

Бубайков кумец ,Еври- полковник, Никито, дето Ирина Боче, и тя кумонистически запъртък, ОО Не, губернатор на Ирак го назначи, И, тамм сега хфърчат тикви, И, по-малко...глави !?

Разгаря се страхотен дипломатически скандал! Плевнелиев изригна в Брюксел: Г-н Путин и неговата пропаганда може да взривят ЕС отвътре!

Скандалът е че товарищ Путин и неговата банда горят от желание да взривят ЕС отвътре

Не си спомням да съм ти искал интерпретация....

Да не забравяш ,какво каза доктора и си пий хапчетата.

Правилно е казал!! Точната истина!!

Снайпер, пътя до ада е постлан с добри намерения. Може нещата, планирани от Щатите да са били за добро. След време те обаче излизат от контрол и се обръщат срещу създателите си. Това е защото на американците им липсва доста често дълбочина на мисленето при правене на подобни проекти. Така поне го доказва практиката до сега. Приятен ден.

Добри намерения? Няма такова нещо в Америка. Има само добри печалби.

на Обама произведението, да не ви привика на килимчето! Много си позволявате слугите!

Аха, тероризъм, да. Броят на загиналите от терористични атаки българи е в пъти по-малък от броя загинали българи в следствие на дефектни асансьори и газови бутилки. Ноооо....важното е да се угоди на САЩ, тероризъм....хахаха колко ме е страх. Шансът да ме размаже пиян без книжка с тъмносиньо БМВ произв. 99г. е по-голям, отколкото да стана жертва на ИДИЛ.

Знаете ли защо ИД беше създадена и не напада единствено Израел?! Защото Израел създаде с помоща на САЩ, ИД за борба срещу Хамас и Хизбула подкрепяни от Иран. Никой не го грее все още за Европа, а само насаждат страхове. Целта е Израел да има по-голямо влияние в близкия изток. Всичко е отклоняване на вниманието от реалните факти.

Лъжеш, ИД няма нищо общо със сирийската опозиция!!

Лъжеш, тя бе гръбнака на сирийската опозиция.

Първите арестувани по този закон в Испания са 8 души завърнали се от Донецк. Между другото се обвиняват в акции против интересите на Испания. Разбира се акции които противоречат на официалната позиция на Испания.